forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 429 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:01 pm 
Аватар

1914- написа:
В случая трябва да се наблегне на оставка на "Месията", вместо да се плюе по Гонзо. 100 пъти беше коментирано, че Гонзо ще играе ролята на бушон, който да спаси 'бащицата'. :idea:

това е пределно ясно на всички мисля...само, че бащицата няма да се махне....

Последна промяна Soul на Нед Авг 21, 2011 9:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:01 pm 
Аватар

sid написа:
ivan_levskar4eto написа:
С тая игра титла няма да видиме! А колкото до Гонзо-не е нормално да говори против феновете, независмо че те (Сектор "А") му поискаха оставката. Дано подобриме играта до мача с латекс. 3 мача само минаха все пак, оставам с надежда за по-добър футбол от нашите момчета!

САМО ЛЕВСКИ! :lsfc4 :lsfc3 :lsclapp

Как така да не е нормално? А нормално ли е още в началото на сезона да се вика оставка и то след няколко слаби мача? Работата на феновете е да подкрепят Левски, днес благодарение на оставкаджиите още повече ще се затегави атмосферата в отбора...

Ами според мене не е нормало това изказване на Гонзо! Когато беше футболист и София-Запад го нападнаха той как отговори, помниш ли? С головете си! Сега можеше да не напада феновете, а с победи и силна игра да ги накара да ръкопляскат на отбора и на него, така мисля аз :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:02 pm 
Аватар

Росен написа:
Ричард Лонг, псувай по Пламен Николов, че е в Ботев(Вр), псувай по Павел Панов, че беше треньор на Родопа. Даже тегли и една и на Сашо Костов, че е бил треньор в Мароко и Индонезия :smt006
Ебаси злобата има в твоите постове, все едно чета някой озверял ЧОРБАР как омаловажава успехите на Левски.

Тебе ти казах да ходиш да целуваш на гъза хемороидите. Точно така, има злоба - щото на човека който най-милее за ЛЕВСКИ от всички сини легенди, в момента му се ебава майката по всички фронтове, не без активното съдействие на насираковчета които му пеят оставка след 3 мача, без да осъзнават ква услуга правят на свинете, които мразят Гонзо в дъното на червата си, и чакат момент да го разсипят. Нито един от изброените от теб не е срал по ЛЕВСКИ както насо, нито е захлебил от тарикатлъци, нито е действал подмолно по един или друг начин. Насо колкото е дал на ЛЕВСКИ, 10 пъти по толкова е взел, и явно у някои хора няма капка синя чест и достойнство щом са склонни да забравят всичките му мръсотии заради няколко титли...

Последна промяна Richard Long на Нед Авг 21, 2011 9:03 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Soul написа:
1914- написа:
В случая трябва да се наблегне на оставка на "Месията", вместо да се плюе по Гонзо. 100 пъти беше коментирано, че Гонзо ще играе ролята на бушон, който да спаси 'бащицата'. :idea:

Да де, знам че е пределно ясно, но поне сега трябва всичките негативи да ги насочим към батков.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Защо се ядосвате само не мога да разбера :wink: Щом и с такива "наши" отбори като монтана се мъчим,нещата са от ясни по-ясни.Не изключвам версията и бойкот,която неведнъж през годините е спретвана от футболистчета-примадони,но на тази пародия на треньор и аз бих му правил бойкот.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:06 pm 

Soul написа:
1914- написа:

Ще се отървем от Месията само по два начина-или като продаде,което към днешна дата ми изглежда немислимо или ако Господ реши да си го прибере.Иначе всички знаем,че Гонзо ще е поредната негова жертва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:12 pm 
Аватар

Kryten написа:
Richard Long написа:
...

"гАси лампите" :smt006
Adepta написа:
Kryten написа:
Контузените и затворената игра на Монтана :bigok Това са уважителните причини за слабата игра днес :bigok Само дето Монтана ако имаха и мъничко желание да ни бият - щяха.

Абе Монтана като се поотвори и вързахме 3-4 голови атаки, така че не си прав :wink:

кви голови атаки, че не помня :lol:

Две от тях бяха на Дани Младенов, в единия случай излезна сам срещу вратаря. А първото май Монтана имаха повече удари към вратата от нас :wink:
СпециалистО написа:
Интересно ми беше защо Гонзо изкара Арс (който не игра много лошо) още на полувремето и пусна Балтанов, който игра назад. Май сухия футбол се налага мощно.

Ми да бяхте гледали пресконференцията - Арш има здравословни проблеми и едвам ходи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:13 pm 
Аватар

Oт небето личи, че с тези играчи НЕ е работено. Не знам т. нар. оптимисти на какво разчитат, но с Гонзо като треньор ще продължим да дълбаем надолу. Самия той НЕ знае какво да прави. За игрите от миналия сезон имаше един виновник - Гара Дембеле. Когато той не играеше бяхме същата мъка каквато е Левски в момента. Който не помни да си пусне мачовете с/у Сливен, Славия, Академик Сф и ще разберете защо аз НЕ съм оптимист за някаква положителна промяна с Гонзо като ст. треньор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:14 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
thegboy написа:
Гонзо започна да дава определения на публиката на Левски. В А сектор били "разбирачите", не знам си какво ...

В сектор "А" има откровено дразнещи типове. Грешката на Гонзо може да е единствено в това, че така обобщава, щото съм сигурен, че далеч не всички са викали "Оставка!".

То дразнещи типове и футболни спецове си има във всички сектори. Не е в това въпросът. Не смятам, че който и да е треньор, футболист или какъвто и да е там в клуба (дори Гонзо да е) има право да се изказва по подобен начин за публиката на Левски и да дава определения.

Да не говорим, че публиката на Левски - разбирачи, семкари и всякакви други, доста търпеливо се отнесаха към издънките последните години в Левски и не спазените обещания, че който и да е от отбора да има каквито и да било претенции.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:16 pm 
Аватар

Не знам дали А сектор разбира от футбол, но засега е ясно, че Гонзо не разбира със сигурност...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:17 pm 
Аватар

Триумф на Сухия футбол :bigok
Освен всичко ми се стори,че нашите са по-бавни във всеки момент от Монтана :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:17 pm 
Аватар

Adepta написа:
А първото май Монтана имаха повече удари към вратата от нас :wink:

За целия мач ударите бяха 8 на 9 за Монтана. След мача показаха статистика :smt006 В рамките на вратата бяха 5 на 3 за нас :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:18 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Росен написа:
Ричард Лонг, псувай по Пламен Николов, че е в Ботев(Вр), псувай по Павел Панов, че беше треньор на Родопа. Даже тегли и една и на Сашо Костов, че е бил треньор в Мароко и Индонезия :smt006
Ебаси злобата има в твоите постове, все едно чета някой озверял ЧОРБАР как омаловажава успехите на Левски.

Тебе ти казах да ходиш да целуваш на гъза хемороидите. Точно така, има злоба - щото на човека който най-милее за ЛЕВСКИ от всички сини легенди, в момента му се ебава майката по всички фронтове, не без активното съдействие на насираковчета които му пеят оставка след 3 мача, без да осъзнават ква услуга правят на свинете, които мразят Гонзо в дъното на червата си, и чакат момент да го разсипят. Нито един от изброените от теб не е срал по ЛЕВСКИ както насо, нито е захлебил от тарикатлъци, нито е действал подмолно по един или друг начин. Насо колкото е дал на ЛЕВСКИ, 10 пъти по толкова е взел, и явно у някои хора няма капка синя чест и достойнство щом са склонни да забравят всичките му мръсотии заради няколко титли...

A aз ти казвам, че не съм никакъв почитател на Сираков и няма никаква логика да ме обиждаш. С Мъри какъв ти е проблема?
И пак те питам, аз като милея за Левски бива ли да стана треньор? Това е Левски бе, тука или си можещ или те няма :!:Аз искам Левски да успява. Ако това стане под ръководството на Гонзо аз ще съм най-щастливия човек, ама то просто се вижда, че няма да стане. Толкова жалък Левски не е имало в последните 12 години.
Опитай се да разбереш(колкото и да ти е трудно), че когато става въпрос за Левски единиците не са от значение. Тук никой не е от Наско Сираков, от Херо, от Федотов или от Муслин. Тук всички искаме Левски да играе красиво и да печели, а в момента не получаваме нито едно от двете. Пак ти казвам, никога не съм си мислил, че еклерите ще си правят такъв ташак с нас, ама ето че го докарахме до тук. Да не говорим как ни биха свинете на ГЕРЕНА, нещо немислимо доскоро.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:24 pm 
Аватар

Не вярвах, че някога ще го кажа, но играч на мача беше Мариян Огнянов. Калво игра добре точно 10-15 мин, не знам кво му лижете гъза.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:25 pm 
Аватар

Стига с това милеене. Ако милееше за Левски, нямаше да се натиска да става треньор. То бива самозабравяне, ама чак пък толкова. Да ходи да изкара Коверчано, Кьолн, стажове в Англия, след 5 години да дойде и да помилее тогава. Да хване юношите да тренира и да се учи, но да се учи с първия отбор вече 3та година :ohmygod2 и тепърва да му се дава шанс :ohmygod2
Самия Дембеле каза, че е бил на кyрорт в БГ и нищо не е тренирал, вие чакайте промяна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:25 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Не вярвах, че някога ще го кажа, но играч на мача беше Мариян Огнянов.

Аз му писах едно плюсче в неговата тема :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:27 pm 
Аватар

Пиши и на Иво, всяка атака минаваше през него :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:29 pm 
Аватар

Не вярвах, че някога ще го кажа, но играч на мача беше Мариян Огнянов. Калво игра добре точно 10-15 мин, не знам кво му лижете гъза.

Да не ти е обещал процент от продажбите на крадените телефони и часовници :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:31 pm 
Аватар

1914- написа:

Бащицата е една съвсем друга тема. Че трябва да се махне, трябва. Трябва и да бъде плют винаги и навсякъде. Но не той е на терена, не негови са и гениалните тактически хрумвания. Направихме прилична селекция, разполагаме с доста прилични футболисти, които обаче играят като сбирщина аматьори.
Гонзо изобщо не трябва да бъде оправдаван. Но и е безкрайно неподходящ момент да се иска оставка. За чий хуй ни е? Да дойде Тони Здравков? Да дойде Хаздай? Не, благодаря. Като ще да е нов тряньор, да беше преди сезона. Сега само по-зле ще стане, ако се смени Гонзо. Да вземе да се научи обаче. Има на разположение цяла година, че ако не стане- лошо.

П.П. Гонзо сериозно прекалява с доволно неадекватни изказвания. На пресконференцията говори сякаш съвсем друг мач е гледал. И тепърва сме щели да бъдем по-добри. След Ботев Враца играем с Миньор, Литекс и Лудогорец. В два от тези мачове да изгубим точки и сезона заминава. Отпданахме и от Европа, та кел файда, че ще заиграем супер футбол в един провален сезон. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:32 pm 

Очаквано слаб мач на Левски... играчите си опекоха работата още в началото и моментално спряха да играят. Дори да не става въпрос за открит бойкот от тяхна страна, най-малкото има очевиден елемент на пасивна съпротива срещу този треньор. За радост феновете вече също започнаха да се ориентират. Изобщо не се заблуждавайте - виковете "Оставка!" си бяха точно срещу Гонзо... няма как такъв лозунг да се хвърля срещу Батков. Убеден съм, че вече и голяма част от хората в Сектор Б също биха предпочели Иванов да се разкара и да се спре тази агония. Господинът се изниза твърде скорострелно и не видя гърбовете на хората там, които трябва да му подскажат, че е изгубил кредита си на доверие не само пред "разбирачите".

Както и да е... картинката е кристална - феновете са срещу него, отборът е срещу него, време е да хвърля оставка, защото само си губим времето, вместо да обиграваме някакъв отбор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:33 pm 
Аватар

За хмариан колкото и да е странно, съм съгласен :oops: Единственият, който игра с желание.

Калво на мен ми хареса, има страхотно виждане за играта. Проблемът е, че се губи на моменти в общата посредственост. Нашите отново играха все едно се виждат за пръв път, а за това има вина единствено треньорът... Макар че футбалерите с къвто и е да е треньор трябва да могат да бият отбор като Монтана с лекота.

Иначе това с оставката беше супер тъпо... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:34 pm 

Честита победа, говеда. И отново бях прав - Мунтанъ не вкараха гол на Герена.
Тоз пичард лонг преди даваше вид на интелигентен човек, но явно има некви проблеми напоследък в личния живот.
Без да имам модераторски права във форома, искам да помоля Левскар 67 да слага по-малко иконки в постовете си - дразнят. Модераторите пък да се замислят дали тоя не е прасе, праятено да се ебава с нас с ирония. Нема толкова неадекватни мнения.
А сега се скривам, защото съм мишка и след победи не пиша от срам.
:smt059

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:35 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Очаквано слаб мач на Левски... играчите си опекоха работата още в началото и моментално спряха да играят. Дори да не става въпрос за открит бойкот от тяхна страна, най-малкото има очевиден елемент на пасивна съпротива срещу този треньор. За радост феновете вече също започнаха да се ориентират. Изобщо не се заблуждавайте - виковете "Оставка!" си бяха точно срещу Гонзо... няма как такъв лозунг да се хвърля срещу Батков. Убеден съм, че вече и голяма част от хората в Сектор Б също биха предпочели Иванов да се разкара и да се спре тази агония. Господинът се изниза твърде скорострелно и не видя гърбовете на хората там, които трябва да му подскажат, че е изгубил кредита си на доверие не само пред "разбирачите".

Както и да е... картинката е кристална - феновете са срещу него, отборът е срещу него, време е да хвърля оставка, защото само си губим времето, вместо да обиграваме някакъв отбор.

Какъв бойкот на играчите? Ние последните 8 или 9 мача с Гонзо начело (официално) нямаме вкаран повече от един гол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:36 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Тоз пичард лонг преди даваше вид на интелигентен човек, но явно има некви проблеми напоследък в личния живот.
Без да имам модераторски права във форома, искам да помоля Левскар 67 да слага по-малко иконки в постовете си - дразнят. Модераторите пък да се замислят дали тоя не е прасе, праятено да се ебава с нас с ирония. Нема толкова неадекватни мнения.

Точно така, къде се скриха сега критиците на Гонзо? :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:37 pm 
Аватар

Едно не разбирам. И децата виждат, че сме трагични.Вместо Гонзо да говори глупости, да излезе и да каже: Да. Зле сме, но се работи. Не да разправя как видиш ли нямало криза, всичко било ок и сме играели добре. Вече все по натрапчиво ситуацията започва да ми прилича на тази, когато треньор беше Кокала.... :smt017 Като футбол и тогава и сега сме на едно ниво, и преди отпаданахме от Европейските турнири, а ето, че сега и Гонзо почна да дава определения на и без това малкото публика.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:40 pm 

батков не е друга тема.Той е основната и най-болна тема.На някой ако му се занимава да преброи по време на владичеството на доносника колко наши ветерани се изпокараха,колко братоубийствени побоища между Левскари станаха,колко други гнусотии....Тоя боклук успя за отрицателно време да направи това,което неговите съратници не успяха за 45 години....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

tones написа:
Едно не разбирам. И децата виждат, че сме трагични.Вместо Гонзо да говори глупости, да излезе и да каже: Да. Зле сме, но се работи. Не да разправя как видиш ли нямало криза, всичко било ок и сме играели добре. Вече все по натрапчиво ситуацията започва да ми прилича на тази, когато треньор беше Кокала.... :smt017 Като футбол и тогава и сега сме на едно ниво, и преди отпаданахме от Европейските турнири, а ето, че сега и Гонзо почна да дава определения на и без това малкото публика.

Малко дежа-ву виждам в твоя коментар ! :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

acrimonious написа:

За хмариан колкото и да е странно, съм съгласен :oops: Единственият, който игра с желание.

Калво на мен ми хареса, има страхотно виждане за играта. Проблемът е, че се губи на моменти в общата посредственост. Нашите отново играха все едно се виждат за пръв път, а за това има вина единствено треньорът... Макар че футбалерите с къвто и е да е треньор трябва да могат да бият отбор като Монтана с лекота.

Иначе това с оставката беше супер тъпо... :ohmygod2

Без треньор би трябвало да бият, но след неадекватни смени няма как играта да върви. На хМариян 2 пъти му разместиха мястото в средата. На мен лично ми хареса как игра. Направи добри мачове и пролетта особено с/у Локо Пд в Пд.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

hidden767 написа:

Е требваше да дочакам вечната контра на отбора да ми каже че имам проблеми в личния живот. Край!

:lol: :ohmygod

Росен написа:
...

Или не четеш, или не разбираш... По няколко пъти да ти повтарям - става спам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 9:43 pm 

Сега, вярно ли някой твърди, че това е четвърти мач на Гонзо като треньор?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 429 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]