forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 387 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 2:56 pm 

Те подчовеците не им трябва причина да се изяват :smt023
Всички улици в София са издраскани със закани и призиви за свинска смърт,сега правим от мухата слон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 2:57 pm 
Omraz написа:
Това лайно не се различава особено много от онова, което направиха свинете на Витиня. :smt006

Абе брат ми, на тоя графит пише "БОЛИ ТЕ КУРО".Как въобще можеш да ги сравняваш...

Съба, не си прав!Няма друг начин!Нито може да се сбиеш с тях, защото те изпълзяват само на домакинството си, а на Герена никакви ги няма.Нито можеш по друг начин да им бръкнеш в гъза.
Аз НЕ ИСКАМ и НЯМА да допусна, в София да има графити на червеното изчадие!Ако ще да са нарисувани уникално и със златни бои!
Как може да си мислите, че щом е "ХУБАВ" графита, не трябва да се пипа!В София има един отбор и той е ЛЕВСКИ.За всички останали - УНИЖЕНИЕ!

Наистина за последен път ще ви го напиша.Сами се спъваме да вървим нагоре!Сами си подливаме вода.Трябва дружно да се хванем и да действаме.Досега ако бяхме продължили след Витиня, можеше да има още 10 уникални графита на Левски.Неможе да се рпави едно нещо и после цял живот да си лежим на него.Трябва да се продължава. 10 човека вършат работа, като за 100, а другите да критикуват.Не е това начина.Начина е с действие и комуникация.
Нямам нищо против никой от пишещите във форума, но пичове, вие въобще не сте запознати с реалността, повярвайте ми.И си личи, че сте предубедени.Поинтересувайте се, попитайте и ще ви се даде отговор.Най-ефективния начин е лична среща.Макар и вече примитивен :lol: , но най-ефективен.Мисля че е странно, защо хората най-вече оттук пишещите не искат да отидат в кафето и да попитат.Това е начина.Трябва да си стегнем редиците, а не постоянно да се плюем за всичко.Неможе вечно да пеем за любов и вечно да прощаваме.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 2:58 pm 
Аватар

basma написа:
искаш да кажеш, че ако видиш един красив и изпипан графит, на който пише КЗЛ или нещо за Гунди и ше кажеш -страхотен графит, гледам към Сърбия, няма да го надраскам, нямам полза от това. Абе, това форум на Левски ли е или?!?!?!?!

basma написа:
е, братле, стига де. разликата е от небето до земята.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 2:58 pm 
Аватар

Иначе, хич да не е им даваме идеи. Баси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:01 pm 
Аватар

IRR написа:
Как може да си мислите, че щом е "ХУБАВ" графита, не трябва да се пипа!

Не, че някой би го интересувало моето лично мнение, но според мен самият начин е примитивен и партизански. Като е хубав, ама противен графита, решението е едно - бомбиш отгоре. Ако ще и едно бяло Б в син кръг, няма значение. Не знам колко време са имали хората, проникнали на стадиона на орките, но много по-добре щеше да е да "избомбят" нещо наше отгоре вместо така да мацат.

Едни творение, независимо какво е, трябва да се "поругава" от друго, по възможност по-добро, колкото и абсурдно да звучи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:07 pm 

-Какво е изневяра по пернишки?
-Друг мъж да бие жена ти.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:08 pm 
Аватар

IRR написа:
Omraz написа:
Това лайно не се различава особено много от онова, което направиха свинете на Витиня. :smt006

Съба, не си прав!Няма друг начин!Нито може да се сбиеш с тях, защото те изпълзяват само на домакинството си, а на Герена никакви ги няма.Нито можеш по друг начин да им бръкнеш в гъза.

Според мен да им се изсипем една маса хора, да ги сцепем от пеене, да ги затапим по трибуните, путките на терена да вземат мача и да си ходим доволни от всичко ще е много по-болезнено от тая боя, която както казах ще ни преебе единствения хубав графит. Ти верно каза, че може да имаме още 10, ама реалностите май не са такива. Ние още 10 такива графита с такива размери може да имаме евентуално след 10тина години.

Иначе наистина е тъпо да се обиждат момчетата, които са се жертвали за идеята, въпреки че тяхното мнение се различава от моето.

А да се сравняват оркския графит с нашия е доста малоумно :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:14 pm 
Аватар

basma написа:
искаш да кажеш, че ако видиш един красив и изпипан графит, на който пише КЗЛ или нещо за Гунди и ше кажеш -страхотен графит, гледам към Сърбия, няма да го надраскам, нямам полза от това. Абе, това форум на Левски ли е или?!?!?!?!

Къде се мяташ ти с тва уникално сравнение ? Аз поне никъде не видях да е писано нещо за Левски.. Тогава може да им серем мощно на тия лайнари... Ама по тоя начин не печелим нищо..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:20 pm 

или не си разбрал какво казах, или просто ти не каза абсолютно нищо :bigok аз ви предлагам да идете и да нарисувате отново на перник графитите и да сте спокойни. така ще спечелите уважението им

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:22 pm 

http://www.youtube.com/watch?v=Z81PIKz7ngo&feature=player_embedded :ohmygod :ohmygod
Малко им е определението подхора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:24 pm 
Аватар

Всеки един фен ,който види графити с курове и т.н. по адрес на любимия му тим ще надраска по него ,естествено... ако ще е и Да Винчи да го е шарил. Няма значение красотата в този случай, текста и самата идея играят...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:41 pm 
Последното нещо, за което съм загрижен, е състоянието на графита на орките. Просто се чудя...за какво подяволите им придавате толкова голяма важност на тия. Вместо да мислим как да преебем другите, нека почнем да мислим само и единствено за себе си. Ония отрепки "отсреща" живеят само защото НИЕ им обръщаме внимание.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 4:06 pm 
Аватар

Само така бе! ТИя с пушки стрелят нещастниците,к'во ги жалите? СМърт за миньоро,за Перник и за скапаните орки!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 4:35 pm 
Аватар

Значи, пичове естествено, че ми е гот да им гледам селския стадион потрошен, надраскан и горящ, защото тия боклуци го заслужават. Защото са най-нисшите същества на тая планета и защото ни стрелят, раняват хора, които само късмета ги опази да не останат инвалиди за цял живот! Единственото ми притеснение, е че ще ни прецакат я графит, я нещо друго, но здраве да е, стореното-сторено, ако стане нещо ще се чисти и рисува на ново, това е !
КУР ЗА ПЕРНИК !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:18 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news137000.html
http://donbalon.eu/news137047.html :bigok
Дон Лайнон както винаги пръв с "новината".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:21 pm 
Аватар

http://лъжеспорт.bg/Fenovete-na-Minior- ... eso-(AUDIO)-41006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:37 pm 
Аватар

Ако на някой му се ходи с кола да драсне ЛС и ще го взема, че има вероятност да пътувам сам. :lsclapp

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:38 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
http://лъжеспорт.bg/Fenovete-na-Minior-pred-Livesport.bg--SHTe-se-otbranyavame-i-strelyame-na-meso-(AUDIO)-41006

доста интелигентно интервю, като за перничанин

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:41 pm 

аууу, и да им надраскате нечовешки красивия графит на тези прекрасни хора??? каква безумна постъпка! :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:55 pm 
Аватар

И аз се притеснявам за графита на Витиня, обаче като се сетя за пушките, за картофа (който пребиха на околовръстното) и останалите им простотии през годините ми иде да им се изсера на шибания оркски стадион. :smt013

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:56 pm 
Аватар

Като човек, който има самочувствието да разбира от графити мога да кажа само, че най-мишкарското решение е да надраскаш на някой графита. Незнам колко от вас са правили графити и знаят колко труд опит и пари трябва за да направиш нещо стойностно.
Най-лесно е да кроснеш на някого парчето. Аз си мисля и все още смятам, че феновете на Левски не са толкова елементарни, и имат самочувствието, че няма смисал да падат на нивото на "онези". Отделно дори 12 годишни хлапета могат да направят същото.
Уважавайте творчеството на съперниците! Нямам предвид КЗ* естествено! Никой не печели от това.
Събата много добре го каза нека паднат на терена и на трибуните това ще бъде победа. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:57 pm 

кур за перник.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:01 pm 
Аватар

basma написа:
аууу, и да им надраскате нечовешки красивия графит на тези прекрасни хора??? каква безумна постъпка! :smt031

Братле що се правиш на ударен не мога да разбера :) Кво го изкарахте, че едва ли не защитаваме орките и им се кефим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:08 pm 

Абе тея меко казано орки на 2 пъти щяха да убият човек... за какво съжаление може да става дума изобщо, само смърт за тях ! Ебем ги у грозните графити, плюем на тях ! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:13 pm 
Аватар

Умрете в Мините орки :boisw КУР ЗА ПЕУНИК :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:15 pm 

Щото за свинята, за перник и за папагалите само болка! Ако го бяхме направили на Етър или Славия и аз бих го окачествил като тъпа постъпка, просто защото не са ни дразнители. Ама да скачате половин форум заради орки некак си не върви, разбери и ти мен пък :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:26 pm 

Вижте че пак се заканват деба и получовеците,треаше целия им графит да го надраскат и да се изсерат над него,ВЕЧНА СМЪРТ за орките и цел живот да не излизат от мините :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:31 pm 

Добре, че НИ ИМА НАС, че да са важни тия подхора. Цялата държава гледа към пеУник, когато гостуваме ... ама колко са Левскарите, ама защо с влак, ама защо с полиция до стадиона, ама защо Левскарите бият всеки път миньорк, е да гонихте ги и ги бихте ама само 10 орка демек не се брои и тн. и тн. .... И на фона на 1500 човека гостуваща агитка и всеки път отиваме повече и повече, тия нагли лайнари идват по 2 коли хора и влизат в София 1 час преди мача.

Специално за онова с графитите, съм на 101% убеден, че тия гадове сами са си го направили за да имат оправдания и за какво да говорят след мача! Помнете ми думата, тия полухора уродливи са толкова гнусно племе, че са в състояние да го направят без да им пука, ама грам. Давам пример:

Ако аз и приятел ( защото това е извършено от двама човека максимум ) и имаме боя и очевидно четка, и силно искаме да им направиме някаква мизерия на смърдящия стадион, кое е първото нещо, което ще напишем с него, два варианта:
1. Само Левски оле!
2. Сектор Б.
Мисля, че съм прав!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:40 pm 
Аватар

Тея антихора са ненормални ... отново ще има нещо като "застрелян фен на Левски в перникнакафево" ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 6:44 pm 
Аватар

Суба, точно орките тва драскане им бърка повече в гъза от колкото да ги надпеем просто защото те не пеят и не разбират. Дивите селяци разбират само от бой и кур.
Явно и тва за орките им бърка яко в гъза :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 387 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]