forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 136  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 02, 2011 9:26 pm 
Аватар

Ходи пАли свещи да ни бият,за да се окажеш прав и да има"аз нали ви казах"...Със здраве :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 02, 2011 10:37 pm 
Цитат:
Освен това треньорските му качества са безспорни : титла с Литекс + отнет шанс да играе на финал за дубъл,титла и купа с Левски,освен това сам реално създаде провинциалното тогава страшилище Нефтохимик което играеше супер модерен футбол и биеше с по 3,4 гола нас и свинете.Може и да е имал провали,може и да е сбъркан за много хора,но е факт че е може би най-успешният треньор в България за последните 15 години

Е то по твоята логика за Херо, тогава Мъри с неговия 1/4 финал за УЕФА, класиране в ШЛ, титли, купи, е Алекс Фъргюсън минимум :ohmygod Толкова е плоска логиката ви, за хора претендиращи да са толкова отгоре неща, за разлика от нас, конете с капаци...
Аз само се моля тоя сезон да свърши по-скоро, ако станем шампиони ДА ВИ СЕ ИЗСЕРЕМ ВСИЧКИТЕ до един в устата, ако не станем шампиони, Гонзо да си тръгне и тази чорбарщина час по-скоро да престане... До следващия треньор, който да може да обсъждате на воля, да сменяте, да правите, да струвате квото щете :smt002

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 02, 2011 11:05 pm 

Македония написа:
Е то по твоята логика за Херо, тогава Мъри с неговия 1/4 финал за УЕФА, класиране в ШЛ, титли, купи, е Алекс Фъргюсън минимум :ohmygod Толкова е плоска логиката ви, за хора претендиращи да са толкова отгоре неща, за разлика от нас, конете с капаци...
Аз само се моля тоя сезон да свърши по-скоро, ако станем шампиони ДА ВИ СЕ ИЗСЕРЕМ ВСИЧКИТЕ до един в устата, ако не станем шампиони, Гонзо да си тръгне и тази чорбарщина час по-скоро да престане... До следващия треньор, който да може да обсъждате на воля, да сменяте, да правите, да струвате квото щете :smt002

За Мъри изобщо не говорим,макар че си струва най-малкото защото беше и продължава да е плют и подиграван (без никаква логична причина) много повече отколкото сегашният треньор.А за шампион,и да станем това не променя нищо,които не е поискал той не е станал шампион в това жалко пародийно първенство в последните 9-10 години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 02, 2011 11:20 pm 
Аватар

Мъри е бил оплюван?
абе, в един и същи свят ли живеем, че имам леки съмнения?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 1:48 pm 

Очаквам съвсем скоро прасетата да сбъркат. бкп-ту ще бъдат разкрити в близките седмици. Просто или е луд късмет, или фк-панчарево е подсигУрило всичко до мача с НАС. Странно ми е как Барса и Реал бъркат, Юнайтед и Челси също, а не-родната цура бие всичко наред. Бях още зелен, когато направиха 13 или 14 победи първия полусезон и цяла Европа ни се смя за епичното първенство, ако не се лъжа тогава ни биха на кочината с 3 гола? Лош вариант за нас е отпадането за Купата, защото ако ни няма нас, ще има гей-врътки купа за титла по оста микре/разград ---> панчарево. Ако стигнем финал/полуфинал за Купата ще объркаме всички сметки на джуджето и "боклукчиите", а най-вероятно и на домусчиев. Извинявам се за разсъжденията, ако съм доскучал на някого. САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:00 pm 
Първолете, излагаш се :smt017 Какво ще рече неправилно зададена тема, че и бан за една седмица!? Върнете го момчето и отворете темата, щото е смешно (лично мнение)

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:04 pm 
Аватар

И аз възроптах и писах ЛС ба Бачи Пържи-банва-ги-бържИ :bigok , но възроптах само лекинко. Не смея повече да протестирам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:05 pm 
Повече и не трябва :bigok В опасните води трябва първо с пръчка да се пипа... :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:06 pm 
Аватар

Македония написа:
Първолете, излагаш се :smt017 Какво ще рече неправилно зададена тема, че и бан за една седмица!? Върнете го момчето и отворете темата, щото е смешно (лично мнение)

Начи обяснил съм в няколко теми за мачовете как трябва да се пускат темите - пригледно, четливо и с правопис, да му еба майката.
Нито съм учител, нито съм наставник на някакъв некадърник, за който няма препинателни знаци, нито интервали.
Най-лесно е да я поправя граматически, ама вместо това нека си почива за 1 седмица и да научи българския език и правописа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:09 pm 
:loser2 И без тва стана скучно, само някви тъпи мачове, предлагам да се сформира нов форумен фронт за ОКОНЧАТЕЛНОТО сваляне на Първолет от престола. Твърде дълго ни души в силната си десница. Властта трябва да иде у младите :bigok Кой е с мен :smt026 Предлагам на 23 октомври освен да президент и кмет, да се гласува и за модератори :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:10 pm 
Аватар

Аз сам ще си ида, успех в начинанието :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:22 pm 
Аватар

Македония написа:
:loser2 И без тва стана скучно, само някви тъпи мачове, предлагам да се сформира нов форумен фронт за ОКОНЧАТЕЛНОТО сваляне на Първолет от престола. Твърде дълго ни души в силната си десница. Властта трябва да иде у младите :bigok Кой е с мен :smt026 Предлагам на 23 октомври освен да президент и кмет, да се гласува и за модератори :bigok

“Нищо не е забравено, нищо не е простено!” :bigok Междукласовото напрежение у форума винаги е тлеело. :bigok Аз винаги ще помня онзи 1 април... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 3:56 pm 
Доста ни тъпкаха, много търпяхме :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 4:02 pm 
Аватар

Заставам твърдо зад съкварталеца бай Пържолет и призовавам институциите да покажат държавност и да се разправят с тези вандали и наркомани :s_police

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 4:05 pm 

Бачи Пържолет безжалостно се разправя с всеки лумпен и маргинал, дръзнал да се отклони от образеца. :s_police :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 4:12 pm 
Аватар

Хамаз, хамаз, админите на газ!
Хамаз, хамаз, админите на газ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 4:17 pm 
Всеки ден ще е така, до победата :loser2

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 4:40 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Заставам твърдо зад съкварталеца бай Пържолет и призовавам институциите да покажат държавност и да се разправят с тези вандали и наркомани :s_police

Категорично подкрепям. Винаги ме е кефело, как докато има някакъв спор из форумо дали някой е тъп или не, бачи Пържолет, Омраза или Хисарския поп минават и безкомпромисно убиват нещастника :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 4:50 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Категорично подкрепям. Винаги ме е кефело, как докато има някакъв спор из форумо дали някой е тъп или не, бачи Пържолет, Омраза или Хисарския поп минават и безкомпромисно убиват нещастника :blass

След това му пускат по един контролен между очите :bigok :smt071

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 5:28 pm 
Аватар

Тоя форум почна да заприличва на едно детско концлагерче,може ли някой да се маха за една седмица,затова,че е дръзнал да пусне тема,вероятно е трябвало да пусне рушветче на някой от Бригадирите,ебати ташака настана

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 5:46 pm 
Аватар

Да се банне веднага който е пуснал темата за мача с чорбата. Може ли така да се изписват свещените четири букви? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 8:15 pm 
Аватар

Много трагедии, сълзи, сополи и др.екстри за този сезон, НО...остават 2 тегави мача, в които трябва да победим: с Черноморец и със свинете! Програмата на другите отбори е толкова тегава на пролет, че бием ли тези два мача сме 99% шампиони. Този сезон може да се сбъдне детската мечта на някой разбирачи - шампиона на България да е с 4-5 загуби! За нас остава да бием два пъти свинете, нищо работа! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 8:55 pm 
Аватар

Както винаги Венци Тумбака огромен, остроумен и отново облива с мазната си жАлта урина 12-те останали бели педерастчета :bigok :bigok :bigok
Цитат:
"Изобщо не ме интересуват феновете. Истинските фенове са тук. Тия 10-15 шлякатарници много малко ме интересуват. Настроението в отбора е добро след три поредни победи.

Еби, бат Венци, продължавай да Ибеш белитИ пИпИрудки :bnsex

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 9:36 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Както винаги Венци Тумбака огромен, остроумен и отново облива с мазната си жАлта урина 12-те останали бели педерастчета :bigok :bigok :bigok
Цитат:
"Изобщо не ме интересуват феновете. Истинските фенове са тук. Тия 10-15 шлякатарници много малко ме интересуват. Настроението в отбора е добро след три поредни победи.

:smt005 :smt005 :ohmygod :smt042 :losers :smt044 :smt005 :lol: :lol: :smt005 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 11:31 pm 
Аватар

http://nezasada.neseriozno.com/2011/10/ ... 81-%D0%B1/

Цитат:
Затвърждавам мнението си, че в „А“ група има по няколко измислени отбора на година, всички разменящи си един и същ син екип – то не е Своге, не е Монтана, не е Видима, не е Светкавица, то не е Калиакра. Само Локо Мездра не бяха.

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 03, 2011 11:35 pm 
Аватар

tprodanov написа:
tonko88 написа:

Мернах плакат, че Хисарския поп ще има участие на живо утре в неква кръчма. Мисля да ида да го видя и да чуя "Дай си сърцето" в оригинал, а не плагиатството на Сектора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 9:38 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Цитат:

Като се замислим, не е много смешно, защото Борат, лайненцето миличко, мисли и казва същото и за нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 9:51 am 
Аватар

Само дето като го псуваме и се насира.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 8:13 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Mr. Smith написа:
Цитат:

Като се замислим, не е много смешно, защото Борат, лайненцето миличко, мисли и казва същото и за нас :smt006

Славия е голям отбор, по-точно била е :smt006 Със чиста съвест мога да кажа, че е понесла огромен удар от комунягите, само че тук идва проблема, че отбора си е променил облика, щото едно е да знаеш, че купа или титла ще спечелиш евентуално веднъж на 30-40 години, обаче привържениците ти да знаят, че отбора никога няма да се даде без бой, няма да е подлога на този или онзи, не така е със Славия и постепенно нормалните и привърженици постепенно са изчезвали от стадиона, докато се превърнат в тези 100-200 шлякатарници, също променили човешкия си облик и мразещи всичко живо, което не е от тях :smt006
Така, че ще ги ебавам колкото си искам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Окт 04, 2011 10:39 pm 
Аватар

еми като гледаш как отбора ти е превърнат в сателит на чорбата и поделение на главно управление строителни войски и всяка година се надупва с по 4-5:0 срещу свинете...добиваш курвенска психика...ако си от курвенско племе като слагистите просто се пребоядисваш за 50 години. Затова и част от агитката на свинете е от бивши пребоядисани слагисти запазили омразата към ЛЕВСКИ разбира се...
кур за това отборче, да изпадне в "Б" група и да се разформирова!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4079 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 136  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]