forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 11:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2057 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 69  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:26 pm 
Аватар

БижутерО написа:
Ако не се лъжа, когато наемаш ПТС за заснемане на мач (или друго събитие) в цената си влиза обработката - повторения, графика, миксиране на звуците и други подобни.

А иначе мача можеше да го пуснат PPV по Филм+ и готово :wink:

всичко се плаща отделно и се договаря отделно - моежш да решиш да си правиш повторенията при тебе в студиото , графиката също и т.н.
да не говорим, че цената много завичи от това как искаш да се снима
с колко камери ? 5-8 ? 13 ?
да има ли кран ?
къде колко ? и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:28 pm 
Аватар

Не върви някак идеята - щом в Швеция не го дават защо така ревем. Калмар е като техния Берое. Малък град, малък интерес явно. Докато Левски имаме претенциите да е нещо голямо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:29 pm 

Kryten написа:
Моето обяснение е, че са тарикати, идиоти и некадърници.
За кода - едва ли е работел едновременно един на няколко компа

Работеще :bigok Дадох си кода на Дипломато и той потвърди че бачка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:30 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Пише, че 94000 човека са платили.

1.пак някой не е разбрал - 94 хиляди конекции е имало
2.едва ли е имало повече от 2-3 хиляди платени
3.кода работеше Unlimmited - 1 код 100 човека
4. сега ще върнат парите на всички - защото всичко се счупи, защото са НЕможачи

p.s. Предложил съм я тази схема в ЛЕВСКИ преди 4 години
с 2 стрийм сървъра и т.н.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:30 pm 
Аватар

Ивайло!!! написа:
Kryten написа:

И гледахте едновременно? :smt017

Дори и така да е- шведите можеха да се оправдаят, че много хора са гледали на аванта и затова няма да върнат парите, защото не е по тяхна вина. Вместо това те си казват, че 94 000 човека са си платили за нещо, което не са получили и ще им върнат парите.

А че сериозно се бяха объркали с качеството на картината (в НКП го гледахме на 29 инчова (май) плазма) без един пиксел да се вижда), се бяха объркали. Трябваше качеството да е доста по- ниско за сметка на бройката хора, които спокойно да го гледат.

Последна промяна acrimonious на Пет Юли 30, 2010 12:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:32 pm 

acrimonious написа:
Ивайло!!! написа:
Kryten написа:

И гледахте едновременно?

Ми да на мен ми вървеше добре и той каза,че и на него му върви.Естествено докато не се срина сървера

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:33 pm 
Аватар

kosyo написа:

p.s. Предложил съм я тази схема в ЛЕВСКИ преди 4 години
с 2 стрийм сървъра и т.н.......

и...?? Нищо разбира се...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:34 pm 

И аз вчера това си говорех с един приятел,от сайта да се направи нещо и като има такива моменти да си ходят с тяхна си камера и да вземат примерно някакви пари и да излъчват мача в сайта за "милиони"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 12:42 pm 
Аватар

kosyo написа:
БижутерО написа:
Ако не се лъжа, когато наемаш ПТС за заснемане на мач (или друго събитие) в цената си влиза обработката - повторения, графика, миксиране на звуците и други подобни.

А иначе мача можеше да го пуснат PPV по Филм+ и готово :wink:

всичко се плаща отделно и се договаря отделно - моежш да решиш да си правиш повторенията при тебе в студиото , графиката също и т.н.
да не говорим, че цената много завичи от това как искаш да се снима
с колко камери ? 5-8 ? 13 ?
да има ли кран ?
къде колко ? и т.н.

Това е ясно, че цената зависи от екстрите които искаш, пазарлъка и дали искаш един мач да ти снимат или цял сезон. Значи цената за един мач в началото, когато Про.Бг почна да дава А група беше някъде около 10хил. на мач при Ковачев (ако не се лъжа той си имаше букнато трасе на Хелас и идваше по-ниска цената за пренос чрез сетелит, и май влизаше в тия 10хил), което си е безумна простотия за мач от рода на Локо Мз - Монтана, даван понеделник в 14 часа. Като се сложат и други разходи - командировъчни, транспорт на екипа и т.н. После се появиха някакви IMS ли бяха, които свалиха цената на около 6 хил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 1:14 pm 
Аватар

Е сега е време Ганя и Баждечето да върнат жеста на швеЦите, с едно палаво стриймче за по по пийсье евро /все пак те са богата държава /и да се навържат десетина хиляди на клона, като естествено сайта за хилиарди се срива някъде между първата засада на Гарата и първия неточен удар на БижОтерчето :bigok При което потребителите получават следния имейл - "Яжте ми курО ахмаци, кръв сера, пари не връщам! Ваш Ганя " :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 1:21 pm 
Аватар

acrimonious написа:
А че сериозно се бяха объркали с качеството на картината (в НКП го гледахме на 29 инчова (май) плазма) без един пиксел да се вижда), се бяха объркали. Трябваше качеството да е доста по- ниско за сметка на бройката хора, които спокойно да го гледат.

Наистина качествето беше като евроспорт HD, по-добро и от iptv, а да вадиш такъв стрийм за много хора се изисква много сериозни машини и нет. Не са очаквали просто тия калмари. Поне видех кафето и опитах от бирата :smt005 , а и се избухна силно два пъти, нищо че вкарахме само един гол :smt005
а спиртала са математически гении както винаги...
94 000 левскари срутиха :smt035 сайта на Калмар, шведите изпускат :smt035 половин :smt035 милион :smt035 евро :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 1:34 pm 
Аватар

Ами ако приемат, че 94хил. са платили да гледат мача по 5 евро, са си почти полоИн милион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 2:18 pm 
Аватар

БижутерО написа:
Ами ако приемат, че 94хил. са платили да гледат мача по 5 евро, са си почти полоИн милион.

Да, ама твърдо не вярвам, че са 90 000 платили. Просто е нереално за нашите стандарти. :smt006 По-скоро наистина са 94 000 конекции и твай. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 3:42 pm 
Аватар

Сега гледах репортажа от мача в спортал.Резултата не е важен пак е добър за нас,но поне играем футбол след 2 години мъки :) .Имаме и нападател който вкарва -Гарата пак има 2 гола :smt007 -първия не се вижда дали е редовен ,а втория няма никаква засада :ohmygod сърбите пак ни наебаха :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 3:53 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
БижутерО написа:

Да, ама твърдо не вярвам, че са 90 000 платили. Просто е нереално за нашите стандарти. :smt006 По-скоро наистина са 94 000 конекции и твай. :)

Е то и на мен ми се вижда твърде завишено това число, от България не мисля повече от 2-3000 души + още толкова да са от българите в чужбина. А звучи пък абсурдно останалите около 90хил. да са на шведи (градчето Калмар е 35 хилядно) и в същото време мача да не се дава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 4:07 pm 
Аватар

Теоритично тв+ може и да не са на печалба ако бяха излъчвали мача, но аз обмислях да ставам абонат от есента, което вече е с доста по-малка вероятност. Така че, конкретно в случая, не би трябвало да вкарват само простата аритметика права срещу приход от реклами за този мач.
Тва с 94-те хиляди дали по 5 евро ми се чини или съзнателен ташак на спиртала или сериозна наивност от страна на авторите :smt002
и пари могат да върнат там откъдето има реална транзакция 5 евро от кр. карта за код за стрийма :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 4:18 pm 
Аватар

Нищо не съм гледал, но от това което се чу по радиото ме хвана яд за поредния път в който повеждаме и вместо да държим нещата под контрол следва изтегляне, опълчение..и върнат гол.
Резултатът идеш си ншмам дали е добър - преди две години така се върнахме с 1 - 1 от Словакия и после...
Който е гледал, да казва верно ли онзи агент Мълдър е толкова зле щото останах с впечатлението, че ония се върнаха в мача след пробиви все през неговата зона.
Наполовина сме в следващия кръг, но яестно ви казвам че според мен по - трудно ще бъде тук. Мрели, гинали нашите не трябва да пускат шведците зад центъра ни да дърьат топката колкото може повече - така ако не друго, ще ги изхвърлим като "Славия" - Прага. Ако обаче ония вкарат първи...не ми се мисли.
А междувременно следва да смажем чорбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 4:42 pm 
Аватар

mi11er написа:
Теоритично тв+ може и да не са на печалба ако бяха излъчвали мача, но аз обмислях да ставам абонат от есента, което вече е с доста по-малка вероятност. Така че, конкретно в случая, не би трябвало да вкарват само простата аритметика права срещу приход от реклами за този мач.
Тва с 94-те хиляди дали по 5 евро ми се чини или съзнателен ташак на спиртала или сериозна наивност от страна на авторите :smt002
и пари могат да върнат там откъдето има реална транзакция 5 евро от кр. карта за код за стрийма :roll:

Ами имаш алтернатива - Близуу, Далекуу и прочие. Ето едно инфо от днес:

Цитат:
От 27.07.2010 г. Animal Planet, MGM, BBC World News, Охота и Рибалка и Planeta ще променят позициите си в аналоговата схема във връзка с превключване на сигнала в аналоговата мрежа за осигуряване на по-добро качество на услугите.
Тъй като понастоящем Blizoo няма договорени търговски условия за излъчване на каналите Viasat History, Viasat Explorer и ТV 1000, те няма да присъстват в новата ни програмна схема от 27 юли до намиране на взаимно-приемливи условия с продуцентите на канала. С над 150 канала в програмната схема на blizoo, ние предлагаме на клиентите си най-разнообразния пакет от програми, който включва, както множество филмови, така и хитови научно-популярни канали: bTV Cinema, MGM, Hallmark, Диема Family, Fox Life, Fox Crime, AXN, Дом кино, Наше Кино, както и платените – HBO и Cinemax; за научно-популярните: History, Disovery Channel, Discovery Travel, Discovery I.D., Discovery World, Discovery Science, а в HD програмите History HD и HD Discovery Showcase.
ЕBF Икономика, NatGeo Wild и EKids ще бъдaт вече част от цифровите пакети на blizoo - EBF Икономика ще бъде част от Базов пакет, Nat Geo Wild - от Пълен пакет, а EKids ще бъде включен в пакет Старт.
Промяната ще се случи на 27.07, 28.07 и 29.07 и ще засегне клиентите на бившата ЕКК мрежа в следните градове: София, Пловдив и региона, Кюстендил, Габрово и Плевен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 4:44 pm 
Аватар

по тв1000 даваха интересни филми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 4:45 pm 
Аватар

niki92 написа:
втория няма никаква засада :ohmygod сърбите пак ни наебаха :boisw

Всъщност, ако се спре на стоп-кадър се вижда, че има - малка, но засада.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 4:47 pm 
Аватар

на мен ми се струва,че има засада
вече при първия гол на Гарата честно казано не виждам дали има ръка, защото друга причина за отменяне сякаш няма :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 5:04 pm 
Аватар

айде и селяните от гонг подеха песента
94 000 платили за мача

деееба и нещастниците
журналисти НЕразбрачи ! НЕ можачи

питайте дееба
ама като не знаят език като им отгорят пак си пишат квото им скимне

много ме яд дееба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 5:07 pm 
Втория гол има си засада, но първия е редовен... в крайна сметка на кого му пука вече...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 5:09 pm 
Аватар

kosyo написа:
айде и селяните от гонг подеха песента
94 000 платили за мача

деееба и нещастниците
журналисти НЕразбрачи ! НЕ можачи

питайте дееба
ама като не знаят език като им отгорят пак си пишат квото им скимне

много ме яд дееба

ето го официалното съобщение

Kalmar FF should have livestreamed tonights game in Europa League. We did so without problems from Fredriksskans but our partners that should have delivered the stream to all viewers faild.

It was after about 20 minutes that 94 000 hits at the same time at Stream o Co and their internet provider IP-Onlys server made it crash. Although an enormous effort from Stream o CO:s support the server wasn´t restarted before the end of the match.

Kalmar FF apologize to all that have payed to follow the match but the incident was out of our control.

Everybody that have payed for the game will have their money back to their bank accounts whitin two days.

We are working to get tonights game in the correct format and then we will show it in our Webb-TV as soon as it´s done for all of you that want to see the match but missed it due tonights server crash.

One more time, Kalmar FF apologize for the inconvenience that this has caused to you that had hoped to follow the game.

някъде да виждате да пише че 94 хил са платили ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 5:12 pm 
Аватар

Косьо, най- лесно можеха да се оправдаят с "хакери" и "авантаджии" и да не върнат парата ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 5:18 pm 

http://www.sport1.bg/sport1/node/182628 Те могат ,защо ние да не можем :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 5:25 pm 
Аватар

и какво ше се оправдаят? какво те боли теб, примерно, че някой си друг е авантаджия и заради него се е сринал сайта? ти не си получил услугата, за която си платил и съответно можеш да си напълно справедливо недоволен и.. да ги заведеш под отговорност?

който е платил ще си получи парите, останалите, които, да приемем са авантаджии и са сринали сайта.. са си проблем на сайта - да си слагат защити и да не може да се ползва кода по повече от веднъж и каквото там си измислят друго, не ме интересува.

няма как аз да си платя, да не получа нищо, а те ми кажат - "еми сори, ама няма да ти дадем кинтите, щото едни там сринаха сайта".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 5:35 pm 
Аватар

Аз съм в шок как така кодът може да се ползва повече от веднъж... Ама те там такъв им е манталитетът, та никой не се е сетил за подобно развитие :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 7:20 pm 
Аватар

rkk написа:
Аз съм в шок как така кодът може да се ползва повече от веднъж... Ама те там такъв им е манталитетът, та никой не се е сетил за подобно развитие :smt005

:ohmygod
Така като се почне с тая самоирония за манталитета, ние сме ебати тарикатите разбираш ли... Все си мисля, че първия и най-големия торент сайт е именно шведски, а това е върха на авантаджийството!!!
С две думи така са го предвидили хората, осрала се е работата, майната му. Ако беше ограничено код-ip сигурно щяхме да го гледаме перфектно мача, ма па тръпката да слушаш шушумушуто на вальо шкембето и да се радваш през две минути е по-голяма :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 30, 2010 7:30 pm 
Аватар

Не мога да си представя тия, дето са слушали примерно мачовете с Оксер, Динамо, Марсилия, Удинезе само по радиото как се го преживели :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2057 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 69  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]