forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 4:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 735 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:17 pm 
Аре стига вече бе, голем кур че паднахме от село Микре :wink: След некоя и друга година, като джуджето се гътне, нема и помен да има от тея селяци :!: Докато нашата публика и идея никога няма да загине - това е важното :!: ЛЕВСКИ шампион :lsfc1

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:20 pm 
Аватар

Omraz написа:
Истината е, че все още не сме отбор.
В един момент досега го карахме на мускули и ентусиазъм и така взехме няколко важни победи, много си повярвахме за кратко време, време е да се приземим. В момента не сме кой знае какво като отбор. Трябва много работа, аз вярвам че Гонзо и Ясен са точните хора, виждат добре всичко и ще вземат необходимите мерки през зимата.
Радващо е, че в такъв куц ден и час имаше над 2000 души, атмосферата беше страхотна, а изживяването много положително въпреки загубата. :wink: :levski
Да не пропусна да пея кур за всички бензиностанции и крайпътни заведения, които не работеха на връщане и ни оставиха гладни и жадни :bigok

Ние с тия саги около Голфа с хората на Анта обикаляхмя още доста време около селския Ловеч и навръщане на 64-тия километър ни светна резервата, шофьорчето се насмете, че нема да се прибереме, ама 1,2,3 бензионастанции черни като гъз, не светат, сложени конуси на отбивките и нема къде да спреме да сипем и да пикаме. Най-накрая спрехме на Лукойл на 44-тия км, тъмно като в рог, а отпред - ушеф се спотайва с кола. Шофера слезна, говори 5 минути с тех и некой некъде в тъмното, и се връща и вика: Куките затворили всички бензионстанции наобратно, а вътре персонала седат като мишоци на тъмно и чакат да минат 7-те рейса с нашите от Ловеч :ohmygod2 Били минали вече 5, смилиха се и запалиха всичко, колонки, магазин.... пихме, пушихме и заредихме :ohmygod2 Свинете трайно са оставили отпечатък по бензиджийниците, и явно ще е така всеки път :slap :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:22 pm 
Аватар

От доста време насам е така навръщане от Ловеч ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:28 pm 

То беше ясно, че стоят вътре на тъмно.
Сигурно доста хора са закъсали за бензин. За пореден път пълно малоумие на Ушев. :ohmygod Да сложат една патрулка на всяка бензиностанция и да си работи, баси малоумниците. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:28 pm 
Аватар

Не успях да гледам мача, затова не мисля да се изказвам относно играта. Единствено ми се струва малко несериозно да се оправдаем със съдията, при положение, че са ни бутнали тъп гол в 90-тата мин. Иначе за останалите простотии - да, сигурно е повлияло, но едва ли може да се каже, че сме паднали заради него. Друг е въпросът, че наркомана пак започва да се катери в класирането с подпирачки и не е ясно къде ще му излезе края. Въпреки това не мисля, че ще ни спрат за титлата, особено като ги треснем напролет. В събота шибаме доковците и всичко е ток и жица!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:31 pm 
Аватар

Уникален сектор! Според мен бяхме над 2500 :smt006

Мачът няма какво да го коментирам. След измисления фаул за селяците при първия им гол, мач нямаше...

Смешният Тодоров изгони двете 22-ки. За по-лесно. Кво да говорим повече?

Особено първото полувреме всяко докосване се свиреше фаул.

Вярно е, че ние сме виновни за загубата, но дайте пък, защото сме много коректни да казваме на черното бяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:40 pm 

Да, те тея новите сектори са с по 1200 места, но е имало над 2500 човека :bigok Верно че без седалки се събират доста повече хора, ама да не се прекалява :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 12:57 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Да, те тея новите сектори са с по 1200 места, но е имало над 2500 човека :bigok Верно че без седалки се събират доста повече хора, ама да не се прекалява :bigok

Не знам защо си мислех, че събират повече.. Може и аз да бъркам :wink: Друг е въпросът, че се бяхме натъпкали един върху друг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 1:03 pm 
Аватар

за мен човек, който не се ядосва на загубите, не мое да се радва и на победите...така че тия призиви "аре, кво толко е станало", много не ги разбирам...стана тва, че сами се бихме срещу втория ни най-омразен отбор в БГ...сметам, че е напълно достатъчно, за да сме ядосани

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 1:04 pm 
Аватар

Стига критика по защитата, да не би халфовете и нападението да играха нещо кой знае какво? Просто отбора го няма. Същото беше на мача с Красиморец :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 1:11 pm 
Аватар

мене повече ме е яд, че даваме повод на знайни и незнайни герои да се изказват неподготвени...
Цитат:
"Не трябва да стават такива неща, но не мисля, че проблемът за тези грозни сцени бе в нашия отбор. Те като паднат, винаги съдиите са им виновни. Съдията свиреше това, което виждаше, това, което мислеше," обясни Занев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 1:25 pm 

Bubbles написа:
ЕЙЙЙЙ АКО ВИДЯ ОЩЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК ДА ПЛЮЕ ПО ОТБОРА ИЛИ ФУТБОЛИСТИТЕ ДИРЕКТНО МУ СПИРАМ ПРАВОТО ДА ПИШЕ! НЕ СЪМ СЕ ОБАЖДАЛА МЕСЕЦИ НАРЕД ЗА НЕЩО ПО ТОЯ ФОРУМ , АМА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ НА НЕКВИ НОВОИЗЛЮПИЛИ СЕ ПИЛЕНЦА ДА ПСУВАТ ПО ИГРАЧИТЕ НИ И ДА ПРАВЯТ ТРАГЕДИИ ОТ НЯКЪВ УМРЯЛ МАЧ СЪС СЕЛТЕКС!!!

ЛЕВСКИ СЕ ПОДКРЕПЯ, ФОРУМНИ СПЕЦИАЛИСТИ, НЕ СЕ КРИТИКУВА!

И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!

За плюенето съм съгласен. Има достатъчно хора на които, за всичко Левски им е виновен така, че по добре ние да се въздържаме от такива реплики и заключения. И за подкрепата съм съгласен, но за критиката не съм. Трябва да се показват слабите места и съответно ако има начин да се отстраняват. На това аз му казвам положителна критика която ще е от полза на отбора. Не трябва да се самозабравяме и винаги да търсим вината в другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 1:28 pm 
Аватар

STALKER написа:
така че тия призиви "аре, кво толко е станало", много не ги разбирам...

още повече, че не вярвам да има някой, който да не го е яд, така че стана си нещо и то неприятно... ясно е, че всички си обичаме отбора, но това не значи, че понякога не може да има и малко критика, което разбира се няма общо с плюене... надявам се,че повечето от нас могат да направят разликата:-) ето в такива мачове очакваме отбора да покаже характер, да се бори, да търси успеха до края... за да си първи не трябва да прощаваш на никой, а още по-малко на преките си конкуренти... че имаше странични фактори, които влияеха на този мач - така беше... но пък и ние второто полувреме доста се прибрахме и накрая този лесно допуснат гол беше наказанието за пазенето на равния цяло полувреме... имахме няколко добри контри, ама не стана...
Литекс са много антипатичен отбор и заради това ме е още по-яд, че не ги бихме... сами чухте и видяхте коментарите след мача на футболисти и треньори от Литекс... биеш ги и им затваряш устите - това е начинът...

Иначе е ясно де - шампиони сме :lsclapp :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 1:52 pm 
Аватар

съдията не е виновен,че Вескооу не се изтегли,но е виновен за следните нещица:

"жълт картон на дока за симулация-недаден
ръка на пл.николов в наказателно-неотсъдена
никакъв фаул на пасевски
никакъв картон на вескооооу
в края на нашия фаул-удар с ръка на янев и той свири аут,а е зад топката.
отделно при мелето трябваше да изгони по 2ма от 2та отбора минимум."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 1:55 pm 
Аватар

Goviado написа:
antonatan написа:
subata написа:
Междудругото, вчера пак са били хора в сектора :levski Едното момче, защото се е опитало да спре левскар да удря левскар, а другото защото е хвърлило запалка на терена :smt023

не знам дали за същия случай, но едно момче отвън вика "почнаха да ме бият, не разбрах защо"

За запалка, ако е било - инетресно. Добре че в края на мача не летяха павенца :?

На едно момче със светло син суичър му беха вкарани няколко тупалки..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:03 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
съдията не е виновен,че Вескооу не се изтегли,но е виновен за следните нещица:

"жълт картон на дока за симулация-недаден
ръка на пл.николов в наказателно-неотсъдена
никакъв фаул на пасевски
никакъв картон на вескооооу
в края на нашия фаул-удар с ръка на янев и той свири аут,а е зад топката.
отделно при мелето трябваше да изгони по 2ма от 2та отбора минимум."

+ нямаше никакъв фал преди втория гол на селяните,падането на Занев беше идентично със симулацията на дока,а тоя даде фал и картон за Милиев,не знам защо никой не казва нищо за това.Иначе е ясно,че не само съдията е виновен.Като за отбор,който няма защита сме добре тоя сезон.Не е лошо агента да поседи малко на скамейката,втори пореден мач не може да изчисти топката добре при фал,че после онова цигане му я мушна и между краката,срещу сливен също имаше вина за гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:07 pm 
Аватар

subata написа:
razbirashtia написа:
Ясен не е треньор това е. Той не може да реди състава. Липсата на адекватни смени също оказва влияние и Божката още не е дорасъл явно за титуляр. Срам и яд яко да паднем насред село.....

Освен теб да те сложим за треньор. Виждам, че си наясно с футболната игра :smt023

Не мерси, но Ясен според мен не е най подходящия, ако не е Гарата сме много зле. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:08 pm 
Аватар

Omraz написа:
razbirashtia написа:
Ясен не е треньор това е. Той не може да реди състава. Липсата на адекватни смени също оказва влияние и Божката още не е дорасъл явно за титуляр. Срам и яд яко да паднем насред село.....

Кажи ни правилната подредба и адекватните смени, о разбирачо. :bigok
Нека ги кажем на Ясен, за да не греши повече. :smt026

Ми един Алекс според мен щеше да е по добре и вчера и в Лил - примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:09 pm 

НЕ случаийно беше изгонен Тасевски при положение, че не се вижда той да е бил от активните в боя! :smt006 Много добре за мене са знаели, че той е човека, който с пас към Гара или с гол може да реши мача. :smt006 За гола ни пак той с перфектен пас, ее няма кой да ме убеди, че няма нещо гнило в тая работа ! Кур смърт и спин за микре и садията ! 2ма най-малко трябваше да изгони от селяните.... винаги тея тва правят изнервят ни и после с помоща от съдиите ни бият, не че играхме нещо вчера ама като си имал тежък мач преди 3-4 дни и нямаш най-малко 20тина равностойни футболисти ще си драпаме така... :smt006 САМО ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:10 pm 

Някой има ли снимка на транспаранта, на който пишеше върнете им Томов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:11 pm 

ultrafan_rs написа:
Някой има ли снимка на транспаранта, на който пишеше върнете им Томов :bigok

ВИДЕО И СНИМКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:11 pm 
Аватар

'разбиращия' иска ми се да те напсувам сериозно. Ма ти си си написал, че си голям 'разбирач'.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:12 pm 
Аватар

СиняКръв написа:
НЕ случаийно беше изгонен Тасевски при положение, че не се вижда той да е бил от активните в боя!....

Тасевски и Пламен Николов започнаха мелето, макето е всичко друго, ама не и светец :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:13 pm 

Adepta написа:
СиняКръв написа:
НЕ случаийно беше изгонен Тасевски при положение, че не се вижда той да е бил от активните в боя!....

Тасевски и Пламен Николов започнаха мелето, макето е всичко друго, ама не и светец :wink:

С бутане тва ли е започване на мелето и трябва червен картон при положение, че другите си се удряха направо !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:15 pm 

Dimebag Darrell написа:
СиняКръв написа:
НЕ случаийно беше изгонен Тасевски при положение, че не се вижда той да е бил от активните в боя! :smt006 Много добре за мене са знаели, че той е човека, който с пас към Гара или с гол може да реши мача. :smt006 За гола ни пак той с перфектен пас, ее няма кой да ме убеди, че няма нещо гнило в тая работа ! к.р смърт и спин за микре и садията ! 2ма най-малко трябваше да изгони от селяните.... винаги тея тва правят изнервят ни и после с помоща от съдиите ни бият, не че играхме нещо вчера ама като си имал тежък мач преди 3-4 дни и нямаш най-малко 20тина равностойни футболисти ще си драпаме така... :smt006 САМО ЛЕВСКИ !

Как да не се вижда :lol: Викаш конспирация отвсякъде? Тасевски удря пламен николов в лицето :smt006 Митрев ли да изгони в ситуацията :ohmygod2

И това удряне ли е според тебе :smt005 :smt005 :smt005 гледай, че само го бута... Виж том каратиста и дока накрая !! :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:16 pm 
Аватар

Kryten написа:
'разбиращия' иска ми се да те напсувам сериозно. Ма ти си си написал, че си голям 'разбирач'.

Защо, кое не ти хареса, нали това е форум за мнения?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:17 pm 
Аватар

СиняКръв написа:
Adepta написа:
СиняКръв написа:

С бутане тва ли е започване на мелето и трябва червен картон при положение, че другите си се удряха направо !!

Провокаторите бяха точно те двамата, а Тасевски направо му бръкна в очите. Не търсете под вола теле. Съдията направи грешки, но ние трябва да си изчистиме нашите си проблеми. Загубата на точки в първенството ни идва след путкенска игра на част от играчите, и то тези, дето са откърмени със синята идея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:19 pm 
Аватар

Абе кво го мислите и бистрите толко все едно Ясен ви чете глупостите :smt006

Айде идва следващия мач :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:23 pm 
Аватар

ziko написа:
Абе кво го мислите и бистрите толко все едно Ясен ви чете глупостите :smt006

Айде идва следващия мач :levski

:lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 26, 2010 2:53 pm 
Дано има възмездие на този свят! Смърт!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 735 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]