forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 8:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1071 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:08 pm 

forzabloo написа:
echoes написа:
смятам да букна полет до брюксел до половин час. моля, ако некой има нещо, с което да ме разколебае, да го направи бързо.. например, сигурна ли е тая програма вече?? :lol: лети се на 30-ти ноември, на първи мач, и на втори се връща. това за 80 кинта, без таксите!! на мен ми звучи ПЕРФЕКТНО, но.. да не пропускам нещо?

страх ме и искам да букна бързо, защото миналата година за 1 ден точно скочиха с 300 лева.

http://en.uefa.com/MultimediaFiles/Down ... WNLOAD.pdf
Ето програмата на всички мачове от ЛЕ с дати и часове. Да се надяваме да няма промени :roll:

По спомен, миналата година промениха първоначалната програма, която излезе от УЕФА...раничко ми се вижда за резервиране на полети... :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:19 pm 

echoes написа:
да бе са го гледам, 10 евро има некви бусчета, или 85 евро такси :lol:

едит: буукнах, ебал съм му майката.. летене вторник, прибиране четвъртък, мачо у сряда.. 87 лева. не знам дали скоро през живота си съм правил нещо по-прибързано :lol:

Това последно с или без летищните такси е... Че и аз съм ин а хъри, а за Лил нищо не намирам.. може да се направи врътката с Брюксел дори с тях :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:20 pm 
Аватар

в Гент има ли нещо за раглеждане? и дали ше има късни рейсове обратно към Брюксел след мача, или ше трябва да спим в Гент някъде? иначе пристигаме във вторник в 8 сутринта, отиваме в Брюксел, ще разглеждаме там, у-а, ше намерим хостелче за вечерта, а на другия ден, тоест на първи - отиваме в Гент за мача. лошото е, че летим на 2ри в 8:20, а мача предния ден е късен, треа да видим как ше се придвижим от Гент до Шарлеоа, което са си 2 часа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:23 pm 
Аватар

S.C.F. написа:
echoes написа:

едит: буукнах, ебал съм му майката.. летене вторник, прибиране четвъртък, мачо у сряда.. 87 лева. не знам дали скоро през живота си съм правил нещо по-прибързано :lol:

Това последно с или без летищните такси е... Че и аз съм ин а хъри, а за Лил нищо не намирам.. може да се направи врътката с Брюксел дори с тях :roll:

еми ебалиго, с таксите е май.. един приятел запази с неговата карта - за мен, жена ми и него си, взе му 260 лева.

[17:49:23] аз каза: и кво са колко пари ти изтегли от картата общо за тримата?
[17:49:39] dse каза: 260 leva za trimata e sumata
[17:49:45] dse каза: 60 leva sa taksite
[17:49:50] dse каза: 10 euro na chovek
[17:49:58] dse каза: in ache
[17:50:00] dse каза: chisto
[17:50:01] dse каза: e 200 lv
[17:50:05] dse каза: bez taksite
[17:50:16] аз каза: таксите сега ли ти ги взе или?
[17:50:26] dse каза: emi da
[17:50:32] dse каза: pri rezervaciqta stava

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:27 pm 

echoes написа:
S.C.F. написа:
echoes написа:

еми ебалиго, с таксите е май.. един приятел запази с неговата карта - за мен, жена ми и него си, взе му 260 лева.

[17:49:23] аз каза: и кво са колко пари ти изтегли от картата общо за тримата?
[17:49:39] dse каза: 260 leva za trimata e sumata
[17:49:45] dse каза: 60 leva sa taksite
[17:49:50] dse каза: 10 euro na chovek
[17:49:58] dse каза: in ache
[17:50:00] dse каза: chisto
[17:50:01] dse каза: e 200 lv
[17:50:05] dse каза: bez taksite
[17:50:16] аз каза: таксите сега ли ти ги взе или?
[17:50:26] dse каза: emi da
[17:50:32] dse каза: pri rezervaciqta stava

Ммм добре впечатли ме.... Искам и аз... Дай, моля те сайта таа и ние да букваме докато не са надущили че ще има мач и не са дигнали билетите :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:30 pm 
Аватар

http://book.wizzair.com/skylights/cgi-b ... cgi?step=1

SD си запазихме 30тина билета за 21.10 София - Брюксел
23.10 на обратно
около 100лв общо на човек излиза ЗАСЕГА..
Който иска да си запазва за синия самолет, че почва да поскъпва :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:33 pm 

S.C.F. написа:
Ммм добре впечатли ме.... Искам и аз... Дай, моля те сайта таа и ние да букваме докато не са надущили че ще има мач и не са дигнали билетите :)))

Никой нищо не надушва - просто нискотарифните са на принципа всеки следващ билет е по-скъп, като се юрне навалицата и изкупува евтините билети. Твай :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:37 pm 
Аватар

LSFC написа:
http://book.wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?step=1

23.10 на обратно
Който иска да си запазва за синия самолет, че почва да поскъпва :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

ама мача е на първи декември, бе, братле :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:38 pm 
Аватар

Добър жребии, можеше и по-зле да бъде :) радвайте се момчета и САМО ЛЕВСКИ

Последна промяна Shivachev на Пет Авг 27, 2010 6:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:38 pm 
Аватар

echoes написа:
LSFC написа:
http://book.wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?step=1

23.10 на обратно

ама мача е на първи декември, бе, братле :shock:

21 октомври (четвъртък) 22:05 - Лил - Левски :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:39 pm 
Аватар

До входа на централата на УЕФА има табела и на нея пише - NO INDIANS! .. Наздраве за що годе добрия жребии!

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... 66&bih=575

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:40 pm 
Аватар

Гугъл преводача добра работа върши, португейците от форума на Спортинг са много щастливи, дори си правят некви модификации с името ни, щото на техния език "leva o ski" значело "вземи ските" или нещо подобно :smt003

Да оправдаем португалското си име - гостуването им декември да бъде съчетано с мощен мраз от колхоза, ганя полива обилно терена с вода, и ги спукваме на хокей :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:40 pm 
Аватар

ааа, ясно, да бе :lol: колко километра е брюксел - лил?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:41 pm 
Аватар

До входа на централата на УЕФА има табела и на нея пише - NO INDIANS! .. Наздраве за що годе добрия жребии!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:43 pm 
Аватар

echoes написа:
в Гент има ли нещо за раглеждане? и дали ше има късни рейсове обратно към Брюксел след мача, или ше трябва да спим в Гент някъде? иначе пристигаме във вторник в 8 сутринта, отиваме в Брюксел, ще разглеждаме там, у-а, ше намерим хостелче за вечерта, а на другия ден, тоест на първи - отиваме в Гент за мача. лошото е, че летим на 2ри в 8:20, а мача предния ден е късен, треа да видим как ше се придвижим от Гент до Шарлеоа, което са си 2 часа.

Има влакове, бусове... в Белгия транспорта е разгърнат доста акуратно... няма да имаш никакви проблеми. Аз все още мисля дали до Шарлероа или до Брюксел да летя.... или да паля колата по-добре... до утре ще съм решил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:43 pm 
Аватар

Shivachev написа:

СПРИ СПАМА БЕ :!:

Последна промяна lal на Пет Авг 27, 2010 7:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:44 pm 
Аватар

echoes написа:

Има, има за гледане в Гент. Приятен град ми казват, че е. Аз в понеделник запазвам билети. Утре ще пусна някаква тема да организираме нещо, ако има още желаещи. Ще трябва да се правят 2 нощувки. До Гент с влак от Брюксел е 4 евро. Има доста добри хотели по 100 евро на човек в двойна стая за 2 нощувки. :bigok

За групата:
Много палава група с още по-палава програма. Тук всичко е възможно. От това Спортинг да отпаднат, до това Левски да завърши с 1 точка, примерно. Изключително непредвидими отбори от средна класа, изключително мечтана програма. Започваме с аусайдера, завършваме с фаворита и двата мача домакини. Бием ли Гент нещата стават доста интересни. Лошото е, че белгийските отбори са ни каръщина. Но не трябва да се оповаваме на това. Спортинг са силни, фаворити са, но не са нищо грандиозно. Лил са си средняшко френско отборче, нищо повече от Оксер и доста под Марсилия. Гент пък си е аутсайдер, предполагам играещ приятен футбол, типично за белгийските отбори. Ако играем добре мисля, че можем да победим и трите отбора в София. Надявам се да измъкнем и нещо навън, независимо дали срещу Лил или срещу Гент. Групата е добра, да се стягат наш'те и да ни радват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:45 pm 
Аватар

извинявай, но работодателите ми са решили да пестят откъм интернет и току няма и спира .. ако има начин да ги изтрия казвайте .. пак се извинявам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:48 pm 
Аватар

Защо искате в Гент, след като Лил ще е първото яко гостуване и ще има повече хора, отбора е по-интересен, както и публиката им?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:49 pm 

Richard Long написа:
Гугъл преводача добра работа върши, португейците от форума на Спортинг са много щастливи, дори си правят некви модификации с името ни, щото на техния език "leva o ski" значело "вземи ските" или нещо подобно :smt003

Да оправдаем португалското си име - гостуването им декември да бъде съчетано с мощен мраз от колхоза, ганя полива обилно терена с вода, и ги спукваме на хокей :lol:

На Спортинг ще им се види много интересна София през Декември. Оптимист съм за този мач. И аз мисля, че най-големите клизми ще са срещу Лил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 6:52 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Има, има за гледане в Гент. Приятен град ми казват, че е. Аз в понеделник запазвам билети. Утре ще пусна някаква тема да организираме нещо, ако има още желаещи. Ще трябва да се правят 2 нощувки. До Гент с влак от Брюксел е 4 евро. Има доста добри хотели по 100 евро на човек в двойна стая за 2 нощувки. :bigok

аз съм бил два пъти в чужбина, в Сърбия на концерт и в Унгария на мач.. и двата пъти бяхме в перфектни хостелчета, за по 15-20 евро, така че тия хотели.. не, мерси. не смятам да правя друго в хотела, освен да се изкъпя, изсера и заспя. :lol: 50 евро ми е отиването до там, все съм дал 100 за хотел :smt003

моят план е като пристигнем в Шарлеоа, отиваме в Брюксел, има бусче за 10 евро, проверих, пътува към час. там ше запазим хостелче още от България от hostels.com, където си запазвах в Унгария и съм супер доволен от сайта, разглеждаме си Брюксел цял ден, вечерта се прибираме, спим, а на другата сутрин рано отиваме в Гент. бири, мири, разглежадане и на Гент, вечерта победа, която ни класира напред, пак бири и по възможност - обратно към Брюксел. спане, и сутрина рано към Шарлеоа отново, тъй като в 8:20 е обратния полет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:04 pm 
Аватар

Цитат:
колко по-евтино от 100 лева бе даеба?

аз често казано не знам защо скочихме на гент, може би не знаех, че е толкова близко Лил, а и все пак си по-далеч, минаване на граница, и така нататък. пък и мразим французи :lol: ако изскочат некви кинти обаче, и се запазят горе долу такива цени.. може да отидем и там, така или иначе за Гент вече запазихме билети, така че нема връщане назад :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:06 pm 
Аватар

Програмата на Левски: :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

16 септември - Левски - Гент, 20:00 часа
30 септември - Спортинг - Левски, 22:05
21 октомври - Лил - Левски, 22:05
4 ноември - Левски - Лил, 20:00
1 декември - Гент - Левски, 22:05
16 декември - Левски - Спортинг, 20:00

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:08 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Много палава група с още по-палава програма. Тук всичко е възможно. От това Спортинг да отпаднат, до това Левски да завърши с 1 точка, примерно. Изключително непредвидими отбори от средна класа, изключително мечтана програма. Започваме с аусайдера, завършваме с фаворита и двата мача домакини. Бием ли Гент нещата стават доста интересни. Лошото е, че белгийските отбори са ни каръщина. Но не трябва да се оповаваме на това. Спортинг са силни, фаворити са, но не са нищо грандиозно. Лил са си средняшко френско отборче, нищо им повече от Оксер и доста под Марсилия. Гент пък си е аутсайдер, предполагам играещ приятен футбол, типично за белгийските отбори. Ако играем добре мисля, че можем да победим и трите отбора в София. Надявам се да измъкнем и нещо навън, независимо дали срещу Лил или срещу Гент. Групата е добра, да се стягат наш'те и да ни радват.

Групата ни е поне толко шибана колкото свинската, не знам що всички се радват. Гент вчера биха 2:0 Фейенорд, ние се озорихме с изпадащи шведи. Спортинг са ясни, а Лил по ква логика се определят за средняшко отборче не знам, последните години са неизменно в топ отборите на Франция, играха 3 пъти в ШЛ (един път си минаха групата) и са наказвали доста сериозни тимове като MЮ, Милан на "Сан Сиро" и т.н., за мен те са по-силни от Бешикташ.

Единственото хубаво нещо е програмата, почваме домакини с най-малко силния, и приключваме със Спортинг, ако дотогава са се класирали, едва ли ще отидат с титулярите си в декемврийския студ в София. Имаме 10% шанс да минем групите, аз ще съм доволен и на 4-5 точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:11 pm 
Аватар

Richard Long написа:
DirtyDog написа:
Много палава група с още по-палава програма. Тук всичко е възможно. От това Спортинг да отпаднат, до това Левски да завърши с 1 точка, примерно. Изключително непредвидими отбори от средна класа, изключително мечтана програма. Започваме с аусайдера, завършваме с фаворита и двата мача домакини. Бием ли Гент нещата стават доста интересни. Лошото е, че белгийските отбори са ни каръщина. Но не трябва да се оповаваме на това. Спортинг са силни, фаворити са, но не са нищо грандиозно. Лил са си средняшко френско отборче, нищо им повече от Оксер и доста под Марсилия. Гент пък си е аутсайдер, предполагам играещ приятен футбол, типично за белгийските отбори. Ако играем добре мисля, че можем да победим и трите отбора в София. Надявам се да измъкнем и нещо навън, независимо дали срещу Лил или срещу Гент. Групата е добра, да се стягат наш'те и да ни радват.

Групата ни е поне толко шибана колкото свинската, не знам що всички се радват. Гент вчера биха 2:0 Фейенорд, ние се озорихме с изпадащи шведи. Спортинг са ясни, а Лил по ква логика се определят за средняшко отборче не знам, последните години са неизменно в топ отборите на Франция, играха 3 пъти в ШЛ (един път си минаха групата) и са наказвали доста сериозни тимове като MЮ, Милан на "Сан Сиро" и т.н., за мен те са по-силни от Бешикташ.

Единственото хубаво нещо е програмата, почваме домакини с най-малко силния, и приключваме със Спортинг, ако дотогава са се класирали, едва ли ще отидат с титулярите си в декемврийския студ в София. Имаме 10% шанс да минем групите, аз ще съм доволен и на 4-5 точки.

Състава на Лил не е този който мачкаше в ШЛ преди години. Освен това не се знае Гент ли е много силен, или Фейенорд е прекалено слаб. Айде стига песимизъм и дори реализъм, след вчерашната победа е нормално да сме крайни оптимисти :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:12 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Цитат:
колко по-евтино от 100 лева бе даеба?

Мачът с Лил е по-скоро, следователно и полета. Някой тук го написа, че колкото по-скоро е полета толкова по-скъпи са билетите. А и след като са взети вече 30 билета гаранция цената ще скочи.

ами в момента, за тези дати, които е писал LSFC е 59 отиването и 98 лева връщането, тоест към 160 лева. това е до Брюксел, все пак, оттам имаш пътуване към Лил. до Гент, пак в момента, е 77 лева, без таксите, ама и за Лил е без таксите, тоест с по 20 лева отгоре и двете. демек, разликата в цените е двойна само за самолета, а и километрите Брюксел - Гент и Брюксел - Лил са поне двойни също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:12 pm 
Аватар

joro123 написа:
Гледам че нещо се сърдите за гостуванията - ние ще си гледаме отбора на Георги Аспарухов, а миячите ще ги пуснеме по гостуванията - така всички ще са доволни :lsfc3

Абсолютно :bigok
Гент и Лил са ми на по около 140-50 мили от градО. Нахлува се обезателно :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:18 pm 
Аватар

аааааа, едит по горния ми пост, вече и нашето гостуване, за Гент, за което си взехме билети за трима душа за 200 лева, е 200 лева само за 1 човек :lol: говедата нахлуха мощно, браво, говеда! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:23 pm 
Аватар

Докато се изсера и тия са качили цената 2но, тъкмо щех да резервирам :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 27, 2010 7:23 pm 
Аватар

От всички трипове, най си заслужава този до Гент :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1071 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]