forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 11:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:07 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Миналата година по същото време бяхме с 0 точки, 0 гола и Лацио на бяха били с 4:0 в София, сега след 4-тия мач продължаваме да правим сметки за класиране :smt006

И аз това споделих с един приятел! Нищо не е загубено при победа или равен в Гент + загуба на Лил от Спортинг , надеждата остава!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:08 am 
Аватар

Adepta написа:
Браво на момчетата! Добър мач, взехме точки срещу силен отбор, шансове може почти да нямаме, но трябва да се борим!
Иво, с теб сме!
И да добавя: сите сърбе на върбе, не земетресение, а цунами да ви отнесе :bigok

Аааа тва е моя реплика :smt005
Иво може и да е левскар, ама все още не се е доказал като достоен за титуляр, та верно си наляга парцалите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:08 am 

Някакъв идва, изплюва се по най-долния начин в лицето на всичко в което вярваш, а ти обвиняваш Гонзо, че го махнал от отбора.... не народ, а мърша... :ohmygod2[/quote]Проблемът не е в това, кой е дошъл, а какво прави Гонзо от над 1 година с Левски!Отговорът е - грешка, след грешка!Последната е с махането на Шаки, а преди това има още една камара други грешки!Кой, ако не Гонзо, е виновен в момента да сме без защитници?[/quote]

Млъквай пути!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:09 am 
Аватар

sid написа:
Няма как да се класираме след днешното равенсто, за съжаление. Дори да вземем равенство в Гент, дори и да бием Спортинг франсетата няма как да не бият Гент последния мач, а накрая се гледа головата разлика ако не се лъжа... единствения ни шанс е победа срещу белгийците, но малко невъзможно ми се струва.

Или пък Спортинг и в третия си домакински мач да вкара 5 гола. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:10 am 
Аватар

Ревах от щастие бе, равах. В тоя лайнян, строшен сектор такова щастие никога не съм изпитвал. Кажете ми кой прави смяна когато си в защита? И тоя некадърник 5 просто да не се показва. Иначе доволно пеене, прекрасна игра и едни провалени СИГУРНИ 3 точки. Това е. Глас нямам, няма и да имам в идните дни, но в неделя съм на линия за Славия. :levski
САМО ЛЕВСКИ! :lsclapp

ПС: Гаджев за мен днес остави сърцето си на Герена! Страшен беше! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:11 am 

Поредният мач,който по една или по друга причина не успях да посетя на стадиона и дори изпуснах първите 20-минути но това беше едно от най-бързите ми прибирания вкъщи.Днес имаше дух за победа,така че ние спечелихме.Всички момчета се раздадоха,бориха се и преди всичко знаеха,защо са на терена.Защитиха емблемата и марката Левски,а това за мен е победа.Иво е лесно да го плюем,така и иначе това е характерна българска черта,но както каза и Йовов след мача,той ще си вкарва още много автоголове и ще вкарав още пък толкова и голове в противниковите врати.Това е футбола има го в голяма доза и елемента на късмет и днес ни изневери,но тние трябва да се гордеем.Имаме един силен отбор с потенциал и трябва да вярваме в момчетата и да сме зад тях,за да си повярват и те. :levski :levski :levski
САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:12 am 
Аватар

tonko88 написа:
Adepta написа:
Браво на момчетата! Добър мач, взехме точки срещу силен отбор, шансове може почти да нямаме, но трябва да се борим!
Иво, с теб сме!
И да добавя: сите сърбе на върбе, не земетресение, а цунами да ви отнесе :bigok

Аааа тва е моя реплика :smt005
Иво може и да е левскар, ама все още не се е доказал като достоен за титуляр, та верно си наляга парцалите.

Така е, твоя е ама реших да не остане забравена толкова култова реплика :lol: .
Иво ми се вижда свестно момче, единствената причина да е резерва е факта, че Милиев е по-отдавна в отбора и е по-сработен с останалите. Миналия сезон беше твърда резерва с аУДИ А6, сега е титуляр (без аУДИ А6) :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:12 am 

Mr. Smith написа:
Наистина не мога да разбера някои хора, от целия мач, от пълния стадион, от хореографията, от всичко хубаво което беше тази вечер, само автогола ли видяхте :ohmygod2 Само смяната на Иво ли видяхте :ohmygod Честно не мога да бъда като вас, не искам да съм като вас и няма да бъда като вас :wink: САМО ЛЕВСКИ И ГОРЕ ГЛАВИТЕ

Аз само ще добавя, че всеки един, който мрънка след тоя мач, не заслужава всичките емоции, било то положителни и отрицателни, които му донесе този отбор. Да ви сера на мрънкалните и нежни усти!

ЗАВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:14 am 

Айде стига сте се излагали с това ненужно плюене. Вижда се че ни трябват двава класни централни защитници + вратар и още много много работа върху този отбор. ДО преди 3 месеца тука се вайкаха че ще играем в Европа сега псуват що не сме били Лил.

Върнете се в началото
 Профил  

да добавя само, че 2/3 от сектора бяха строшени, а може и повече...

Върнете се в началото
 Профил  

САМО ЛЕВСКИ МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕ ТАКЪВ МАЧ! Ясен много добре го ръководи мача. Футболистите играха перфектно.

П.П
Сигурен съм, че Ивчо ще ни се реваншира :)

ТИМ - ЛЮБИМ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:15 am 
Аватар

Bubbles написа:
Ще кажа само едно:

Днес Иво цял ден гореше и говореше как ако влезне да играе дори в 86 минута ще вкара гол в 93 и ще скочи в Сектора! Това момче е Левскар колкото мен, колкото всеки един от вас! Всички знаеме, че той е добър футболист, млад с качества и днес не допусна грешка, а нямаше КЪСМЕТ! Не го съсипвайте и горе главите всички!

ЛЕВСКИ отново игра футбол напук на всички, които говореха за криза! Млад отбор с големи амбиции, дори да не е сега, ще е догодина!

САМО ЛЕВСКИ!

Не че нещо, ама доколкото помня точно в тоя форум стана дума, пак от разни познати негови, или познати на познати, или от леля му на стринка му, че момчето си е от Берое и му е през мъдете и за Левски и за чорбата и за кой да е друг ? :smt012

И може и пак да бъркам, ама ми се струва, че доста се колеба дали да дойде или да не дойде в Левски, не беше ли така ? Поредната трансферна сага лятоска ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:15 am 
Аватар

Преди малко се прибирам от стадиона. Да, чувствам се ограбен но последното нещо, което ще направя е да обвиня Иво. Случват се и такива неща. Да, фатален малшанс, но мисля, че е безумие да се обвинява персонално футболиста. Горе главата Иво! Всеки, който е бил на стадиона е чул скандиранията "Иво, Иво ..." след последният сигнал и видя разплаканият футболист. Всички сини сърца показаха, че са нситина големи и безгранинчо обичащи Левски. Че са над разочарованието и злобата на дребно. Само Левски. Гордея се от днешния мач. Горе главата Иво!

Последна промяна Bobolin на Пет Ное 05, 2010 12:18 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:16 am 
Аватар

ОГРОМЕН ЛЕВСКИ тази вечер,горд съм с отбора и това което показа...но от това само повече може да ме боли за начина по който изгубихме тези точки и края на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ето това е моят ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Затова ме е яд бе, затова! Защото тези на терена заслужаваха победата! Заслужаваше я публиката, уникалната публика, но тези на терена я заслужаваха повече. Не играхме нещо велико, не играхме някакъв галактически футбол. Но те си оставиха душите на терена. Победата я заслужаваше тази публика, тези момчета, които плакаха след мача. Боли ме кура победата, равенството, точката. Просто го заслужаваха момчетата! Затова и публиката сме с тях, а миналата година не бяхме. Защото си оставят душата на терена пък каквото стане. Опитват се да играят, колкото могат. Дано съдбата ни върне това, което ни взе днес! Дано ни го върне още в Белгия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:17 am 
Аватар

Не сме прасета да псуваме Иво. Напротив, скандирахме му името и трябва да го подкрепим. Случва се.

иначе супер хореография , супер подкрепа , мн раздаване от футболитите...просто нямамхме късмет. САМО ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:17 am 
Аватар

Изключителен мач ,изключително горд съм с фубтолистите и мисля че победата беше абсоютно в наши ръце ,но уви....Според мен шансовете за класиране вече свършиха ,но поне видяхме че Левски израства след тези 3 мъчителни години в които тънехме в неуспех ,сега се вижда че сме в правия път!Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:18 am 
Аватар

diabloodripper написа:
Сигурен съм, че Ивчо ще ни се реваншира :)....

С победен гол срещу Спортинг в последната минута (ако се намери кой да центрира), след което наистина ще има масови инфаркти и то не само на стадиона :bigok
Стига с тия глупости че сме ги били надиграли - чернилките удариха две греди и имаха 2-3 положения (не че ние нямахме), но да се говори за надиграване е пресилено...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:21 am 
Аватар

Soul написа:
Ето това е моят ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:21 am 
Аватар

Реве ми се подяволите ! Виждам го тоя автогол като си затворя очите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:24 am 
Аватар

Тъкмо си казах айде още 5 минути да държим... влезна Иво и ме съкруши... , но Продължаваме да мечтаем!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:25 am 
Аватар

Ясен направи правилно смяна,за да печелим време ! Тия нямаше как да ни вкарат гол,те едвам дишаха...Иво Иванов ни закопа,но трябва да го подкрепим! Прави грешки,факт ! Но Гонзо каза,че след Нова Година Левски ще е силен и му вярвам ! Преди година като отивахме на мач дори не си и помисляхме,че можем да вземем точка,а сега отиваме на мач с нагласата за победа ! Левски на Гонзо и Ясен в момента се гради,така че този отбор заслужава нашата подкрепа...тежко ми е много,но няма какво друго да направим,освен да подкрепим нашият любим отбор - САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Омръзна ми вече :cry: Всеки път все нещо няма да ни достигне, все нещо ще се преебе, деба и антикъсмета :!: Велика публика :lsfc4

Върнете се в началото

след като се поосъзнах малко, искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на момчетата, те играха за ЛЕВСКИ, оставиха си сърцата на терена. това е нашият ЛЕВСКИ, който искаме да виждаме всички! надежда имаме още, но просто трябва да сме наистина горди с момчетата.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Молих се за чудото направо сърцето ми щеше да изкочи....Ужас просто не ми се говори, ужас ! Верно, че не сме прасета, но просто ми се реве ! Евала на наше ! Тва е Левски мoже да ни прати от рая в ада за няколко минути ! ДА МУ СЕ НЕВИДИ САМО СИНИТЕ БЕЕЕЕЕЕ! КВОТО И ДА СТАВА ГИ ОБИЧАМЕ ! НЕ МИ ПУКА КВО СТАВА САМО ЛЕВСКИ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:29 am 
Аватар

САМО ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:29 am 
Аватар

Blue_Lion написа:
Ясен направи правилно смяна,за да печелим време .....

ти ИДИОТ ЛИ СИ БЕ !

НЯМА ТРЕНЬОР В СВЕТА< КОЙТО ДА ПРАВИ СМЯНА ПРЕДИ СТАТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ !

тъпанар !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:30 am 
Аватар

тежко е...

САМО ЛЕВСКИ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:31 am 
Аватар

Голям мач на Сините, не трябва да се ядосвате, важното е, че момчетата оставиха всичко.

Бойо, нямаш право бе, защо трябва да разваляш вечерта на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]