forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 1:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:11 pm 

ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО!!!

Изображение

Последна промяна sofiawest на Пон Окт 24, 2011 4:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:23 pm 
Аватар

4 дена прасета ... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:35 pm 
Аватар

4 дни , а не се издържа :lsfc3 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:57 pm 
Аватар

Предварителната продажба на билети за дербито лит(*кс-етрополе - Левски ще стартира във вторник (25 октомври). „Сините" фенове ще могат да си закупят билети от касите на стадион „Георги Аспарухов", както и от касата на стадион „Васил Левски" откъм ул. „Граф Игнатиев". Касите ще отворят в 13,00 часа.

Цените са следните: за сектор „А" (блокове 8, 14 и 15) - 15 лв, за сектор „В" (блокове 28 и 29) - 12 лв, за сектор „Б" (блокове 20, 21, 22 и 23) - 10 лв. Двубоят лит(*кс-етрополе - Левски е в петък (28 октомври) от 17,45 часа на стадион „Васил Левски".
@ чорбал

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:11 pm 
Аватар

Македонец - :fgod :levski :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 6:46 pm 
Аватар

Македония написа:
Човек има вроденото и изключително ограничаващо и загробващо качество бързо да "превъзмогва" успехите си, с течение на времето да им отдава все по-минимално значение, а след още малко време и тотално да ги забравя и игнорира, защото се съсредоточава яростно върху своите неуспехи и непостижения (в случая тези на Левски). И тези непостижения го терзаят и тормозят, не му дават мира и утеха, изкривяват мирогледа и самооценката му, реалната, общата оценка за нещата. В случая общата оценка за нещото, наречено Левски. Днес, почти година по-късно, левскарят е забравил СВОЯТ успех и СВОИТЕ незабравими и паметни вечери, в които бяхме най-щастливите хора в най-нещастната страна в Европейския съюз. Всички сте се вперили зомбирано в недъгавите бездарници, които носят синята фланелка, всеки има някакво мнение, това води до спорове помежду ни, караници, някои блесват с турбо чорбарски изцепки по отношение на сини легенди и всичкият този негативизъм води до една изкривена оценка за нещата. Спомнете си колко пъти сте летяли в облаците с Левски и колко пъти сте били смачкани от яд и ярост заради бездушието на играчите. Дайте на тия две страни определени тегла, претеглете ги на една везна и вижте кое ще надделее във вас... Ако сте честни пред себе си и не се лъжете!
Затова. Ако и за миг се колебаете дали да подкрепите Левски и да отидете на стадиона, просто си спомнете колко пъти сте летяли в облаците заради Левски. Ако сте на стадиона, има шанс, разбира се, това да не се случи. Но е много вероятно да се случи и да прибавите поредния безценен миг в колекцията си. А ако не сте на стадиона шансът да го изтървете и да се самосъжалявате после, е над 100%.
Затова нека отново ги смажем на трибуните, нека чувството за превъзходство да продължава да е синьо и за следващите години.
Пък на терена, каквото сабя покаже. Не можем да лазим в краката и да се молим на хора без сърца да играят. Или го имаш, или го нямаш. В петък ще покажат дали са мъже, или путки... Аз съм убеден, че Гонзо ако трябва душата на дявола си ще продаде, но ще направи всичко по силите си да им ОБЯСНИ за какво става дума. Всичко останало е в тяхните крака.
Нашата задача е, когато свърши мача, както и да свърши, да си кажем с чиста съвест - ние свършихме нашата работа. Отново бяхме повече, отново ги смазахме. Другото да тежи на съвестта на други хора... Па дано им тежи, тежи и един ден ги смаже от тежестта си безвъзвратно :!:

Едит: Момчета, аз нямам шанс да гледам мача дори по телевизията. Дори на лайвстрийм. Дори радио не ми тръгва. Ще стоя като зомби пред сайта на гонг и ще се моля при всяко рефрешване цифрата до името Левски да се покачва... Не можете да си представите кво е. Отсега ми е стегнато сърцето като знам кво ме чака в петък, да не знам какво се случва и да знам, че ше разчитам на някакво рефрешване на някакъв сайт. Затова идете вместо мен на стадиона, имате шанс да гледате на живо Левски, нещо за което хиляди левскари по света и в провинцията си мечтаят да могат всяка седмица. Бъдете част от това и помогнете на Левски!!!!!

От люлка до гроб. :levski

:levski Всеки ЛЕВСКАР, който е прочел това и има възможност да отиде на мача и не го направи, по-добре да не ходи никога повече на какъвто и да е мач ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:17 pm 
Аватар

Шапка свалям на Македонията.. незнам от колко време дадено мнение не ми е повлиявало така... голям си бате !

Искам да запитам нещо, може да ви прозвучи смешно и жалко, но аз съм от провинцията и никога не съм ходил на мач в София, не съм стъпвал и на Герена... :( С един мой приятел ще ходим на мача с цура и незнам къде се събират левскарите в смисъл около стадиона буквално, от къде се влиза в самия стадион, и колко часа преди мача вкарват агитката в стадиона, питам за да знам да не попадна на някакви червени утрепки, ОБИЧАМ ЛЕВСКИ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА СИ И БИХ УМРЯЛ ЗА ТОЗИ ОТБОР ! :lsfc4 :levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:19 pm 

Пичага.. мача е на националния стадион а не на Герена :D Ние сме гости на всичко отгоре :D Нямаш ли някой приятел от гарата да те вземе.. по София сигурно всеки ще се събира със своите си хора..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:24 pm 
Аватар

Македония ,поздравления! :fgod :fgod :fgod :

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:27 pm 
Аватар

detective написа:
Пичага.. мача е на националния стадион а не на Герена :D Ние сме гости на всичко отгоре :D Нямаш ли някой приятел от гарата да те вземе.. по София сигурно всеки ще се събира със своите си хора..

ЛЕВСКИ НЕ ГОСТУВА,пичага. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:29 pm 
Аватар

detective написа:

Знам че ще е на националния, искам да знам къде се събират за да отида при тях :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:38 pm 
Аватар

Всичко от "А" сектор към метростанция "Васил Левски", булеварда, НДК, всичко е синьо :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:41 pm 
Аватар

По-добре недей да ходиш с метрото освен ако не сте много хора, щото стават много проблеми с чорбари, а и нема накъде да се бега от ушев

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 8:16 pm 
Аватар

СМЪРТ написа:
По-добре недей да ходиш с метрото освен ако не сте много хора, щото стават много проблеми с чорбари, а и нема накъде да се бега от ушев

съмнява ме точно по метрото да стават проблеми ,досега винаги с него съм ходил на националния. На едно от дербитата даже си спомням ,че ни пускаха нас (на спирка Нац. ст.) ,а чорбарите чакаха на СУ и не ги пускаха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 8:21 pm 
Аватар

3 дербита ходя ОТ МЛАДОСТ с метро... никакви проблеми нямам!!! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:18 pm 
LOVE MACHINE, отидете в кафето на НФК, бул. Тодор Александров, не е много далеч от гарата, там със сигурност ще има левскари, ще пийнете, можете да си купите някакви артикули и ще има голяма група, която ще тръгне за мача от там. Някой ако може да му направи един скрийншот на картата на момчето, да му отбележи гарата--> Лъвов мост--> НФК

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:25 pm 
Аватар

Лъвов мост :shock:
От гарата да хваща Yellow такси (само и единствено тях!), и да каже Бул. "Т.Алексадров" 23 - Синьото кафе

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:36 pm 
Аватар

L.O.V.E.Machine написа:
Шапка свалям на Македонията.. незнам от колко време дадено мнение не ми е повлиявало така... голям си бате !

Искам да запитам нещо, може да ви прозвучи смешно и жалко, но аз съм от провинцията и никога не съм ходил на мач в София, не съм стъпвал и на Герена... :( С един мой приятел ще ходим на мача с цура и незнам къде се събират левскарите в смисъл около стадиона буквално, от къде се влиза в самия стадион, и колко часа преди мача вкарват агитката в стадиона, питам за да знам да не попадна на някакви червени утрепки, ОБИЧАМ ЛЕВСКИ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА СИ И БИХ УМРЯЛ ЗА ТОЗИ ОТБОР ! :lsfc4 :levski :lsfc4

Кажи от къде пътуваш и с какво, за да ти обесним как да стигнеш до стадиона? :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:37 pm 
Всеки себеуважаващ се провинциалист минава маршрута Централна гара-Лъвов мост-ЦУМ пеша :bigok После ше си свие по улицътъ и ще отиде в Синьото :bigok Кви таксита... :loser2

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:52 pm 
Аватар

razbirashtia написа:
L.O.V.E.Machine написа:

Кажи от къде пътуваш и с какво, за да ти обесним как да стигнеш до стадиона? :levski

Ми от Габрово тръгваме с кола и ще я паркираме до една квартира на един фр, която не знам къде се намира но била близо до националния... :) Може от там да хванем такси и да кажем на посочения от вас адрес, за което ви БЛАГОДАРЯ ! ЛЕВСКИ ДО КРАЙ ! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:03 pm 
Аватар

Направо му кажи на бакшиша в сектор Б да спира. В краен случай в ложата при мустака :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:28 pm 
Аватар

L.O.V.E.Machine написа:
razbirashtia написа:
L.O.V.E.Machine написа:

Ми от Габрово тръгваме с кола и ще я паркираме до една квартира на един фр, която не знам къде се намира но била близо до националния... :) Може от там да хванем такси и да кажем на посочения от вас адрес, за което ви БЛАГОДАРЯ ! ЛЕВСКИ ДО КРАЙ ! :lsfc4

Отиди в кафенето на Тодор Александров където са ти посочили другите :smt023 Там ще е пълно с левскари и ще отидете цяла тумба към стадиона. Дано все по-често идваш на мачове на Левски :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:39 pm 
Аватар

Тва кафене на Тодор Александров близо ли е до националния по принцип? :) Там ще съм ! АРЕ СИНИТЕЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:45 pm 

сравнително близко е

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 11:46 pm 
Аватар

L.O.V.E.Machine написа:
Тва кафене на Тодор Александров близо ли е до националния по принцип? :) Там ще съм ! АРЕ СИНИТЕЕ!

Да близо е, масово се ходи пеша оттам към стадиона, там ще си сред свои :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 11:51 pm 
Аватар

Nqmam turpenie!Ot koga go chakam toq mach!Baaa :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4

p.s. Za picha ot provinciqta - ili na Todor Alexandrov ili w nqkoq kruchma blizo do NDK i nacionalniq.

Последна промяна РокерО на Пон Окт 24, 2011 11:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 11:52 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=5Hmabk86WZw

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 11:56 pm 
Аватар

Македония написа:
Всеки себеуважаващ се провинциалист минава маршрута Централна гара-Лъвов мост-ЦУМ пеша :bigok После ше си свие по улицътъ и ще отиде в Синьото :bigok Кви таксита... :loser2

Няма дерби на националния стадион на което да не съм минавал по тоя маршурут ахаха :smt031 :smt031 :smt026 :smt026 :boisw :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 12:21 am 
Site Admin
Аватар

Айде синитеееееееееееееееееее :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 12:38 am 
Аватар

http://vbox7.com/play:e3640de3
Удар на Гаджев , топката рикошира в Арс (дърво) и това е гол ... :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]