forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Окт 25, 2025 7:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 568 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:48 pm 

Ние нашата работа си я вършим, тия долу на терена не ни интересуват.
Мощно всички в ловеч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:48 pm 
Аватар

АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ !!! Каквото и да се каже все ще е малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:49 pm 
Аватар

единственото извинение за днес ще бъде победа в микре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:49 pm 
Аватар

Станалото - станало, но от утре сутрин май Костов ще е без работа :smt012 интересно "лидерите на отбора" от халфовата линия кого ли са си избрали за треньор? :roll: Утре ще стане ясно дали всичко са изчислили по 3,14 :roll:

От мястото ми в "А" искам да кажа, че беше пълно безобразие, както на терена, така и при нас на трибуната и дано не се повтаря!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:50 pm 

Има ли някъде добро повторение на засадата, че от спортал нищо не се разбира ?Повечето казвате, че има засада, ама все пак око да види... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:50 pm 
Аватар

Все тая имало ли е , нямало ли е... И тоя гол нямаше да спаси положението , безобразната игра си остава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:51 pm 

Suum cuique написа:
единственото извинение за днес ще бъде победа в микре.

Не само победа в Микре, ами победи срещу Путкогорец Цурка и Черномроец както и Докомотив

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:01 pm 
Аватар

Сектора беше много мощен, а в А просто се погнусих. Такова псуване и освиркване от първите минути сигурно и на кочината го няма. Така не се надъхват играчи, особено като са путки и раними души. Напълни се с бесни селяндури на Герена, а така много трудно се върви напред. Смърт чрез кур за орките, а на Коко Динев му пожелавам да го кастрират с ръждиви ножици.

П.П.
Костов обърка мачът с изваждането на вуйчо Ваньо и Жмуньо, иначе си играхме както във всички останали мачове досега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:07 pm 
Аватар

Ето засадата, адски тънък момент, как се свири в такава ситуация аз не знам. А и вдига засадата след гола, това са 5 секунди след паса ебаси
http://dox.bg/files/dw?a=c554d79f0d

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:08 pm 
Аватар

Преди три години Локо София ни пребиха на Герена с 3:0 :smt006 Те не просто ни биха, те ни мачкаха цял мач във всички фази на играта :bigok, а Камбуров тогава ми изглеждаше като великан сравнен с нашите защитници :lol: наистина ми изглеждаше, че е поне 1 глава по-висок от Рабех :lol: :ohmygod Гледахме го с едни двама от сектор В и след мача поне половин час нищо не можехме да си кажем, само се гледахме и до там :lol:, после следваше гостуване в Микре, мач със свинете и вие знаете какво става накрая :wink: Това беше най-слабият ни мач, който съм гледал на Герена, е после дойдоха и други най-слаби мачове :lol:, но това е отделен въпрос :lol: Дано това да е шамара, който се стовари върху футболистчетата ни и както каза Бай Иван в Микре или победа, или Осъм-а :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:09 pm 
Аватар

Форонните орки гледам пак за изпълзяли от дупките :smt005 Кво сега, нема да ходим в ловеч, щото тия на терена и Николай Костов ( "bye bye, Kostov") са путки, а? :smt005
Да живее форона :lsfc3 :chalga

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:10 pm 
Аватар

Не можем да имаме претенции за засадата... на тях им свири 2 несъществуващи още в началото на мача, така че... слаба игра и дано бием селяните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:10 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ето засадата, адски тънък момент, как се свири в такава ситуация аз не знам. А и вдига засадата след гола, това са 5 секунди след паса ебаси

Абсолютно никаква засада :!: Тоя цървул таско е вреден за футбола, наще нема кво да ги коментираме изобщо.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:11 pm 

Честно казано не ме интересува имало ли е засада или не.
Срещу дребни селски отборчета ЛЕВСКИ трябва да гази и унижава, а не да се оправдава - ние да владеем топката, ние да диктуваме играта и да ги убием. Сега не ми излизайте с: "Е те миньорк са труден отбор" и т.н...

Ако искаме поне нещо в Европа, първата крачка е максималното в България и миризливото ни първенство. Без: "Ами то такова... Традиционно труден съперник... Вятър... Контузии... Съдията...".

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:12 pm 

benito написа:
Не можем да имаме претенции за засадата... на тях им свири 2 несъществуващи още в началото на мача, така че... слаба игра и дано бием селяните.

:smt023

ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ
:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:12 pm 
Аватар

Според мен има засада, щото на повторението се вижда, че още преди Пинто да е замахнал да центрира Йовов е на една линия със защитника и се движи напред, а орка в обратната посока :wink: , но едно засада не оправдава слабата игра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:13 pm 
Аватар

Искам да кажа нещо, което в никакъв случай не е оправдание за загубата, но има своето влияние върху отбора - медийното напрежение, което се създаде. Няма да навлизам в много подробности, но от началото на полусезона всеки един мач на Левски се гледа под лупа и непрекъснато по разни парцаливи вестници и сайтове се дрънкат небивалици за уговорки, директиви, сини БФС-та и прочее. Абсолютно възможно е цялата тази медийна помия да се е отразила зле на някои от играчите. Пак казвам, това не е оправдание за играта днес, но няма как да не го отбележа.

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:14 pm 
Аватар

То се видя, че пак ние трябва да им спасяваме сезона.
В четвъртък тръгвам за Микре. И ако нашите тикви не се върнат с победа Бога ми, най - добре би било да ги копаме още там и да не се връщат изобщо.
Аналогиите с последният ни шампионски сезон са неуместни първо, щото тогава начело беше Кокала. Дето пред Костов е все едно САФ пред Тройчо. И второ, тогава в обора имаше мъже. Като Гонзо. Сега какво има в отбора...айде ще си затрая.
И трето - абе на никой не му ли липсва времето, когато само с разлика в класите на "Герена" почвахме от 3 - 0 нагоре срещу всякакви орки и прочее?! Ако сме я докарали дотам да взимаме мач срещу всеки средняк у дома на мускули, кръв и сталинградски изпълнения с пределна мобилизация - не ви ли се струва, че нещо не както трябва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:15 pm 

Всеки може да загуби, а основен житейски принцип е че кoгато подцениш някой, страдаш най-много. :smt006
За мен този мач го обърка Костов, което разбира се не оневинява бездушното поведение на по-голяма част от играчите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:15 pm 
Аватар

Тия смешници долу трябва веднъж и завинаги да се научат на уважение към публиката на Левски. Не може цял мач хората по трибуните да ги подкрепят и да си късат нервите преживявайки всичко, което тия долу НЕ правят на терена, след което при крайния съдийски сигнал просто да си тръгнат към тунела и даже да не ръкопляскат на публиката. Да, Гаджев дойде с негъра и 55, но ако е капитан трябва да ги викне тия смешници, ако е нужно шамари да им вкара, но да дойдат на оградата и да ръкопляскат на публиката. Само Пламенчо дойде е така от сърце по собствено желание. Та въпросния господин, който благодари на жена си, но не и на публиката, щом носи лента на ръката и тая лента е върху фланелка на Левски, трябва да умре на терена, така че ако не се постараят другите да не им се прибира в съблекалнията щото ше ядат шамарите.
Трябва да разберат какво ни причиняват и на нас, тия дето сме били преди те да са от отбора и ще останем като си тръгнат. На мен не ми се излиза от нас, лягам си след малко... Не ми се говори и не ми се мисли, при положение че селския отбор от мястото, където има най-много помяри на глава от населението ни е надиграл и победил на Герена и една селска мечта се е сбъднала и сме станали обект на ташак и подигравки заради тия смешници долу. Не знам дали е възможно и дали не съм само аз на мнението, че тоя отбор трябва на следващия мач да излезне с бели фланелки, без буквата Л и да не им се дава истинската - синята, преди да я заслужат. На мнение съм и, че трябва да се организира едно масово посещение на последната тренировка преди мача с другите селяни, където правят стадион за липсваща публика. Но на тая тренировка не да се надъхват и подкрепят, а да се псуват и заплашват.
Сектор Б - всичко хубаво, но след мача чувах от няколко човека, че повече няма да ходят, а по време на мача когато момчетата на вишката се опитаха да дадат тон за Само Левски, обичаме те, агитката ги прекъсна с "Таско, курво", или нещо подобно, както и когато пяхме Шуми Марица, по време на първия куплет някакво действие на терена прекъсна пеенето на химна... Иначе браво за хубавото ни представяне и за напред още по-добре!
ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ И САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:17 pm 
Аватар

Футболистите не са виновни, виновен е този, който ги е довел! Т.е борат.
Не знам защо няма никакви протести и скандирания против бащицата :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:19 pm 
Аватар

Omraz написа:
Всеки може да загуби, а основен житейски принцип е че кoгато подцениш някой, страдаш най-много. :smt006
За мен този мач го обърка Костов, което разбира се не оневинява бездушното поведение на по-голяма част от играчите.

С Омраз отново мислим еднаква, явно трябва да се напием скоро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:19 pm 
Аватар

Нямя засада, 10 пъти го гледах, спрете на пауза още в началото на подаването и ще видите. Заклаха ни съдиите, че сме трагични е друг въпрос, но при един на един не се знаеше какво щеше да стане..мамка му.

ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ В ЧЕТВЪРТЪК - НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:21 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Omraz написа:

С Омраз отново мислим еднаква, явно трябва да се напием скоро :bigok

Е то май всички сме на едно мнение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:22 pm 
Аватар

Погледнете позиционирането на данчо тополата при гола на орките...друго няма какво да се каже за този мач...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:22 pm 

razbirashtia написа:
Нямя засада, 10 пъти го гледах, спрете на пауза още в началото на подаването и ще видите. Заклаха ни съдиите, че сме трагични е друг въпрос, но при един на един не се знаеше какво щеше да стане..мамка му.

ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ В ЧЕТВЪРТЪК - НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР! :levski

:ohmygod :ohmygod2

ей, Богу, братя левскари, спрете се малко, че ме заболя форхедЪт от пляскане.... :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:23 pm 

Kryten написа:

Наистина доста тънка ситуация.Ама така или иначе и 1-1 нямаше да е кой знае каква утеха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:25 pm 
Аватар

Окупация в ЛОВЕЧ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:26 pm 
Аватар

bobsan_levskar написа:
Погледнете позиционирането на данчо тополата при гола на орките...друго няма какво да се каже за този мач...

А позиционирането на Владо Гаджев, който трябваше да пази голмайстора :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 6:27 pm 
Аватар

А позиционирането на Божката Митрев, който само изгледа как влиза топката във вратата... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 568 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]