forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 9:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 2:55 pm 
Аватар

Общо взето супер смешници сме.Може ли тия директори и т.н. да не възразяват срещу това безумно наказание http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=40214

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 5:43 pm 
Аватар

Замислих се, че ако тоя мач беше с публика, следващия със сигурност щяхме да сме наказани за расизъм :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 6:25 pm 
Аватар

gl007 написа:
Общо взето супер смешници сме.Може ли тия директори и т.н. да не възразяват срещу това безумно наказание http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=40214

Наказание от 1 мач не се обжалвало...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 6:45 pm 
Аватар

acrimonious написа:
gl007 написа:

Наказание от 1 мач не се обжалвало...

Не се обжалвало ама оня натисна и бяха готови да преместят мача. Аз ако съм в нашето ръководство още вторника почвам мощно хранене, натискане, дърпане докато не го сложат минимум на Националния с публика :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 7:12 pm 

Ще побрдим с 4-1! На трибуните ще е новия треньор и очаквам всички да се раздадат докрай за да го впечатлят. Простотиите, които извърши ушев, последвани от простотиите на " синьото " бфс са срам за БЪЛГАРИЯ и трябва да се осъдят от всички! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 7:22 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Ще побрдим с 4-1! На трибуните ще е новия треньор и очаквам всички да се раздадат докрай за да го впечатлят. Простотиите, които извърши ушев, последвани от простотиите на " синьото " бфс са срам за БЪЛГАРИЯ и трябва да се осъдят от всички! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Забрави "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!" :loser2 Сега без ебавка, тия мачове ги взимаме , въпроса е след това в Стара Загора, какво ще правим :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 7:56 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Levskar67 написа:

Забрави "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!" :loser2 Сега без ебавка, тия мачове ги взимаме , въпроса е след това в Стара Загора, какво ще правим :|

Как какво ще правим в Стара Загора победа а и все пак Костов ще е приложил своите техники на тренировката :loser2 и ще го вземем мача.Поне така се надявам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 11:35 pm 
Аватар

Тоя Костов сега му гледах пресконференцията и не ми вдъхва никакво доверие, ама никакво! А лакърдиите на Ганя за президента на Динамо Киев и т.н. са толкова жалки и смешни че за пореден път ме хваща огромен срам че тоя тулуп е президент на ЛЕВСКИ... Та Костов 5 пъти спомена че ако тва, ако онова, вмешателство, футболистите ако не се движели, времето ако е по-студено от прогнозата на Любка Кумчева, щел да си ходи веднага... Излиза че с некво огромно нежелание идва да тренира най-големия отбор в България. Бил притеснен, било го страх, ми ходи си на село в Добруджа ако не искаш на Герена! Не се учудвам че визитката му е същата като на Кратко, с изключение на двете си години в украинския средняк МеталурК. Струва ми се че бащицата, без когото клуб на 97 години не можел да съществува, отново прееба инсталацията...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 04, 2011 11:52 pm 
Аватар

Още няма 24 часа начело на отбора, но вече го разкри, хвала. :fgod Не ми се мисли какво ще стане, ако загубим дори 1 точка до края на шампионата. ::kid

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 12:04 am 
Аватар

В Металург водеше футболистите заедно на обяд и вечеря, следеше какво ще ядат. Иска режимът, който налага да бъде спазван. Не прави компромиси с никого. :bigok Като знаем някои от футболистите в България тоя режим май само той ще си го знае

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 12:08 am 

КОСТОВ каза, че сам не може да направи нищо и ще разчита на подкрепата на всички ЛЕВСКАРИ! Не е нормално да го нападаме още от първия ден без да знаем, какво може. Отборът ни не е в добро състояние и е възможно в началото издънките да продължат, за което той няма да има вина. Затова ви моля: Оставете човека да покаже качествата си и не го нападайте! Не лесно да станеш с посредствен отбор, 2-ри в Украйна и да спечелиш купата! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 12:15 am 
Аватар

Richard Long написа:
Тоя Костов сега му гледах пресконференцията и не ми вдъхва никакво доверие, ама никакво! А лакърдиите на Ганя за президента на Динамо Киев и т.н. са толкова жалки и смешни че за пореден път ме хваща огромен срам че тоя тулуп е президент на ЛЕВСКИ... Та Костов 5 пъти спомена че ако тва, ако онова, вмешателство, футболистите ако не се движели, времето ако е по-студено от прогнозата на Любка Кумчева, щел да си ходи веднага... Излиза че с некво огромно нежелание идва да тренира най-големия отбор в България. Бил притеснен, било го страх, ми ходи си на село в Добруджа ако не искаш на Герена! Не се учудвам че визитката му е същата като на Кратко, с изключение на двете си години в украинския средняк МеталурК. Струва ми се че бащицата, без когото клуб на 97 години не можел да съществува, отново прееба инсталацията...

Нема браче, българинО не е недоверчив и предубеден, не изобщо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 12:37 am 
Аватар

Не зацепвам логиката договора му да е за толкова кратко време? Че как да имат респект играчите от него, като знаят, че след края на сезона ако не постигне резултати си тръгва? А дали няма да го бойкотират, ако не харесат уж строгия режим дето щял да налага, съответно се дънят където най-боли и пак става на тяхното? Малко като отбий номера ми се струва едно такова назначение. Дано обаче се справи и му подновят договора, защото нищо чудно ако се провали лятото отново Гонзо да ни е старши-треньор, а за момента очевидно не му се отдава треньорстването. И дано този Костов постави условие Гонзо да не гледа мачовете от резервната скамейка, защото просто е нелепо един да е треньор, а друг да дава наставленията и да ръкомаха. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 1:04 am 
Аватар

Skrewdriver написа:
Още няма 24 часа начело на отбора, но вече го разкри, хвала. :fgod Не ми се мисли какво ще стане, ако загубим дори 1 точка до края на шампионата. ::kid

Да си чул некой треньор още на първата пресконференция да повтори няколко пъти "тва ако стане, онова ако стане, си тръгвам", на първата, и то не да кажеш Капело, Гуардиола, или друго светило, а бивш тренер на средняшки и под-средняшки отборчета от Източна Европа, чието най-голямо постижение, е че се е задържал повече от сезон в едно от тях? Идва и почва с некви ултиматуми, чакай бе алоу, хари потър, откога Металург Донецк стана по-голем отбор от Левски или Цървена Звезда? Люпко дойде като еврошампион с нея преди години, да сме го чули да говори подобни глупости? Ми Костов щом при първата му поява като треньор на Левски започва с оправданията и оставките, сметай кво ще стане ако нещата не потръгнат веднага, ще измрънка че футболистите го саботират и аре..... Явно е объркал Левски с Добруджа или Ереван! Не трябват подобни екземпляри в отбора, а истински треньор - отиваш, казваш "Само Левски", отговаряш на два въпроса и започваш!

air_J написа:
И дано този Костов постави условие Гонзо да не гледа мачовете от резервната скамейка

Гонзо сам си каза че ще гледа мачовете от трибуните

Levskar67 написа:
Не лесно да станеш с посредствен отбор, 2-ри в Украйна и да спечелиш купата

Грешна ти е информацията, с Металург е бил 4-ти първия и 8-ми втория сезон, а за купата има четвъртфинал и финал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 1:27 am 
Аватар

не само...че не е спечелил нищо...но и на финала пада от отбор с 9 човека.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 1:59 am 

Извод: Само Сър Алекс, Мауриньо и Гуардиола за достойни за ЛЕВСКИ!
баткофф вън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 3:01 am 
Аватар

Richard Long написа:

Да си чул некой треньор още на първата пресконференция да повтори няколко пъти "тва ако стане, онова ако стане, си тръгвам", на първата, и то не да кажеш Капело, Гуардиола, или друго светило, а бивш тренер на средняшки и под-средняшки отборчета от Източна Европа, ч

:ohmygod2
Некак си е професионално да си поставиш условията, за да работиш нормално аккто си работил в първенства, много по-силни от нашите :ohmygod Както и със средняк да стигнеш до финал за купата в държава със силно първенство не вдъхва доверие, ама никак. :smt064

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 6:01 am 
Аватар

Да си поставиш условията е нормално като професионалист, но за мен е абсолютно неприемливо да повториш няколко пъти как ще си ходиш от първия ден като треньор, какъв респект ще постигнеш пред играчите като знаят че при най-малкия проблем с тях си готов да си хванеш шапката? А относно Металург Донецк, тези са били няколко пъти в тройката и шампион веднъж, не е като да са постигнали най-големите си успехи с Костов, а загубения финал 11 на 9 човека е срещу Таврия Симферопол, така че да не се прехласваме излишно... Интересно дали се е правил по същия начин на интересен и на първата си пресконференция в Украйна, аз лично се съмнявам щото там нема лабаво и за подобни публични ултиматуми щяха да го пратят да санира Чернобил... Ще го видим, дано излезе читав. Но жалко че не взеха Илия Груев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 9:42 am 
Аватар

съмнявам се, че и Капело някой го е питал какво ще прави, ако ръководството му се меси в работата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 11:36 am 
Аватар

А бе и на мене не ми направи добро впечатление това изявление как щял да се маха, ако му се месят. Все едно е станал национален треньор и трябва да балансира между мениджърски интереси. На пъва пресконференция не почваш да се застраховаш срещу нас.ране, а се опитваш да дадеш нов импулс и увереност на отбора и феновете.
Иначе и аз съм на мнение, че трябва да му се даде шанс да покаже какво може, без значение дали е бил велик треньор в Донецк. Щото ако трябва сме честни, всеки истински треньор е по-добро решение от Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 12:34 pm 
Аватар

Я ми избройте български треньори, които са направили повече в чужбина да видим докъде чисто формално ще го докарате...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 12:35 pm 
Аватар

Опитвате се да ни сравянвате с някакви класни Европейски отбори, където и дума не може да става за вмешателство в работата на мениджъра по подразбиране. Първо вижте в кое първенство сме и тогава ми се възмущавайте, че бил казал това-онова още на първата пресконференция. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 1:40 pm 
Аватар

Абе ше изкараме ли един гоУем телевизор да гледаме ДЕРБИТО пред "А" ? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 2:01 pm 
Аватар

Имал съм подобен сън :loser2 Само че на мач с публика :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 2:02 pm 
Аватар

One Big Bastard написа:

Работим по въпроса за проектор с екран :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 2:03 pm 
Аватар

Навсякъде има вмешателство, просто е невъзможно да няма. Най-малкото при една селекция се коментира и от двамата. Не случайно Моуриньо изхвърли Валдано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 2:23 pm 
Аватар

acrimonious написа:
One Big Bastard написа:

Работим по въпроса за проектор с екран :)

Тогава направо скарата и виното да докараме и работата да е " как си трЕбЕ" :bigok :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 5:02 pm 
Аватар

Със сигурност е треньор и няма тепърва да се учи на наш гръб както беше до сега.От Гонзо ще се справи по-добре,поне ще се опита да изгради някакъв стил.
Ако почнем и да играем бързо значи е магьосник.След като Лудогорец могат значи и ние трябва да можем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 7:02 pm 
Аватар

Няма да е лошо утре да дойдат и буферите. На ушев, Перуката и Бащицата нема да им се верва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 9:24 pm 
Аватар

На майните им серем на изказванията :smt006 Да ги бият тях ушевите без повод, бе ФЕС е да ги накаже с мач без публика, да видим дали пак ще им знае много устата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]