thegboy написа:
Това, през което минаваме, е нещо съвсем нормално. Не просто като отбор, а като държава. И ще дойдат времена, когато нещата ще са различни. Когато няма Батков, Тонев, Марков, Сираков и т.н. индивиди да са начело на Левски. Няма да има всеки кръг да се питаме дали не е имало уговорки в дадени мачове, да трепериме дали и ние не сме у целата схема и няма от името на Левски да говорят хора, чужди на идеите ни като публика. Може би след 20, може би след 30 години. Но, ако се обърнете към 90-те, към началото на първото десетилетие, ще видите, че въпреки всичко вървим напред, а не назад. С бавни темпове, но все пак. Но тук е голямата мъка и това, за което говореше 7:1. Публиката в момента не правиме нищо за да се разграничим от всичко това, което се случва в момента. Най-много се радвах, когато започнаха да се издигат транспаранти против Батков, на стадиона и извън него. Защото тогава дадохме да се разбере кои сме и в какво вярваме. Смееме се на чорбарите, че им секнаха протестите, ами нашите да не би да продължиха? И каво ще кажем на децата си след време? Сега на дъртите им е лесно, когато говориме с тях - те са били на опако на режима, срещу цяла държава са били самички. А ние? Ние срещу едно ръководство не смеем да скочим. Да не би случайно да останем без пари, че ще трябва да отидем във В група. Не съм вярвал, че това може да е страх на някой, наричещ се левскар. На мен ми е все тая дали отбора ми ще играе във В, А окръжна или форумното първенство. Защото това е Левски и той значи свобода. Ама засъжаление вече не значи нито свобода, нито нищо за доста от хората. Мода и толкова. Това, че се бълнуват някакви рефрени, не значи нищо. А уж е наш дълг да го защитаваме тоя оклуб, нали това ни оставиха тия преди нас? Само че ние се събираме във всякакви абсурдни фен-клубове, крюта, мрюта и не знам си какво и всеки се пише вътрешен човек, голяма работа, над останалите ... и накрая нищо. Мислеме си, че с разни кухи клишета и призиви и като се бием в гърдите, че пеем на стадиона си вършим работата. А не осъзнаваме, че за да сме Левски, трябва си браним честта и да не допускаме всякакви индивиди да смучат от тоя клуб. Като започнеш от Батков, минеш през Шишков, Марков, Тонев и свършиш с "руските" пари", които на всички ни е ясно от къде идват, но предпочетохме и тук да си затраем. От това най-много ме е срам и най-много ме боли. А че ще дойдат по-хубави времена - ще дойдат, но какво ще ни остане до тях? Защото веднъж загубиш ли си вярванията, идеите, светоусещането, с които толкова много се гордеем - едва ли някога ще можем да си ги върнем.

Твърдо "ЗА" подновяване на кампанията "Батков-ВЪН". Трябва да изразим недоволството си от това, което се случва в ЛЕВСКИ. Ние сме публика не само за да пеем на стадиона,а и за да защитаваме
СИНЯТА ИДЕЯ и интересите на любимия ни клуб, а не да позволяваме всеки да го използва за каквото му е кеф- кой за слава, кой за да прибира заплата без да върши работа. САМО ЛЕВСКИ