VANDAL написа:
Много жалко ,че има хора,които мислят като Richard Long....Визирам конкретно това "..но мен не ме ебе дали ще има агитка на село за един мач, а дали ще бием и ще станем шампиони!".ЛЕВСКИ не е професионален футболен клуб за много хора.За тях той е нещо много над това - идеал,вяра,стимул,емоция.Да идеш на мача,да си в сектора между своите,да забравиш за всичко друго и да пееш с пълно гърло за това,което обичаш....това е магията на тази игра.И когато ти даваш всичко от себе си за да си навсякъде с твоя отбор и да засвидетелстваш подкрепата си,пътувайки стотици километри,очакваш и тези,които го представляват да ти отвърнат със същото.Или поне малка частица от това,защото те никога няма да го осъзнаят или постигнат.Напротив,те всячески се опитват да те прогонят чрез порутен стадион,неадекватни часове и дати и куп други неща.Разбира се обичта ти е по-силна от тяхното безхаберие и истинските левскари си казват "Какво пък,това е ЛЕВСКИ,аз трябва да съм там дори и в понеделник от 21:00".И така те пътуват От София до Варна,от Враца до Пловдив,от Хасково до Ловеч и така нататък.И въпреки че ще бъдат обявени за шизофреници от приятели,роднини или хора като господин Long те чувстват едно много по-голямо удовлетворение от това да видят по телевизията как Батков или някой друг се радва на

.Защото знаят ,че са станали част от нещо велико каквото е техният любим ЛЕВСКИ!

Напротив, жалко че има хора които мислят като теб, щото именно поради факта че ЛЕВСКИ е религия за толко народ в България и извън нея, на тия стотици хиляди хора ще им се преебе уикенда като паднем от селяните поради натрупана умора, и то защо? Заради кефа на неколкостотин които ще идат на мач в неделя

Ебати егоизма! Ти за ЛЕВСКИ ли си, или за кефа по трибуните? Да, повтарям: мен не ме ебе дали ще има агитка на село за един мач, защото мачове на които да се ходи винаги ще има,
някои пъти обаче трябва да се мисли и кое е най-добре за отбора, не само първосигнално за собственото удоволствие!Ако за мачовете по никое време, когато не сме имали гостуване през седмицата в Европа сте напълно прави да роптаете, то след тежки мачове с отбори като Лил всеки ден за възстановяване е от значение, например: ако вчера бехме играли със Сливен можехме и да паднем, днес обаче съм сигурен че ще ги спукаме! У декларацията трябваше да се направи разграничение между двете обстоятелства, а не да се громи наред, щото ако от ЛЕВСКИ заради нея направят необходимото да играят с латекса в неделя и загубят (на селяните подобна промяна ще им дойде абсолютно перфе), и в последствие тази загуба се окаже пагубна за титлата и съответно бъдеща селекция и цели на отбора (писал съм по-горе що), то вината за това ще е изцяло на такива като теб. Да издъним целата година за да можете мач повече да изпеете втръснали на всеки песни, които се повтарят от години, е абсолютна грехота!