Резонна победа, която би трябвало да успокои играчите и да намали напрежението в отбора от последния месец! Хареса ми доброто взаимодеиствие между Димов и Гаджев, как пресираха и отнемаха топки, как добре изнасяха бързо топката с точни пасове и движението на Калво и Старокин по левия фланг. Гола на Каварна малко смути нашите през първото полувреме, но въпреки това създадоха добри комбинации и голови ситуации. Съдията, паста ли е, еклер ли е, не знам, но ни отмени редовен гол и не ни свири дузпа срещу Жуниньо, а страничния, спря няколко добри атаки, заради несъществуващи засади. През второто полувреме на терена имаше само един отбор, нашия и се виждаше, че ще спечелим с разлика. Разбира се отборът на калиакра си е за " Б " група, но победата си е победа! Най-добри от нашите бяха Калво ( единственния чужденец, който, може би заслужава да е в ЛЕВСКИ и не знам, защо Тонев, точно на него не предлага договор ), Димов и Гаджев, а най-слаби Жуниньо ( който тичаше, като конник без глава, опитваше се да излъже целия отбор на противника и по този начин загуби всички топки, до които се докопа ) и Рамос ( който се скри през цялото първо полувреме, а през второто, когато противника отпадна физически и доминацията ни бе пълна, сгреши почти всички топки ). Знам, че преди дербито, не е време за експерименти, но би било добре на местата на тези двамцата да заиграят Цветков и
един измежду Младенов или Райков. Мисля, че Я. Петров добре подрежда отбора си, добре води мача и добре дава увереност и мотивация на играчите си. Пожелавам на всички нас да победим в неделя и да копонясваме до зори. САМО ЛЕВСКИ!