forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 7:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 14, 2011 10:31 am 
Аватар

Renaissance написа:
Вчера случайно установих, че Радан Мирянов бил асистент във ВинсО. Още по - стряскащото е, че ми е преподавал. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Една вечер СД го насра заради некъв мач на Пирин и мойта вика: Тоя що така говори за него, той е добър човек :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 14, 2011 7:40 pm 

Съдийските аванти за Ловеч
Във всеки по-завързан мач за Литекс реферите идват на помощ. Най-често по едно рамо на ловчанлии е удрял съдията Николай Йорданов, той е свирил три от общо осемте мача.

I кръг: Литекс – Миньор 2:1. Спорна дузпа за оранжевите за 2:0. Пламен Николов е повален в пеналта. Съдия на мача е Николай Йорданов.

II кръг: Берое – Литекс 1:1. Ангел Ангелов не свири чиста дузпа за старозагорци.

VI кръг: лит(*кс-етрополе – Литекс 1:1 В началото на двубоя не е дадена дузпа за червените, а при следващата контраатака Литекс вкара за 0:1. Същото положение в полза на Литекс беше отсъдено като дузпа от Стефан Спасов–Пастата. Светльо Тодоров я пропуска.

Х кръг: Сливен – Литекс 0:1. Съдията Ивайло Стоянов свири спорна дузпа срещу Том, с която Литекс печели.

ХI кръг: Литекс – Левски 2:1. В 30-ата минута Христо Янев изравнява от пряк свободен удар. Остават съмнения при нарушението срещу Нифлор. Съдия на мача е Станислав Тодоров.

ХII кръг: Литекс – Славия 2:0. Николай Йорданов подминава няколко положения за дузпа за Славия. Емил Велев нахлува на терена заради претенции и е изгонен. След мача Венци Стефанов скача на съдиите.

ХIV кръг: Литекс - Локо (Сф) 1:0. В 86-ата минута Иво Иванов е задържан за фланелката. Ангел Ангелов си затваря очите и в ответната атака Дока вкарва за 1:0.

ХVII кръг: Пирин – Литекс 1:2. Спорни засади, свирени срещу Пирин. Спестен червен картон от Николай Йорданов на Дока за удар без топка.

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6041_14.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 3:15 am 

StoqnS написа:
Gesha91 написа:
Идеята ми беше, че ако докарат дотам първенството, титлата да се решава на мача с нас, ще ги победим!
Пич, там е работата, че е практически невъзможно да се стигне до този сценарий!Разбира се много ще се радвам да се случи, но поне в момента е много малко вероятно :? Нито микревското джудже ще остави да се стигне дотам, нито Левски ще може да спечели всичките си мачове до 26-я кръг, който е чак през Май!
Сещаш се, че с тази игра, която показахме в първите 2 мача, до 26-я кръг сигурно ще сме изгубили поне още 5 точки!За да се стигне дотам, че мачът ни с Литекс да е решаващ за титлата, то те ще трябва да са изгубили поне 10 точки!!!Къде виждаш това да се случи реално?Те реално могат да губят точки срещу Локо(Пд) в Ловеч (при положение, че Коко Динев наистина иска да играе в ЕКТ и не разчита да хвърли всичко в турнира за КБ) и срещу прасюгите!Евентуално може да се получи изненада срещу ЧМ(малко вероятно), срещу цаците(още по-малко вероятно) и срещу Академик(това си е направо в сферата на фантастиката)!на мен лично по-вероятно ми се струва ние да си спечелим всичките 13 мача до края на първенството, отколкото те да изгубят комфортната преднина, която имат пред нас :?
Но топка е, не се знае какво ще се случи :smt026 На мен ми се иска нашите футболисти да се борят до край, пък може в крайна сметка и да... :ls-cup :smt023

Надежата ми лично е в Слабия, цуцка, ЧМ и донякъде Черноморец, а да не забравяме и Локо София, които им взимат точки почти винаги.В мачовете между микре и ЛЕВСКИ има доста тръпка, това донякъде е по-стойностно дерби от ЛЕВСКИ цецка ( в чисто футболно отношение ). Срещу тЕх се събираме най-много хора( изключая мача с цура ) от вътрешното първенство. Помните ли един мач, когато ги победихме 2:1, имаше точно толкова хора колкото срещу ГЕНТ? 2000 и някоя, не съм сигурен точно коя. Така че, ако докараме мача за Титла, на пълен стадион, съм 100% сигурен, че ще ги биеме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 3:15 pm 
Аватар

Една от причините да има толко много хора на оня мач беше,че не го даваха по телевизора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 5:37 pm 

Зег зег дадумле написа:
SZ_FEN, блееш! :lol:

Вече си свърших работата :D.

Левски цака Чурка за халф на Берое

Халфът на Берое Тодор Христов, който през зимата бе на крачка от трансфер в Чурка, може да премине в Левски.

През януари крилото не се разбра за личните си условия с червените и сделката пропадна в последния момент. Сините се оглеждат за заместник на трансферното разочарование Матондо, а Христов е млад и евтин.

Той вече вкара първия си гол за сезона при победата на Берое срещу Славия с 2:1. Той има и две асистенции.

"Не съжалявам, че не преминах в Чурка. Имаше леки разминавания между мен и ръководството на Чурка. Те са име в българския футбол, но това не означава, че веднага ще подпиша с тях", отсече Христов.

"Аз и моят настоящ клуб си имаме наши виждания. Щом те не бъдат изпълнени, най-нормалното е да няма сделка".

"Трансфери може да се правят и в бъдеще, но не е задължително да ходя в Чурка. Не съм фен нито на сините, нито на червените. В България викам за Берое, защото съм професионалист".

Крилото благодари на Илиан Илиев, че го довел в Стара Загора. "Не е удачно да правя характеристика на треньорите, с които съм работил. Благодаря на г-н Илиев, който ми даде шанс да играя", каза Христов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 7:46 pm 
Аватар

Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 7:54 pm 
Аватар

Евтаназията щеше да е по-добро решение :hitl5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 8:19 pm 
Аватар

Странното е, че не са наказали Гара :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 8:22 pm 

Дока пропуска мача с нас и прасетата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 8:25 pm 
Аватар

СелянинО написа:
Дока пропуска мача с нас и прасетата :smt006

Има апелативна комисия, не забравяй :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 15, 2011 9:19 pm 

Абе той бил наказан по някой си параграф 4, дето нямало обжалване пред Апелативната...май :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 2:56 pm 
Аватар

:smt044
Цитат:
Лаптопа отново впечатлява, прави разбор по мейла

Наставникът на Пирин Костадин Ангелов оправда псевдонима си Лаптопа. Преди мача с Литекс той изпрати по електронната поща на футболистите си персонален разбор за всеки един от тях какво да прави на терена.
Новаторството било продиктувано от това, че Лаптопа се опасявал от шпиони в отбора и по този начин искал да засекрети тактическите си намерения за двубоя

http://www.sportabg.com/bg-futbol/a-grupa/19344-laptopa-otnovo-vpechatlyava-pravi-razbor-po-mejla

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 3:01 pm 
Аватар

Да взема ИИ5 и ще му прави разбори по фейсбук :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 4:22 pm 
Аватар

Трендафил Терзийски уволнен от Черноморец
Нема да е лошо да дойде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 5:46 pm 
Аватар

Разбира се, все пак е уволнен от вселенския гранд Чернокожец. Най-логичното е да продължи кариерата си в скромното отборче Левски. Ще е шок за него, де. Все пак идва от отбор, пред който Барцилонътъ трИперИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:00 pm 
Аватар

Не става за тренер,викаш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:05 pm 

Седем:Едно написа:
Разбира се, все пак е уволнен от вселенския гранд Чернокожец. Най-логичното е да продължи кариерата си в скромното отборче Левски. Ще е шок за него, де. Все пак идва от отбор, пред който Барцилонътъ трИперИ.

Знаеш ли поне кой е Трендафил Терзийски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:13 pm 
Аватар

Много добре знам кой е. Чичо Митко Мировянския също е велик специалист и светило в областа си. Аз предпочитам кондиционен треньор от Холандия, Германия или Англия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:17 pm 
Аватар

Аз и на един португалец съм навит :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:21 pm 
Аватар

Лошото е,че к'ъвто и специалист да доде,не му се верва к'во се случва тука и след 6 месеца е чао :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:27 pm 
Аватар

За съжаление е така. Най-пресен е холандецО от школата - Ян Деркс. Ганя го изгони, щото е некадърен, но Галатасарй не мислят така и сега учи тяхните юноши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:34 pm 
Аватар

бай Трендо ще е супер да дойде, алхимик от старата школа е той, като Иван Абаджиев :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:42 pm 
Аватар

"и на тоя хрантутник ли ще трябва да плащам ?!?", нещо такова сигурно ще отговори мустакО, отсега е ясно... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:49 pm 
Аватар

STALKER написа:
бай Трендо ще е супер да дойде, алхимик от старата школа е той, като Иван Абаджиев :loser2

Без химия, няма физика :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:52 pm 
Аватар

Току що си идем от яж-ми-куро-симитли и познайте кой беше там. Наш Гонзо ,Дарко и Кривия :smt006 . Имаше медии ,БНТ мисля ,че беше там. Излязоха от общината и явно са подписали някакъв договор. Мисля, че става дума за стадиона в симитли. Интересно. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:54 pm 
Аватар

nikistankov написа:
Току що си идем от яж-ми-куро-симитли и познайте кой беше там. Наш Гонзо ,Дарко и Кривия :smt006 . Имаше медии ,БНТ мисля ,че беше там. Излязоха от общината и явно са подписали някакъв договор. Мисля, че става дума за стадиона в симитли. Интересно. :blass

причината е http://football.sportal.bg/news.php?news=293111
"Септември (Симитли) от утре официално става сателит на Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 16, 2011 6:56 pm 
Аватар

Да ,да току що прочетох. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 18, 2011 5:29 pm 

Седем:Едно написа:
Много добре знам кой е. Чичо Митко Мировянския също е велик специалист и светило в областа си. Аз предпочитам кондиционен треньор от Холандия, Германия или Англия.

А аз предпочитам Меси да води атаката на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2011 4:12 pm 
Аватар

Видима поведе на Черноморец... Какво стана с Бургаския отбор... или Орка е виновен или има нещо друго сбъркано при тях... Трагедия са!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2011 4:19 pm 
Аватар

Е какво да става - стана това, което беше ясно, че ще стане, още през паузата - спреха им кранчето, всички що-годе читави си вдигнаха дърмите или ги изритаха и толкоз. Тия беха дотук...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 104  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]