forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 1:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 336 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 10:16 am 
Аватар

Какви са тия смешни сравнения със Зенит ?? Зенит взеха купата на УЕФА, Зенит играят редовно в шампионска лига, Зенит не играят на стадион без кенефи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 11:24 am 
Аватар

benito написа:
Никой няма нищо против билета да е 50лв и тук, но тогава трябва да вземаме от 1500 до 3000лв заплати. Някой може и да взема такива, но масата народ взема по 400-500лв. Пък и когато билета е 50лв тогава и стадиона трябва да е приличен. Общо взето искат 10 лв, но и те не знаят за какво. Стадиона е нива, футбола е смешен, хората са бедни, а искат 10лв? Този мач не заслужава повече от 3лв билет.

А от кой трябва да ги взЕмаш тези 3000 лв? И изработил ли си ги или просто някой е длъжен да ти ги дава, щото си пич и бентлитата са скъпи? Айде стига говорихте и мислихте като комунисти, деба. Като ти стане 2000 лв заплатата, а малката ракия в кръчмата ти стане 40 лв, както е в онези държави, а наем за гарсионера в Люлин стане 1500 лв, кво правим? Пак ще рИвем. Стегайте се и твай. Първо си сменете мисленето и манталитета, после ще дойдат и резултатите. А колкото и пари да взЕмаш, винаги са малко и не стигат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 11:31 am 
Аватар

това последното изречение е характерно за всички чорбаджии-душмани, които така оправдават невдигането на заплатите :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 11:37 am 
Аватар

На теб даже щях да ти взимам, а не да ти давам. Най-много да ти хвърлям парче сланина и глава лук месечно, ей така от жал, щото и тва не заслужаваш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:09 pm 
Аватар

Средната заплата за страната е 700, а за София към 1000. И тук извадката не е някоя квартална кръчма, а над 2 милиона души, които бачкат и си плащат данъците. И като се замисля, че нямам познати, които да се осигуряват на повече отколкото получават, а има доста осигуряващи се на по-малко излиза, че не сме чак такава бананова република. Данните по икономически сектори и по области на страната.

Винаги съм бил против евтините билети, защото ниската цена внушава, че си там заради нея, а не заради отбора. Аз съм на стадиона заради Левски и вярвам, че и огромното мнозинство са като мен. Приемам някой 15-годишен да ми каже, че техните се мръщят за оценки, сбарали са го пиян или нещо такова и затова не са му дали 10 лева, ама хора на по 20+ да ми казват, че не могат да отделят 1% от заплатата си заради уж любимия им отбор - айде, нема нужда. Всички на мача и да ги изкъртим. :levski :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:16 pm 
Аватар

В белите страни ракията/уискито не е 40лв, а 5 евро. Живял съм в Испания и съм вземал 1300 евро заплата, а наема ми беше 400 евро. В Люлин една квартирка е долу горе 400 лв нали така? Само, че аз живеех на 100 метра от морето, блока си имаше басейн, тенис корт и паркинг. По-скоро приличаше на хотел от колкото на блок. В Люлин квартирата за 400лв какво ще има? Мишки? Значи наемите са еднакви, но заплатите? Като сметнем, че и храната там беше по-евтина от тук. Естествено, че не искам да ми дават 2000лв ей така... всеки да получава според това което е заслужил, но да ми правиш сравнения с Европа и едва ли не да ни изкарваш читава държава е смешно. Ако ти си доволен от живота в България окей, но ако в София вземате над 1000лв заплати по провинцията не е така. Както и да е няма да спорим за това. За манталитета си прав донякъде... но пък от друга страна българите в чужбина си работят яко и са доволни. Тук не работят защото нямат и стимул. Поне съм го видял това с очите си... в чужбина българина работи яко това е факт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:32 pm 

Синият Болярин написа:

Винаги съм бил против евтините билети, защото ниската цена внушава, че си там заради нея, а не заради отбора.

Не че се заяждам или нещо, но при това ниво на футбола у нас, каквато и да е цената ако не обичахме отбора едва ли щяхме да сме там.

Иначе тая свиня пак се тарикати и иска да изкара някой лев на наш гръб. Мен не ми е гадно, че ще дам 10 кинта, а че ще идат в гушата или по-скоро в шкембето на Венци. Поне да бяха за Тошар ебаси :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:33 pm 
Аватар

Преебахте темата :loser2
Къде е Македонията да ви каже да ги веете, бе? :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 Шило ги е момчето! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:36 pm 
Аватар

Много сте унили за тоя мач, бе... по-малко от 4 часа остават, айде по-мощно ! И не забравяйте да веете :!: :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:45 pm 
Аватар

benito написа:
В белите страни ракията/уискито не е 40лв, а 5 евро. Живял съм в Испания и съм вземал 1300 евро заплата, а наема ми беше 400 евро. В Люлин една квартирка е долу горе 400 лв нали така? Само, че аз живеех на 100 метра от морето, блока си имаше басейн, тенис корт и паркинг. По-скоро приличаше на хотел от колкото на блок. В Люлин квартирата за 400лв какво ще има? Мишки? Значи наемите са еднакви, но заплатите? Като сметнем, че и храната там беше по-евтина от тук. Естествено, че не искам да ми дават 2000лв ей така... всеки да получава според това което е заслужил, но да ми правиш сравнения с Европа и едва ли не да ни изкарваш читава държава е смешно. Ако ти си доволен от живота в България окей, но ако в София вземате над 1000лв заплати по провинцията не е така. Както и да е няма да спорим за това. За манталитета си прав донякъде... но пък от друга страна българите в чужбина си работят яко и са доволни. Тук не работят защото нямат и стимул. Поне съм го видял това с очите си... в чужбина българина работи яко това е факт.

Викаш ракията е 5 евро за 100 грама в кръчма, така ли? И викаш, че за 400 евро си наел апартамент в Мадрид или Барселона, при това си бил сам в него, а? Ще ти издам една тайна - случвало ми се е да ходя в Европа. И никъде не съм изкарвал България читава държава, няма и как да го направя. Читавата държава я правят хората в нея, а докато има такива с твоето мислене, няма как да станем читави. 90% сте с комунистическо и соц мислене, това само пречи. Аман от мрънкачи и сравнявачи. Да си беше останал в прекрасната Испания с невероятната заплата и апартамент като на Хю Хефнър, ебаси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:53 pm 
Аватар

Ами уиски и водка 100 грама са 5 евро в баровете НЕЗАВИСИМО от марката. Не съм бил в Мадрид нито в Барселона, а в Аликанте. Квартал Сан Хуан на 100 метра от морето ми беше блока. Ако искаш мога да ти пратя и снимки? : ) Бирата варира от 2 до 3 евро по баровете, естествено 330 мл. Бяхме с един приятел на квартира, но не виждам какъв е проблема и сам да си наема такава? Ще ми излиза по-солено, но ако няма с кой да живееш и това е вариант.

http://store.picbg.net/pubpic/87/F9/b84 ... d287f9.jpg

Това съм го снимал от терасата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 12:57 pm 

Mи да си беше останал в Аликанте като е толкова готино. :wink:
Мрънкачите са много неуважаванана от мен категория хора и като цяло наблюденията ми са, че масово не могат да успеят в живота.

За да не съм офтопик - бием шессссссссссссссс на нула. :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:04 pm 
Аватар

Къде си видял да мрънкам? Просто изразих мнение, че това прасе иска да си напълни гушата от феновете на Левски. Повечето също изразиха такова мнение. След това пича по-горе ме захапа и започна спора. Както и да е - бием с 1:2.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:08 pm 

Според мен 10 лева не е много за мач от А група, като разбира се трябва да има и много евтини билети /2-3 лева/ за ученици/студенти, пенсионери и инвалиди.
Другите хора не са извинени, ако 10 лева са им много.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:13 pm 
Аватар

10лв са нищо, но точно за мач със Славия са много. Естествено, че всеки може да изкара 10 или 20лв и да отиде на мач. Много оффтопик се събра по-добре да спрем. Бием с 1:2 и това е :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:16 pm 

форума епоха :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:20 pm 
Аватар

Българите сме най-странните хора от гледна точка на психиатрията. Хем имаме огромно самочувствие, най-често без грам покритие, хем имаме зверски комплекс за малоценност и смятаме, че живеем най-зле във вселената. Интересно ми е колко работещи германци, англичани или шведи щяха да са на мач в 15:30 в делничен ден? А иначе ние сме най-работливите на планетата, но най-недооценени.
Бенито, като сравняваш градове, сравнявай столиците. Аликанте не е Мадрид, а София не е Своге. В Микре ще си наемеш къща на 2 етажа за 100 лв на месец и ще е на 80 метра от басейна на Гриша Ганчев. Значи тук е по-хубаво от Испания. А откога в Западна Европа сервират по 100 гр. в баровете? Малкото е 20-25 мл и струва мин 5 евро, поне в 90% от държавите в ЕС.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:34 pm 

Много са относителни тия сравнения ... даже някой май беше пуснал тема за Дубай например :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:41 pm 
Аватар

СтрелецО написа:
Много са относителни тия сравнения ... даже някой май беше пуснал тема за Дубай например :bigok :loser2

Тая строителна площадка не я ли закриха вече? :blass
Айде днес да закрием Макаби с футбол пък после ще ги мислим другите. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:43 pm 

Лудите ще ги дават ли някъде?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:44 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А откога в Западна Европа сервират по 100 гр. в баровете? Малкото е 20-25 мл и струва мин 5 евро, поне в 90% от държавите в ЕС.

в Испания сервират...даже и повече може би....пълнят една голяма чаша с лед и наливат на око....но е около 100 гр.....може и повече да е....щото мен ме хвана от 7...8 такива чаши..... :bigok
иначе нямам спомен...колко струваше...но бара беше в едно село...точно в центъра на Испания....на около 250 км от МадриТ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:46 pm 
Аватар

СтрелецО написа:

http://www.лъжеспорт.bg/gledajte-na-zhi ... 43615.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 1:48 pm 

SoulFlyTeR написа:
СтрелецО написа:

http://www.лъжеспорт.bg/gledajte-na-zhi ... 43615.html

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 2:30 pm 
Аватар

Ще се пише дъждовен следобед, очаквам победа и по-добра игра в сравнение с мача във Враца. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 2:37 pm 
Аватар

СтрелецО написа:

Да, на живо от стадиона в Овча Купел и тъй като си от София, макар и от другия ѝ край, е хубавичко да дойдеш.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 2:39 pm 
Аватар

Тръгвам след малко, вейте ги тия знамена, Македония за к'во ги е шил :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 2:42 pm 
Аватар

http://ultras.bg/7023/Specialna-horeogr ... aviia.html

Билетът за славистите е 5лв :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 2:48 pm 
Путкогорец по никоя програма ли няма да ги дават. Само лайвспорт. То не ми тръгва :? Някой ако може да изкара линк...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 2:50 pm 
Аватар

Стига работа, тръгваме към ОК, бием 2-0! :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2012 2:58 pm 

http://www.sportlemon.tv/v-2/18/44/v-384451.html
http://www.sportlemon.tv/v-2/18/44/v-384453.html
тея двата евентуално

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 336 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]