Момчета за ,какво надиграване на Монтана говорите бе? 90% от контрите им ги създаде съдията!!! Колко пъти след груби нарушения срещу Райков, Калво и Цветков пред очите на съдията, същия се правеше на ударен и ставаше контра, Въпреки това, аз не видях 100%-тово положение от тях, а само удари извън наказателното поле. Колко пъти трябваше да бъдат изгонени Гаджев, 10 и 18, само единия да беше изгонен другите щяха да спрат с тези касапски номера и щяхме да победим с повече голове!!!!!!!!!! Някой поискаха бай ГРОЗДАН за треньор, такъв треньор ли искате в ЛЕВСКИ, да нареди 5 касапина в центъра в стил наритайте ги и ще се откажат от единоборствата!!!!!!!!!!!!!!!!! Пуснете си последните 10 мин. от мача, натиска, за който твърдите го създаде съдията, тогава той съвсем се оля, като си измисляше нарушения за тях или обръщаше наши в тяхна полза!!!!!!!!!!!!!!! Използваше това, че СЕКТОР" А " нападна ГОНЗО и знаеше, че така, никой няма да нападне него!!!!!!!!!!!!!! РАЗБЕРЕТЕ!!!!!!!!! Тръгне ли си ГОНЗО, бай Ганчо ще сложи или ХАЗДАЙ или ЗДРАВКОВ!!!!!!!!!!!! Натиска върху ГОНЗО и момчетата е огромен, в същото време никой не напада чорба1 и чорба2 за мачовете в Европа, а продължават да ни мачкат нас!!!!!!!!!!!! За имот иконките ще си взема бележка щом ви дразнят, но се опитвам да ви надъхам и накрая пак ще сложа!!!! Хидън, защо нападаш ричард лонг и мен, защото най-силно защитаваме ЛЕВСКИ и ГОНЗО ли????????? Как прозря, че съм чорбар под прикритие, ти такъв ли си, май гузен негонен бягаш??????

Само на чорбар може да му дойде на ум подобно нещо, само такива хора ходят на наши мачове за да викат срещу нас!!!!!!!!!!!!!!!! ВРАГОВЕТЕ НИ СА СИЛНИ, НО НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ, ЗАЩОТО ИМАМЕ НАЙ–ГОЛЯМАТА СИЛА ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! Затова, ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!