Благодаря на Кратун, за записа! Заради наказанията и контузиите, Ясен е избрал оптимален вариянт на състава и заслужава само адмирации, затова, че е поставил зад нападателя, Вутов! На тази позиция се покрива огромен периметър, тича се много, момчето се раздаде, изцеди силите си за ЛЕВСКИ и участва дейно при първия гол! Такива футболисти искам да играят в ЛЕВСКИ! Не съм съгласен с мненията, че нашите юноши не стават за първия отбор, не трябва да се пускат във важните мачове, защото при евентуална загуба щели да свършат за футбола. Те свършват за футбола, защото ги пращаме в Симитли, Етрополе, Бяла Слатина, Микрево и др. села и паланки! Според мен добрия играч се изгражда от игровото време, а не от победите и загубите! Първото полувреме беше равностойно, вкарахме гол, след красива комбинация, а двамата вратари спасиха невероятни положение, Илиев доказа, че сме си намерили вратар за следващите 15 год., а Скорчев, ако е млад, би му станал чудесна резерва. С началото на второто полувреме започнахме натиск, за да търсим втори гол и отбелязахме много красив такъв, но страничния го отмени и го направи нарочно, защото още, преди повторенията, очеизвадно, се вижда, че Рамос е доста преди защитата на съперника! Това, че се е заблудил по Жюниньо са приказки за наивници, защото по всичко си личеше, че Гаджев ще подава наляво, направи го много точно, а и байрактаря вдигна флага след, като Рамос пое топката! След 70 минута отново окапахме, прибрахме се в наказателното си поле, започнахме пак, паническото изчистване на топката безадресно напред и ако не знаех резултата, щях да си скъся живота с няколко години. Това нещо, трябва от лятото да се изкорени, недупостимо е, да сме с толкова слаба физическа подготовка и отбор от БГ-първенството да има по-добра такава от нас. Последните години, все, сме с лоша кондиция, а тази пролет сме без никаква! Време е шкембелията Екимов да става учител по физическо и да си тича с децата, а в ЛЕВСКИ да бъде назначен доказано име в тази професия, за предпочитане от чужбина! Време е, да се избие от главите на нашите играчи, това прибиране в нашето наказателно поле и това безцелно изритване на топката напред, защото така подаряваме топката на противника и почти винаги получаваме гол. Този път, с такава изритана топка вкарахме гол, но това стана случайно и си беше грешка на противниковия защитник. Най-добри от нашите бяха Гаджев ( ще ни липсват неговите топалки и точни пасове на големи разстояния ), Старокин (отново пробяга терена на длъж и на шир ), Цветков ( идеята да бие корнери е добра ), Иванов, Райков , Вутов, Илиев и мисля, че около тези момчета, Димов и Калво трябва да се гради новият отбор! Най-слаби за пореден път бяха Пинто, Диамутен и Мюлдер, които не са за ЛЕВСКИ! От спряганите беройски играчи за нашата селекция, добро впечатление ми направи Велев! Каядо, блестеше, но срещу комика Пинто и аз, с моите 45 години може да блесна. Ангелов, Христов и Лавраменто са си добре в Берое. САМО ЛЕВСКИ!