forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 10:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 8:10 pm 
Аватар

Разгромихме ги ей богу :bigok Разгромихме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 8:14 pm 
Аватар

Докато дойда и второто полувреме беше почнало,като футбол не беше никак лошо,като агитка беше зле

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 8:17 pm 
Аватар

Trent написа:
STALKER написа:
Richard Long написа:
Играем трагично! Време е за истински треньор.

Илия Груев е свободен

Май го видех да си говори с едни ушеви преди мачО :s_police

През първото полувреме мисля, че изпяхме точно 4 песни, като на всяка се отделяше по 10тина минути и на мен ми беше адски тегаво при такъв циклеж, разбирам да сме БироИ с две песни (една от които "Зелени богове" и изключвам 634532472 песни против нас), ама репертоара ни е достатъчно богат... (или може просто да се съм се разлигавил от дните когато М. е на мегафона). Второто вече беше по-добре, малко по-разнообразно и повече хора се включваха, въпреки че пак немаше особен тонус у доста народ...явно се пазеха за дискотеките тая вечер :loser2

Като цяло съм доволен, наебахме грозните селяни и то с гол на моя любимец, дадох тон за "Влааааадо Гаджев" и живота ми е красив :bigok

П.П.: до мен точно имаше един мъж приличащ на бизнесмен, който не спря да вика през целия мач, а една жена на 60 години кротко си седеше в центъра на сектор "Б" и гледаше мача :bigok Много ми напълниха душата :smt003

Абе,за първи път от Залцбург насам гледах (т.е. видях :lol: ) мач в "А" и второто полувреме 20% от хората в Сектора...си бяха тръгнали.
Иначе както си седях на седалката осъзнах,че съм одъртЕл по душа и ми се гледат мачове седнал при олигарсите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 8:18 pm 
Аватар

Доволен съм от играта.Много добре играха, раздодаха се каквото и да си говорим. :lsfc4 .Берое имаха само 1 реална голова ситуация, което е добре, а и НЕ допуснахме гол, което за нашата защита е доста похвално. 8-)

Тоя мач пях сигурно повече от мача с Лил. :lsclapp Ония от бирои се мислеха за много интересни, с "техните" песни като ("Зелени Богове" и "Кой не скача и не пей, той за бирои не милей") :loser2

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 8:27 pm 
Аватар

:smt035 :smt035 съкрушиха :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 8:34 pm 
Аватар

А, това момче, което го изкара стюарда, биха ли го или беше паднал при погото :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 8:46 pm 
Аватар

Биха го :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:07 pm 
Аватар

Като цяло приличен мач. Първото полувреме беше трагедия с изключение на последните десетина минути, а второто беше доста по-добро, особено след 60-та някъде минута, когато натиска наистина страшно много се усили. Слабо играха обичайните заподозрени - Дани Младенов и Мариян Огнянов. Парадоксално гола не го вкара Дембеле, който според мен игра много добре, въпреки пропуските си, а Гаджев, който точно този мач с изключение на гола си не направи нещо чак толкова феноменално, дори се отчете с пропуск от 5 метра сам срещу вратаря. Тасевски наистина добре се включи и пораздвижи нещата, а дано смяната му за Грийн да е някаква треньорска грешка, защото другият вариант е нашият Едгар Давидс да е контузен, а това е лошо... Като цяло наистина трябваше да се вкарат поне още 2 гола, че Берое да си знаят мястото, но тоталната липса на малшанс и концентрация пред гола ни лишиха от по-убедителна победа. :bigok
А на Илиян Илиев не му прави чест, че се опитва да играе като Интер срещу Барселона на "Ноу Камп" - че те Берое играеха абсолютно откровено за 0:0, и когато вече изоставаха толкова не знаеха какво да правят, че единствената им активизация всъщност беше, че когато им даваха нарушение веднага се изправяха, а не се правеха на контузени. :ohmygod2 Така играха и за първенството и пак не им върза. Тогава прекрасно си спомням, че пак Гара изпусна поне 3 чисти гола и вместо разгром стана минимална победа. Сега същата история. Не може да разчиташ вечно късмета да те покрива, било то и с футболисти като тези на Берое. Просто трябва да ги научиш и да атакуват малко, защото този мач имаха максимум 5 минавания на центъра и точно едно що-годе прилично положение, а това като се има предвид, че Левски атакуваше със 6-7 човека минимум и се отваряха пространства е твърде скромно за отбор с някакви претенции за по-предно класиране в шампионата.
На тези публиката малко ме ядоса с този меко казано глупав транспарант. Да наричаш "евроидиоти" даден отбор не е чак толкова невероятно, но да те наричат "евроидиоти" публиката на отбор, който изобщо не присъства на европейската карта, и е отпаднал по не по-малко идиотски начин и то от не по-голям гранд от Спортинг, Лил, Гент, БАТЕ, Жилина... :ohmygod2
В крайна сметка добър завършек на годината на вътрешната сцена, сега остава и един мач със Спортинг, в който лично аз не очаквам да се вземат някакви точки и се надявам само на добра игра и да им дадем сериозен отпор, за разлика от първата среща. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:09 pm 
Аватар

Следващият кръг е чак пролетта, нали?

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:12 pm 
Аватар

Хората с абонаментни карти можели да си закупят билетите за Спортинг още днес. Това вярно ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:18 pm 
Аватар

nikistankov написа:
Хората с абонаментни карти можели да си закупят билетите за Спортинг още днес. Това вярно ли е?

Аз си купих заедно с билета за Лил и билет за Спортинг.Още тогава можеше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:18 pm 
Аватар

Че то повечето с карти си купихме още преди мачът с Лил. Разбира се, че може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:23 pm 
Аватар

Испанския анализатор го виждам в епична тема-дуел с м-р Дянков, ек на ек :smt035 Виждам ги и двамата :smt035 В отделна тема за тактики и анализи :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:26 pm 
Аватар

За сетен път сме на мнение,че Хмарян не става, но играе до 85 минута .... определено след като Дарко влезе се пораздвижиха нещата, а хранилката от сектор "А" немаше такава :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:32 pm 

Аз само неразбрах тоя закакво го ушамариха? Едно пич до мене ми каза,че бил чорбар тоя и затова :?: Какво всъщност се случи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:35 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=274755 :shock: :smt017 Това изобщо не съм разбрал кога е станало.Доста положения създадохме,но все пак добре,че не ни вкараха в края на първото,когато Милиев успя да избие,че не ми се мисли.А дано се паднем със свинете и в началото на втория полусезон да стартираме с 2 :losers срещу тях.Какво по-добро начало?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:36 pm 

Ма кога е станало това че не съм забелязал :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:39 pm 
Аватар

grm написа:
Аз само неразбрах тоя закакво го ушамариха? Едно пич до мене ми каза,че бил чорбар тоя и затова :?: Какво всъщност се случи?

Не искаше да пее.. '' аз няма да пея ''

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:41 pm 
Аватар

Отново трагедия в сектора.... :ohmygod2

За мача - можеше поне с 5 да си тръгнат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:42 pm 

Бе важното е че си взехме мача па голем праз като е само с 1..да определено можеше да е с 4-5, но все пак бихме което мисля че е по-важно.Сега да се надяваме Дарко да е в оптимална форма за Спортинг и да избухваме :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:45 pm 

Религия написа:
grm написа:

Не искаше да пее.. '' аз няма да пея ''

Неиска да пее и се набутал най-отпред... трябваше с шут в гъза и да го паркират извън сектора а не да го мачкат (те вярно,че 4-5 тупаници само ама пак... :blass )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:46 pm 
Аватар

И какво като не е искал да пее? :ohmygod2 То нали, че всички в сектора пееха, затова, той е най-крив. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:52 pm 
Аватар

grm написа:
Неиска да пее и се набутал най-отпред... трябваше с шут в гъза и да го паркират извън сектора а не да го мачкат (те вярно,че 4-5 тупаници само ама пак... :blass )

Абе,аз за чалми не съм рипал нивгаш,ама... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:55 pm 
Аватар

Абе, то няк'во момиче каза '' аз няма да пея '' и тоя почна да повтаря '' АЗ НЯМА ДА ПЕЯ, АЗ НЯМА ДА ПЕЯ '' на висок тон, и .. Нормално

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 9:58 pm 
Аватар

За сефте пиша тук, но редовно чета написаното от вас левскари...
Няма да правя анализ на мача, има си хора за тази работа.
Преди години бях в центъра на агитката в сектор Б, но вече годинките си казват думата - та си имам карта за
А , което не значи че викам по-малко. :)
Тази вечер ми направиха впечатление няколко неща...
- идиотската псевдо агитка от малоумници имащи себе си за фенове на симпатичен отбор като Берое!
...може би след цуцуркита са най-гадните и долни гниди в България!
- как така разрешиха на тез шибаняци да си внесат питотехника на стадиона?
- надвикаха сектор Б, което не се случва често на Герена...
Това последното най-много ме заболя - некви малоумници да ни надвикат на Герена, баси...
Момчета от агитката на ЛЕВСКИ - стегнете се и отпуснете гърлата!
Накрая честита победа и...
Само ЛЕВСКИ!!! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 10:07 pm 
Добре дошъл :wink: Хубаво е повече олд скуул хора да пишат тук :D
По въпроса с Чорбое, уви, чорбарското и комплексарското в агитките винаги надделява, когато дойдат на Герена. Това са единствените 90 минути, в които някой може да ги забележи и да им обърне внимание :wink:
В Сектор Б са липсвали огромна част от хората, поради делничния ден, работното време и студентския празник, та така.

П.С: Само, моля те, пиши нормално, че така със синьото и накъсано дразни окото :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 10:21 pm 
Аватар

Благодаря Makedоonalds! За разпокъсаното О'К, но за синьото да има да взимаш! :)
При мен всичко е синьо, аз съм от лудите левскари, в казармата дори си нарязах ръката с ножа от калашника, за да докажа на един чорбар, че кръвта ми е СИНЯ! Като не те кефи синия цват не чети написаното!
Обещавам да не досаждам с писанията си! :wink:
:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 10:28 pm 
Пиши си мощно, бе, ич да не те боли курО :loser2 У форумО няма как да не намерим кусур на нещо, така че го приеми за абсолютно нормално :bigok
Все пак тук сме само олигарси, ебем само манекенки, а по дискотеките метаме 100-левки вместо салфетки :sm_cigar

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 10:33 pm 
Аватар

Добре, но билетите са ви излезнали по-евтени ,доколкото разбрах. Иначе нормалната цена на билетите ясна ли е ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 08, 2010 10:34 pm 

Makedonalds написа:
Пиши си мощно, бе, ич да не те боли курО :loser2 У форумО няма как да не намерим кусур на нещо, така че го приеми за абсолютно нормално :bigok
Все пак тук сме само олигарси, ебем само манекенки, а по дискотеките метаме 100-левки вместо салфетки :sm_cigar

Ше ме извиняваш за поправката, ма само по-бедните форумци метат столевки, останалите метаме по 500 евро от тия лилавите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]