forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 9:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:54 am 

Пишеш в червено?????????????? За първия мач говоря!!!!!!!!!!! чорба1- черноморец 1-2!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз съм си спокоен, но ти нещо почервеня!!!!!!!!!!!! Помолих те да не обиждаш ЛЕВСКАРИ ( , аз съм такъв с цялото си същество ) Не мисли, че тези 40% за ГОНЗО сме олигофрени, няма да се повтарям прочети последните ми мнения и ще разбереш какво мисля. Защо не приемаш чуждото мнение, сигурен ли си, че си прав? Откъде тази омраза към ГОНЗО обясни!!!!!!!!!! Сутринта ще прочета поста ти (, ако има такъв ) ! Лека нощ от мен! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 3:54 am 

Не исках да те обиждам, но ме подразни начина по който ме коментираш. Няма проблем всеки си има мнение, не се опитвам да променя твоето както и на останалите които са гласували с Да и на хилядите четящи форума. гонзо вече не го мразя толкова просто чакам да бъде изритан както и смяна на собствениците за да започна пак да гледам любимият си отбор. Иначе ми е ясно че паткоф и гонзо са само марионетки, но на гонзо му пеехме това http://www.youtube.com/watch?v=Ll37EKHi4iw и никога няма да му простя това в което се превърна, а именно в моите очи той е предател и съм написал по горе защо мисля така. За ганя не ми пука той е никой лице което е поставено от г-н Чорни който явно вече няма място в сърцето си за Левски за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 8:35 am 
Аватар

Тука стана бимо мамата :smt005 :smt005

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 9:19 am 
Аватар

От цялото мнение аз не разбрах къде точно е далаверата на Гонзо :smt017 Залагал ли е някъде,не е ли залагал - поне аз така разбирам далаверите. Или пък си е прибрал голяма комисионна за някой играч? Не знам кажи на нас,които не правим разликата от ловно куче или куче пазач :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:06 am 

Ами в прав текст брат ще те оставя да прочетеш това което съм написал по горе няколко стотин пъти и ще го обсъдим пак след 20 до 40 дена, но не по рано явно аз печатам твърде много информация наведнъж, а на теб ти трябва време да я асимилираш. Обади ми следващият месец и ми напомни за тази тема за да си направим беседа, но е много важно да запомниш не по рано от 500 ното прочитане на моите писания. Успех и нека гонзо е с теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:53 am 
Аватар

Ще помоля Кратун да смени ника на Левскар завинаги с Лайнар завинаги. А самия Лайнар завинаги ще помоля да се въздържа да сере тук, иначе ще си замине с мръсна газ. Фоумът на Гонг е много подходящ за подобни чорбаризирани индивиди.

П.П.

За малко да забравя - Лайнар завинаги, ти си изключително тъпо парче. Щом бай Иван те нарече путка, значи наистина си стигнал далеч. Надали си стъпвал на стадиона в живота си и със сигурност не знаеш къде е Герена, защото само тв анализаторите имат твоя нищожен умствен капацитет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:55 am 
Аватар

Тая тема трябва да се прекръсти на 'трябва ли <потребител> да остане във форума' :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 11:24 am 

Ще помоля най учтиво администраторът на този форум да промени името на 7:1 в седем х...я в един анус става ли така брат. Ако имаш конструктивна критика ела и я изложи недей да изпълзяваш от дупката си по този подъл начин. И относно на въпроса ти да ли съм стъпвал на Герена ще отговоря така: да многократно докато бях в България дори съм го правил със червено шалче вързано на глезена ми отнето от собственика му в много по младите си години таке че както обичате да казвате вие децата хайде бягай в ляво. И да Левскар съм до гроб, също и баща ми е Левскар до гроб на преломна възраст вече, така че би трябвало това да ти отговори на евтината провокацийка. Изразявам моето мнение ако не ти харесва не го коментирай, но не очаквай от мен ако излееш помия по мен аз само да стоя и да преглъщам. Благодаря за вниманието.

П.П До администраторът на този форум ако сметнете за добре премахнете акаунтът ми, ако това ще успокои децата които пишат тук. Благодаря и съжалявам ако съм създал някакви проблеми относно работа ви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 11:29 am 
Аватар

Змей, ти ли си? Липсваш ми :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:33 pm 

Завърна се :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 2:51 pm 
Аватар

Левскар завинаги написа:
Ами в прав текст брат ще те оставя да прочетеш това което съм написал по горе няколко стотин пъти и ще го обсъдим пак след 20 до 40 дена, но не по рано явно аз печатам твърде много информация наведнъж, а на теб ти трябва време да я асимилираш. Обади ми следващият месец и ми напомни за тази тема за да си направим беседа, но е много важно да запомниш не по рано от 500 ното прочитане на моите писания. Успех и нека гонзо е с теб.

далавера

мн. далавери, ж. Разг. Непочтена, нечиста сделка. Занимава се с някакви тъмни далавери.

Какви далавери прави Гонзо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 3:00 pm 
Аватар

Тъпо е това което става тук.
Хора, защо се обиждате по този начин?
Всеки има право на мнение и ако мислите, че агресията и обидите ви правят по убедителни, жестоко се лъжете.
Нищо не можем да променим с приказките и мненията си тук, можем да обсъждаме, можем да спорим и да разсъждаваме за любимия отбор, треньорите футболистите, но не се обиждайте един друг, моля ви!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 3:07 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Левскар завинаги написа:

далавера

мн. далавери, ж. Разг. Непочтена, нечиста сделка. Занимава се с някакви тъмни далавери.

Какви далавери прави Гонзо?

Няма го вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 7:01 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Тъпо е това което става тук.
Хора, защо се обиждате по този начин?
Всеки има право на мнение и ако мислите, че агресията и обидите ви правят по убедителни, жестоко се лъжете.
Нищо не можем да променим с приказките и мненията си тук, можем да обсъждаме, можем да спорим и да разсъждаваме за любимия отбор, треньорите футболистите, но не се обиждайте един друг, моля ви!

Така е. Но е доста бедно да се пишат мнения,които не са аргументирани дори и да са грешни. Жалко,че го разкараха,защото не успя да даде аргументиран отговор за твърденията си,че Гонзо прави далавери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 7:34 pm 

Тая тема стана маса безсмислена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 7:44 pm 

hidden767 написа:
Тая тема стана маса безсмислена.

Като имаме предвид факта, че играем по-добре от Арсенал от началото на сезона :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:42 pm 
Аватар

Тони и аз мисля че прибързано си действал,тоя човек с много болка си казваше мнението,наистина направи някакъв криминален филм,който не бих харесал и не харесвам,но в интерес наистината не е обиждал фенове.Аз с обръщението Путка,с главно П,независимо,че се старая да не обиждам Левскари,се обърнах към някаква дрислива гнойна пъпка,дето ни предложи да сме тоалетната хартия на батков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:44 pm 
Аватар

Тони, не си прав в случая. Кво го изтрихте човека??? Тука стана бетер соц еби му майката... Трие се за всичко вече, осъзнайте се малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:49 pm 

Говорите за неграмотника, който обясни как Гонзо е продал мача в Търнава и сме платени или малоумни, за да го подкрепяме ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:53 pm 
Аватар

Omraz написа:
Говорите за неграмотника, който обясни как Гонзо е продал мача в Търнава и сме платени или малоумни за да го подкрепяме ли?

И кво от това??? Тва му е мнението на човека, що трябва да го триете? Не че нещо, ама последно време много почнахте да триете за "обиди". Нека има дискусия неква и без тва пишат 10 човека едно и също по цял ден :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 10:55 pm 
Аватар

Не бе,това с изтриването не ми харесва,как да ти го кажа,като ти си го знаеш :lol: ,далеч съм от мисълта,че като няма човек и проблем няма да има.,а че е писал доста глупости е факт,че се направил на Шерлок Хоулмс е факт,но не е причина да го вържеме на някоя улица и най-напред на го наебем,а после да го изядем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 11:02 pm 

Аз пък мисля, че прекалявате в плача за някакви откровени идиоти, които освен всичко друго не могат да пишат. :smt006

Тук се появи един много ценен потребител hixxtam, който може да послужи за пример как се отправя градивна, аргументирана и интелегентна критика. С удоволствие чета всичките му дълги мнения, макар че по повечето въпроси мисля друго.

Понеже не ми се водят дискусии за безмислени неща, само ще кажа че подкрепям на 100 % действието на Седем:едно, който ме изпревари.
Няма да коментирам повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 11:08 pm 
Аватар

Еми не може всички да са читави потребители като него. Ето и Ангелофф преди пишеше само глупости, но сега като има нещо винаги е на линия да помогне. По-добре да се променят хората, не да се трият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 11:34 pm 
Аватар

Няма файда нито от безпочвената храна по Гонзо, нито от обожествяването му. Тука често се сблъскват хора на двата полюса, но чак до обиди и банове да се стига за глупости... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2011 8:14 pm 
Аватар

Аз се чудя къде видяхте някой да обожествява Гонзо ? Не съм видял някой от защитниците (тук включвам и себе си) му да е казал, че не прави грешки. Виждам единствено банда разбирачи и всезнайковци, които се появяват веднъж на високосна, да го псуват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2011 9:04 pm 
Аватар

Цитат:
Тук се появи един много ценен потребител hixxtam, който може да послужи за пример как се отправя градивна, аргументирана и интелегентна критика. С удоволствие чета всичките му дълги мнения, макар че по повечето въпроси мисля друго.

+1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 2:21 pm 
Аватар

Слухът е, че Борат е вдигнал мерника на Гонзо и чака само още една издънка и го сменя с Илиан Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 2:24 pm 
Аватар

Стига бе! Аз се надявах на Авраам Грант :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 4:51 pm 
Аватар

Радко написа:
Слухът е, че Борат е вдигнал мерника на Гонзо и чака само още една издънка и го сменя с Илиан Илиев.

Ако четем между редовете, изказването на Ганьо след мача с Минорк беше доста показателно. По това може да се ориентираме накъде
ще задуха вятъра скоро време. Със сигруност "зад кулисите" Гонзо и Ганьо в момента не са ОК, така че е възможно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 16, 2011 10:42 pm 
Аватар

Много по-вероятно е на Батков да не му се занимава изобщо с треньори щото това са още главоболия и разходи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]