forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 5:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:23 am 
Аватар

някой да е видял плакат

"БАТКОВ ИСКАМЕ ТРЕНьОР !!!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:25 am 
Аватар

Marvel написа:
ДипломатО написа:
:smt005 :smt005 :smt005 Marvel, ти си истински забавен обаче, почти като комикс. МИслех да те банна щото пишеш глупости обаче току що ме разсмя искрено.

Бе банвай бе...или искаш да видиш нещо такова:

Абе каквото и да си говорим имахме малшанс...Имаше перфектна тактическа постройка на терена! Просто от два рикошета Търнавци направиха 2 гола и така ние отпаднахме. Битата почти в средата дузпа на стройния Йовов беше НЕСПАСЯЕМА, сякаш Господ понесе вратаря им към топката.
Нищо добре, че е Батков да дава пари. :levski

Само знай, че ще трябва да баннеш 70.-80% от потребителите. :S

Така като те гледам има 3 варианта - наивно хлапе, прасе/журналист провокатор или адски добра ирония която не успявам да хвана :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:27 am 
Аватар

EMI4KU написа:
....Ако не беше Йовов есенния дял, най-малкото едва ли щяхме да играем в ЛЕ...

Аз харесвам много Йовов, но този мач се провали като играч и като капитан. А каквито и заслуги да е имал миналия сезон - били са си за миналия.
Това казваше и Гонзо - не трябва да се живее в миналото. Демек заради заслуги да играят - в други отбори може, не и в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:28 am 
Аватар

със сигурност не е последното.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:28 am 
Аватар

Добре, че 50-те и 60-те години не е имало интернет, че тогава 12 години без титла щяха да дойдат твърде много на някои хора :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:30 am 
Аватар

ДипломатО написа:
Marvel написа:
ДипломатО написа:
:smt005 :smt005 :smt005 Marvel, ти си истински забавен обаче, почти като комикс. МИслех да те банна щото пишеш глупости обаче току що ме разсмя искрено.

Бе банвай бе...или искаш да видиш нещо такова:

Абе каквото и да си говорим имахме малшанс...Имаше перфектна тактическа постройка на терена! Просто от два рикошета Търнавци направиха 2 гола и така ние отпаднахме. Битата почти в средата дузпа на стройния Йовов беше НЕСПАСЯЕМА, сякаш Господ понесе вратаря им към топката.
Нищо добре, че е Батков да дава пари. :levski

Само знай, че ще трябва да баннеш 70.-80% от потребителите. :S

Така като те гледам има 3 варианта - наивно хлапе, прасе/журналист провокатор или адски добра ирония която не успявам да хвана :smt115

НЕ знам как си ме разбрал, но аз не съм провокатор...провокаторите сте вие, които заключихте темата и казахте, че който каже за Гонзо, че не става за тренер ще изяде БАН, с което доставихте множество душевни оргазми на купчина сган от кочината...
Я се огледай и виж мненията и на другите хора.. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:33 am 
Аватар

Нищо не съм заключвал изобщо не знам кви сте ги коментирали снощи. Бех зает да се прибирам от селската Търнава :smt031 Щото за разлика от повечето коментаторчета тука си давам парите и времето за тоя отбор при всяка възможност която имам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:38 am 
Аватар

Темата се заключи абсолютно адекватно... Който иска да си псува отбора, да си ходи, има безброй сайтове дето ви плачат за трафика от коментарчета.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:42 am 
Аватар

псуване е едно
да кажеш реалността - ЧЕ ГОНЗО НЕ Е ТРЕНьОР и ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ АМБИЦИИ 2ра ГОДИНА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТЪПО - съвсем друго

истината боли, особено като е в нашият двор....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:44 am 
Аватар

Цитат:
НЕ знам как си ме разбрал, но аз не съм провокатор...провокаторите сте вие, които заключихте темата и казахте, че който каже за Гонзо, че не става за тренер ще изяде БАН, с което доставихте множество душевни оргазми на купчина сган от кочината...
Я се огледай и виж мненията и на другите хора.. :smt026

Много точно!

Все едно сме се върнали 20 години назад, който каже нещо против власта в затвора.Същата работа и тук, който каже нещо против Гонзо БАН и за кво?

Цитат:
Темата се заключи абсолютно адекватно... Който иска да си псува отбора, да си ходи, има безброй сайтове дето ви плачат за трафика от коментарчета.

:ohmygod2 Правиш ли разлика между псуване и критики?!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:45 am 
Аватар

Цитат:
Къв си ти че ще си избиваш амбициите върху ЛЕВСКИ бе пловдивко келеме такова :?: :slap

Това нормален коментар ли е бре дришльо!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:46 am 
Ще изяде бан този, който псува играчите, а някои хора се оляха много жестоко :wink: Стига ревали като госпожици. Повечето от вас сигурно не са родени преди 20 години, а говорите все едно знаете какво е.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:46 am 
Аватар

flo написа:
...Същата работа и тук, който каже нещо против Гонзо БАН и за кво?

Снощи имаше пцувни, затова беше заключена темата :loser2
Седем:едно нямаше да я заключи щото някой си казал че Гонзо не става за треньор или Ицо играл слабо....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:48 am 
Аватар

СРАМ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:49 am 

Marvel написа:
И какво направи Йовов бе?! Какво направи Йовов, че нямало да ни има в ЛЕ ако не е бил той? :smt017 :smt017

Можеше шампионската лига да хванем ако не беше той.
Ясно е, че като Гонзо е там като нещо различно от играч няма какво да се очаква. Да не би да нямаме играчи? Всичко е толкоз ясно и очевидно - Гонзо е прост човек! Всички вие, които пишете в момента в негова защита трябва да се замислите, кое е доброто за Левски и тогава да ругаете хората, които са против Гонзо за треньор. Стига се правихте на интересни и да се обяснявате пълна подкрепа за Гонзо. За първи път направихме що годе добра селекция от много време. Да не би Иван Цветков да не е най-нестандартният български футболист в момента или Райков да не беше ясно още от асистенцията му първия мач, че е 100 пъти по-добър вариант от Дани Младенов? Йовов, който едвам ходи, е пускан втора година като крило при наличието на Калво и Христов! Никой да не защитава Гонзо! Той сам каза , че сега трябва да сме мъже! Нека бъде такъв и си тръгне!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:51 am 
Аватар

EMI4KU написа:
Цитат:
Къв си ти че ще си избиваш амбициите върху ЛЕВСКИ бе пловдивко келеме такова :?: :slap

да скъпи ми г-н Янев

може ми трябва да се обръщаме към Гонзо с ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО ? или ГОСПОДИН ЦАР ?

нервиш се защо знеш, че е точно така
(последните 2 думи в поста ти ще се направя, че не съм ги видял)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:53 am 

EMI4KU написа:
Цитат:

Спри да повокираш! Всеки си има право на мнение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:53 am 
Аватар

ДипломатО написа:
Нищо не съм заключвал изобщо не знам кви сте ги коментирали снощи. Бех зает да се прибирам от селската Търнава :smt031 Щото за разлика от повечето коментаторчета тука си давам парите и времето за тоя отбор при всяка възможност която имам.

Коментарите бяха недоволства с/у Гонзо и ръководството на Батков. КАкто и против Йовов и Младенов! НО никой не се е отказал от Левски, че да ти изкарвате чорбари.

И като си бил там кажи за какво беше т'ва разединение на трибуните?!

Последна промяна Marvel на Пет Авг 05, 2011 11:55 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:55 am 
Аватар

дано само докато се търсят причините да не останем пак 5-6 точки след водача в първенството и да се чудим кво да правим па сега и как да ги наваксаме...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:56 am 
Аватар

Aбе тука изпълзявате едни индивиди след сека драма и провал и почвате да сосате, а когато трябва да се редят хореографии, да се редят седалките в Б (пресен пример от няколко седмици), да се събират пари или да се прави кампания, никакви ви нема - обичайните заподозрени от "революционния форум.Левски.цом. И НИКОЙ ДРУГ ШИБАНЯК ОТ ТИЯ - КРИТИЦИТЕ.

Ударете по 1 злобарка, ама преди това се погледнете в огледалата - изкривените ви от злоба лица не са нищо повече от ония червените, които се надуват до оранжево, когато си псуват играчите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:58 am 
Аватар

LS4ever написа:
EMI4KU написа:
Цитат:

да скъпи ми г-н Янев

може ми трябва да се обръщаме към Гонзо с ВАШЕ СВЕТЕЙШЕСТВО ? или ГОСПОДИН ЦАР ?

нервиш се защо знеш, че е точно така
(последните 2 думи в поста ти ще се направя, че не съм ги видял)

Трябва да имаш малко уважение, за това което е направил, през всичките години в които си е давал сърцето на тоя отбор. Добре не става за треньор, кажи го нормално. Какви са тия глупости... И мерси че си потърсил името ми в гуугъл, силен си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:59 am 

0 tolerance написа:
Aбе тука изпълзявате едни индивиди след сека драма и провал и почвате да сосате, а когато трябва да се редят хореографии, да се редят седалките в Б (пресен пример от няколко седмици), да се събират пари или да се прави кампания, никакви ви нема - обичайните заподозрени от "революционния форум.Левски.цом. И НИКОЙ ДРУГ ШИБАНЯК ОТ ТИЯ - КРИТИЦИТЕ.

Ударете по 1 злобарка, ама преди това се погледнете в огледалата - изкривените ви от злоба лица не са нищо повече от ония червените, които се надуват до оранжево, когато си псуват играчите.

Великият форум не е ли за да коментираме играта и играчите точно? Сподели твоето мнение за Йовов и Дани Младенов и най-вече за уменията на Гонзо като треньор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:00 pm 
Аватар

0 tolerance написа:

Eм, тука си прав, ама мене ме няма, защото не съм от София. Сега ще съм студент и ще помагам с каквото мога..
Но не мога да си затворя очите, за очевадни неща :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:01 pm 
Аватар

Абе тук се е напълнило с разни ретарди и рептили :ohmygod Гонзо бил виновен, Йовов бил виновен, тоя е грешен, другия е слаб. Като сте толкова отворени защо не сте вие треньори бе :ohmygod2 Само да вметна, че ако не беше Йовов можеше и да не се класираме в четворката миналата есен, да не говорим за предишни сезони. А Гонзо е легенда в истинския смисъл на тая дума! Замислете се малко преди да си изливате простотията!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:02 pm 
Аватар

Ок, но го говорете нормално, да му еба майката, всички сме ядосани и ни е мъчно от отпадането, но бъдете мъже и си кажете болката сдържано, кво рипате по тоя и оня. На всеки се случва да изпусне дузпа, на всеки се случва да започне с лош старт като треньор, миналата година имаше тука анкета искате ли да сме в групите на ЛЕ, 95% отговориха - НЕ, а видяхте, че бяхме на крачка от излизането. Преди всичко бъдете оптимисти, а не песимисти. Светът не е свършил.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:03 pm 
Аватар

Малко и аз да анализирам :blass Кофти работа се получи с контузията на ЙМ55, малко или много се бяха посработили с Рисп, после 10 минути се нагласяха, кой да е централен защитник, Димов къде ще играе и тия точно тогава ни удариха :smt006 Димов и Старокин не ме разочароваха толкова , стараха се, ама толкова си могат, явно всички БГ футболисти са абсолютно тактически неграмотни - не могат да следят играта, не могат да се пласират, след връщането на Серж назад съвсем загубихме средната линия, тук беше ролята на капитана да поеме инициативата, да ама май не му се играе въобще на нашия капитан :smt085, за разлика от словашкия, който е по-възрастен от него :wink: Младенов е като муха без глава и има въздух за 60 минути, не мисля, че такъв играч е нужен на Левски, дано да го махнат скоро, много правилно Гонзо не пусна Райков титуляр, рано му е според мен, много по-полезен беше словаците като се умориха иначе в началото щяха да го изядат! Определено лявата зона - Веско Минев и Жо ни правеха играта миналата година и много ще ни липсват, дано Старокин и Райков след време достигнат поне техното ниво, дай боже да ги задминат :!: Смяната на Цветков определено ме озадачи, но това пак си е треньорско решение и Гонзо си носи отговорността :smt006 Очаквам след време да се даде шанс и на Башлиев и Тодор Христов, да ги видим какво могат :wink: Както каза преди време белослатинския орк Омраз :blass Арш е типично копие на анорексика Инзаги- има уникално чувство за позициониране, само трябва to4niq пас :wink: Гаджев имаше типичните за него избухвания, опита се да поеме отговорността, когато словаците грохнаха, този път не му се получи :smt085 Калво е рано да го коментирам, за дузпите... ах тези дузпи.... ах този Йовов :smt089 Не става братме, като не ти се играе, окачвай бутонките на пирона, капитан си, не може така да се изложиш :smt006

Това е :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:05 pm 

Най-голямата тъпотия е да се псува Гонзо или Йовов. Каквото и да са сгрешили те са дали повече на тоя отбор, отколкото някой друг в скоро време ще даде. Гонзо, с цялото ми уважение, обаче, доказа, че не става за треньор. Да остане технически директор - като за намиране на футболисти доказа, че има огромен нюх (Дембеле, Дъстли, Грийн, Илиев, Цветков и т.н.), но като треньор вече трета поредна година показва, че просто не му се отдава. Евала за желанието, ама само с желание не става.

Йовов изпусна дузпата да, но тези дървари трябваше да сме ги убили много, много преди това.

Ебаси тъпия мач.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:11 pm 
Аватар

И в крайна какво е станало по трибуните?! Около 25минута? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:18 pm 
Аватар

Предполагам повечето от вас са нормални хора ходещи на работа. Да ги кажем така нещата. От две години работите във фирмата Х и до момента с нищо не сте допринесли за благосъстоянието и. Идва важен проект, който ще осигури финансово за месеци напред фирмата ви. Поверен ви е за пореден път на вас и вие го прецаквате. Колко мислите, че ще останете на работа още? Да, аз не съм треньор и не мога да бъда, защото съм учил за друго. УЧИЛ е важната дума. И си върша работата, смея да твърдя добре, поради което работодателите ми са доволни от мен и ми плащат заплата. Работодателят ми не ме държи на работа, защото съм му без пари и на практика няма или не иска да даде пари за по-качествен от мен. С треньори залагащи на "мъжкарщина" която се изразява в псуване, крещене и злобни физиономии от тъч линията толкова. Само че, тези качества и този хъс имат практическа полза най-вече когато си с екипа на терена и Гонзо го е показвал, заради което никой не може да каже лоша дума докато беше играч. Но за треньор към момента няма нужните качества. Никой не знае бъдещето как ще го промени. Може да израстне. Но пак казвам - към момента Гонзо е ключовият фактор за цялата синя мъка. От доста време насам е така. Искам да бъда опроверган, но не мисля, че ще стане. Нито ще стане с победи над Светкавица. Имаш шанс - или го хващаш и показваш колко струваш или после е несериозно да се доказваш безсмислено в очите на слепите и още по-лошото - в очите на сляпо вярващите. Те и без това ти вярват. Безумно и самопогубващо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:22 pm 
Аватар

браво Bobolin !
второ страхотно точно и изключително вярно мнение от тебе
УЧЕНЕТО му е майката ! (бащата не знам кой е ;-))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]