forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 12:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 1:00 pm 
Аватар

Мдаа, нещата във форОма доста динамично се развиват. Вече flo шока канчето на новобранците :smt005 :bigok

Обаче всичко, което казва е факт. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 1:20 pm 
Аватар

Проблемът не е в отделния отбор. Дали чорба, чорба 1 или чорба 2 е спомогнал нещо за БГ футбол.
Проблемът се крие държавната политика за развитие на даден спорт, в частност футбол. Не може да обвиняваме един отбор или друг за състоянието футбола.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 3:00 pm 
Аватар

Искрен още от изречението "...,за мен това е чисто заради любовта към футболът..." спрях да го чета. :ohmygod Пич, на запад изпохващаха сума ти схеми за уредени мачове, пране на пари и тем подобни, ти ми говориш, че в нашата мила родина се създават клубове от любов към футбола? В процентно отношение, ако има любов към футбола в тия хора, тя е около 1% :smt006 Ако Гришата толкова обича футбола, що не остави играчите да си играят свободно, ами трябваше да печели скандални титли със съдийски тесли, и урежданки. Ти изобщо гледал ли си преди години за кво ставаше дума? В България любов към футбола няма. Нито в собствениците на Лвски, цфк, литекс или който и да е. Всичко е всичко е за пари, интереси и реабилитация на имена. И за това футбола ни е на равнище Фариорски о-ви, Буркина Фасо и т.н. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 3:45 pm 
Аватар

Ми аз на оная среща с мустака го питах, че ако един клуб е на загуба от 700 000лв месечно, то или има некадърен мениджмънт, или се перат пари, мустака каза - аз нямам мръсни пари, за да пера. И питам - ми тогава що го правиш? - Еми от любов към отбора. :lol: И му вярвам и аз. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 5:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ми аз на оная среща с мустака го питах, че ако един клуб е на загуба от 700 000лв месечно, то или има некадърен мениджмънт, или се перат пари, мустака каза - аз нямам мръсни пари, за да пера. И питам - ми тогава що го правиш? - Еми от любов към отбора. :lol: И му вярвам и аз. :bigok

УВажаеми левскари и левскарки, всички президенти на клубове в България обичат спорта и жертват всичко мило за него. :smt035 Факт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 5:39 pm 

JonnKa написа:
Искрен още от изречението "...,за мен това е чисто заради любовта към футболът..." спрях да го чета. :ohmygod Пич, на запад изпохващаха сума ти схеми за уредени мачове, пране на пари и тем подобни, ти ми говориш, че в нашата мила родина се създават клубове от любов към футбола? В процентно отношение, ако има любов към футбола в тия хора, тя е около 1% :smt006 Ако Гришата толкова обича футбола, що не остави играчите да си играят свободно, ами трябваше да печели скандални титли със съдийски тесли, и урежданки. Ти изобщо гледал ли си преди години за кво ставаше дума? В България любов към футбола няма. Нито в собствениците на Лвски, цфк, литекс или който и да е. Всичко е всичко е за пари, интереси и реабилитация на имена. И за това футбола ни е на равнище Фариорски о-ви, Буркина Фасо и т.н. :smt006

Когато инвестираш милиони в бездънна яма каквато е футболът,наистина не от любов,а само за интереси и пари :smt006 Сигурно се познаваш лично със всички президенти на български клубове и знаеш кой за каква далавера играе.Аз не ги познавам и затова си мисля,че най-логичната причина богаташите да вземат някой клуб е,че просто това някакъв вид хоби.Някой си купуват яхти,други си харчат парите по курви,трети си купуват футболен клуб.Да търсят обществен интерес,но не виждам какво лошо има в това ? Гришата ясно,разкрили сте го за 10 год. а защо за Домусчиев се говори същото при положение,че до преди 1 год. никой не му знаеше името ? Ако Лудогорец стане шампион,нещо нормално ли ще бъде или несъмнено ще има някаква измама,някакви задкулисти игри и т.н.Аз имам чуство,че в България нищо не може да стане по нормален начин,ние сме най-конспиративните хора в света.Нищо не е честно,всичко си има някаква двулична страна.Която и да стане Мис нагласено е,който и да спечели изборите нагласено е,който и да стане шампион нагласено е,ако се проведе някакъв търг за нещо победителя несъмнено е дал пари под масата.Не знам как ви е кеф да живеете в такъв конспиративен свят в което всичко е плод на някаква параноя и измислица.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 5:53 pm 
Аватар

Не че нещо, ама кофти примери подбра. :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 5:53 pm 
Аватар

Не бе, човек, може и да стане шампион ненагласено. Но никой не прави нещо "от любов към футбола". Прави се с някаква цел и тя е винаги различна от "любовта към футбола" - дали е стремеж към някаква известност, дали към пълно овладяване на региона (както е по селцата), дали възможност да се перат парички и други далаверки да се въртят, дали просто да си чеше крастата щото "коли и беси у отборО", дали комбинация - няма значение. От любов към футбола се играе в 4-та дивизия.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:06 pm 
Аватар

Подозирам, че и Искрен е намазвал от кебабчетата на Гришата и затова така говори за него :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:08 pm 

tprodanov написа:
Не че нещо, ама кофти примери подбра. :blass

Давам ти пример с най-актуалните неща има ли конкурс който да е минал без скандали,а някой от победителките са били :smt007 Има ли титла,която да бъде достойно призната ? На изборите някой излезе ли и като мъж да каже "Загубихме,приемаме достойно представянето си,честито на победители"

Wildkid написа:
Не бе, човек, може и да стане шампион ненагласено. Но никой не прави нещо "от любов към футбола". Прави се с някаква цел и тя е винаги различна от "любовта към футбола" - дали е стремеж към някаква известност, дали към пълно овладяване на региона (както е по селцата), дали възможност да се перат парички и други далаверки да се въртят, дали просто да си чеше крастата щото "коли и беси у отборО", дали комбинация - няма значение. От любов към футбола се играе в 4-та дивизия.

Факт е,че Ловеч имат доста приличен европейски стадион,факт е,че имат една от най-добрите школи в България,факт е,че в момента поне 4-5 момчета от тяхната школа са в титулярният им състав,ако това не е от любов към футболът незнам.

Последна промяна iskren1992 на Чет Ное 24, 2011 6:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:11 pm 
Аватар

Ми пич, при манекенките, на ниските нива конкурси си е чисто побутване на най-ебливата, а на високите нива си е чисто политическо решение. При търговете мога да ти разкажа как училищата се сдобиха с компютри, а това е най-големия ИТ търг правен досега. Мога, ама няма, че ше си ебе майката :bigok . Виж, за титлите е друго. Че има уредени е повече от явно. В момента смятам, че има определени леки подбутвания, но не и цялостна организация, но да си мислиш, че е чиста работата е нелепо.
Основна дейност при големите отбори е прането на кинти. При общинските е източване на общински средства. При малките е черното тото. Друго няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:15 pm 

tprodanov написа:
Ми пич, при манекенките, на ниските нива конкурси си е чисто побутване на най-ебливата, а на високите нива си е чисто политическо решение. При търговете мога да ти разкажа как училищата се сдобиха с компютри, а това е най-големия ИТ търг правен досега. Мога, ама няма, че ше си ебе майката :bigok . Виж, за титлите е друго. Че има уредени е повече от явно. В момента смятам, че има определени леки подбутвания, но не и цялостна организация, но да си мислиш, че е чиста работата е нелепо.
Основна дейност при големите отбори е прането на кинти. При общинските е източване на общински средства. При малките е черното тото. Друго няма.

Съгласен съм с теб,аз не искам да изкарам България,като най-чистата и морална държава на света,но понякога прекаляваме с негативизмът във всичко заобикалящо ни.Ясно ми е,че има страшно много далавери,машинаци и всякакви такива глупости,ние и затова сме на това дередже,но понякога се случват и хубави неща.Темата за Литекс и Лудогорец за мен е нещо положително,защото както казах,повече такива отбори по-интересно първенство.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:21 pm 
Аватар

Завиждам ти за идеалистичния поглед и оптимизма, но все пак, бъди подготвен за дните, в които ще разбереш и реалноста.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 6:56 pm 
Аватар

Това, че нещо е положително, изобщо не значи, че е правено от любов към спорта :smt006 И тия примери, дето си ми ги дал горе, НЕ СА от любов към спорта :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 8:53 pm 
Аватар

Давам ти пример с най-актуалните неща има ли конкурс който да е минал без скандали,а някой от победителките са били :smt007

Ако говориш за преди години да,че последните победителки специално в Мис България са :ohmygod и не само победителките,ами като цяло участничките всички са грамофон свири майка плаче :smt089

Факт е,че Ловеч имат доста приличен европейски стадион,факт е,че имат една от най-добрите школи в България,факт е,че в момента поне 4-5 момчета от тяхната школа са в титулярният им състав,ако това не е от любов към футболът незнам.[/quote]

Факт е,че Ловеч имад доста прилична къщичка за пиленца колкото да замажат пред УЕФА,ама ако европейски стадион за тебе е да добавиш просто едни метални конструкцийки с козирки,тип панелното строене е нещо не те разбирам :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 9:02 pm 
Аватар

Тия 22 години (някъде спомена, че си на толкова) в буркан ли си расъл бе, деба?! :smt005 Няма лошо да си такъв идеалист, ама в реалния свят такива бързо изгарят. :smt006 Нищо лично.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 9:03 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
Давам ти пример с най-актуалните неща има ли конкурс който да е минал без скандали,а някой от победителките са били :smt007

Ако говориш за преди години да,че последните победителки специално в Мис България са :ohmygod и не само победителките,ами като цяло участничките всички са грамофон свири майка плаче :smt089

Факт е,че Ловеч имат доста приличен европейски стадион,факт е,че имат една от най-добрите школи в България,факт е,че в момента поне 4-5 момчета от тяхната школа са в титулярният им състав,ако това не е от любов към футболът незнам.

Факт е,че Ловеч имад доста прилична къщичка за пиленца колкото да замажат пред УЕФА,ама ако европейски стадион за тебе е да добавиш просто едни метални конструкцийки с козирки,тип панелното строене е нещо не те разбирам :smt017[/quote]
ФАКТ е че Ловеч имат типична селска публика :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 24, 2011 9:46 pm 

Skrewdriver написа:
Тия 22 години (някъде спомена, че си на толкова) в буркан ли си расъл бе, деба?! :smt005 Няма лошо да си такъв идеалист, ама в реалния свят такива бързо изгарят. :smt006 Нищо лично.

Не съм идеалист,просто имам различен поглед върху животът.Аз никога няма да престана да гледам позитивно на нещата,каквото и да ми се случва.Единственото нещо,което може да ме сломи е смърта на някой близък,всичко друго се оправя и се преживява :smt006 В живота ми като на всеки нормален човек са се случвали и хубави и лоши неща,но съм продължил напред,така че не съм расъл в буркан :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 25, 2011 5:02 pm 
Аватар

Дриша, ти ли си? :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 25, 2011 7:11 pm 

Тези дето го давате "от реалния свят" сте всичките цъфнали и вързали, нали така? Дай му на българина да ти обясни колко са сговнени нещата, как не могат да станат и т.н. Слезте му от задника на момчето.

Нищо лично.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 25, 2011 7:46 pm 
Аватар

Цитат:
Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед) (43%, 1 003 гласа)
Стилиян Петров (Астън Вила) (10%, 237 гласа)
Николай Михайлов (Твенте) (10%, 224 гласа)
Васил Лукаев (Шипка Драгор) (7%, 157 гласа)
Владимир Гаджев (Левски) (5%, 128 гласа)
Бранимир Костадинов (Ботев Враца) (4%, 99 гласа)
Христо Йовов (Левски) (4%, 89 гласа)
Спас Делев (лит(*кс-етрополе) (2%, 53 гласа)
Александър Бранеков (Видима-Раковски) (2%, 44 гласа)
Тодор Янчев (лит(*кс-етрополе) (1%, 35 гласа)
Станислав Манолев (ПСВ Айндховен) (1%, 32 гласа)
Станислав Генчев (Лудогорец) (1%, 29 гласа)
Мартин Петров (Болтън Уондърърс) (1%, 21 гласа)
Ивелин Попов (Газиантепспор) (1%, 19 гласа)
Траян Дянков (Черноморец) (1%, 18 гласа)
Бойко Борисов (Витоша Бистрица) (1%, 17 гласа)

http://futbolist1.bg/
дайте някой глас за Васко Лукаев
Изображение
втори е от дясно на ляво (клекналите)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qspCm2UygQ
:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 12:32 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/user/Sydsiden?blend=21&ob=5 ... вижте от 2:38 какво се случва :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 12:56 pm 
Аватар

И защо Барбуков трябва да е първи ? :ohmygod2 Той за цялата 2011 година сигурно има 20 изиграни мача общо и два гола, като единия дойде след 3 години и 2 месеца. Дори оня малкия макар от уцка повече заслужава приза за Футболист на годината. Иначе моят личен избор е Ники Михайлов. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 1:01 pm 

СпециалистО написа:
И защо Барбуков трябва да е първи ? :ohmygod2

Защото за него са гласували най-много хора. :smt115
Или пък защото стана голмайстор на Преимършип. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 3:23 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Тези дето го давате "от реалния свят" сте всичките цъфнали и вързали, нали така? Дай му на българина да ти обясни колко са сговнени нещата, как не могат да станат и т.н. Слезте му от задника на момчето.

Нищо лично.

Да вземе да се поучи и тогава. :smt006 За негово добро е да знае факта, че президентите на отбори до един са мошеници и не държат клубовете от добро сърце.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 5:53 pm 
Аватар

Omraz написа:
СпециалистО написа:
И защо Барбуков трябва да е първи ? :ohmygod2

Защото за него са гласували най-много хора. :smt115
Или пък защото стана голмайстор на Преимършип. :smt017

Да, това е вярно, но през 2011 колко гола вкара... Не омаложавам това, че стана голмайстор на Премиършип, но не смятам, че той трябва да е футболист на годината всяка година. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 6:39 pm 
Аватар

Бойко Борисов вече в тройката като скоро ще задмине и Стилиян Петров

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 7:42 pm 
Аватар

Хахахаха жАлтите мастии пак го лапат тази вечер, този път в Любимец :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 9:26 pm 
Аватар

http://www.bgfootball.com/new.php?id=93 ... o.facebook :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 9:48 pm 
Аватар

FLAME написа:
Цитат:
Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед) (43%, 1 003 гласа)
Стилиян Петров (Астън Вила) (10%, 237 гласа)
Николай Михайлов (Твенте) (10%, 224 гласа)
Васил Лукаев (Шипка Драгор) (7%, 157 гласа)
Владимир Гаджев (Левски) (5%, 128 гласа)
Бранимир Костадинов (Ботев Враца) (4%, 99 гласа)
Христо Йовов (Левски) (4%, 89 гласа)
Спас Делев (лит(*кс-етрополе) (2%, 53 гласа)
Александър Бранеков (Видима-Раковски) (2%, 44 гласа)
Тодор Янчев (лит(*кс-етрополе) (1%, 35 гласа)
Станислав Манолев (ПСВ Айндховен) (1%, 32 гласа)
Станислав Генчев (Лудогорец) (1%, 29 гласа)
Мартин Петров (Болтън Уондърърс) (1%, 21 гласа)
Ивелин Попов (Газиантепспор) (1%, 19 гласа)
Траян Дянков (Черноморец) (1%, 18 гласа)
Бойко Борисов (Витоша Бистрица) (1%, 17 гласа)

http://futbolist1.bg/
дайте някой глас за Васко Лукаев
Изображение
втори е от дясно на ляво (клекналите)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qspCm2UygQ
:bigok :bigok :bigok

Познавам го лично, съграждани сме :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]