forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 429 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:49 pm 
Аватар

просто трагедия

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:50 pm 

nikistankov написа:
Като им е жега да ходят да си ритат на село. Това е Левски. Тия трансперанти ,които издигаме не са само за красота.

Кво ме репликираш па ти бе? Ква е логиката да ходят на село, там не пече ли!?

Мисля, че в момента играем с либеро. В Монтана живеят над 45 000 човека, а на стадиона няма и толкова! Бием. Успокойте се.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:50 pm 
Аватар

Йес бе, йесссс, йесссссс взехме и тоя мач!!!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:52 pm 
Аватар

СРАМ СТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:52 pm 
Аватар

Richard Long написа:
чурбарчета малки
:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:55 pm 
Аватар

Пак се почнаха споровете кой по-голям левскар от другия... :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:56 pm 
Аватар

Само що се вика "оставка" не разбрах, след като играчите играеха ганкиното :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:57 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Процентно така кажи, колко от Б са се преместили там спрямо старите семкари, и кои от тях са викали оставка? И Мъри и насо гъза имаха супер успехи от самото начало, или първия сезон беше мъка, чорбарска титла, и 10 малки негърчета? Дали на Мъри не му викаха оставка тогава?

Процентно :smt005 Тия стари "семкари" обичат Левски и ходят на стадиона заради Левски, така че имай уважение към тях. Те са гледали отбора с години и имат право да изразяват мнението си. Както виждаш и сектор Б е с гръб, ебати гадните семкари, а?
Ти ми кажи Мъри като стана треньор дали имаше по-силни футболисти от тези сега и също така дали му се купуваше който футболист си пожелае? Aма ако искаш да си говорим факти - Мъри още в първия си сезон взе купата. А предния сезон не бяхме станали шампиони ако си спомняш. А Гонзо вече трети сезон начело на Левски (Да, трети) какво спечели?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 7:58 pm 

Е кво се плескаш бе?

Ае верно оставете го малко Гонзо да го видим, 4 мача и вече го преценихте... Мъри му ебавахте майката една година, после сички а-у-аааа кеф, евробойци, дрън пляс...

А тва за истинските левскари и сектор А, сектор Б и т.н. не искам да го коментирам, щото прекалявате... Малко са ви били като малки, вече нема файда...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:00 pm 
Аватар

dawnloader написа:
Richard Long написа:
чурбарчета малки
:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Кво си се хванал за главата па ти бе, тва е абсолютна чорбарска история! Хитро педераско и Мурко предварително оправдаха трагичния първи сезон на Хаскю и беверенския срам с план 2000 и не-знам си кво, Гонзо понеже не говори подобни глупости и оставка, нали? Само където миналата година с ГОНЗО спортен директор/треньор бихме или почти заради ИИ5 (но по-важното - НАДИГРАХМЕ) доста по-стойностни отбори от резервите на ОМ, Артмедия и Удинезе: шампиона на Швеция, 3-тия в Белгия, бъдещия шампион на Франция и Спортинг Лисабон! И забравихте че откак гъза не е в ЛЕВСКИ, единственото което прави е да работи срещу отбора - така, както го направи и когато Гочето и Жужо бяха там!

Гонзо всяка пресконференция говори за журналистическите помии, има ебаси атаката срещу него ит всички страни, и феновете вместо да се застъпят и да го защитят - Гонзо, който е живата легенда на тоя отбор - завикали оставка.... Ебем ти феновете...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:04 pm 
Аватар

Като бяхме на 1/4 финал за УЕФА пукаше ли ти, че сме били резервите, а не титулярите на ОМ и Удинезе? Точно ти говориш като чорбар сега. Иначе сте много точни в определенията, това било чорбарско, онова било чорбарско :lol:
А тая работа, че Гонзо е треньор от 4 мача можете да си я запазите за себе си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:05 pm 
Аватар

Проблема не е в треньора, не може и при Вили, и при Кокала, и при Ратко, и при Мъри, и при Ясен, и сега при Гонзо си играем слабичко, просто в момента мн отбори от А група дръпнаха значително... и не виждам да вземем някое гостуване на отбори от 1та полувина, най-много героичен Х.
Който плюе Гонзо, да яде говна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:09 pm 
Аватар

Росен написа:
Richard Long написа:
Процентно така кажи, колко от Б са се преместили там спрямо старите семкари, и кои от тях са викали оставка? И Мъри и насо гъза имаха супер успехи от самото начало, или първия сезон беше мъка, чорбарска титла, и 10 малки негърчета? Дали на Мъри не му викаха оставка тогава?

Процентно :smt005 Тия стари "семкари" обичат Левски и ходят на стадиона заради Левски, така че имай уважение към тях. Те са гледали отбора с години и имат право да изразяват мнението си. Както виждаш и сектор Б е с гръб, ебати гадните семкари, а?
Ти ми кажи Мъри като стана треньор дали имаше по-силни футболисти от тези сега и също така дали му се купуваше който футболист си пожелае? Aма ако искаш да си говорим факти - Мъри още в първия си сезон взе купата. А предния сезон не бяхме станали шампиони ако си спомняш. А Гонзо вече трети сезон начело на Левски (Да, трети) какво спечели?

Какъв трети сезон бе, ти луд ли си? Гонзо е официално трети месец треньор (като изключим оня период когато пое от Кратко Останич отбора от втората половина на таблицата и го класира за ЛЕ), педраско също се пробва старши ако си спомняш след напускането на Люпко и помним кво направи, мурко пък го разкриха Беверен, Тампере, БАТЕ, Кипър, Гарга, и Работнички - големия спец който си води насекъде едни и същи хора независимо дали са стари, престарели, гърбави, сакати, и треперещи. И след 20 години сигурно пак ще вика Томашич, Пелето, ма да земе и Ицо кмета че днеска пак ми скъса нервите!

Росен написа:
Като бяхме на 1/4 финал за УЕФА пукаше ли ти, че сме били резервите, а не титулярите на ОМ и Удинезе?

Само казвам че миналата година бихме доста по-стойностни като европейска класа отбори отколкото при 1/4-финала на любимия ти беверенец.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:14 pm 
Аватар

А, ти викаш да видим официално как е, неофициално се видя, че не става :smt005
"Мурко", "педераско" :ohmygod2 При тези двамата, мачовете с отбори като Монтана започваха от 3:0, пък ти сипи пумия по тях колкото искаш. И вземи помисли около това дали след като Гонзо има 120 гола за Левски, то трябва да ни съсипе като треньор. Също така ще ти напомня, че головете на Наско са малко повече :wink:
Аз лично простотии против Гонзо не говоря, просто съм обективен. Аз по-смешен Левски не съм гледал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:15 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Хитро педераско и Мурко предварително оправдаха трагичния първи сезон на Хаскю и беверенския срам с план 2000 и не-знам си кво, Гонзо понеже не говори подобни глупости и оставка, нали? Само където миналата година с ГОНЗО спортен директор/треньор бихме или почти заради ИИ5 (но по-важното - НАДИГРАХМЕ) доста по-стойностни отбори от резервите на ОМ, Артмедия и Удинезе.

Бахти бедното изказване, м8 :ohmygod
Трябва да има неква грешка, трябва да съм объркАл форОНа :shock: :shock: :shock: И тва цялото, при положение, че по-горе обясняваш как на некви им били промили мозъка.
И аз съм против истерията, и също смятам, че трябва да се даде шанс на Гонзо тоя сезон, но никога не бих си позволил да пиша неща се едно ГА ми е държал ръката, само и само да звуча убедително.
Не си прави труда да ми отговаряш, знам те, че си левскарче в щатите, разбирам, че те боли, нормално - всички сме така, просто викам по-Уекичко с епитетите да го раздаваме, нищо лично :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:17 pm 
Аватар

И като каза "чорбарско" - ти знаеш ли, че те говорят за легендите си точно като ти за Наско и Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:20 pm 
Аватар

Разгромихме Монтана с 0.5 на 0 , да се готви Ботев Враца... :ohmygod2 . Без скорост в играта и централен нападател толкова... :smt115 !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:20 pm 
Аватар

Не виждам какво недоволстват отново всички форумни разбирачи. :bigok Победихме отбор в пряк спор за 9/10 място с прекрасна тактическа игра :bigok Въпреки това най-интересното беше как бачий акримоний разказваше гол до кръста истории в парка,а бедните му слушателе го наблюдаваха със страх и почитание. :bigok А тоя ркк не се спря 90 минути анализи след анализи :ohmygod Наду ми главата :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:21 pm 
Аватар

Браво на "фенчетата", които скандираха оставка. Сега журналята имат матерял за 1 седмица напред. :smt023 Иначе за мача слабо първо полувреме с изключение на Калво. Второто дали защотото Гонзо им е казал, футболистите се изтеглиха назад и направихме 3-4 чисти положения на контра атака, но не успяхме да ги реализираме. Ако ги бяхме реализирали сега повечето нямаше да мрънкат. В защита както обичайно главата създаваше положения за Монтана, та даже се опита да пресъздаде автогола с/у Лил като удари топката пак със задната част на главата... Вече поне съм сигурен, че автогола не беше лош късмет... Но като се има предвид, че са контузени ЙМ55 , Ларс Рисп и Мулдер, пак спасихме положението. Като цяло не играхме толкова лошо колкото сега ще се опитат да пресъздадът журналята. Та затова много ще им помогнат и скандиранията. :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:22 pm 
Аватар

Росен написа:
А, ти викаш да видим официално как е, неофициално се видя, че не става :smt005
"Мурко", "педераско" :ohmygod2 При тези двамата, мачовете с отбори като Монтана започваха от 3:0, пък ти сипи пумия по тях колкото искаш. И вземи помисли около това дали след като Гонзо има 120 гола за Левски, то трябва да ни съсипе като треньор. Също така ще ти напомня, че головете на Наско са малко повече :wink:
Аз лично простотии против Гонзо не говоря, просто съм обективен. Аз по-смешен Левски не съм гледал.

Само където Гонзо и здравето си дава за ЛЕВСКИ, докато педераско - да, педераско - си показа гъза пред сектора, радваше се като дете като вкараше гол на ЛЕВСКИ със Славия, използва ЛЕВСКИ да си построи къщата у Богров с комисионните за Демба нирен, Савич, Зимунич, Вава, Нешко, помниш ли ги тия - половината на приятелчето му коце маца "футболисти"? Ако с тогавашните огромни пари и бюджет на мишата евреина се бяха взели национали от страни като Сърбия, Румъния, Полша, Чехия, вместо тия комици, ЛЕВСКИ щеше да е постоянна величина в групите на ШЛ. Помниш ли гъза как си хвана хуя и отиде на сафари на мачовете с Тампере? Помниш ли как се ебаваше с ЛЕВСКИ когато Борат го изгони първия път? А сега, чрез минетите си в дб? Всеки ден удари по Гонзо!!! Ти тоя ли го почиташ? Ходи помоли го да ти покаже пак хемороидите си, той обича да прави така. Айде жив и здрав.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:23 pm 
Аватар

На тоя където обяснява за резервите на ОМ и т.н. само ще му кажа, че "резервите" на Марсилия сега играят в Арсенал и Байерн Мюнхен, а други са бивши световни шампиони и са футболисти на бивш носител на купата на ШЛ; "резервите" на Артмедия и Удинезе същия сезон играеха в групите на ШЛ и след това дойдоха да играят за купата на УЕФА и т.н....И да заминава в кочината :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:24 pm 
Аватар

Гледах последните 20 минути на мача и мога да кажа, че си личи, че отбора не е сработен. (дали Гонзо може да ги сработи е друг въпрос)Иначе ми прави впечатление, че атаките към Левски не са само от журналисти, но и от съдиите. За тия 20 минути които гледах съдията трябваше да покаже поне два жълти за Монтана а при желание един от жълтите можеше и да е червен. Аз съм 100% зад отбора! Журналистите не атакуват Гонзо а Левски, защото Гонзо представлява Левски! Смърт за всички които работят против Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:25 pm 
Аватар

Гонзо голяма глупост каза :ohmygod2
Сектор Б ни подкрепи ,сектор А разбирачите-не
както са казали хората 3-мери един път режи,но Гонзо реши ,че може още повече да си навлече гнева на хората от А

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:25 pm 
Аватар

Спрете да разправяте, че Левски е направил велико евроучастие миналата година, защото знаете, че има само един виновник за всичко хубаво, което ни се случи и това е Дембеле. Той е човека, който носеше отбора + някои добри изяви на Гаджев, Грийн.

Днес видяхме още една смяна, която просто не мога да разбера откъде я извади Гонзо. Да смени Арш и да вкара Балтанов при положение, че водим само с 1 гол...
Въпреки това смятам, че е крайно време да се остави Гонзо да работи тази година и това е... НЯМА КОЙ ДА ДОЙДЕ, всичките ни треньори са посредствени. А и най-важното нещо за един отбор от нашия ранг е ДЮШ, ние я НЯМАМЕ.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:26 pm 
Аватар

Контузените и затворената игра на Монтана :bigok Това са уважителните причини за слабата игра днес :bigok Само дето Монтана ако имаха и мъничко желание да ни бият - щяха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:26 pm 

Richard Long :ohmygod :ohmygod :ohmygod ... Затова при "Педераско и Мърко" имаше по 12000 на мач срещу чернокожец бургас софия мадрид :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:27 pm 
Аватар

Гонзо с доста кофти пресконференция. Нещо ... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:27 pm 
Аватар

И аз си давам здравето за Левски, и аз обичам Левски до мозъка на костите си. Да взема да стана и аз треньор?
А ти помниш ли как 3 години поред пребивахме всичко, което ни се изпречваше на пътя? Помниш ли какъв футбол играеше Левски? Това сега е някакъв друг спорт, в сравнение с тогава. Кой би си представил, че ще ни бият свинете на Герена? Или разни смешници като Монтана, Черно море и е такива да си правят ташак с нас. При Мъри и Наско нямаше такива неща, имаше тотална синя доминация.
Тук не говорим кой кого почита. Аз си спомням и Левски в началото на 21 век, когато спечелихме 3 поредни титли и играхме супер футбол. Спомням си и Левски при Мъри и Наско. АЗ съм левскар, не съм фен на Гонзо, Стоилов или Сираков!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:28 pm 

Преди 6-7 години се доверихме на Мъри и Наско и им дадохме време да изградят отбор, редно е и на Гонзо да му го дадем.Аз лично не искам оставката на Гонзо, а и смятам че към този момент въобще не трябва да се дискутира този въпрос.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 21, 2011 8:29 pm 

Синя Варна написа:
Честито на "столичани" ! 18:00 Неделя , ПЕРФЕКТНО ВРЕМЕ , КАКВО ВИ ТРЯБВА ОЩЕ ?! ................. след всеки ден се обеждавам , че трансперантите срещу нас са верни ........... села празни , "столичани" в повече :ohmygod2

Добре, защо се правите на интересни не мога да разбера? :ohmygod2 При положение, че много добре се знаем кви сме, какво точно си очаквал от мач с Монтана и то след загуба от Черно хюмне и отпадане от ЕКТ още в първите два мача? За съжаление, напълно нормална бройка. Миналата година ни беше прекалено късно, тази ни е прекалено рано и жегата ни пречи. Манталитет.

Другото - ташак пълен. Пея кур за оставкаджиите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 429 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]