forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 10:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 10:31 pm 

Прасетата смятаха да се изсипят 2-3 хиляди в А, но като прочетоха отровните и смъртоносни мнения тук се отказаха и няма да идват. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 10:32 pm 
Аватар

12 лева да видиш как Гара пори чорбари. Добре е.

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 10:32 pm 
Аватар

Жалко, танцуваше ми се, напоследък затлъстявам и имам нужда от раздвижване :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 10:58 pm 
Аватар

На Герена, в решаващи мачове трудно сме били побеждавани. Спомнете си последните ни европейски мачове, когато стадиона вреше и кипеше. Моменти, които надали скоро всеки от нас, който е бил там надали ще забрави. Разбира се има и Славия, Локо СФ, Берое но това бяха едни други мачове, които няма как да се сравнят с мотивацията и вътрешният огън и плам, който избухва когато момчетата с голямото Л на сините си тениски в срещи с такъв заряд, направят първите крачки извън тунела. Грохота от изригването на публиката, усещането на хилядите биещи сърца като едно с една вяра и любов в отборът си. Не мисля, че лит(*кс-етрополе са в състояние да надскочат това. Не е хубаво, човек да е толкова сигурен, но си мисля, че просто няма как в този мач да бъдем победени. Сигурен съм в победата ни и тайно мечатя за разгром.

Надявам се, че няма да има грозни сцени по трибуните, но си и признавам, че червена тениска в А сектор на моя стадион на моя отбор ... ако имам шанса ще си плати за провокацията!

Последна промяна Bobolin на Пон Фев 21, 2011 11:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:01 pm 
Аватар

це(*ка се пише с малки букви, ако обичаш :loser2
И въобще не мога да разбера, тука юнОшитИ бледни кво правите разни ретроспекции и се надъхвате, нещо.. а :blass Свинете винаги са били просто фон, некъв ретардски кочиняк, който си пълнеше трибуните на "Васил Левски" с войничета, шаловете висяха по цяла софия на дърветата, а техните беха олимпийци в Ариана и Перловската :smt006 С тоя интернет много се вкарахте във филма :blass Бой по кратуните където ги сварите, и да се чувстват вечно гости в нашия град - тяхна столица :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:02 pm 
Аватар

Страхотно мнение, Боболине! Подкрепям изцяло!

+1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:26 pm 

абе стига с тия трагикомедии за а и в сектор бе
един единствен път са били във в - септември 2001 - беха напълни л-то . съответно сектор г бе полупразен. честно казано не можах да разбера що направиха тая схема :bigok
нема как ушатите да ги пуснат, ако ще и билет за б да имат :smt006
ебати безпредметната дискусия :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:38 pm 
Аватар

Не знам за вас, ама на мен зверски ми се бият чорбари :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:40 pm 
Аватар

АЙДЕ СИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :lsfc3 :lsfc4 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:53 pm 

Kur za Ronaldo-za debelia,za maznia i za forumnia :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:54 pm 
Аватар

Не се стърпях , бях забравил тука един панел :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:56 pm 
Аватар

Момчето иска инфо, а вие му се дАрвите. :smt027 Бива ли бе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:59 pm 
Аватар

Тоя сигурно е чорбарски шпионин... пита колко места има в Б , сигурно плануват да нахлуят... :smt005

Ronaldo, Прасе ли си или да??? :losers

Последна промяна BluePower на Вто Фев 22, 2011 12:01 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 11:59 pm 
Аватар

Да, стига филмОВе. Ушев може да е тъп кат гъз, ама чете разни форуми и сайтове ;)
Да се ориентираме към това дали ще е уместно да ги бием само с гол разлика :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 12:05 am 
Аватар

Малко от техния форон :loser2

Цитат:
Ше си останат с графити и надъхване.Бутаме оградата и от А става на Г сектор и ше се насерат.А ако сме повечко в А(разбирай 10 човека ) ше се насерат и една дума нема да кажат.

Цитат:
Кво им коментираме смешния форум.Смешниците 2 изречния не могат да вържат, тръгнали на нашия форум и коментари да се смеят..Ако искате малко да се позабавлявате влезте им в умрелия форум в раздела "вътрешно първенство" и там ще намерите темата с вицове

:smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 12:17 am 

Независимо с колко, важното е да победим прасетата ! :lsfc3 :lsfc3

ЧЕТЕТЕ И ЛАПАИТЕ ПРАСЕТАААААААААА :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 12:17 am 
Аватар

Дучето: Шапка свалям на ръководството на Левски, че наистина помага на феновете

Председателят на националния фенклуб на лит(*кс-етрополе Димитър Ангелов - Дучето заяви, че е сигурен, че ръководството на клуба ще си плати задълженията и отборът ще получи лиценз от БФС. Фен номер 1 на "армейците" също така разкри, че от ръководството на клуба вече не дават и стотинка за хореография и в това отношение той сваля шапка на шефовете на вечния враг.

Ангелов призова феновете на лит(*кс-етрополе, които ще подкрепят волейболния тим в мача му срещу полския Закса утре, да се придържат към рамките на позволеното, за да няма наказание за клуба.

"Трябва атмосферата в Самоков да бъде адска за Закса, но в рамките на закона. Не подкрепям замеряне на играчите на противниковия отбор и други подобни действия, които водят до наказание за лит(*кс-етрополе", каза Дучето, който бе гост на Актуално студио "Дерби".

"Хореографията ни за мача с Левски ще има просветителна мисия и ще бъде насочена срещу заблудите. Пари за хореография и за нищо друго не получаваме от ръководството на лит(*кс-етрополе. Аз нямам никакви отношения вече с тези хора. Шапка свалям на ръководството на Левски, че наистина помага на феновете", допълни Ангелов.

"лит(*кс-етрополе ще си плати задълженията и ще има лиценз", уверено заяви председателят на фенклуба на "армейците" и допълни, че наставникът на тима Милен Радуканов има подкрепата на феновете.

"Вярвам в момчетата, вярвам в победата в събота. Каквото и да стане, не желаем смяна на треньора", завърши Дучето.

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read38938.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Дуче дуче... Да ти майката дуче

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 12:28 am 
Аватар

angeloff написа:
Днес гледах цените. Как 12 лева в сектор А :shock: :shock:

По 2 лева на билет отиват за лечението на Жоро, но не знам дали е само за билетите за "Б" или за всички наши...

Както и да е, ситуацията е абсурдна. Вместо ръководството да отдели по два лева от стойността на билетите, те карат феновете да ги дадат. Баждек, хероин да си купиш, вената да не си нацелиш.

Кое му е ненормалното билета за А да е 12, а за В да е 10 ? Първи мач за годината, дерби със свинете, напълно нормална цена :smt006 Факт е че жизнения стандарт в България не е висок и тия 12 лева са си тежест за бащите с деца и хората от провинцията, но реално погледнато парите са си на место.

Пари за Жоро само от Б ще отидат :) Не виждам къв е проблема да се бръкнем с по 2 лева повече точно сега, като така или иначе повече от година не можем да съберем пари за момчето. Нито с касички става, а с смс-ите май видяхте за 1 година каква нищожна сума пари са събрани ... а така имаме гарантирани 10-12 хиляди лева :smt006 Точно обратното, браво на Баждека, че прави този "реверанс".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 1:36 am 

Вместо да даваме 5 за Левски и 2 за Жоро, не може ли да дадем 5, 3 за Левски и 2 за Жоро?

Това питам?

Така де, аз съм с карта, въпроса е принципен :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 1:46 am 
Аватар

Побеснявам като ви чета глупостите за цени вече. На некъв скашкан DJ като отидеш колко е входа? 3лв ли е? Влезте в час малко. Всичко под 10 лв за мач е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 1:49 am 
Аватар

не може ли билета да е 5 лв.и да отидат тия 5 за Жоро.Кво баждека не са ли наяде около европата!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 2:06 am 

ДипломатО написа:
Побеснявам като ви чета глупостите за цени вече. На некъв скашкан DJ като отидеш колко е входа? 3лв ли е? Влезте в час малко. Всичко под 10 лв за мач е смешно.

Пак повтарям. Не е проблема в цените, а в парите които ръководството отделя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 2:13 am 
Аватар

яко ще е ако напълним герена. на мач от А група по-старите от мен да кажат от кога не е ставало :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 2:16 am 
Аватар

С тоя час по това време няма как да стане за жалост, макар че аз лично се опитвам да надъхам всичко синьо около мен да идва и имам някакъв успех...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 3:46 am 
Аватар

angeloff написа:
Вместо да даваме 5 за Левски и 2 за Жоро, не може ли да дадем 5, 3 за Левски и 2 за Жоро?

Това питам?

Така де, аз съм с карта, въпроса е принципен :smt017

Ангелов, не се излагай. Като отидеш на дискотека даваш 5 лева вход, за Левски не може да дадеш? :ohmygod2 Говоря принципно, не специално, че ще ги даваш или не, а за мрънкането. Цена 12 лева за "А" сектор си е повече от нормална.

П.П. И айде да не влизаме пак в темата с отделянето на парите. Факт е, че пари няма. Баждека прави добър реверанс с тези 2 лева. Всяка стотинка в отбора е ценна за издръжката, Бататюрк пари няма за издръжка, няма и откъде да дойдат пари. Отборите по принцип печелят от артикули, реклама и билети, основно поне. В България в кое от тези три направления се печели? Че то едва ли не се мрънка, че трябва да се дават пари на някои фенове за да отидат на мач. :ohmygod2 И всичко е вързано. Няма зрители по стадиона, няма интерес от рекламодатели, инвеститори и т.н. > Бататюрк президент вовеки. Давам пример, с примерни цифри. Ако сега средно ходят по 2000 на мач, спонсори дават 1 милион на сезон. Ако ходят 20 000, ще има спонсори, които дават 5 милиона на сезон. Всичко е вързано просто. Никой няма да инвестира сриозни суми в нещо, към което интереса е слаб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 9:34 am 
Аватар

на един билетите му били скъпи, на друг времето студено, трети от чорбарите го е шубе :ohmygod :ohmygod2 просто не е истина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 10:14 am 
Аватар

Е -11 как и да го гледаш не е топло :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 10:45 am 
Аватар

STALKER написа:
винаги когато изглежда, че требва да ги бием с много, мача свършва 1:0 или 2:1 :lol:

преди 4 години, когато подобрихме разни голови рекорди (96 гола/30 мача) при Мъри също имаше очакване, че едва ли не ще отнесем цуцка с много.
Тогава победихме със спорен гол на Йовов. Надявам се да бъдем пределно мобилизирани сега и да им набутаме 4 парцала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 11:14 am 
Аватар

knave написа:
яко ще е ако напълним герена. на мач от А група по-старите от мен да кажат от кога не е ставало :smt006

Нямам ясни спомени с чорбата да не е се е пълнило винаги на който и да е стадион.
А на селски мач за последно помня пълен стадион по времето на Мъри :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 11:54 am 
Аватар

Факт е, че не трябва да има никакво подценяване на чорбарите. На най-якия мач на който съм бил с тях, финала за купата, когато ги бихме 5:0, всъщност си беше доста равностойно до едно време, имаха си и играчи, но нашите играха на макс и се получи няма такава лудница :levski

Деба, сега намерих репортаж от мача и вярно, че ни е деградирало дербито: http://retrosport.net/levski/cup/223-le ... -cska-1998

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1422 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]