forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 10:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 3:47 pm 

Росен написа:
Гонзо ако е директор пак ще е треньор. Миналата година беше ебати гаврата с Ясен, когато му казваше да седи на скамейката като някоя водоноска, а Гонзо си командореше отбора.

Недей така, все пак Гонзо е едва от Юни месец треньор и още не познава отбора, нека му дадем шанс до лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 4:09 pm 
Аватар

Mazeto написа:
Вярно е, ако е някой като ясен или като вили вуцов така ще стане. Но ако е някой доказан треньор с име( за който не се сещам) или стари кучета като Гочето,Любко примерно или херо(който изобщо не го харесвам като вариант за треньор на Левски) това няма как да се случи. А всъщност важни са разултатите, защото преди никой нямаше нищо против мъри да ходи за вода на Наско докато играта на Левски вървеше.

Именно поради сходна причина Гочето се задържа твърде кратко при второто си поемане на отбора :smt006 Той беше свикнал в Унион да не му се бъркат, но тук... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 4:21 pm 
Аватар

Mazeto написа:
Вярно е, ако е някой като ясен или като вили вуцов така ще стане. Но ако е някой доказан треньор с име( за който не се сещам) или стари кучета като Гочето,Любко примерно или херо(който изобщо не го харесвам като вариант за треньор на Левски) това няма как да се случи. А всъщност важни са разултатите, защото преди никой нямаше нищо против мъри да ходи за вода на Наско докато играта на Левски вървеше.

Стига Левски да играе същия футбол като при Мъри и Наско, аз съм съгласен на дуо Георги Славчев - Коце Лаптопа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 4:54 pm 

Росен написа:
Mazeto написа:

Стига Левски да играе същия футбол като при Мъри и Наско, аз съм съгласен на дуо Георги Славчев - Коце Лаптопа.

Честно да ти кажа един потенциален тандем Гонзо-Човека с лаптопа би генерирал по-големи резултати от тандема Гонзо-Гонзо. Може да ви се струва ташак, но ако подобно нещo някога се случи съм готов да вържа сериозен бас с който пожелае.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Окт 19, 2011 5:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 5:01 pm 
Аватар

Трудно ми е да си представя как Гонзо ще остави Лаптопа да си работи, без да му се бърка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 5:06 pm 

Росен написа:
Трудно ми е да си представя как Гонзо ще остави Лаптопа да си работи, без да му се бърка :wink:

Ще му се бърка, но по-малко щото втори Спартак Търнава ще прати Гонзо в Спартак Пловдив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 7:21 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Mazeto написа:

Именно поради сходна причина Гочето се задържа твърде кратко при второто си поемане на отбора :smt006 Той беше свикнал в Унион да не му се бъркат, но тук... :smt031

Гочето се задържа твърде кратко, първо щото влезе във открита война със Сирака, спомнете си мача в Смолян, Локото вече бяха почнали да издишат в първенството, тогава насовците в отбора скроиха кур капан на Гочето, а Гонзо беше полудял на терена, изкара си и червен картон ако не се лъжа, а после 100% съм сигурен, че е шамарил някого в съблекалнята и второ щото беше ясно, че за повече от година няма да е в Левски :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:14 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Гочето се задържа твърде кратко, първо щото влезе във открита война със Сирака, спомнете си мача в Смолян, Локото вече бяха почнали да издишат в първенството, тогава насовците в отбора скроиха кур капан на Гочето, а Гонзо беше полудял на терена, изкара си и червен картон ако не се лъжа, а после 100% съм сигурен, че е шамарил някого в съблекалнята и второ щото беше ясно, че за повече от година няма да е в Левски :wink:

Малко беше несерионозно да дават наклон на кура на човек, който в Германия е наричан Генерала и му поверяваха всичко. :smt006 Това също го пиша на сметката с греховете на кардинал Дьо Сирак. Ще го търсим или поне мениджър от този тип, но на този етап това е невъзможно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:29 pm 
Аватар

Не забравяй, че Гочето беше с Жужо тандем, а и по това време беше вече към края на мисловния процес, после почна да се излага с розови ризки, 20-годишни украинки и т.н. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:33 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не забравяй, че Гочето беше с Жужо тандем, а и по това време беше вече към края на мисловния процес, после почна да се излага с розови ризки, 20-годишни украинки и т.н. :bigok

За теб - излагация, за някои - начин на живот :sm_cigar :loser2 :fuck1 Изображение
Играта точно каква им беше по онова време позабравих, но със сигурност имаше сериозна интрига и бойкот. Тогава още си го биваше кат треньор, но не можаха да използват опита му. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:58 pm 
Аватар

Спомням си, че през първия полусезон игрехме зле, Локо Пловдив два пъти ни ебнха качествено за първенство и за купата, като за купата май беше в един дълбок сняг :loser2 НЕ всъщност те играха със свинете в дълбокия сняг, а после Ераносян казваше по телевизията "Че какво бе, те децата играят в такъв сняг, какъв е проблема", после през пролетта набрахме инерция, разбихме бъдещия шампион (на този мач имаше много хора и трябва да отбележа, че майните бяха огромна бройка за нашите стандарти :wink: ), после наебахме свинете на Кочината, но явно беше решено Локото да са шампиони, мача с Родопа и т.н. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 12:44 pm 

Аз започнах да гледам Левски сравнително късно. Първия ми мач беше срещу Ювентус 98г. Следващите години отбора разполагаше с огромен бюджет но футбола, който игаеше беше ужасен. Главната причина беше, че който мач не можехме да си спачелим до около 60 мин. веднага ни даваха една дузпа и вичко беше наред. Проблема е че за тия години най силния отбор, който отстранихме беше Бран Берген с два равни.
В момента в който изгониха Чорни и Батков трябваше да се оправя сам, всичките ни качевствени по това време футболисти избягаха- Гонзо, Головской, Ил. Стоянов, и още един куп играчи, които вземаха огромни заплати. Стоилов и Сираков с останалите футболисти, няколко свободни агенти и няколко юноши направиха отбор, който постигна най-големите успехи, по мое мнение в цялата история на отбора,развиха школата и най важното направиха така че по 1000 души да ходят на тренировките на отбора, а на -10 градуса и -10 точки от лит(*кс-етрополе февруари месец срещу Черноморец Б-С та ходят 16 хил. души. От тогава - бездната :)
Сега ако отново има възможност да се върнат двамата основни фактори за онези успехи, ако Батков си стъпи на връта и си надвие ината и себелюбието в името на нови големи приходи(все пак това е бизнес и за да върви един отбор трябва собственика да е доволен) добре. Ако ли не - здраве да е ще минат още няколко годинки и това пак ще стане и пак ще сме доволни. Нищо няма да се промени коренно от това дали това ще се случи саг или през 2015. Просто аз бих предпочел да гледам красив футбол и сериозни евро мачове през пролетта още от 2012.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 12:49 pm 
Аватар

Честно казано досега винаги категорично съм твърдял, че Гонзо трябва да остане. Но след поредното безхаберно гостуване вече не знам какво да мисля.
От друга страна, идва мач с чорбите а да се сменя треньор преди него е абсурдно. А след него остават още колко - ами четири мача.
Та ако ще се сменя треньора, то няма смисъл да е преди зимната пауза.
Лично аз освен Мъри не мога да си представя друг начело на отбора. Гонзо може и трябва да се сработи някак с него, най - малкото за да не почнат пак брожения за връщането на Насо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 5:21 pm 
Аватар

plazarov написа:
Аз започнах да гледам Левски сравнително късно. Първия ми мач беше срещу Ювентус 98г. Следващите години отбора разполагаше с огромен бюджет но футбола, който игаеше беше ужасен. Главната причина беше, че който мач не можехме да си спачелим до около 60 мин. веднага ни даваха една дузпа и вичко беше наред. Проблема е че за тия години най силния отбор, който отстранихме беше Бран Берген с два равни.
В момента в който изгониха Чорни и Батков трябваше да се оправя сам, всичките ни качевствени по това време футболисти избягаха- Гонзо, Головской, Ил. Стоянов, и още един куп играчи, които вземаха огромни заплати. Стоилов и Сираков с останалите футболисти, няколко свободни агенти и няколко юноши направиха отбор, който постигна най-големите успехи, по мое мнение в цялата история на отбора,развиха школата и най важното направиха така че по 1000 души да ходят на тренировките на отбора, а на -10 градуса и -10 точки от лит(*кс-етрополе февруари месец срещу Черноморец Б-С та ходят 16 хил. души. От тогава - бездната :)
Сега ако отново има възможност да се върнат двамата основни фактори за онези успехи, ако Батков си стъпи на връта и си надвие ината и себелюбието в името на нови големи приходи(все пак това е бизнес и за да върви един отбор трябва собственика да е доволен) добре. Ако ли не - здраве да е ще минат още няколко годинки и това пак ще стане и пак ще сме доволни. Нищо няма да се промени коренно от това дали това ще се случи саг или през 2015. Просто аз бих предпочел да гледам красив футбол и сериозни евро мачове през пролетта още от 2012.

Школата умре откакто си тръгна от нея Ян Деркс. А той си тръгна по .. молба на Мъри. Та лично за мен, Мъри има вина за сегашното й състояние. Просто в школите резулатите се виждат по-късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 5:43 pm 
Аватар

Докато в школите се влиза с връзки и пари, няма да имаме добро попълнение от там. :boisw
Докато вземаме в Левски свободни агенти, вероятността да побеждаваме е малка. :ohmygod2
Да вземаме треньори втора употреба е лудост, поне за мен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 10:34 pm 
Аватар

tprodanov написа:
plazarov написа:

Школата умре откакто си тръгна от нея Ян Деркс. А той си тръгна по .. молба на Мъри. Та лично за мен, Мъри има вина за сегашното й състояние. Просто в школите резулатите се виждат по-късно.

Точно, щото резултатите на удовлетворявали :lol: :lol: :lol: Е явно за нас е слаб, но за Галатасарай не :wink:
Изтървахме такъв специалист, който скоро няма да се появи в България :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 11:34 pm 

Все си мисля, че рано или късно и сам щеше да си тръгне, когато му кипне от шуробаджанащина, бъркане в работата му и т.н. Или боратко щеше да измисли нещо. Знае ли човек, за мен работата в тая школа е толкова сбъркана, ама толкова сбъркана, че надали ще може да се оправи някога. Тепърва започваме да берем горчивите плодове на съсипването й. А тук всякакви специалисти псуват деца, които бягат да играят навън докато могат - същото, което правят и повечето българи.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 12:28 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Школата умре откакто си тръгна от нея Ян Деркс. А той си тръгна по .. молба на кардинал Дьо Сирак.

Що винаги си прав, деба? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 12:42 pm 
Аватар

http://sport.webcafe.bg/id_300561424/sl ... a_razmyana :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 12:57 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod :ohmygod Радуканов....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 1:03 pm 
Аватар

Най-добре ще е комбинацията Мъри-Гонзо! :) :lsclapp :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 1:37 pm 
Аватар

Гонзо домъкне ли го тоя да му мисли от сега... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 1:57 pm 
Аватар

то ако е така по-добре Йешич или Тройчо да идват :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 2:44 pm 
Аватар

Продължавам да не доумявам кк можаха да махнат Радуканов и да сложат Пенев :smt005 . Ясно е, че няма да дойде в Левски, тия глупости няма какво да се коментират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 1:44 am 
Аватар

Вие не сте у ред. :blass Поне от разстояние, Радуканов изглежда най-добрия тренер в А група. В Свиня не успя, (в същност не виждам в какво не е успял, и защо го смениха - с техните играчи, толкова) щото боклукчиите му се бъркаха в работата. От тази гледна точка и при нас няма смисъл да идва, ако Гонзо ще му се меси. Когато назначим нов тренер, ако Гонзо все още е директор, трябва да не припарва до тренировките и терена, а мачовете да ги гледа с агитката.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 8:45 pm 
Аватар

ИСКАМЕЕЕЕ СИ МЪРИИИИ! :smt026 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 9:04 pm 

RedBull написа:
ИСКАМЕЕЕЕ СИ МЪРИИИИ! :smt026 :lsfc4

+1 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 12:16 am 

El Kot написа:
Вие не сте у ред. :blass Поне от разстояние, Радуканов изглежда най-добрия тренер в А група.

И кое му е най-доброто?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 9:47 am 
Аватар

hidden767 написа:
El Kot написа:
Вие не сте у ред. :blass Поне от разстояние, Радуканов изглежда най-добрия тренер в А група.

И кое му е най-доброто?

Ми не знам, ти кажи. :blass Казах "от разстояние". Не съм гледал прасетата как играят, в интерес на истината, освен срещу нас. А срещу нас изглеждаха като Арсенал. Като добавиш и кривите топки... Изглежда гъвкав и модерен треньор, който подбира състав и тактика според съперника. И използва компютърен анализ (мисля че четох нещо такова). Все пак, (съвсем честно) ми е интересно какво мислиш за него ти. Предполагам все си гледал повече прасешки мачове от мен, бидейки си в БГ.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 9:50 am 
Аватар

El Kot написа:
hidden767 написа:
El Kot написа:

И кое му е най-доброто?

Ми не знам, ти кажи. :blass Казах "от разстояние". Не съм гледал прасетата как играят, в интерес на истината, освен срещу нас. А срещу нас изглеждаха като Арсенал. Като добавиш и кривите топки... Изглежда гъвкав и модерен треньор, който подбира състав и тактика според съперника. И използва компютърен анализ (мисля че четох нещо такова). Все пак, (съвсем честно) ми е интересно какво мислиш за него ти. Предполагам все си гледал повече прасешки мачове от мен, бидейки си в БГ.

Е то в оня мач и параолимпийци щяха да изглеждат добре при положение, че нашите с изключение на двама-трима не си и помисляха да тичат или да минат центъра. Това е лош пример.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]