forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 01, 2010 2:27 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 01, 2010 5:01 pm 
Аватар

Няма какво друго да се каже :smt023 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 01, 2010 9:39 pm 
Аватар

Дано турците и локомотивите да се хиксират или турците да паднат. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 02, 2010 11:49 am 
Аватар

да бият локото бе, луд ли си, дреме ми за точките. важното е ония да падат постоянно и завинаги, до последния час.. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 02, 2010 11:55 am 
Аватар

Makedonija написа:
smash the reds написа:
:arrow: 1:44 http://www.youtube.com/watch?v=xDYDUu1QHOM

Някой да го прави за звънене това :loser2

И бележи ДЪЛГА ДУЗПА на жАлтурите винаги ми е било най-любимото :smt007 :smt005 Иначе добро пеене и съпорт, както винаги, никакъв спор. А бяха не повече от 200 човека!

Това за дългата дузпА чак сега го чух и се сцепих :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 02, 2010 10:44 pm 
Аватар

АХАХАХАХАХАХАХАХАХА, ГАВРАТА С ИЛКО ПИГЬОВ БЕШЕ СТРАШНА! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

КУР ЗА ТИЧА, КУР И ЗА СЕЛЯЦИТЕ! :smt005 :smt005 :smt005

П.с. Кво ли е да си фьен на селския литьекс и да пеиш ту "Литьееекс шампиооооон", ту "Кой сига йе номир едно?", ту пак "Завинаги оставам литьексар" (дали не звучи като комплексар..?)....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 02, 2010 11:41 pm 

Надявах се пак да каже,че дузпа не е имало и щял да хвърля ръкавиците :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 02, 2010 11:57 pm 
Аватар

Тея на нас се хвърляха с бутонките напред, а не счупиха литекс! :smt027 :smt027 :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 2:10 am 
Аватар

Черно хюмне еднолично ми водят класацията за най-селски, нагъл, ръгачески отбор. И пак жалби срещу съдията ще има, надявам се Перуката да си оправдае имиджа на злобно копеленце и да ги смаже със следващите съдийски назначения :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 2:11 am 
Аватар

I NAPISALA S MOLIV :loser2

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 8:56 am 
Аватар

acrimonious написа:
АХАХАХАХАХАХАХАХАХА, ГАВРАТА С ИЛКО ПИГЬОВ БЕШЕ СТРАШНА! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

КУР ЗА ТИЧА, КУР И ЗА СЕЛЯЦИТЕ! :smt005 :smt005 :smt005

П.с. Кво ли е да си фьен на селския литьекс и да пеиш ту "Литьееекс шампиооооон", ту "Кой сига йе номир едно?", ту пак "Завинаги оставам литьексар" (дали не звучи като комплексар..?)....

ОООО Литекс ловеч единствен на света :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 2:31 pm 
Аватар

Само аз ли си мисля,че утре Асамоа и Генков ще напълнят кошницата на турците... :?: :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 2:41 pm 
Аватар

blue_28 написа:
Само аз ли си мисля,че утре Асамоа и Генков ще напълнят кошницата на турците... :?: :smt047

Не си единствен. :smt047 А 5 фена на локото ще надвикат сектор Гей, състоящ се от 4 турци. :loser2 :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 9:36 pm 
Аватар

само аз ли гледам каварна и студентите :wtv :sLOL

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 9:36 pm 
Аватар

да. и не само от форума, а в световен мащаб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 9:44 pm 
Аватар

И аз ги гледам.

В Каварна се играе европейски мач.
Да, отборите са слаби, но теренът е отличен, стадионът е покрит, има нормално табло, а играчите се изнасят от терена с количка, а не с носилка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 9:58 pm 

VANDAL написа:
Много жалко ,че има хора,които мислят като Richard Long....Визирам конкретно това "..но мен не ме ебе дали ще има агитка на село за един мач, а дали ще бием и ще станем шампиони!".ЛЕВСКИ не е професионален футболен клуб за много хора.За тях той е нещо много над това - идеал,вяра,стимул,емоция.Да идеш на мача,да си в сектора между своите,да забравиш за всичко друго и да пееш с пълно гърло за това,което обичаш....това е магията на тази игра.И когато ти даваш всичко от себе си за да си навсякъде с твоя отбор и да засвидетелстваш подкрепата си,пътувайки стотици километри,очакваш и тези,които го представляват да ти отвърнат със същото.Или поне малка частица от това,защото те никога няма да го осъзнаят или постигнат.Напротив,те всячески се опитват да те прогонят чрез порутен стадион,неадекватни часове и дати и куп други неща.Разбира се обичта ти е по-силна от тяхното безхаберие и истинските левскари си казват "Какво пък,това е ЛЕВСКИ,аз трябва да съм там дори и в понеделник от 21:00".И така те пътуват От София до Варна,от Враца до Пловдив,от Хасково до Ловеч и така нататък.И въпреки че ще бъдат обявени за шизофреници от приятели,роднини или хора като господин Long те чувстват едно много по-голямо удовлетворение от това да видят по телевизията как Батков или някой друг се радва на :ls-cup .Защото знаят ,че са станали част от нещо велико каквото е техният любим ЛЕВСКИ! :levski

Понякога ти се чудя, как може в повечето случаи да си откровен безхаберник и от време на време изстрелваш някакви супер точни мнения папараци майна. :wink: :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 10:18 pm 
Аватар

rkk написа:
И аз ги гледам.

В Каварна се играе европейски мач.
Да, отборите са слаби, но теренът е отличен, стадионът е покрит, има нормално табло, а играчите се изнасят от терена с количка, а не с носилка.

И на мен ми е кеф да гледам всички мачове от А група без тези на селската нива Тича, ама мисля да сложа лайв на Интер- Юве, затова ги следя тях :smt006

Сложих 10 евра на 1 на 1.85, дано..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 10:20 pm 
Аватар

Добре, че каменарите ги закриха, че иначе щяха да са брОтално-култови мачове на КуритУтУ :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 11:30 pm 
Аватар

antonatan написа:

Хвърлих едн поглед, за да чуя как селския им треньор на Академик псуваше съдията, каот последния дивак нейде близо до коментаторскяи пулт :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 11:49 pm 
Аватар

Paincho написа:
blue_28 написа:

Не си единствен. :smt047 А 5 фена на локото ще надвикат сектор Гей, състоящ се от 4 турци. :loser2 :blass

Тази година, който и мач на турците да гледам- те не бият. Ще гледам и този. :bigok

*всъщност, те турците тази година кога бият? :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 03, 2010 11:53 pm 
Аватар

antonatan написа:

Да им сера на Каварна. Вместо да пратят свинете на 10-та позиция ги оставиха 9-ти. :slap Кур и за Монатана, които направиха същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 6:58 am 
Аватар

VANDAL написа:
Много жалко ,че има хора,които мислят като Richard Long....Визирам конкретно това "..но мен не ме ебе дали ще има агитка на село за един мач, а дали ще бием и ще станем шампиони!".ЛЕВСКИ не е професионален футболен клуб за много хора.За тях той е нещо много над това - идеал,вяра,стимул,емоция.Да идеш на мача,да си в сектора между своите,да забравиш за всичко друго и да пееш с пълно гърло за това,което обичаш....това е магията на тази игра.И когато ти даваш всичко от себе си за да си навсякъде с твоя отбор и да засвидетелстваш подкрепата си,пътувайки стотици километри,очакваш и тези,които го представляват да ти отвърнат със същото.Или поне малка частица от това,защото те никога няма да го осъзнаят или постигнат.Напротив,те всячески се опитват да те прогонят чрез порутен стадион,неадекватни часове и дати и куп други неща.Разбира се обичта ти е по-силна от тяхното безхаберие и истинските левскари си казват "Какво пък,това е ЛЕВСКИ,аз трябва да съм там дори и в понеделник от 21:00".И така те пътуват От София до Варна,от Враца до Пловдив,от Хасково до Ловеч и така нататък.И въпреки че ще бъдат обявени за шизофреници от приятели,роднини или хора като господин Long те чувстват едно много по-голямо удовлетворение от това да видят по телевизията как Батков или някой друг се радва на :ls-cup .Защото знаят ,че са станали част от нещо велико каквото е техният любим ЛЕВСКИ! :levski

Напротив, жалко че има хора които мислят като теб, щото именно поради факта че ЛЕВСКИ е религия за толко народ в България и извън нея, на тия стотици хиляди хора ще им се преебе уикенда като паднем от селяните поради натрупана умора, и то защо? Заради кефа на неколкостотин които ще идат на мач в неделя :lol: Ебати егоизма! Ти за ЛЕВСКИ ли си, или за кефа по трибуните? Да, повтарям: мен не ме ебе дали ще има агитка на село за един мач, защото мачове на които да се ходи винаги ще има, някои пъти обаче трябва да се мисли и кое е най-добре за отбора, не само първосигнално за собственото удоволствие!

Ако за мачовете по никое време, когато не сме имали гостуване през седмицата в Европа сте напълно прави да роптаете, то след тежки мачове с отбори като Лил всеки ден за възстановяване е от значение, например: ако вчера бехме играли със Сливен можехме и да паднем, днес обаче съм сигурен че ще ги спукаме! У декларацията трябваше да се направи разграничение между двете обстоятелства, а не да се громи наред, щото ако от ЛЕВСКИ заради нея направят необходимото да играят с латекса в неделя и загубят (на селяните подобна промяна ще им дойде абсолютно перфе), и в последствие тази загуба се окаже пагубна за титлата и съответно бъдеща селекция и цели на отбора (писал съм по-горе що), то вината за това ще е изцяло на такива като теб. Да издъним целата година за да можете мач повече да изпеете втръснали на всеки песни, които се повтарят от години, е абсолютна грехота!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 8:38 am 
Аватар

Richard Long написа:
Напротив, жалко че има хора които мислят като теб, щото именно поради факта че ЛЕВСКИ е религия за толко народ в България и извън нея, на тия стотици хиляди хора ще им се преебе уикенда като паднем от селяните поради натрупана умора, и то защо? Заради кефа на неколкостотин които ще идат на мач в неделя :lol: Ебати егоизма! Ти за ЛЕВСКИ ли си, или за кефа по трибуните? Да, повтарям: мен не ме ебе дали ще има агитка на село за един мач, защото мачове на които да се ходи винаги ще има, някои пъти обаче трябва да се мисли и кое е най-добре за отбора, не само първосигнално за собственото удоволствие!

Ако за мачовете по никое време, когато не сме имали гостуване през седмицата в Европа сте напълно прави да роптаете, то след тежки мачове с отбори като Лил всеки ден за възстановяване е от значение, например: ако вчера бехме играли със Сливен можехме и да паднем, днес обаче съм сигурен че ще ги спукаме! У декларацията трябваше да се направи разграничение между двете обстоятелства, а не да се громи наред, щото ако от ЛЕВСКИ заради нея направят необходимото да играят с латекса в неделя и загубят (на селяните подобна промяна ще им дойде абсолютно перфе), и в последствие тази загуба се окаже пагубна за титлата и съответно бъдеща селекция и цели на отбора (писал съм по-горе що), то вината за това ще е изцяло на такива като теб. Да издъним целата година за да можете мач повече да изпеете втръснали на всеки песни, които се повтарят от години, е абсолютна грехота!

До болднатото изречение само леко пръцкаше... Тук вече тотално се насра.. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 10:20 am 

Извинявам се,че обичам отбора си повече от шампионската титла и купата на България.Съжалявам,но мненията ти будят само смях у хората в този форум.Може би някъде другаде ще бъдеш разбран,но не и тук.ЛЕВСКИ никога няма да остане без подкрепа дори и в "Б" група ,ако щеш....само гледай днес какво става в Сливен :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 10:34 am 
Аватар

И двамата имате право, като на Вандала е в по-голямо де. Идеята е, че Вандала иска да гледа отбора, но съм убеден, че и той иска отбора да побеждава и да играе хубаво, както и да го мислим, за този мач е важно нашите да са отпочинали, за да може да изиграят един добър мач и да зарадват хората на трибуните, а само да ходим, да си ги гледаме, как не могат да мръднат на терена и да се ядосваме от трибуните, на никой не му е кеф... =) Тук идва въпроса дали да са 800 фена и по-слабо играещ Левски или 500 фена и по презумпция по-силно играещ. Long-а просто е прекалено краен, казвайки, че отбора да бие, пък ако ще и да е пред 0 зрители ( едвали не ), нещо с което и аз не съм съгласен, но имайки впредвид, че от двумилионна София се събират по 5000 човека на мачовете, не сме в голямо право да имаме каквито и да е било, претенции...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 1:10 pm 

Контрола в сряда ще има ли, и в колко часа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 9:25 pm 
Аватар

ААьаьааа СМЪРТ! 2:0 за локо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 9:29 pm 
Аватар

Аз като пуснах тамън стана 1 к.р :loser2

ПС: Абе тея как започнаха да викат дойде им музата май? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 9:59 pm 
Аватар

Добре отпочинали успяхме да спукаме Слийен. Ричард Лонг беше прав.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 104  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]