forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 11:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 23, 2011 8:10 pm 
Аватар

Е кои да привлече?
За чуждите специално почти няма слаб ход, а що се отнася до българските - намери ми школа, която да вади готови и грамотни тактически и технически играчи.
Айде вместо Иво Иванов щеше да вземе примерно Бодуров национала...видяхме го срещу първия по - сериозен отбор колко струва.
Или вместо Тодор Христов - Дончо Атанасов примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 23, 2011 8:27 pm 
Аватар

аз мисля че трябва да оставиме Гонзо малко да поработи до зимната пауза след това ще видиме ако играят добре ще се борим за титлата ако не ще напъваме да си тръгва или по добре да става спортен директор. Се пак доста нови играчи още не са се сработили и за 3-4 мача не може да се определи че тоя тренюр е некадърен или тоя играч не му се играе поне според мене отбор се прави наи малко 6 месеца :smt047

САМО :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 23, 2011 8:44 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:f227c854 !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 23, 2011 8:47 pm 
Аватар

Един от коментарите отдолу е :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 23, 2011 11:49 pm 
Аватар

Някой ако е гледал Апоел тази вечер, ще види как трябва да се играе модерен и красив футбол - с постоянно движение, къси двойни пасове, скорост, със бързи нападатели, а не тип тарани като Арш, Св. Тодоров, Кодо и н.з още кой!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:46 am 

Ха, Апоел! Аз видях Черноморец, че играе по-модерен футбол от нас, което е далеч по-показателно. Имат някакъв Жужу, дето без да е нещо уникално, е две десетилетия пред Арш. Но все пак и Херо е две десетилетия пред Гонзо... също без да е нещо уникално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:10 am 
Абе ти с какво се друсаш бе :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:22 am 

Цитат:
Е кои да привлече?
За чуждите специално почти няма слаб ход, а що се отнася до българските - намери ми школа, която да вади готови и грамотни тактически и технически играчи.
Айде вместо Иво Иванов щеше да вземе примерно Бодуров национала...видяхме го срещу първия по - сериозен отбор колко струва.
Или вместо Тодор Христов - Дончо Атанасов примерно.

Изобщо няма слаб ход-то не бяха Слори,Матондо,колко още смешници ще минат през ЛЕВСКИ-важното е да са свободни агенти,важното е да са без пари!За българските играчи просто нямам думи-абсолютна липса на селекционна политика,на скаути,взимат се играчи,които са наблюдавани в два,три мача.То не са Иво Иванов,Д.Димов,Д.Младенов,да не изброявам още колко.Да,може би тези играчи са подходящи за ФК Батков,но за ЛЕВСКИ тези играчи не стават,както и не става за треньор на ЛЕВСКИ Г.Иванов с явно ограничения си умствен капацитет и потенциал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:57 am 

Момчета, защо никой не казва, къде сбърка ГОНЗО онзи ден? Сляпи ли сте не виждате ли помията, която се излива по нас!!!!!!!!!!!!!!!! Поставете се на мястото на тях, как ще се мотивирате да играете, след такива обиди!!!!!!!!!!!! Всички стрелят по нас, не им се връзвайте!!!!!!!!! ГАДЖЕВ бе контузен, а на ГРИИН се наложи да играе отзад!!!!!!!!! Това е средната ни линия. Като прибавим 5-те касапина, които бай ГРОЗДАН пусна там със заръката" наритайте ги и те ще се откажат от единоборствата, както и стана с помоща на съдията нещата са си точно за 1-0! " Радвам се на тази анкета, защото тя показва на всички, че ГОНЗО има една добра подкрепа!!!!!!!! Въпреки резултатите, които му пречат!!!!!!!!!!! За тези срещу ГОНЗО, не съм срещу вас!!!!!!!!!! Аз ОБИЧАМ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ!!!!!!!!!!!!! Но, защо не се замислите, че може вие да сте в грешка!!!!!!!! Кой от вас е почивал само една седмица заради ЛЕВСКИ?????????? Някой други хора щяха да са на сафари в А фрика!!!!!! ГОНЗО можеше дз си назначи треньор и да си вее байрака, но реши да не ни оставя в ръцете на друг. Ние така ли му благодарим???????????????? не се връзвайте на атаката на комсомолчетата!!!!!!!!!!!!!! ВРАГОВЕТЕ НИ СА СИЛНИ, НО НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ, ЗАЩОТО ИМАМЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!! Затова, ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДО КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 2:19 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Момчета, защо никой не казва, къде сбърка ГОНЗО онзи ден? Сляпи ли сте не виждате ли помията, която се излива по нас!!!!!!!!!!!!!!!! Поставете се на мястото на тях, как ще се мотивирате да играете, след такива обиди!!!!!!!!!!!! Всички стрелят по нас, не им се връзвайте!!!!!!!!! ГАДЖЕВ бе контузен, а на ГРИИН се наложи да играе отзад!!!!!!!!! Това е средната ни линия. Като прибавим 5-те касапина, които бай ГРОЗДАН пусна там със заръката" наритайте ги и те ще се откажат от единоборствата, както и стана с помоща на съдията нещата са си точно за 1-0! " Радвам се на тази анкета, защото тя показва на всички, че ГОНЗО има една добра подкрепа!!!!!!!! Въпреки резултатите, които му пречат!!!!!!!!!!! За тези срещу ГОНЗО, не съм срещу вас!!!!!!!!!! Аз ОБИЧАМ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ!!!!!!!!!!!!! Но, защо не се замислите, че може вие да сте в грешка!!!!!!!! Кой от вас е почивал само една седмица заради ЛЕВСКИ?????????? Някой други хора щяха да са на сафари в А фрика!!!!!! ГОНЗО можеше дз си назначи треньор и да си вее байрака, но реши да не ни оставя в ръцете на друг. Ние така ли му благодарим???????????????? не се връзвайте на атаката на комсомолчетата!!!!!!!!!!!!!! ВРАГОВЕТЕ НИ СА СИЛНИ, НО НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ, ЗАЩОТО ИМАМЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!! Затова, ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДО КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :levski

брат, ти на колко си години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 10:53 am 
Аватар

Годините не са определящи за интелекта, но това мислене "обстрелват ни", "всички са срещу нас", "резултатите му пречат" е меко казано смешно. Но е интересно да се чете интерпретациийте на реалността на този форумец, макар да са много далеч от моите разбирания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 10:58 am 

Какво като Гонзо е легенда? Това не го прави по-голям от ФК ЛЕВСКИ. Малко се прехласвате да го защитавате. От километри личи, че е кръгла нула като треньор. Отделно не мисля, че Батков би го използвал като бушон, просто защото самият Гонзо използва като бушон Ясен Петров. Толкова грозно поведение не съм виждал - как му крещеше да сяда на пейката...спортния директор на треньора. Ебати и как изхвърлиха Ясен от Левски. А и кой става треньор 2 сезона след като е спрял с футбола?!?! За съжаление Батков с Гонзо спестява заплатата за единия от двата поста, които заема Гонзо, и скоро няма да видиме нито читав футбол, нито читаво класиране, за съжаление. А лошото е, че ще береме срам и по трибуните тая година, щото квото и да е свинете се обединиха, а ние не спираме да се разединяваме...

Не плюя по Гонзо, той е най-значимия футболист в последните сигурно 15 години в Левски. Но това не значи, че става за треньор. За да съхрани обичта към себе си при следващия провал, който е неизбежен и се задава скоро, моментално трябва да си подаде оставката, за да вървят СИНИТЕ напред и нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 11:36 am 
Аватар

То и Мъри много хора го молеха да си подаде оставката след 3тия мач, за да върви ЛЕВСКИ нагоре, а после му целуваха краката и го молеха да остане :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 11:43 am 

Братле...
Къде ги сравняваш? Първо Мъри е играл отзад и е наблюдавал два отбора пред себе си как единия напада, а другия се защитава. А Гонзо само е мушкал голове. Второ - Мъри имаше зад гърба си Наско, а това е МНОГО! И трето - ти наистина ли смяташ, че Гонзо сатва за треньор? Изкарахме миналия полусезон с него, Ясен бе пешката му. Сега 5 кретенски мача с твърде малко проблясъци на игра. Тая загуба в дербито ако мислиш че беше случайна...И колко пъти Гонзо казваше - ще видите различен Левски след паузата. Е, видяхме един Левски, който изпусна титла и отпадна за купа. И сега Гонзо обещава, ама кво от тва? За мен Гонзо е всичко друго освен треньор. Просто за да си треньор се иска много повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 11:50 am 
Аватар

basma написа:
Къде ги сравняваш? Първо Мъри е играл отзад и е наблюдавал два отбора пред себе си как единия напада, а другия се защитава. А Гонзо само е мушкал голове.

:loser2
basma написа:
Второ - Мъри имаше зад гърба си Наско, а това е МНОГО!

Това е така, НО след като Сираков няма да се върне в ЛЕВСКИ, който и треньор да дойде няма да има този гръб, така че трябва да се справяме без него.
basma написа:
И трето - ти наистина ли смяташ, че Гонзо сатва за треньор?

Аз нищо не смятам в момента, но с 9 нови играчи, не мога да преценя дали някой става за треньор или не след 5-тия мач. Ако така преценявахме и Мъри, може би никога нямаше да стигнем до "приказки" и т.н., защото хора като теб щяха да са го уволнили още 2-рия кръг от първия му сезон. Айде да изчакаме майка му даеба, тия в А сектор наистина са "разбирачи", дето от 3тия мач почнаха да викат "оставка", щом на човек като Гонзо дадоха 3 мача отсрочка, смятай... Гонзо каза, че ако не спечели шампионата си тръгва? Аз съм готов да му се доверя и да не му викам "оставка" през мач (дори на тези, които пеечели), защото ми е донесъл толкова радост, че едва ли една невзета титла ще ми промени мнението за него. А и реално никой треньор не може да ни гарантира, че като дойде ще спечели титлата. Направо ми се повръща като чета "левскари" напред и назад откровено да псуват Гонзо. Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 11:52 am 

basma написа:
Къде ги сравняваш? Първо Мъри е играл отзад и е наблюдавал два отбора пред себе си как единия напада, а другия се защитава. А Гонзо само е мушкал голове.

:smt005 :smt005 :smt005
:bigok :bigok :bigok
Na qkq dovod :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:00 pm 

Да съм псувал Гонзо? Не.
Да съм от А сектор? Не.
Да съм викал "оставка"? Пак не.
Да съм разбирач? Не съм.
Да съм сляп поддръжник на Гонзо, само защото еди кво си? Не.

Смейте си се, радвам се, че ви е забавно, докато всичко в Левски в момента е пълна смешка - от публиката, до ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:00 pm 
Аватар

Новите играчи от мин. сезон, които бяха титуляри:
ИИ, Мулдер, Грийн, Дембеле, Младенов, Слори + Пацо Илиев.
Новите играчи могат да бъдат оправдание първите 3-4 контроли, но след това извинявай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:04 pm 
Аватар

На никой не му е смешно, просто единия ти довод си е смешен откъдето и да го погледнеш.
Първите 3-4 контроли, ако са дошли в началото на подготовката, ама доколкото си спомням някои от новите дойдоха 1 седмица преди мача със Спартак. Никой не е сляп поддръжник на ГОНЗО, но след 4 мача да уволниш треньор, защото "не ставал" е смешно. Примерът с Мъри Стоилов направо блести от близкото минало, и за него имаше "оставка" рано рано, така че аз пък не съм от "слепите спецове", които ако не видят на терена да играе Барселона 2 след 3тия мач и всичко трябва да започва наново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:09 pm 

Доводът ми е дискусионен, но не и смешен. Избройте ми 5 топ треньори, които са били топ нападатели. А сега ми изброите 55 топ треньори, които не са били нападатели.

Разликата при Мъри и Гонзо е, че втория беше сигурно 3-4 пъти треньор на Левски в някакви периоди и за миг не ми се видя, да има наченка на идея как да се играе футбол. Там е работата. Отделно под негово ръководство и като директор се случиха само тъпотии и монетата се обърна и сега клубът е един батак. Айде стига сме си лафили, че ше ме обвините пак за разбирая от А сектор

И мамка му, Гонзо не даде доверие на Ясен, а трябваше, не смяташ ли? Защо аз тогава да давам тогава доверие на Гонзо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:27 pm 
Аватар

Е нали за това се води подготовка - да се сработи отбора в контролите, а не тепърва да ги чакаме. Още по-абсурдно беше това, че двама от титулярите ни ги взеха след подготовката. На Мъри му викаха оставка, ама Мъри беше помощник-треньор доста време преди да стане треньор, а Гонзо от 3 години е треньор, било то официален или неофициален.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:29 pm 
Аватар

LSFC написа:
На никой не му е смешно, просто единия ти довод си е смешен откъдето и да го погледнеш.
Първите 3-4 контроли, ако са дошли в началото на подготовката, ама доколкото си спомням някои от новите дойдоха 1 седмица преди мача със Спартак. Никой не е сляп поддръжник на ГОНЗО, но след 4 мача да уволниш треньор, защото "не ставал" е смешно. Примерът с Мъри Стоилов направо блести от близкото минало, и за него имаше "оставка" рано рано, така че аз пък не съм от "слепите спецове", които ако не видят на терена да играе Барселона 2 след 3тия мач и всичко трябва да започва наново.

Миналата година да не би всички нови да бяха на 10 юни на Герена?
Халфова линия и нападение Гонзо залагаше на Гаджев - Грийн - Дарко. В нападение въртеше Цветков (нов) - Арш (нов) - Младенов и Йовов. По никакъв начин не се загатваше дори, че на Райков & Христов ще разчитаме. Виж първия ни мач с/у Търнава и последните контроли Гонзо кои готвеше за титуляри. И сега кои пуска. Аз лично не виждам последователност. Както и да е. Нямаш играчи към момента за схема 4-3-3 заради бойкота на Дарко, контузии и тн. Тогава сменяш схмета на 4-4-2. Сега се опитваме да играем 4-3-3 с офанзивен халф, какъвто нямаме, когато Тасевски го няма (и махнахме Кривия), но Цветков явно не се чувства добре на този пост. той си е лек нападател, но не и да връзва и организира играта. Още една причина защо страда играта, според мен, и това няма нищо общо кой нов, кой стар. Кой сработен, кой несработен. Има ли пас - Арш ще вкара. Няма ли пас (няма кой да му го даде) - Арш бил несработен с останалите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:34 pm 
Аватар

Момчета, само престанете с тия фрази "чужденците им пука/не им пука за Левски". Новите чужденци са тук от по - малко от месец, как да им запука? Но при тях водещото не трябва да е привързаността към Левски, а професионализма. И стига с тия глупости къде им е мотивацията срещу Монтана. Те са професионалисти и трябва всеки мач да имат мотивация да играят на 100 процента. А привързаността към нашия клуб би могла да дойде, след големи мачове, успехи и любов от феновете.
В 21-ви век водещото са парите, когато ги взимаш си длъжен да играеш на 100%. Любовта остана за такива като нас.

Моето мнение също е че Гонзо не е дорасъл за треньор, но явно се желае копиране на английския модел. Гонзо може да остане на тези функции, но му трябва и силен човек, не Сухия, да води тренировките и да му помага с тактиката.

А Мъри се провали защото 5 години кара с една тактика и най - лошото - едни изпълнители.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:36 pm 

През пролетта отново започнахме много зле, но накрая равносметката беше 13 победи, 1 хикс и 1 загуба. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 12:40 pm 
Аватар

Omraz написа:
През пролетта отново започнахме много зле, но накрая равносметката беше 13 победи, 1 хикс и 1 загуба. :wink:

Прасетата изолираха Гарата. През целия мач 3ма му бяха като охрана. двамата централни зад него + Прошко Янчев пред него и логично загубихме с/у цуци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:14 pm 
Аватар

Айде стига глупости - Слори, Матондо...Па дори и онова, белгийското негро с брадата отнемай - къде се отчете с три важни гола. И имаше потенциал - просто го мързеше. Е насила как да играе - Гонзо с тояга ли да го гони по терена?!
А Гарата, Грийн, Мюлдер, Пламен Илиев, Цветков, Калво - че защо не и Дани Младенов? Кой ги доведе?
Ама ако искате, да си върнем Вили Вуц и да пълним отбора с такива като Киш, Боби - незнам - кой беше и прочее.
Насо, дето някои го чакат да се връща на бял кон ич не ни е водил (а познайте защо) Савич, Нешко, Демба - Нирен, Гаучо...
То корифеи като САФ и Арсен се дънеха със смешници като Таиби и Клиши, ама Гонзо трябва да има 100 % успеваемост - и то с жълтите стотинки, дето Бащицата отпуска за селекция.
В "Реал" па що народ се изреди за по една камара евро - ама не, там провали няма само Гонзо тука се дъни.
Вземете се в ръце малко и спрете да живеете в някакви американски филми с хепиенд, според който от небето ще падне хем страхотен специалист, хем евтин, хем някак си до момента никой не го е чул и за три мача ще направи отбор - машина.
И се разберете най - накрая - или Гонзо е треньор от три години и му пишем в актива и победите над щведите, "Гент", "Спортинг" и "Лил" (щото тука си ги бихме на практика) - така че по - леко с оценките как не ставал - или е треньор от три мача, а за толкова време и Моуриньо не прави чудеса и като така малко по - търпеливо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:20 pm 
Аватар

Такива глупости като мотивация, психика и т.н. вече са много много изтъркани. За каква липсва на мотивация говорим? Как така няма да имат мотивация? Защо? Ти получаваш 20 хиляди лева заплата на месец следователно излизаш на терена и играеш като добитък. Какви са тия проблеми с психиката? Ние лудница ли сме или футболен отбор? Как така нито 1 европейски отбор няма проблеми с психиката като играе финали и полуфинали в ШЛ и Лига Европа, а само ние имаме проблеми с психиката като играем с Монтана и Черно Море? Защо нямат проблеми с психиката като въртят гюбеци по дискотеките? Следващата глупост е за медиите... те били виновни играчите да нямат самочувствие... как така Кривият винаги имаше самочувствие и никога не е имал проблем с психиката нито с мотивацията? Преди 1вият мач с Търнава бяхме напрегнати и т.н. След 2рият сме имали проблеми с психиката... след Черно Море сме били изпаднали в дупка след Търнава... хахха ужас просто.. нямат край тия безумия... аре стягайте се и играйте като хората. Гонзо е ясно, че има желание ама само с желание не става... време е да си вземем треньор, който да ги подреди добре тия футболисти и да бием наред. Стига сравнения с Мъри.. Гонзо вече 3та година се осира така, че е неуместно да го сравнявате с Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:24 pm 
Аватар

nikistankov написа:
Един от коментарите отдолу е :ohmygod

"Ти си някъв тъп турчин според това което казваш..Момчеее тва е един велик човек...Мир на прахът му!"
Кога умря Гонзо бе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:26 pm 
Аватар

Брой му ги на сметките тези победи, заслужено е. Но трябва да включим и загуби на "Герена" от отбори, които не ни бяха били с по 20 години, за Черно море да не говорим.
Трябва да гледаме реално на нещата. На мен Гонзо ми е любимец от дете, защото тогава, когато започнах да следя "Левски", той беше звездата на отбора. За десетките важни голове да не говорим. Ама бива ли сега да си затваряме очите за това, че не го бива като треньор. А работата с Ясен беше толкова грозна, че чак беше смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 24, 2011 1:44 pm 
Аватар

basma написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

К Р А Й.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]