доста брак и мъка имаше в играта , но трябва да отчетем че чернокожец по най-оркски възможен тони-велков-с-лилавите-венци начин се бяха окопали да пазят 0-0. За цял мач нямаха едно положение, ако имахме читава защита нямаше и центъра да минат. Иначе нямахме много късмет с положенията, врарчето им пак имаше ден (като предния мач в бургъз) и вече виждах как отиваме на пореден неприятен резултат с тва селско отборче и най-после влезе - с тяло ли с кур ли се ми е тая.......Сашо Александров пълни душата, срам за всички които не могат да стигнат и 1/3 от хъса му! БачИ Йовов вече само на татуировки го докарва, Младенов пълен фигурант ама ПЪЛЕН....напомня ми за играта на МЕчо , само дето Мечо в най-слабите си мачове е бил около 13013031010 пъти по-добър, Гара без Жоазиньо е половин Гара, Дарко се загуби......добре игра Иво Иванов, незнам каква е тая постоянна хранилка по него, ама отговорно заявявам че въпреки слабостите си играе много по-стабилно от Милиев.....този последния милия, май трябва да го пускаме да играе халф

.....вижда се че за защитник не става ама никак...,има учудващо точен пас и центриране а дори и гол щеше да вкара.......
Юлу-Матодно както отбеляза РИОТ по-горе само в БГ могат за 3 мача да го анатемосат...има футбол в тая печка сигурен съм че малко време му трябва преди да започне да мачка...трудно му е да се нагоди към нечовешките условия в БГ още явно....Димов добре....надявам се да не увехне и да стане втори Миро Иванов, Сърбина много добър особенно в центриранията - най-после някой да успее да центрира в тоя отбор, бори се , играе с хъс, не случайно "козирка бойс" скандираха Марко, Марко!
П.С> и от 10 страници коментари
никой не отбеляза първата прилична подкрепа от СЕКТОР Б за сезона!
ГОЛЯМО БРАВО на всички които не спряха да подкрепят отбора цял мач с песни за ЛЕВСКИ и почти без кретенски рефрени...