forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 6:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 568 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:33 pm 
Аватар

Отново ще преодолеем загубата на нашите бездарници , но не разбирам как може да ти се дава шансът в ръцете да си едноличен лидер и да не можеш да победиш Миньор на собствен терен... :ohmygod2 После ми излиза "спартанеца" Гаджев и говори как се борят във всеки мач , как били най-добрите.. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Smirnoff написа:
Пичове, няма никакви директиви, черно тото или симулации - стига с тия Диковщини! Просто Левски и лит(*кс-етрополе са ужасно слаби, а Лудогорец е едно набързо сглобено селско тимче. Затова и трите тима падат най-неочаквано, затова играчите им на моменти изглеждат комично, както ние днес срещу Миньор. При това разположение на силите всеки от първата шестица при малко повече късмет можеше да стане шампион - друг е въпросът, че после в Европа отпадането ще е моментално и без съпротива. И това им е ясно и на Патков и на Титан-ите и даже на онова провинциално парвеню Домусчиев - затова и никой не се хвърля да купува съдии и мачове, безсмислено е.

Чисто футболно Левски е неорганизиран клуб с дисбалансиран отбор. Пробойните ни са толкова много и се трупаха с толкова години от всевъзможни некадърници, че може и с години да не се оправим. Това е наследството ни, и ако някой е мислел, че с една смяна на треньора ще тръгнем нагоре, след като от С&С насам ни се изредиха най-изтрещелите малоумници, работили някога на Герена, жестоко се е излъгал. Ще плащаме още дълго. Жалко - защото едва ли скоро конкуренцията ще е толкова слаба, но това е положението. А най-безумният ход в момента ще бъде да се предизвикат някакви катаклизми и уволнения. Такова нещо е вариант, само ако дойдат Стоилов и Сираков и то с пълен картбланш. Иначе да гонят Костов, за да ми сложат някой от вечните катили - Вуцовци, Велевци, Здравковци и т.н. само ще задълбае още повече дупката, в която потъваме от 2008 г. насам.

Така е,но само да кажа,че "ужасно слабото отборче на лит(*кс-етрополе" е на 45 минути от това да вземе комфортна преднина пред нас и крейзитата,което с оглед на програмата ни е притеснително за наште цели тоз сезон. :smt006

Последна промяна THE BLUE BEAST на Нед Мар 25, 2012 4:36 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kocito_Kalki написа:
Очаквам скоро Сираков да почне да сере лайна по Костов

За днес специално съм съгласен, че Костов трябва да хапне стабилно количество аки заради смените и да ги обясни ако може. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Най-голяма вина носят не отделни фуболист, а треньорът Костов. Нашите изнасяха толкова бавно топката, че защитниците на Миньор можеха да изпият по едно кафе докато дойде време да се намесват. Това е грешка в постройката и вероятно и в мотивацията.
Особено неадекватен беше Костов след мача: "има проблеми с мотивацията"..."има проблеми с настройката на мача" и на въпрос "Как ще промените настройката" отговорът е "Еми, откъде да знам" - еми ако ти не знаеш как да си подреждаш и мотивираш играчите кой да знае бе? Не казвам, че треньорът трябва да си ходи или нещо такова, но огромната вина за слабия мач днес е негова и той трябва да си вземе бележка.

Върнете се в началото
 Профил  

Ае стегнете се бе! На играчите по два шамара и преден джам и са готови! До преди две седмици резногорец беха сигурни в титлата са се насраха. Ние сме пъти по- силни от тех във всяко едно отношение. Недейте да ставате прасета!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:34 pm 
Аватар

Имаше ли засада на отменения гол бе момци ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:35 pm 
Аватар

Marvel написа:
СпециалистО написа:
Слаб мач, слаб, многоооо... Още през първото полувреме видях, че ще берем ядове с тия и ето какво стана. праско прасков напомни за себе си - засадата след малко ще я гледам, но не това е важното, ами че почна да ни накъсва играта с фаулове през 2-3 минути за орките. Всяко тяхно падане им го свирише. Директиви или не, днес свинете ще бият, щото бачи тото динев им е пуснал мача - то от интервюто на тройчо преди мача си личеше каквоще става в Пловдив - уважение за Локо само, съдията ще си свърши работата, да не му пречим, а-у. Майната й на титлата, искам само да бием прасетата както си трябва.

Само,че не знам как ще бием свинете...

Ще бъде чудо ако успеем да не загубим дербитата с/у лайнитекс, рязанград и ц(*ка. Просто не виждам как можем да вземем повече от точка ( и то с кански мъки) с/у тия отбори/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:37 pm 
Аватар

ivan_levskar4eto написа:
Ще бъде чудо ако успеем да не загубим дербитата с/у лайнитекс, рязанград и ц(*ка. Просто не виждам как можем да вземем повече от точка ( и то с кански мъки) с/у тия отбори/

Защото досега никога не се е случвало да играем слабо и в дербитата да газим. :smt115
Както виждате и свинете бяха надиграни от отбор от Б група, а сега водят на Локото. Отделен въпрос е, че локо и ние ги водихме на полувремето, а видяхте какво стана.

Последна промяна trkt на Нед Мар 25, 2012 4:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:38 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Орките заслужено победиха. Случват се слaби мачове, а и високомерието пречи винаги на всеки скъпоплатен ритнитопковец. Всички от тройката ще губят точки, а ние трябва да си вземем директните мачове. Браво на Сектора за подкрепата и гърбения парцал!
САМО ЛЕВСКИ!

Това е мнението ми за мача. Явно ще трябва да покажем характер срещу селяните, делиормаците и свинете за да станем шампиони..

ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ! :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:38 pm 
Аватар

Николай написа:

не се намери хубаво повторение ама май имаше

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:39 pm 

Заради новото време се успах и почти изпуснах мача. Да го бях изпуснал всъщност :smt006 . Добре че няма да съм тук да си късам нервите в следващите мачове. Дано поне треснем "другарите" от кочината, че да не сме напълно капо тая годината!

Последна промяна deckmaster на Нед Мар 25, 2012 4:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:39 pm 

ебаси смените на тренера, ебаси мърдосването на играчите :ohmygod силен сектор днес обаче :lsfc1 МОШНО В ЛОВЕЧ :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:40 pm 
Аватар

Още не мога да проумея какво се случи, но първоначалната емоция започна да отминава и ще споделя какво мисля. Днес си пролича за пореден път, че ни липсва достатъчно агресия. Не знам защо трябваше да се случи това фиаско, за да проумее Костов, че не може с "нежни" футболисти да се печели мач. Трябва ни истински дефанзивен халф. С всичките си недостатъци Димов и Старокин са по-добри от Йовов и Тасевски на тази позиция, а може би и от Гаджев. Ако не могат изброените да играят с мотивация и да се раздават на макс, то по-добре да се мисли за алтернативи и да влизат като резерви. Тасевски играе на живот и смърт само срещу Литекс и или им вкарва гол, или е лидер на отбора. Звучи добре предвид предстоящото гостуване, но все пак има още 28 кръга. Призовавам всички, които днес са теглили една майна на отбора и си мислят да не стъпват повече, защото едва ли не всичко е свършило, да не правят чорбарщини и да дойдат в Ловеч.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Последна промяна Синият Болярин на Нед Мар 25, 2012 4:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:40 pm 
Аватар

Николай написа:

Без да има добро повторение съм сигурен, че е имало, щото знаем колко бърз е балканджи Йово.. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:45 pm 
Аватар

Имаше засада, макар и тънка.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:47 pm 
Аватар

Явно страничния не знае за Директивата :loser2
Tашака на страна,но 1 час след мача,аз все още съм ... :shock: :shock: :shock: :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:49 pm 
Аватар

Това е най-слабият мач на Левски, който съм гледал през живота си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:52 pm 
90 процента от хората в сектор Б не заслужаваха и равен, другите 10 заслужават само поклон. Аз не знам, то не бяха сандвичи, хотдози (балимумайката каква е формата за множествено число на тази дума) и води.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:53 pm 
Аватар

Croopev написа:
90 процента от хората в сектор Б не заслужаваха и равен, другите 10 заслужават само поклон. Аз не знам, то не бяха сандвичи, хотдози (балимумайката каква е формата за множествено число на тази дума) и води.

Ти сериозно ли? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:54 pm 

Не знам защо още вярвате в ценностите на Апостола,отбора е много далеч от тях,както и публиката ни-визирам Българите!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:55 pm 

Това да те надиграят тия селяци на Герена... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:55 pm 
Аватар

:roll: Сектора си беше на ниво, бе :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:56 pm 
Аватар

Нямам идея как 90 процента от хората в тоя сектор не заслужавали и равен,когато при 0:1 кънтеше..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:58 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Kocito_Kalki написа:

За днес специално съм съгласен, че Костов трябва да хапне стабилно количество аки заради смените и да ги обясни ако може. :smt006

Кое да обясни, че извади двама слабо играещи футболисти :roll: Единствено за Жуниньо ми е чудно, но ......това си е треньорска работа :wink:
Обяснения да дават Тасевски, Гаджев, Йовов, Милиев, черните, че 6-7 мача нищо не играят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:01 pm 
Аватар

Тва за Сектора, категорично не го приемам, бяхме си стабилни, аз в момента не мога да говоря, да не казвам и колко съм потресен. Каквото зависеше от нас го дадохме, други са длъжниците :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:07 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Nakuro Bradata написа:
Kocito_Kalki написа:

Кое да обясни, че извади двама слабо играещи футболисти :roll: Единствено за Жуниньо ми е чудно, но ......това си е треньорска работа :wink:
Обяснения да дават Тасевски, Гаджев, Йовов, Милиев, черните, че 6-7 мача нищо не играят :wink:

Ако ще без крака да са, как ще вади и двамата нападатели. И как се стигна до заключението че са играли слабо, като всичките ни положения дойдоха от тях и те отправиха единствените удари във вратата. :smt017 Логично да извади Бездарко и Гаджев, които бяха скандални и днес, а то какво стана. :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:08 pm 
Аватар

Е Тасевски и Цветков добре ли играха :?: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:10 pm 
Аватар

Тасевски и Цветков не играха добре , но при всички положения щяха да са по-опасни от Старокин и Йовов във атака!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:10 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Е Тасевски и Цветков добре ли играха :?: :roll:

Не. И двамата си бяха за смяна още първото полувреме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 5:12 pm 

най-некадърен си остава милиев,просто се чуда кво прави тва момче там,сигурен съм,че произволно избран юноша ше се оправи 10 пъти по-добре

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 568 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]