forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 8:00 pm 
Аватар

И трите изброени от теб отбора са потенциални дарители на точки за Цеци. Ще им ми-ми 1000%.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 8:06 pm 
Аватар

А бе ,ако им трябват точици накрая, за'кво да не играят за отбора си. Ама, от'де да го знаеш гнусния Гришак от село, или пък мръсната свиня от Разград - Домусчиев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 8:08 pm 
Аватар

Ами ако заверата е Крейзифорест шампион :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 8:09 pm 
Аватар

Ще сме си ние виновни. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 9:21 pm 
Аватар

абе какви уговорки нищо не играят отборите от А група , включително и Лудогорец. Изчерпа им се вече играта, въпреки че са малко над останалите.Цецка са мега смешни просто .. и с чълтурковците в (76 минута май) резултата не беше ли 1:1 и изобщо нищо хубаво не ги чака свинчовците.Въпроса е ние да започнем да играем както ни подобава.Даже с тези футболисти можем съвсем спокойно да станем шампиони. :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

ПС:поне първенството е интересно, жалко че това се дължи на пропадането на силните отбори

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 9:24 pm 
Аватар

17 победи до края, къв е проблема ?!? :blass ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 9:30 pm 
Аватар

borgy написа:
17 победи до края, къв е проблема ?!? :blass ...

ами като се има предвид домакинство на Лудогорец, ЧМ, Берое, Черноморец , които са доста трудни за гостуване... мача с прасетата ще е на живот и смърт , защото 3 поредни победи няма как да направят тия смешници- така че там само победа нищо друго!!! Така, че реално ние сме в много добра позиция!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 11:42 pm 
Аватар

natural написа:
А бе ,ако им трябват точици накрая, за'кво да не играят за отбора си. Ама, от'де да го знаеш гнусния Гришак от село, или пък мръсната свиня от Разград - Домусчиев.

Само дето дотогава борбата, ако има такава, най-вероятно ще е между нас и свинете (ако ние издрапаме без много грешки) и тия ще извъртят не ми-ми, ми направо deepthroat ще им направят. Гришата е отписал тоя сезон, а за Европа ще се класира със сигурност. Единствено остава гората, обаче е много вероятно да врътнат 2-3 загуби в началото на втория полусезон и домуса да кръводари на свинете (ако ли не, то най-вероятно ще са шампоани, а тогава Цеца не ни интересува).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 11:50 pm 
Само едно да ми обясните, моля ви. Ама на разумно-рационален език :roll:
Защо правиш подготовка в Австрия за 400 000 лева, правиш контроли с Парма, каниш Динамо Букурещ у вас за контрола, правиш стадион, в който до момента си вложил по Домусчиеви думи (9-10млн. лв), даваш едни от най-хубавите заплати в "А" група, имаш 20 равностойни играчи, имаш реален шанс при това чудовищно слабо първенство да станеш шампион, защо тогава тръгваш да... кръводаряваш чорбата, да станели те шампиони :lol: Що, щото в медиите пишат какви сантименти имал Домуса към Цура и кви приятели били? Затова ли? Аз пък ви казвам, че Домуса е в много по-добри отношения с нашата Бащица, отколкото с Титаните. Пък вие си бъдете убедени как един човек с продаден преди половин година дял от пристанището за 200 милиона ще му е кеф да гледа прасетата в Европа вместо неговия си тим.
Тва е като Черно хюмне, дето преди всеки мач по дифолт са чорбарски отбор и им лягат :lol: нищо че в последните сигурно 5 сезона турците ръка не могат да вземат във Варна, но тва е винаги. Ако морето вземат нещо "браво, мъжка игра" и след един полусезон отново "Лягат им, чорбари са" :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 14, 2011 11:58 pm 
Аватар

Македония написа:
Защо правиш подготовка в Австрия за 400 000 лева, правиш контроли с Парма, каниш Динамо Букурещ у вас за контрола, правиш стадион, в който до момента си вложил по Домусчиеви думи (9-10млн. лв), даваш едни от най-хубавите заплати в "А" група, имаш 20 равностойни играчи, имаш реален шанс при това чудовищно слабо първенство да станеш шампион, защо тогава тръгваш да... кръводаряваш чорбата, да станели те шампиони :lol: Що, щото в медиите пишат какви сантименти имал Домуса към Цура и кви приятели били? Затова ли? Аз пък ви казвам, че Домуса е в много по-добри отношения с нашата Бащица, отколкото с Титаните. Пък вие си бъдете убедени как един човек с продаден преди половин година дял от пристанището за 200 милиона ще му е кеф да гледа прасетата в Европа вместо неговия си тим.
Тва е като Черно хюмне, дето преди всеки мач по дифолт са чорбарски отбор и им лягат :lol: нищо че в последните сигурно 5 сезона турците ръка не могат да вземат във Варна, но тва е винаги. Ако морето вземат нещо "браво, мъжка игра" и след един полусезон отново "Лягат им, чорбари са" :bigok

Ако знаехме какъв точно е келепира да притежаваш футболен клуб в България сега щяхме да си палим пурите с по 100 еврА :sm_cigar на нЕкоя яхта и да отпращаме курвите които са нашмъркани до несвяст и искат да ти изпият кръвчицата откъм кура :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:01 am 
Аватар

Прочетох по-нагоре, че тренер на свинете им бил чичо митко, а всъщност треньор им е Дуци, който хич не е слаб треньор и е селски хитрец, който ни надхитри и нас. А тва, че на свинете трудните им мачове са баш накрая може само да е в техен плюс при положение, че дотогава много неща може да са ясни вече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:04 am 
Е като не знаеш какъв точно е келепира що тогава с такава категоричност отсъждате: "лягат им, сигурен съм" :lol:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:05 am 
Аватар

Македония написа:

Домуса ще легна на свинете, при тва с огромен кеф, АКО (както очаквам), гората загуби 2-3 мача в началото на втория полусезон и се смъкнат в класирането.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:26 am 
Аватар

сега като герб ни купят и нас крейзи форест ни стават сателит така че нема страшно

по-лошото е да не се залъгваме че футболистите ни стават за нещо, щото едно е а група , друго е шл

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:42 am 

Wildkid написа:
natural написа:

Само дето дотогава борбата, ако има такава, най-вероятно ще е между нас и свинете (ако ние издрапаме без много грешки) и тия ще извъртят не ми-ми, ми направо deepthroat ще им направят. Гришата е отписал тоя сезон, а за Европа ще се класира със сигурност. Единствено остава гората, обаче е много вероятно да врътнат 2-3 загуби в началото на втория полусезон и домуса да кръводари на свинете (ако ли не, то най-вероятно ще са шампоани, а тогава Цеца не ни интересува).

Гришата ще се класира за Европа само ако си плати където трябва или вземе купата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:54 am 
Аватар

Insomnia написа:
На пролет се очертават доста отровни дестинации: Монтана, Враца, Ловьеч, Каварна, Пловдив, Севлиево :bigok Пловдив на население е повече от останалите 5 града взети заедно. :lol:

Преброих три гостувания на Български извор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:02 am 
Аватар

Монтана е супер тъпа дестинация. Бях там, не ми ареса. Обикаляхме града и нямаше нищо за ядене, само дето спекохме куките :smt042 :smt042 Летяха наляво-надясно да ни пазят

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:15 am 
Аватар

Македония написа:
Е като не знаеш какъв точно е келепира що тогава с такава категоричност отсъждате: "лягат им, сигурен съм" :lol:

Никога не съм казал, че ще им легнат. Въобще не се интересувам от играта на другите отбори от много отдавна, но ако е нагласен сигурно ще си проличи. Те са си се разбрали какъв им е келепира и е хубаво всичките мафиоти да мрат в лайна, в близките 12 часа.
Единствено нашето татенце, нашето бяло лястовиче стои встрани от всякакви футболни и нефутболни афери :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:26 am 

Наистина логиката,че Лудогорец трябвало да даде нещо на цдна е потресаваща :smt005
Така се говори и за Литекс понякога.Ако Домусчиев има толкова големи симпатии към цдна,защо не ги купи тях ? Защо трябва да купува друг отбор и с него да помага на червените боклуци ? Тотално съм убеден,че Домусчиев би умрял за да направи Лудогорец шампион и почти съм сигурен,че ще се случи и няма да има и нотка на съмнения за уговорки,подкпупни съдии и т.н. защото и с най-червените/сини/оранжеви/зелени очила се вижда,че този отбор за нивото на "А" група,почертавам за нивото на "А" група е тотален колос ! С нетърпение очаквам последният 15-ти кръг на Българска Армия.Ще има закани 1 седмица преди това "Селяни,добре дошли в червеният ад","Тук са падали Нотингам,Аякс и Ливърпул,които сте вие резаци" Тоя дебелак Зику,ниското джудже Спас Делев изобщо не ги виждам срещу Гулдан и Барт,а Шоко,Марселиньо,Бадема,Александров и Миро ще ги разпорят като кучета.Само дано да имат ден лудогорци,да не правят глупости (дузпи,червени картони)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:31 am 
Цитат:
Единствено нашето татенце, нашето бяло лястовиче стои встрани от всякакви футболни и нефутболни афери

:bigok Хубаво е да се правят такива уточнения наистина, за да не бутаме Бащицата, тази лебедова сълзица, това проявление на чистия и непокварен небесен дух на земята, в кюпове и в интриги, в които той най-малко би дръзнал да се замеси. :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:32 am 
Аватар

:ohmygod2 Тотален колос :smt031 :ohmygod

Още не са взели един важен мач като гости, идва им времето, въобще не ме притесняват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:33 am 
Аватар

iskren1992 написа:
Наистина логиката,че Лудогорец трябвало да даде нещо на цдна е потресаваща :smt005
Така се говори и за Литекс понякога.Ако Домусчиев има толкова големи симпатии към цдна,защо не ги купи тях ? Защо трябва да купува друг отбор и с него да помага на червените боклуци ? Тотално съм убеден,че Домусчиев би умрял за да направи Лудогорец шампион и почти съм сигурен,че ще се случи и няма да има и нотка на съмнения за уговорки,подкпупни съдии и т.н. защото и с най-червените/сини/оранжеви/зелени очила се вижда,че този отбор за нивото на "А" група,почертавам за нивото на "А" група е тотален колос ! С нетърпение очаквам последният 15-ти кръг на Българска Армия.Ще има закани 1 седмица преди това "Селяни,добре дошли в червеният ад","Тук са падали Нотингам,Аякс и Ливърпул,които сте вие резаци" Тоя дебелак Зику,ниското джудже Спас Делев изобщо не ги виждам срещу Гулдан и Барт,а Шоко,Марселиньо,Бадема,Александров и Миро ще ги разпорят като кучета.Само дано да имат ден лудогорци,да не правят глупости (дузпи,червени картони)

За Лудокурец не мога да кажа, тъй като един мач не съм им гледал и не се очертава да гледам скоро, но Селитекс съвсем очевадно си купиха титлата минлата година по стар Дришов обичай :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:35 am 
Аватар

Аз пък се хващам на бас, че ако от мачовете между цуци и лудогорец/литьекс зависи дали ние или цуци ще сме шампион, то цуци ги взима без никакви проблеми. Много ясно, че нито Дришата, нито мазния парцал Домус ага ще им дадат дупе ако самите те имат шанс за титла.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:37 am 
Аватар

САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ :hitl5

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 1:42 am 

Все си мисля, че най-важното в този сезон е да не отпаднеме рано за Купата! Ако НИ няма нас, врътките по оста микре/разград-панчарево ще се брутални, още повече, че БКП играе накрая с микре и с гората и ако се вържат тези мачове с евентуален финал, мими-тата са 100%-ови!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 8:38 am 

Затова, ако искаме да сме шампион, трябва в 28 кръг да сме на първо място. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 10:38 am 
Аватар

От безкрайно силен източник и вътрешна информация знам, че Домусчиев е заръчал на футболистите бой над цаца последния кръг на кочината и иска шампионската титла. Или да го кажа така - цаца - Лудогорец - 2 и Крейзифорест - сигурен шампион.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 12:19 pm 
Аватар

цеца в момента са ебати смешния отбор - Ботев Враца тотално си ги надигра ... а такива съдийски тесли не бях виждал много отдавна! Прасчо Делев вече се разкри напълно - преди поне тичаше .. сега горкия е уникален :loser2 Лудогорец няма да лягат - напротив Домусчиев ще иска да се докаже именно срещу свиняспор .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 16, 2011 6:45 pm 
Аватар

Цеца и Лудогорец ще направят най-вероятно някой мизерен равен мач с най-много 2 гола.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 16, 2011 8:37 pm 

Гонзо-The Best написа:
Цеца и Лудогорец ще направят най-вероятно някой мизерен равен мач с най-много 2 гола.

Това би бил идеалния сценарий :).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]