forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 563 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:06 pm 
Аватар

СиняСила1914 написа:
Иво още ли си жив бе? :loser2

Ако не постне нещо на стената си до довечера значи е умрял :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Рано е за трагедии :bigok Във всяко нормално първенство се случват загуби. Лошото е,че днес не играхме нищо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Цитат:
"Много зле днес"

А дали? Дали само днес? Дали не е от много време? Дали не е заради един самовлюбен човек, който в името на личното си его е готов да доунищожи и това, което има като плюсове в момента в Левски заради некадърността си да бъде ТРЕНЬОР на този отбор???
Ако все още има слепи хора, които не виждат ОЧЕВАДНАТА истина за Левски в момента, говори много зле за тяхното ниво.

Гонзо, намери треньор и се разкарай от резервната скамейка, за да си спасиш статута и имиджа, иначе е лошо за всички, които обичаме Левски :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:07 pm 

Soul написа:
hidden767 написа:
:loser2 Питам:
Къде са всички мишки, които изпълзяха от дупките си след победата над Славия?
:blass :smt005

стига вече с тва гонене бе. Питам: кеф ли ти е да натриеш на някой носа, че си познал, че ще сме трагични? Аз също смятам, че с Гонзо нещата просто няма да станат...но не тръгвам да парадирам..аз казах ли ви и т.н....

Виж сега, Иисус е казал като ти зашлевят едната буза, обърни другата. Аз не харесвам Иисус, както и всички религии. Смятам, че религиите са за ограничени хора. Просто ще се наложи да уважавате различните мнения и зад клавиатурата да казвате само това, което бихте казали наживо, защото обратното не е приятно на никого, а и не говори добре за вас.
Иначе за мача ми е през кура. Не мога да го изживявам и да се вълнувам от някой фал, някой гол, някое разкарване на топката, някоя симулация и някоя съдийска тесла. Защото отдавна по пътя на логиката съм стигнал до извода, че докато гонзо е начело, Левски не може да играе смислен футбол и в резултат - не може да стане шампион.

Последна промяна hidden767 на Съб Авг 13, 2011 8:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:08 pm 

Я, пуберите се разреваха отново. Откъде изпълзяхте бе ? Едва ли е първият мач, в който единия отбор играе с гъза напред и чака на контраатаки.
В тази измислена формация нашата защита е нормално да ги изпуска. Няма как отбор с толкова нови играчи да заиграе постоянно и силно веднага.
А това след два мача да сменяме треньора води до Вили Вуц и подобни недоразумения.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:09 pm 
Аватар

Няма да кажа лоша дума за Гонзо, но зимата най-добре да се върне на поста спортно-технически директор и да намерят нов треньор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:11 pm 
Най-добрия мач на Левски до момента :) Малшанс ...
- ултрасите ни : ненадминати
- криейтив : на най-високо ниво
- купата е синя

:chalga

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:12 pm 
Аватар

Невероятна игра, загубата е без значение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:13 pm 
Аватар

Тази година е нулева, градим отбор за догодина и напред това е ясно. За жалост в България стига една загуба за да не станеш шампион.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:13 pm 
Аватар

Alek ти кой мач гледа? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:14 pm 
Аватар

Адски слаб мач, но да не забравяме, че във Варна винаги е тегаво :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:14 pm 
Аватар

Бе не е въпроса в загубата, а в играта, и то далеч не само днешната. Днешната е само продължение на досегашните трагедии, в които късметът и името ни покриха (2 от 3, а в най-важния пак го ядохме....).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:15 pm 

Radio Werewolf написа:
Тази година е нулева, градим отбор за догодина и напред това е ясно. За жалост в България стига една загуба за да не станеш шампион.

Батков бързо да купува кран и бетоновоз! Градим ей богу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:16 pm 
Аватар

Играем невероятно красив АНТИФУТБОЛ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:16 pm 
Аватар

Вие май не разбрахте, че от няколко години вече "градим" отбор за по един сезон, следващия продаваме и "градим" на ново...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:17 pm 
Аватар

Мен това което ми прави впечатление е че балеринките играят без никакво желание от началото на сезона,явно има проблеми,за които не се говори,но каквито и да са,няма оправдание за бездушието.Я Марвалчо да ни каже как да се обличаме като ходиме на мач

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:19 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Soul написа:
hidden767 написа:
:loser2 Питам:
Къде са всички мишки, които изпълзяха от дупките си след победата над Славия?
:blass :smt005

стига вече с тва гонене бе. Питам: кеф ли ти е да натриеш на някой носа, че си познал, че ще сме трагични? Аз също смятам, че с Гонзо нещата просто няма да станат...но не тръгвам да парадирам..аз казах ли ви и т.н....

Виж сега, Иисус е казал като ти зашлевят едната буза, обърни другата. Аз не харесвам Иисус, както и всички религии. Смятам, че религиите са за ограничени хора. Просто ще се наложи да уважавате различните мнения и зад клавиатурата да казвате само това, което бихте казали наживо, защото обратното не е приятно на никого, а и не говори добре за вас.
Иначе за мача ми е през к.р. Не мога да го изживявам и да се вълнувам от някой фал, някой гол, някое разкарване на топката, някоя симулация и някоя съдийска тесла. Защото отдавна по пътя на логиката съм стигнал до извода, че докато гонзо е начело, Левски не може да играе смислен футбол и в резултат - не може да стане шампион.

Естествено всеки си отговаря за това което е казал...факт е обаче, че тука се навъди с прекалено много пубери които изказват малоумни мнения като "Закривай" след тоя резултат :ohmygod
Моето мнение съм си го казал от известно време....и то до голяма степен се припокрива с твоето. Просто ме издразни как някой има сили след тази загуба да натяква как бил казал, че ще се провалим.....винаги след някоя тежка загуба се намира по някой....не е това момента просто....всички виждат(даже и прекалените оптимисти), че нещата не вървят. Много ме боли от това което гледах днес....никаква идея в играта, никакъв дух в отбора...треньора абсолютно без никаква идея какво да прави за да промени нещата на терена....ситуацията е патова. А аз продължавам да смятам, че имаме добър отбор...направихме добра селекция....надявам се това да се види по някое време тоя сезон...но това ще стане с някоя кардинална промяна...като например треньорска. Някой казваше, че не бил сега момента за това нещо....да сме оставили Гонзо до края на сезона....но това ще е пагубно, в и без туй достатъчно лошата ситуация в която се намираме....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:20 pm 

angysarmy написа:
Вие май не разбрахте, че от няколко години вече "градим" отбор за по един сезон, следващия продаваме и "градим" на ново...

Ти май забравяш, че не е важна целта, важен е пътят. Дзен, ей богу!
Гонзо, ти си нашият вдъхновител. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:20 pm 
Аватар

Courage написа:
Няма да кажа лоша дума за Гонзо, но зимата най-добре да се върне на поста спортно-технически директор и да намерят нов треньор. :smt006

Факт е, че при Гонзо 2 години поред правим доста стабилна селекция, което говори, че малко или много има усет за играчите. Миналият сезон, до него беше Ясен, който сигурно е давал някоя друга по-различна идея, а в останалото време Гарата ни дърпаше и това правеше разликата. Сега Гонзо е сам и вече се вижда, че този пост не е много за него.Това което трябва да направи е да преглътне егото си и да се отдръпне.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:22 pm 
Аватар

Ташака в целата ситуация е че при положение че играта не върви се търси раздважване с включването на Йовов който просто вече не е този който познаваме от преди 3 години !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:22 pm 
Аватар

Аз съм доволен, все пак можеше и с повече да паднем :oops:

п.п Гонзо изненадващо спокоен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:23 pm 

Soul написа:

[/quote]

Това не е натякване, а сарказъм. Хумор и сатира. Сори, че ви е гробно в момента. На мен ми беше като разбрах, че няма да взимаме треньор, а ще обучаваме гонзо в неведомите пътища треньорски. Тогава преживях загубите и титлата на лит(*кс-етрополе. Вие ще ги преживявате тепърва. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:24 pm 
gamencerista написа:
Ташака в целата ситуация е че при положение че играта не върви се търси раздважване с включването на Йовов който просто вече не е този който познаваме от преди 3 години !!!

Ми нормално , най-глупавото нещо на от както гонзо е начело е че не поднови договора на Кривия ... от там се разбра колко гонзо си разбира от настоящия пост

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:25 pm 
Аватар

Значи, дори и да си от другият бряг и да сънуваш розови сънища с Гонзо, мисля че няма човек, който да си сложи ръката на сърцето и да каже, че Гонзо няма вина за СИНЯТА МЪКА КОЯТО АГОНИЗИРА ИЗ БЪЛГАРИЯ през последните две години. Градим поредният нов отбор ли? Удари тая оставка в бюрото на мустака бе Гонзо, стига ми разправя, че е било време за мъже. Заучени филмови реплики незначеши нищо не ми се слушат! Велик футболист беше. Защо държиш докрай да се изсереш върху това?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:25 pm 
Аватар

Лошо. Няма какво да си говорим. Втори мач било - има ли значение кой мач е? Точно от такива загуби ще изгубим титлата... Дали тази загуба ще дойде сега или след 8 кръга едва ли има голямо значение. Интересно ми е сега какви ще са оправданията ,след като отпаднахме от европейските турнири. Може би нови футболисти, липса на синхрон и т.н. Ами тая подготовка за какво е? Имам чувството ,че всички победи до края ще дойдат с мъка. Дано греша и следващите мачове освен победи ,да се покаже и игра.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:26 pm 
Аватар

Истински триумф на "сухия" футбол :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:28 pm 
Не ми се търси нагоре из мненията ама някой каза че батков е виновен за всичко и е прав . Дебелака скара всички бивши и настоящи деятели на Левски и с това ни срина тотално . Представяте ли се ако хора като Боре , Сираков , Гонзо , Мъри , Кривия и всички останали бяха в тандем в клуба ? Просто нещата са сбъркани отвсякъде .. това е . И лошото е , че не е само на терена ...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:31 pm 
Аватар

tones написа:
Факт е, че при Гонзо 2 години поред правим доста стабилна селекция, което говори, че малко или много има усет за играчите. ....

+1
Бих казал, че е доста добър в подбора на играчите :!: Проблемът му е, че е кръгла 0 като треньор.Затова колкото по-скоро се махне от тази позиция, толкова по-скоро Левски има шанс да излезе от тази тотална агония.Не смея да си помислям, че бащицата ще доведе треньор от западна Европа, но поне И. Илиев или Хубчев ще са доста по-добри опции с оглед на сегашната ситуация, където практически сме без треньор :ohmygod2

Последна промяна StoqnS на Съб Авг 13, 2011 8:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:31 pm 
Аватар

това, което ме изумява е, че като че ли някои от вас дори се кефят на слабите игри, за да напишат после "казах ли ви аз, че с Гонзо не става" :roll: все едно всички не искаме едно и също и се надпреварваме кой е най-големият капацитет :roll: за момента това е положението - силни, слаби, можещи, неможещи, втори кръг е, а вече има и крайни оценки... спомням си колко се псува и по Мъри в началото, че не можело да се учи на гърба на ЛЕВСКИ, а после обаче какво стана... псувайки Гонзо няма да постигнете нищо - само заприличвате на опонентите ни, които правят това редовно... виновният не е той... като искате да се маха, поне кажете някаква реална алтернатива за заместник, а не просто да си кажете дежурното, че не става за треньор :wink:
:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 13, 2011 8:33 pm 

Едно е ясно - има нужда от промяна. От глава до пети.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 563 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]