forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 8:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 5:58 pm 
Аватар

Цитат:
Футболисти от първия отбор на Светкавица бяха хванати от специалния пратеник на Football24.bg за мача с Литекс в Търговище в неловка ситуация. Само два часа преди двубоя с шампиона Литекс играчите от тима от Търговище, който се намира на последна позиция в класирането раздумваха на кафе и цигара в квартално кафе. Футболистите видимо се "готвеха" за мача с шампиона на страната, облекли клубните си анцузи.

:bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 6:17 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Спор няма, че стадиончето е едно от добрите в България. Мен ме дразнят определенията "супермодерно", "луксозно", "перфектни условия" и т.н.

Не, че не съм съгласен с това, което казваш, но пък от друга страна - като имаш предвид какви са ни стадионите и то на "големите" отбори, то тоя на Лудогорец си е направо Бернабеу. Така че е нормално да има хвалби и захласвания.

Иначе аз нямам нищо против Лудогорец, ако не започнат да купуват мачове. При Литекс е съвсем друго положението - там са съдии, лежанки, страшна покупко-продажба пада. Лудогорец играят много приятен футбол, направиха добро отборче - печелят си на терена хората. Няма дузпи, няма спестени червени картони за удари с глава и тупалки, като при гришавия отбор. А и е добре, че правят стадионче и т.н. , защото е смешно да са играят мачове на развалини като тая в Надежда. Относно отборите с история - Македонията го е казал много точно :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 6:36 pm 
Kocito_Kalki написа:
Цитат:
Футболисти от първия отбор на Светкавица бяха хванати от специалния пратеник на Football24.bg за мача с Литекс в Търговище в неловка ситуация. Само два часа преди двубоя с шампиона Литекс играчите от тима от Търговище, който се намира на последна позиция в класирането раздумваха на кафе и цигара в квартално кафе. Футболистите видимо се "готвеха" за мача с шампиона на страната, облекли клубните си анцузи.

:bigok :bigok

Петко Матеев е поставил пред тези истински майстори на спорта конкректна цел - "Да изпаднат", :bigok така че момчетата правят всичко по силите си, играят мач за мач (не им се играе всъщност грам) и според мен са един от отборите, които ще постигнат целите си, а това заслужава уважение :smt023

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Мар 10, 2012 6:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 6:45 pm 
Аватар

от миналата седмица :bigok

Цитат:
Президентът на Светкавица Петко Матеев, който изгледа на живо срещата на тима си в Перник с Миньор, загубена с 0:3, заяви: "По-добрите победиха. Няма да влизам в съблекалнята, какво да правя там? Да им кажа "честито" ли? През цялото време съм с играчите, на тренировките... Имах желание да бъда старши треньор, но дойде Альоша Андонов и ме измести".

"Целите ни са да изпаднем с високо вдигнати чела. Давай въпроси, момиче. Не си се подготвила, питай ме", обърна се Петко Матеев към Петя Петрова от "Канал 3".

Журналистката го попита защо Светкавица е в "А" група, след като записва загуба след загуба.

"Влязохме, защото имаше бараж. Бихме в него и се класирахме. 90 години играем футбол в Търговище. Сега влязохме да видим как е в "А" група. Но не е по-различно от "Б". Футболът ни е на ниво "Ъ" група", завърши шефът на Светкавица.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 7:23 pm 
Аватар

Ебати изказването. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 8:18 pm 

Прав е бай Путко, с такива смешници като Светкавица, Видима и Калиакра наистиан футбола ни е Ъ група.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 8:19 pm 
Безпардонен селяк като Путко Матеев е истинско бижу и украса за А група. Жалко, че му дават изключително малко трибуна. Този човек може да сложи в джоба си по простотия всякакви Венцита, Коце Маци, Бащици и Гърнета взети заедно :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 8:21 pm 
Аватар

ето и видео от това интервю :smt005
http://www.novsport.com/news181416_1110.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 8:36 pm 
Аватар

Македония написа:
Безпардонен селяк като Путко Матеев е истинско бижу и украса за А група. Жалко, че му дават изключително малко трибуна. Този човек може да сложи в джоба си по простотия всякакви Венцита, Коце Маци, Бащици и Гърнета взети заедно :bigok

Тогава го чекаме в Пред банята :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 8:46 pm 
Аватар

Легендата на Централна северна България Тошко Колев се е завърнал днес с хеттрик във вратата на каменарите :losers Зедно с вече неизрусения и по гъза Наакалов оформят атомно нападение :bigok Нафата бият, а Обруджа както винаги са играли междугалактически футбол по познатата от нашето момче тактика - напред за 0:0, отзад каквото стане и са загубили престижно с 3:0 служебно от жАлтите :loser2 Както и да е май, че в края на месеца има решаващ мач - мрАсните вииолетови муцуни - Путалик Сопот, играли сме го 1-ца, заложихме жАкузитУ на Пищова и летището в Горна Оряховица, плюс едноседмичния ми домоуправителски надник :bigok Нещата са ясни - За юбилея Путалик във В група :bigok :bigok :bigok
жАлтите са в Бееее, жАлтите са в Беее, няма, няма, няма влизанеее :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 9:04 pm 
Аватар

жалтити са "играли" с Доростол, не с Добруджа, както и да е, важното е, че за 100 годишнината са си в бе група :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 2:23 pm 
Аватар

Предаването на TV7 преди мача на цурка с калиакра ме срути направо :smt005 :smt005 :ohmygod2
Десет минутно интервю с някакъв съмнителен негър, дето уж е син на Джордж Уеа, но не е много сигурно,
че Уеа знае за съществуването му. После ерата материал за Цветан Димитров :ohmygod
Добре, че почна А група! Against modern football :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 2:29 pm 
Аватар

Обаче как са налепили някви листчета с имената на други свине в "ложите" на кочината :loser2 Европейска организация, няма спор. :bigok

П.С. Нали щяха да са 35 000 свине, дошли на поклонение пред аятолаха им Тройчо Шестаков, аз виждам само 33500 :smt017 :loser2

Последна промяна SoulFlyTeR на Нед Мар 11, 2012 2:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 2:31 pm 
Аватар

albionecO написа:
Предаването на TV7 преди мача на цурка с калиакра ме срути направо :smt005 :smt005 :ohmygod2
Десет минутно интервю с някакъв съмнителен негър, дето уж е син на Джордж Уеа, но не е много сигурно,
че Уеа знае за съществуването му. После ерата материал за Цветан Димитров :ohmygod
Добре, че почна А група! Against modern football :bigok

Наистина скандален репортаж за Цецо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 2:35 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Обаче как са налепили някви листчета с имената на други свине в "ложите" на кочината :loser2 Европейска организация, няма спор. :bigok

П.С. Нали щяха да са 35 000 свине, дошли на поклонение пред аятолаха им Тройчо Шестаков, аз виждам само 33500 :smt017 :loser2

Значи се намираш пред стадиона, защото останалите 1500 са на трибуните. :smt005

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 3:01 pm 
Аватар

А на Тройчо да му еба п.тката майчина.. :smt006 При всяко изказване на ден, от миризливата му зурла постоянно излизат думи за Левски, как държавата се намесила, как щял да се пребори срещу такава власт, как Бащицата плащал милиони ойро за ебане над зурлите... Погледни си кочината бе ,пумяр ,тогава коментирай другите. :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 7:48 pm 
Аватар

http://www.gol.bg/cska/2012-03-11/zakac ... lji.126287

Прочетете това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 8:25 pm 
Аватар

Тройчо и Крум Савов на два гласа пеят против Левски. :ohmygod2 Бати хората ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 10:00 pm 
Аватар

Цитат:
както винаги бе ясен Димитър Пенев

:smt005 Добре,че този е такъв ретард,иначе нямаше да има кой да ме забавлява. Нищо не разбрах от изказванията му,ама карай-важното е да е весело,то и той май нищо не разбира от изказванията си. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 12:30 am 
Аватар

natural написа:
А на Тройчо да му еба п.тката майчина.. :smt006 При всяко изказване на ден, от миризливата му зурла постоянно излизат думи за Левски, как държавата се намесила, как щял да се пребори срещу такава власт, как Бащицата плащал милиони ойро за ебане над зурлите... Погледни си кочината бе ,пумяр ,тогава коментирай другите. :losers

Батков добре му отговори :smt027

http://football.sportal.bg/news.php?news=354057

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 1:28 am 

Бях за мача на ЛЕВСКИ с рязанград и мисля, че журналистите наистина прекаляват с епитети от сорта ( истинско бижу, ултрамодерен и т. н. ). Според мен това са платени реклами на свинисчиев. Стадиона има модерно табло, приличен терен, който ми се стори по-малък по размери от ГЕРЕНА, направили са луксозна ложичка, която тогава не забелязах от клетката, а от клиповете след това, трибуните са вдигнати над терена, за да се гледа по-добре и до там, другото е много бетон и седалки. Едва ли само, за това, подхождат подобни истерични и възвишени думи, да не говорим, че когато се отива към клетката за гости, в ляво от стадиона е грозна картинка от бурени, храсти, тресавища и имаш усещането, че ще ходиш на селски мач! Каквото и да го правят това стадионче, никога няма да се нареди до ГЕРЕНА! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 1:45 am 

На тройчо шестаков, какво му се връзвате! Няма такова просто парче, може би само на чичо митко му е по-гладък мозъка! Оставете го да се отрови в собственната си отрова, той вече започна, за кратко време се изложи няколко пъти и журналистчетата го емнаха. Надявам се ние да го довършим в 11-я кръг! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 7:28 pm 
Аватар

Тоя боклук тотално се е побъркал май.Хубавото е че такива словесни атаки накрая свършват с пръст в гъза.Вместо да си гледа отбора се занимава с нас,треньор ли е въобще или к'во? Ако го вида на улицата ше го смажа,да ме съди за опит за убийство после.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:05 pm 
Аватар

Най-интересното е как чорбарите се радват винаги на такива треньори, които не правят нищо друго освен да плюят по Левски. Те са толкова глупави и всеки ги манипулира, както си иска. Дълги години свинята майка дуче влачи пари на техен гръб, а те го боготворяха като някакъв бог. Първото полувреме на мача им с Лудогорец, пееха - Але шампиони сме, второто псуваха играчите, а след мача искаха да бият великият си идол спас делев. Те не уважават никога успехите и труда на своят отбор и искат от 30 мача, 30 победи. Когато това не се случи започват да режат греди, да псуват играчи, ръководство, треньор и да правят протести без да знаят срещу кого точно. След това същото това ръководство взема някой като Тройчо, който да бълва глупости срещу Левски и слепите, глупави свине отново са доволни. Спират с протестите, радват се на своят нов-стар гуру Тройчо и отново ядат кура накрая на първенството. Като се замисля това е нормално... защото едно време хората са ставали фенове на Левски от любов, а тия просто са мразили Левски. Мразили са го защото е отбора на народа, а те явно са се имали за нещо повече от народа. Изведнъж властта измисля този отбор, който да се противопостави на Левски(на народа) и военните и разните му там шапкари са доволни от това. Има отбор, който с всякакви средства(позволени и непозволени) ще победи отбора на народа. Шапкарите са доволни, но допуснаха една голяма грешка - трябваше името на измисленият им отбор да е АнтиЛевски. Те не са фенове на този отбор от любов, а от омраза към Левски. На тях не им пука за играчите и отбора, на тях им пука единствено да победят Левски. Ако това не стане примерите са много - напускат стадиона в 70тата минута и по-горе изброените псувни, боища, протести и рязане на греди. Нека се замислят защо изобщо са за цфка и струва ли си само от омраза към един отбор да подкрепяш друг.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:27 am 
Аватар

През юни започва изграждането на модерен стадион в Крупник

Цитат:
Община Симитли изпълнява по план всички административни ангажименти по проекта за стадиона в село Крупник. Това установи мониторингът по изпълнение на проекта на община Симитли "За младите хора и тяхното бъдеще", финансиран от Програмата за европейско териториално сътрудничество България - Гърция 2007 - 2013. Той предвижда игрището в село Крупник да се превърне в супермодерен стадион с инвестиция от шест и половина милиона лева. Парите са осигурени по проекта на община Симитли с акроним FUTURE, който се изпълнява в партньорство с община Неа Зихни, Република Гърция.

В Симитли се проведе първата среща с представители от съвместния технически секретариат на програмата и партньорите на домакините от гръцката община Неа Зихни за мониторинг на всичките изпълнени дейности по проекта и проведените процедури за избор на изпълнители. В срещата участваха координаторът на секретариата Фотиадис Кириакос и експертът от българска страна Галина Георгиева. При липса на административни пречки, ремонтът на стадиона в Крупник ще започне в началото на месец юни, заявиха участниците в срещата. Представителите на секретариата се запознаха със състоянието на игрището в момента, което предстои да бъде преобразено в модерен стадион с нова административна сграда, зала за фитнес, конферентна зала, осветление и други съоръжения.

Проектът на община Симитли "За младите хора и тяхното бъдеще" е единственият, свързан с мащабни инвестиции в спорта, който е защитен и получил финансиране от Програмата за европейско териториално сътрудничество България - Гърция 2007 - 2013, заявиха от общинската управа.

Бонг

:smt102 :smt102 :smt102

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 2:31 pm 
Аватар

Дайте некаф линГ да се гледат жАлтите ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 3:00 pm 
Аватар

psiho написа:
През юни започва изграждането на модерен стадион в Крупник

Цитат:
Община Симитли изпълнява по план всички административни ангажименти по проекта за стадиона в село Крупник. Това установи мониторингът по изпълнение на проекта на община Симитли "За младите хора и тяхното бъдеще", финансиран от Програмата за европейско териториално сътрудничество България - Гърция 2007 - 2013. Той предвижда игрището в село Крупник да се превърне в супермодерен стадион с инвестиция от шест и половина милиона лева. Парите са осигурени по проекта на община Симитли с акроним FUTURE, който се изпълнява в партньорство с община Неа Зихни, Република Гърция.

В Симитли се проведе първата среща с представители от съвместния технически секретариат на програмата и партньорите на домакините от гръцката община Неа Зихни за мониторинг на всичките изпълнени дейности по проекта и проведените процедури за избор на изпълнители. В срещата участваха координаторът на секретариата Фотиадис Кириакос и експертът от българска страна Галина Георгиева. При липса на административни пречки, ремонтът на стадиона в Крупник ще започне в началото на месец юни, заявиха участниците в срещата. Представителите на секретариата се запознаха със състоянието на игрището в момента, което предстои да бъде преобразено в модерен стадион с нова административна сграда, зала за фитнес, конферентна зала, осветление и други съоръжения.

Проектът на община Симитли "За младите хора и тяхното бъдеще" е единственият, свързан с мащабни инвестиции в спорта, който е защитен и получил финансиране от Програмата за европейско териториално сътрудничество България - Гърция 2007 - 2013, заявиха от общинската управа.

Бонг

:smt102 :smt102 :smt102

Предлагам да се казва "ЯМКС Арена" :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 3:09 pm 
Site Admin
Аватар

trikilarakiq написа:

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/4/v-380535.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 3:33 pm 
Аватар

Т'ва беше повече от скандално :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 3:45 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
trikilarakiq написа:

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/4/v-380535.html

Мерси :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]