forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 382 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 8:55 pm 
Аватар

За мен не е грешка пък, че вадят Митрев. Имаме 3-ма що годе равностойни вратари, и всеки заслужава шанс. Знам, че всички сте фенове на Божката, и аз го харесвам, ама повече симпатизирам на Акалски, така че нямам нищо против. Всеки трябва да си заслужи титулярното място. За треньорски грешки ще говорим накрая на сезона, всичките бяхте много тихи с Гент и Лил, сега взехме да режем глави, да гоним, да анатемосваме...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:06 pm 

с Лил ни коства класирането . Божката е перфектен вратар , но все още не е за големите мачове . И аз мисля ,че Акалски трябваше да пази срещу прасетата .
Дано за купата да се представим добре и да е при след мач с чорбата ,че за шампионата остана надежда само за победи и да се надяваме латекса да сбъркат фатално .
пп. Дано утрем да победим ония неудобните , че не се издържа чорбата да са пред нас

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:14 pm 
Аватар

Е бием ги, бахти тъпото доко :bigok А Берое вдругиден мошно и гробовно изнасилват селяните с 1 на 0 с гол в 93тата минута.. Е така смятам да ми премине утрешния неделен ден + понеделника, друга вариант НЯМА :!: :bigok

Последна промяна jonnka на Съб Мар 05, 2011 9:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 9:17 pm 

Чул те Бог ! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 11:09 pm 
Аватар

antonatan написа:
Бедрока дали ще работи
Няма причина да не бачка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 05, 2011 11:56 pm 
Аватар

След тоя мач има изгледи да сме на 5то място. Ей богу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 1:39 am 

Тоя мач ще страдаме...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 1:54 am 
Аватар

Тоя мач го взимаме без проблеми :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 1:59 am 
Аватар

Brannik написа:
Тоя мач го взимаме без проблеми :smt006

тва съм го чувал некъде съвсем скоро :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 2:47 am 

САМО ЛЕВСКИ БЕ :lsclapp :!: :!: :!: :!: :!: :acab :drunk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 3:04 am 

JonnKa написа:
За мен не е грешка пък, че вадят Митрев. Имаме 3-ма що годе равностойни вратари, и всеки заслужава шанс. Знам, че всички сте фенове на Божката, и аз го харесвам, ама повече симпатизирам на Акалски, така че нямам нищо против. Всеки трябва да си заслужи титулярното място. За треньорски грешки ще говорим накрая на сезона, всичките бяхте много тихи с Гент и Лил, сега взехме да режем глави, да гоним, да анатемосваме...

Аз също си мисля, че Митрев не трябва да ние титулярен вратар...Заедно със Балтанов и Огнянов ще си останат ВЕЧНИТЕ юноши, които чакат своят шанс :( Не казвам, че няма качества, но според мене Акалски има по-голям капацитет от възможности.
Доко доко трябва да ги смачкаме :) Да сменя поста на Дани Младенов с тоя на Матондо и всичко ще е на 6 !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 8:47 am 

Мачо ще го дават ли по някоя ТВ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 9:18 am 
Аватар

По btv action, всички мачове от "А група" вървят само по нея. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 10:26 am 
Аватар

Локомотив София - ЛЕВСКИ 2:4
:D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 10:34 am 
Аватар

Не знам Ясен или Гонзо (надявам се първия!) е взел това решение за изваждане на Митрев от групата, ама мощен кур да яде за тая педерастка постъпка. Нема да ми извади Дани Младенов дето от 15 изиграни мача има само два в които не бил централен наблюдател, ами точно Божката... :slap Не мисля, че другите ни двама вратари са слаби, но те буквално могат да чакат с години - Петков колко време беше подгласник на Иванков? Много бързо се забравиха 5-6 силни мача на Митрев за сметка на грешките в дербито. И какво като сгреши? Гола вода бехме при всяко положение и нямаше изгледи да вземем мача. Даже Ясен немаше и смелостта да каже, че го смята за виновен, ами само изсра некви заучени фрази за равностойните вратари...екстра просто.

Днеска казвайте къде ще бръскаме преди операта, заебете футбола :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 11:22 am 
Аватар

Днес така виждам състава:

---------------- Акалски-------------------
---------Милиев------------ИИ5------------
Мулдер----------------------------Минев---
----------Грийн---------Гаджев------------
Матондо---------------------------Видович
--------------Дарко-----------------------
--------------------Гара-------------------

Ако Тасевски пак играе като след тежка нощ в чалгабар -> Дани Младенов или Кривия още на полувремето.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 11:33 am 
Аватар

Аз съм за Даниел Димов ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 12:25 pm 
Аватар

Някой да ми напише лично какъв е планът, че съм надъхан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 12:33 pm 
Аватар

Измисли ли се нещо за бръскане преди мача? Излизам по работа и след 16 часа почвам да обикалям кръчмите по центъра, ако не ви открия, ще ви се разсърдя, че не ме искате :smt042 :smt042 Иначе сериозенo, примерно за бедрока след 16~16.30...

Edit:за билети ще има ли каса или да ходя до германоса :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 1:03 pm 
Аватар

:smt031 :loser2

След появата на телевизията стана ясно, че даже директното излъчване предполага избор, манипулация. В моя отдавна писан текст "Случайност и интрига" (днес в L'Oeuvre ouverte, Paris, Seuil) се опитах да покажа как система от поне три камери, заснемащи футболен мач (събитие, което по дефиниция върви по спортна логика и центьр-нападателят не би се съгласил да изпусне гола заради спектакъла, а вратарят не би се съгласил да му позволи да го реализира), извършва селекция на събития, заснема определени действия, пренебрегвайки други, заснема публиката за сметка на играта и обратното, показва терена под определен ъгъл, накратко казано, интерпретира или показва мач, видян от режисьора, а не мач сам по себе си.

Но анализите не поставят под въпрос неоспоримия факт, че събитието става независимо от предаването му. Предаването интерпретира събитие, което се развива самостоятелно, като възсъздава една част, един подстъп, една гледна точка, т.е. винаги става дума за определен поглед към съществуваща "извън-визуална" реалност.

Това разсъждение обаче бива оспорвано чрез серия от феномени, отчетени

отдавна:

1. Знанието, че едно събитие ще бъде заснемано, повлиява подготовката му. В примера с футбола може да се забележи трансформацията на старата кожена футболна топка специално заради телевизионния екран в топка на черни и бели сектори; вниманието, с което организаторите поставят важните реклами в стратегически позиции, за да измамят камерите и държавния оператор, който не иска да прави реклама; да не говорим за определени промени на фланелките, налагащи се по съображения, свързани с възприятието на цветовете.

Който гледа телевизия на кафево!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 2:28 pm 
Аватар

Trent написа:
Не знам Ясен или Гонзо (надявам се първия!) е взел това решение за изваждане на Митрев от групата, ама мощен к.р да яде за тая педерастка постъпка. Нема да ми извади Дани Младенов дето от 15 изиграни мача има само два в които не бил централен наблюдател, ами точно Божката... :slap Не мисля, че другите ни двама вратари са слаби, но те буквално могат да чакат с години - Петков колко време беше подгласник на Иванков? Много бързо се забравиха 5-6 силни мача на Митрев за сметка на грешките в дербито. И какво като сгреши? Гола вода бехме при всяко положение и нямаше изгледи да вземем мача. Даже Ясен немаше и смелостта да каже, че го смята за виновен, ами само изсра некви заучени фрази за равностойните вратари...екстра просто.

И като изкара Дани Младенов кой да сложи на негово място ? Киров или Хмариян ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 2:34 pm 

Tuchkata написа:
Trent написа:
Не знам Ясен или Гонзо (надявам се първия!) е взел това решение за изваждане на Митрев от групата, ама мощен к.р да яде за тая педерастка постъпка. Нема да ми извади Дани Младенов дето от 15 изиграни мача има само два в които не бил централен наблюдател, ами точно Божката... :slap Не мисля, че другите ни двама вратари са слаби, но те буквално могат да чакат с години - Петков колко време беше подгласник на Иванков? Много бързо се забравиха 5-6 силни мача на Митрев за сметка на грешките в дербито. И какво като сгреши? Гола вода бехме при всяко положение и нямаше изгледи да вземем мача. Даже Ясен немаше и смелостта да каже, че го смята за виновен, ами само изсра некви заучени фрази за равностойните вратари...екстра просто.

И като изкара Дани Младенов кой да сложи на негово място ? Киров или Хмариян ?

Матондо ;) Съставът, постнат от Vincenzo и аз го смятам за най-удачен в този двубой.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 3:17 pm 
Аватар

След 15:30 в Бедрок. Така сме се рзабрали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 3:22 pm 
Аватар

Цитат:
Седмица след кошмарната загуба с 1:3 от лит(*кс-етрополе, първа на стадион "Георги Аспарухов" от 26 години насам, Левски излиза единствено с целта да спечели трите точки в друго столично дерби с Локомотив София на Националния стадион "Васил Левски" от 18,00 часа. Наставникът Ясен Петров, който при поражение днес рискува да остане без работа, ще направи няколко промени в състава за двубоя с "железничарите". Както е известно, вчера Пловдивския Джанини извади от състава Божидар Митрев, а днес той ще бъде заменен от 19-годишния Пламен Илиев. Закупеният от Видима-Раковски през януари младок досега има едва 120 минути със синята фланелка в три контроли: 30 мин. срещу Еноси Александруполи, 45 мин. срещу Виктория Пилзен и още толкова срещу Чавдар Бяла Слатина. Освен това той пропусна половината лагер в Кипър заради ангажименти с младежкия национален отбор на България, но днес ще дебютира като титуляр.

Илиев няма да е единственият дебютант в състава на Левски, тъй като от първата минута ще играят още двама. Пристигналият от Черно море Даниел Димов ще замени наказания капитан Христо Йовов, като трябва да помага на Владимир Гаджев да спира атаките на противника и да организира тези на неговия отбор. Сръбският халф-бек Марко Видович пък ще играе в схемата 4-2-3-1 отляво пред национала Веселин Минев. Срещу "армейците" на тази позиция действаше друго от новите попълнения Жанвион Юлу-Матондо, но и той разочарова, както и останалите си съотборници, и днес ще бъде пробван отдясни на мястото на Даниел Младенов, който пък остава на пейката.

Отбелязалият хеттрик в първата среща между двата тима през август (3:1) Гара Дембеле ще търси първи гол за тази пролет, а подалият му за две от попаденията в предишната среща Дарко Тасевски ще действа зад него. Защитата ще бъде същата, която излезе срещу лит(*кс-етрополе - Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн, Йордан Милиев и Минев.

@ http://football.sportal.bg/news.php?news=291251

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 3:30 pm 
Аватар

Чудно как изведнъж на всички им свършиха парите за тоя мач или се разболяха :o :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 3:38 pm 
Аватар

Е нещо не ми се вЕрва Пламен да е титуляр.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 3:45 pm 
Аватар

Николай написа:
Чудно как изведнъж на всички им свършиха парите за тоя мач или се разболяха :o :ohmygod

Или имат неотложни задачи...Чорбарска работа :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 3:59 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
След 15:30 в Бедрок. Така сме се рзабрали.

Некой ше ме светне ли къде е т'ва? Че нещо ме фаща скуката у нас :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 4:00 pm 
Аватар

Aко ви прават засада, потанцувайте и заради мен, а на свинете им посинете зурлите и може да заколите некой от тех :blass

Едит: сметам да го играем wаtch out около Бедрок с едни едрогабаритни скучаещи съкварталци :smt047

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 06, 2011 4:58 pm 
Аватар

К.р за парите, болестите и времетоооооо. Аре към стадиото.
:lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4
:lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 382 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]