forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 6:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:42 pm 
Аватар

hidden767 написа:
StoqnS написа:
Виновен най-напред е Ясен, че го пуска, а след това и Гонзо, че го лансира, за сметка на Шаки!

Някакъв идва, изплюва се по най-долния начин в лицето на всичко в което вярваш, а ти обвиняваш Гонзо, че го махнал от отбора.... не народ, а мърша... :ohmygod2
Проблемът не е в това, кой е дошъл, а какво прави Гонзо от над 1 година с Левски!Отговорът е - грешка, след грешка!Последната е с махането на Шаки, а преди това има още една камара други грешки!Кой, ако не Гонзо, е виновен в момента да сме без защитници?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Каквото и да се напише ще е малко!!! ГОРЕ ГЛАВИТЕ,БИЛО Е МНОГО ПО-ТЕЖКО !!!

САМО ЛЕВСКИ !!!! :lsclapp :lsclapp :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Колкото и да ми е гадно, съм горд от отбора.Бориха се, видях този Левски от мачовете с Аик и Гент и въпреки сръбската курва, не се предадоха. Само Левски :levski

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

САМО СИНИТЕ, ВЕЧНО СИНИТЕ!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:45 pm 
Аватар

Имаше много положителни емоции въпреки жалкостта в защита! :levski
Доволно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:48 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
За какво да се ядосвам, че не сме победили отбор който преди 2 часа 99% смятаха, че ще ни бият, да вкарахме си автогол - малшанс, случва се, в този отбор сигурно има не повече от 2-ма човека който можеха правилно да я избият тази топка, но уви :smt006 Но в този мач преди всичко имаше агресия, борба, желание, хъс, красота в играта на нашите момчета и благодаря на публиката, че бяха левскари, а не говеда :levski

аз лично написах прогноза 1:0 защото очаквах Лил да отебат този мач, както и стана :wink:
второто тотално бяха готови да паднат и само трябваше некак да им вкараме гол, тамън стана и...
марсилия, удинезе, киево и т.н. може да пускаха резерви, но се бориха три пъти повече за победата от лил днес

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:49 pm 

Колко тъп и малоумен трябва да си, за да тръгнеш да храниш футболистите и ръководството след подобен мач.
СМЪРТ за всички глорихънтъри и САМО ЛЕВСКИ :levski
Мощно в Гент и да си вземем нашето!

Последна промяна sid на Чет Ное 04, 2010 11:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:51 pm 

BlueKiller написа:
Смърт за сърбите :evil:

:!: .. и САМО ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:51 pm 
Аватар

Форумът,както винаги поддържа своята теза или финал за ЛЕ,или нищо :bigok Но не мога да скрия,че ме е яд изключително много. Разбирам да беше 1:1,а то 2:2 и то при този нелеп начин особено след пропуска в края.

Така или иначе сме от Левски,каквото и да стане :levski До гроб :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:52 pm 
Аватар

Boyo написа:
Mr. Smith написа:
За какво да се ядосвам, че не сме победили отбор който преди 2 часа 99% смятаха, че ще ни бият, да вкарахме си автогол - малшанс, случва се, в този отбор сигурно има не повече от 2-ма човека който можеха правилно да я избият тази топка, но уви :smt006 Но в този мач преди всичко имаше агресия, борба, желание, хъс, красота в играта на нашите момчета и благодаря на публиката, че бяха левскари, а не говеда :levski

аз лично написах прогноза 1:0 защото очаквах Лил да отебат този мач, както и стана :wink:
второто тотално бяха готови да паднат и само трябваше некак да им вкараме гол, тамън стана и...
марсилия, удинезе, киево и т.н. може да пускаха резерви, но се бориха три пъти повече за победата от лил днес

Какво са отебали, майна верно почнаха с резерви, ама после всичките им смени бяха все на титуляри, плюс оня 19-годишния белгиец дето направи разногледи бековете ни първия мач :smt006 Удариха греда, имаше изчистване на наш човек от голлинията, аз не видях нищо да са отебавали :smt006 Сега сигурно и Рапид отебават мача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:53 pm 
Аватар

Разбирачите ме карат само да се усмихвам. Гордея се с Левски. Не остана къс трева, който да не е стъпкан от синия ботуш. Разликата между нас и Лил??? Ние се класираме- за тях....к....р

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:54 pm 
Аватар

Скъсах си гласните струни, главата ми се пръска от викането, криво ми е, че загубихме нелепо, но съм ужасно горд с отбора. Ако беше 1:2 за Лил и в 90" вкарахме гол за 2:2 сега щяхме да сме на седмото небе, а не да правим трагедии. Очаквахме загуба, молехме се за хикс и мечтаехме за победа. Жалко, за нещастното отиграване на Иво, но и това го има. Нашите голове също бях плод на късмет. В Гент ще сме доволно много хора и се надявам да направим истинска атомосфера, а момчетата да имат късмет този път. Само Левски :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:55 pm 
Аватар

Всичко се връща ! Излизаме от групите ! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Седем:Едно написа:
Скъсах си гласните струни, главата ми се пръска от викането, криво ми е, че загубихме нелепо, но съм ужасно горд с отбора. Ако беше 1:2 за Лил и в 90" вкарахме гол за 2:2 сега щяхме да сме на седмото небе, а не да правим трагедии. Очаквахме загуба, молехме се за хикс и мечтаехме за победа. Жалко, за нещастното отиграване на Иво, но и това го има. Нашите голове също бях плод на късмет. В Гент ще сме доволно много хора и се надявам да направим истинска атомосфера, а момчетата да имат късмет този път. Само Левски :lsfc3

Мнението!!!! Заключвайте темата.

Последна промяна dimitar1914 на Чет Ное 04, 2010 11:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Bubbles написа:
Ще кажа само едно:

Днес Иво цял ден гореше и говореше как ако влезне да играе дори в 86 минута ще вкара гол в 93 и ще скочи в Сектора! Това момче е Левскар колкото мен, колкото всеки един от вас! Всички знаеме, че той е добър футболист, млад с качества и днес не допусна грешка, а нямаше КЪСМЕТ! Не го съсипвайте и горе главите всички!

ЛЕВСКИ отново игра футбол напук на всички, които говореха за криза! Млад отбор с големи амбиции, дори да не е сега, ще е догодина!

САМО ЛЕВСКИ!

Toчното мнение!

Главите горе и това е! Случва се. И аз мисля, че Иво е дупка, но да го обвиняваме днес... :ohmygod2 Момчето просто нямаше късмет. Жалко. Много жалко. Да си кажа честно от мнооого отдавна не ми е било толкова кофти. Загуба 5-0, ок, но изпусната победа по този начин... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:56 pm 
Аватар

А най-интересното е,че все пак е Х :bigok а не загуба :bigok :bigok И пак сме недоволни :bigok :bigok :bigok Много ни разглезиха играчите с добрата си игра и започнахме доста да мечтаем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:57 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Равен с Гент, победа с/у втория отбор на Спортинг и на пролет пак Лига Европа.

А Лил през тва време кво ше правят - мислиш, че няма да бият Гент последния мач като домакини ако им трябва ли? Те дори и Спортинг мое бият или равен. Да се мисли за класиране напред е малко налудничаво, не че няма шанс - но много трудно. По-скоро треа се радваме, че определено има израстване в сравнение с миналата година, вече имаме и повече точки - трябва да градим отбор, който да атакува ШЛ, тва е.

А тия с по 2 мнения дет гонят Гонзо малко да се позамислят преди да пишат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:58 pm 
Аватар

Много съжалявам , че не можах да посетя мача. Едно голямо БРАВО на публиката , пак показахме че сме номер 1 !!!!!
На Иво не мога да се сърдя виждаше се как му се реве след грешката.
Гледаме напред още имаме шансове и САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:01 am 
Аватар

Бесен съм! :boisw Чувствам се все едно сме паднали :(

Но въпреки всичко :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:01 am 
Аватар

Brannik написа:
SZ_FEN написа:

А Лил през тва време кво ше правят - мислиш, че няма да бият Гент последния мач като домакини ако им трябва ли? Те дори и Спортинг мое бият или равен. Да се мисли за класиране напред е малко налудничаво, не че няма шанс - но много трудно. По-скоро треа се радваме, че определено има израстване в сравнение с миналата година, вече имаме и повече точки - трябва да градим отбор, който да атакува ШЛ, тва е.

Шанс има. Победата на Гент днес е прекрасно нещо. Това ще задължи Спортинг да си бие Лил в Португалия. Това пък дава и шансове, големи при това, на Гент да се класират напред. На 16-ти декември, ако и трите отбора имаме шанс за второто място, то съм сигурен, че Гент ще изкара поне точка на Лил във Франция. Тогава всичко ще е в нашите ръце да си бием Спортинг. Естествено преди това трябва, ако ще с ебати и антифутбола, да сме взели точка на Гент. За победа там изобщо няма смисъл да говорим. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:02 am 
Аватар

Когато сме най-зле, така да сме - да се ядосваме на равен с френски отбор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:02 am 

Няма как да се класираме след днешното равенсто, за съжаление. Дори да вземем равенство в Гент, дори и да бием Спортинг франсетата няма как да не бият Гент последния мач, а накрая се гледа головата разлика ако не се лъжа... единствения ни шанс е победа срещу белгийците, но малко невъзможно ми се струва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:03 am 
Аватар

смазан съм, смачкан... но много горд!

кур за футбола, кур за живота.. но само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:04 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Brannik написа:
SZ_FEN написа:

Шанс има. Победата на Гент днес е прекрасно нещо. Това ще задължи Спортинг да си бие Лил в Португалия. Това пък дава и шансове, големи при това, на Гент да се класират напред. На 16-ти декември, ако и трите отбора имаме шанс за второто място, то съм сигурен, че Гент ще изкара поне точка на Лил във Франция. Тогава всичко ще е в нашите ръце да си бием Спортинг. Естествено преди това трябва, ако ще с ебати и антифутбола, да сме взели точка на Гент. За победа там изобщо няма смисъл да говорим. :wink:

Спортинг ги устройва и Х с Лил :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:04 am 
Аватар

Браво на момчетата! Добър мач, взехме точки срещу силен отбор, шансове може почти да нямаме, но трябва да се борим!
Иво, с теб сме!
И да добавя: сите сърбе на върбе, не земетресение, а цунами да ви отнесе :bigok
ЕДИТ:
Brannik написа:
Спортинг ги устройва и Х с Лил :smt006

Който играе за Х, пада :wink:

Последна промяна Adepta на Пет Ное 05, 2010 12:05 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:05 am 
Аватар

Bubbles написа:
Ще кажа само едно:

Днес Иво цял ден гореше и говореше как ако влезне да играе дори в 86 минута ще вкара гол в 93 и ще скочи в Сектора! Това момче е Левскар колкото мен, колкото всеки един от вас! Всички знаеме, че той е добър футболист, млад с качества и днес не допусна грешка, а нямаше КЪСМЕТ! Не го съсипвайте и горе главите всички!

ЛЕВСКИ отново игра футбол напук на всички, които говореха за криза! Млад отбор с големи амбиции, дори да не е сега, ще е догодина!

САМО ЛЕВСКИ!

Е вкара :bigok ама в грешната врата :bigok Той да си наляга парцалите и заиграва,щото в най-скоро време и той ще яде шамари :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

tNDrRr написа:
ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТКО, Е ДУМА ВЕЛИКА ! ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТКО, Е ЧЕСТ ! :levski :lsfc4 :lsfc3

Веднага си сменяй аватара!!!!!!!! :x

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Миналата година по същото време бяхме с 0 точки, 0 гола и Лацио на бяха били с 4:0 в София, сега след 4-тия мач продължаваме да правим сметки за класиране :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:06 am 
Аватар

Направихме добър мач, с/у отбор, който отпадна доста трудно от единия полуфиналист миналата година в турнира. Имаме си доста трески да дялкаме, но така се гради отбор с раздаване на терена до дупка. Ядрото ни играчи е на по 22-23-24 години. Ако запазим отбора + 1-2 попълнения, мисля, че ще потръгнат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:06 am 
Аватар

Пичове, няма значение дали ще се класираме. Важното е да изживеем още две такива емоции, пък каквото стане след това. Честно казано, нямаме отбор, който да играе на пролет в ЛЕ, а и това може да ни преебе първенството. Важното е да растем, да мачкаме и да се усмихваме. Прегазваме евреите в неделя, без Влади, Дарко и Гарра и показваме, че сме отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]