До Стокхолм с ТИР-ове...
Значи работата е следната. Един много добър познат кара ТИР, викаме му Дебелия шеф, не знам как се казва. Дебелия щото е дебел и шеф, щото беше шеф на една компютърна зала (в прочем една от малкото в града, която се осмеляваше да пуска да се играе с хак на кънтъра, щото тогава се намираха по зали хората и се биеха

Тва го споменавам, за да покажа, че Дебелия шеф е стабилен и ще ни пази). Та той освен всичко беше и спасител 3 години на Албена, много неприятни години, все около неговия пост се давеха

а и пеехме в хора двамата, даже бяхме една партия- баси

Биз-бизе сме дето се вика. Той и още един много добър познат Кольо, който пък беше счетоводител и също пеехме в хора, сега карат ТИР-ове по Полша, Балтийските и Скандинавия. Сега случайно се засякохме и разбрах, че тръгват на 16 пак за Полша и Скандинавия и по-точно за Тронхайм и Берген, носят някви гумени уплътнение на ПВЦ, не разбрах точно. Та той ми каза, че могат да пишат към ТИР-а по 2ма уж работници дето да разтоварват там лайната, за пред границата тва, а като тръгваме ще ни вземе скрити отзад, че имали диспечер, който следял на тръгване...И тъй като тва дето носят не е нещо дето може да се развали, храна, ми каза, че можел да си пише там половин ден загуба, там за спане, за не знам си кво си, а да ни хвърли до Стокхолм, хем добра пара ше направи хем ние ше гледаме мача. Говори ми нещо за към 250лв. ама може да го съборим. Има място за 3 човека плюс мен.
Работата ми изглежда чудовищно съмнителна

но е вариант ако се наберем още 3ма, да бягам от работа и с ТИР-овете...Не е ясно как ще ни вземе обратно след мача щото не знам повече от половин ден да може да си пише такава почивка

Ще го питам за няква повреда не може ли да се излъже и да ни чака до след мача, ама тогава изниква въпроса какво по дяволите ще правим в Тронхайм и Берген

Ако пък да ни вземе на връщане, чий ше го дирим в селския Стокхолм като ше тръгнем с по 400лв. на човек максимум

И дали ше се върне можем само да гадаем. Проблем също е, че отиване-връщане ще отиде към седмица някъде сигурно, да еба и ТИР-овете, но иначе всичко друго е предвидено до секунда и няма грешка

Ше носим храна и тваЙ, майна

Има опасен шанс обаче да не се върнем за реванша, а да го слушаме от границата

Тва е Кольо на Айфеловата кула като пяхме в Париж. Всички се снимаме на Айфеловата кула, само Кольо се снима с някви китайци, по-интересни му бяха

Крайнодесен е и има всички изгледи да е бил хулиган. Изключван е от училище, бягал е от казармата, има задържане за побой и едва забележим татус делфин със сълзички на рамото.
Дебелия шеф е почти същия, но е много дебел, плешив, по-бял е, не знам да има татуси, но има златна обичка с кръстче като на Наско Сираков.