За пръв път от много време да ми напълни душата нашата агитка на гостуване

.....изключително изпуснах че не посетих, поклон пред тези близо 2000 които направиха мача ДОМАКИНСКИ и мощно пяха за ЛЕВСКИ! Много як синхрон и добро пиро!
За самия мач ме е доста яд че ни надхитриха, надхитриха ни като оранжев циганин на тука има-тука нема къде е топче барабонче оп в мрежата. Да в момента градим отбор и това се видя във всичките ни по-сериозни мачове в БГ.....Въпреки всичко най-много ме е яд че ДАРКО имаше супер ден, пасовете му бяха на много добро ниво и ако не го бяха изгонили щяхме да разцепим латекс с разлика в това съм убеден! Така че ако може да се говори за някаква грешка на съдията то тя е че изгони Дарко. След това все едно останахме с половин отбор и оранжевите цигани знаейки слабите ни места - защитата, фалове около наказателното, липсата на добра халфова линия която да изнася точно и изненадващо топката към нападателите (да ме извинява Владо Гаджев но целия сезон дотук му е трагичен) , та оранжевите мангали зачакаха своя момент и той стана, фал, греда меле, ОТНОВО агент Мюлдер се размина с нападателя на лошите (е поне не му подаде с глава като в Лил) и оттам между 3-ма намират непокрит кон в нашето наказателно поле путьо тодоров......оттам нататък всичко е ясно. Смешно е да ревем от съдията - свири си мача перфектно и дори всеки на негово място би го изпуснал след такова меле, единствената му грешка беше че изгони точно Дарко а не някой друг от мелето. Имаше фал за тях при първия им гол, накрая дето топката се удари в янев при шута от фаул е смешно да се говори за дузпа...изобщо не ни трябват такива дузпи. Имахме много голям шанс да ги размажем насред тяхното село, изпуснахме много по-чисти голове от техните (1 на Гарра, 1 на Мюлдер) и останалото като цяло след мелето си беше кюскане напред. Дано Гонзо вземе та затегне защитата през зимната пауза и да ги изтресем напролет всички отборчета 15 - 0 - 0. Убеден съм че сме класа над отборчетата в България в момента, но защитата тотално ни предава, донякъде и халфовете!
Както и да е, наваксваме срещу локопд и чакаме арабело-неграта от Лил на Герена!!!
САМО ЛЕВСКИ!