forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 6:35 pm 

Kocito_Kalki написа:
joro123 написа:
jurnalist0 написа:
В един европейски град, намиращ се на северната ни граница, на най-големия му стадион знаете ли как се сменя резултата? Качва се един човек със стълбата зад резултата и сменя картоните с цифрите :smt006

Предполагам имаш предвид Букурещ, само дето там строят некакъв хипер-ултра-мега модерен стадион, а ние едвам ремонтирахме националния. А тва с човека в таблото предполагам че е некаква ебавка щото като го гледам не виждам как вътре може да се смести цял човек, а и не са оставили прозорче да гледа къв е резултата :).

Между другото Косьо бащицата дали има някакви намерения да оправи положението със седалките в сектор Б или ще ни чака първо да измреме всичките от тетанус ?

Не, човека имаше предвид градския стадион в Русе :bigok

Там верно един се катери на една стълба и сменя картоните :loser2

Ахахах, тва ли бил европейския град :lol: Некак си приемливо е за отбор който аз лично вече не си спомням кога е бил в А група да може и нещо такова да има. Пак кяр че може да се види резултата, щото у нащо село 3 пъти влизахме в А група в последните 10-тина години и 3 пъти изпаднахме, ама резултата се разбираше единствено посредством справка със съседа :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 6:40 pm 
Аватар

kosjo написа:
Искаме ХД-ТВ табло за да виждаме по добре лицето на Мишата като ни поздравява за титлата :smt042

Ех, беха времена! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 6:57 pm 
Аватар

Тоя дето показва резултата :smt005 :smt005 ,умирам от ташак,няма ли да го удари гръм.батков там ги слага тия,които му дължат кинти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 7:44 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Тоя дето показва резултата :smt005 :smt005 ,умирам от ташак,няма ли да го удари гръм.батков там ги слага тия,които му дължат кинти

Мъртвите не връщат пари, така че Месията не би рискувал живота на някой свой длъжник. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 8:33 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Там верно един се катери на една стълба и сменя картоните :loser2

Тоя сигурно е човекът - паяк. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 8:33 pm 
Аватар

Според мен таблото ще бъде новата квартира на Юлиан Ненчев. поне да мача с Гент...а ако не бием, може и да си остане там :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 9:05 pm 
Аватар

Всички в Перник на сапун ние ще направим, ще го залеем с газ и ще го запалим. :bigok Тая песничка е относно и само за черно - жАлтата оркска сган.Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 10:53 pm 
Аватар

Паметника около 6 ч. устройва ли сериозните бръскачки ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 11:19 pm 
Аватар

абе, мачът е от 21, ти до тогава ще умреш бе от пиене! :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 11:21 pm 
Аватар

Няма ,бе , до 1 съм на рАлта,а с колегата сме купили 4 литра водка и 4 двулитровки :lol: Аз от пиенЬе не умирам ,а сигура в баничаницата ( бившата) няма да са минали ушеви,та ще мИезим :smt007

Dimebag Darrell да нахлува :lol:

Последна промяна Лабрадор на Пет Сеп 10, 2010 11:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 11:25 pm 
Аватар

:ohmygod2 значи ако те видя на мача ще се направя, че не те познавам. "Човек, нищо не съм ял цял ден, умирам от град..." И се връща с 10 бири без да си вземе нещо за ядене..... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2010 11:28 pm 

пропускам, но в сряда батман се завръща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 2:08 am 
Аватар

Paincho написа:
sin написа:
Тоя сектор, поне в средата, трябва да се прециментира и седалките да се направят като на нациоаналния. Щом черноморец могат, що и ние да не можем ?

Защото наш Ганя му се свидят парите. :boisw :blass

Не става с циментиране. :wink: За този стадион има едно елементарно решение. Може би леко скъпо, но лелементарно. На този стадион единственият сектор, който важи е "А". Всичко останало е на насипи. Батков чака просто да вземе Раковски. :ohmygod2 Няма да стане. Ултра модерен стадион в България няма да видим, не ни и трябва. Няма кой да даде парите- не е рентабилен подобен стадион. Доводите- построете стадион, ще се пълни, защото е нов, не важат. Ще се пълни един сезон и после пак същото. Решението за "Герена" е просто и елементарно. Бута се трибуна по трибуна и на нейно място нови- сглобяеми да речем. Елементарно, така направиха Клуж. Да, изисква пари, не чак толкова много, но е доста добро решение. Доколкото съм чул от запознати с това- за три сектора, без "А", това ще струва около 10-12 милиона лева. И то скъпото е събарянето на старите трибуни, не толкова изграждането на новите. Имаше някакъв архитект, който разправяше, че е разговарял с Батков за подобно нещо, както и цялостното подобрение на базата. Всичко щяло да струва до 20 милиона лева. Изграждането на нови трибуни, ремонт на "А" сектор и козирката, ново тренировъчно игрище с осветление на мястото на старото общежитие и част от паркинга, или на мястото на автомивката (там имаше някакъв казус, че е частно). Както и цялостно освежаване около стадиона. Голям плюс е, че "А'' сектор подлежи на ремонт, имаме терен с писта и работата може да тече без да се затваря стадиона. Пак пример от Клуж- събаря се трибуна, изгражда се нова, нищо не пречи да се игаят мачовел. В общи линии имаме много добра основа като база и не е особено трудно да се направи нов стадион и цялата база да придобие перфектен европейски вид. И всичко това за доста прилични пари. Лично според мен, до няколко години всичко това ще бъде направено. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 2:40 am 
Аватар

За точно тия 20 милиона лева, Левски може да си построи един абсолютно приличен 20-25 хиляден стадион на принципа "най-евтината оферта". Не виждам защо Герена, дето отгоре на всичко е държавен, трябва да се преструктурира от частно лице. Ако дадат концесия за 30-50 години - окей, но така борад да налее милионите и след тва държавата току-така да си дръпне стадиона ... едва ли не го усеща. Просто си трябва концесия за НЯКОЙ стадион, който вече да се превърне в новият ни дом и дай Боже да бъде архитектурно бижу, защото такова си нямаме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 7:27 am 
Аватар

Герена си е наш бе човек :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 8:20 am 
Аватар

Наистина ми се струва тъпо да се влагат 20 милиона в Герена, при положение че за около два пъти повече може да се построи нещо ново, дори да е на мястото на стария стадион. А според мен няма как да не е печеливш стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 9:05 am 
Аватар

Нашата руина, наречена стадион, трябваше да се бутне и да се строи наново. Само че инвестираха в терена и сега ще се наложи да чоплят около него. Отделно тази козирка силно ме безпокои и всеки мач проверявам с колко милиметра е мръднала. Планирам спринт нагоре към фундамента, ако се наложи. Едно време Чорни наля 50 млн. лева за 3 години за нек'ви ебаси куците чужденци, вместо да започнем от основното, т.е. стадиона. На първо място е стадионът, после цялата база и школата, а най-накрая, ако си много отворен и имаш пари, купувай велики звезди. Иначе само свободни агенти и евтиняги.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 9:06 am 

3941 написа:
Герена си е наш бе човек :smt002

Не е наш, доколкото знам имаме само право на ползване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 11:11 am 
Аватар

което е за неограничено време...
мисълта ми беше че няма да ни го вземат след 20 години примерно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 12:03 pm 
Аватар

Нали казаха, че Герена е така построен, че не може да се реконструира...некви пръстни насипи а-у...иначе тия леките сглобяеми конструкции са си идеалка за беднячета като нас :blass важното е трибуните да са покрити, седалките - нормално закрепени, ей такива неща :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 2:34 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
....Няма кой да даде парите- не е рентабилен подобен стадион....

Стадион не печели само от мачове, има и други мероприятия :wink:
lazardel написа:
....Едно време Чорни наля 50 млн. лева за 3 години за нек'ви ебаси куците чужденци...

Хайде легендите пак колко пари бил дал Чорни. Тия псевдо играчи от къде ли не дето докараха за да ни залъгват какъв отбор ще прави не струват и 5 милиона, камо ли 25 милиона ойро :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 2:59 pm 

"Пич, не се обиждай ама не важиш. :wink:
Тука си е редно да влезе фен на МиньорО дето в един пост от три дума да напише пет псувни с десет правописни грешки, да ни обясни колко сме прости това софиянците и как всъщност София е едно големо село, а Перник е бил кралство по времето на Кракра, след това категорично да заключи че "Левски" (задължително написано с нарочна правописна грешка) само го подпират съдиите, комунистите, бате Бойко и бате Гойко инак отдавна да сте ни смачкали на терена и накрая, както си му е реда да последват куп заплахи за изтръгване на бъбреци, трошене на черепи, леене на кръв и масови Обийства с помощта на всемогъщия Винкел когато се осмелим (ако изобщо се осмелим, се) дори да наближим Перник за ответния мач.
Поне преди така ставаше "

Е .. :D за подпирането от съдиите да кажа .. според мен съдиите помагат на по-силните и власт имащи отбори , може би от страх не знам . На мачът миналата година между Левски и МиньорО определено нямаше дузпа , съдията беше на 3 метра от положението .. Не става въпрост само за Левски според мен съдиите винаги подпират някой , което разваля удоволствието от мача и от там се получава цялата боза . ..
само едно ще кажа - Литекс стана шампион ??????!!?!? Толкова са слаби - гледах ги на живо в Перник .. много много зле са .. как може да станат шампиони ..докато не спре тази корупция няма да се оправят нещата

П.С. От Перник съм си !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 3:05 pm 
Аватар

Ти па кой си да кажеш, че нямало дузпа :ohmygod Така са псевдо разбирачите в тая държава. А културната публика от Перник дето орева света беше по-близо до града си отколкото до положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 3:06 pm 
Аватар

Дузпа си имаше - Миро Тролея как сам ще си събуе обувката ей така, спънал се у чима и му паднала бутонката. :bigok Имаше си дузпа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 5:04 pm 
Аватар

bgpride написа:
....На мачът миналата година между Левски и МиньорО определено нямаше дузпа , съдията беше на 3 метра от положението....

Че вие някога ще признаете ли, че е имало дузпа когато е била за Левски?
Съдията, който е всичко друго ама не и левскар, отнесе шамари, псувни (типично за перничани) и накрая беше наказан за да ви се угоди, а наказанието му беше по-голямо от това на вашите играчи. След няколко кръга свириха срещу вас абсолютно несъществуваща дузпа мисля в Благоевград, ама нито имаше шамари, нито наказания за съдията. Явно имате проблеми, различни от футбола :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 5:53 pm 
Аватар

КапитанО на Миньоро ми е приятелче, уреди ли сме нещата :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 6:02 pm 
И на мен момчето от Видима, дето влезе второто полувреме срещу нас, Станимир, ми е съученик :lol: Затва беше и толкова трагичен :loser2 Може би най-трагичния играч, който съм гледал в "А" група от години :shock: :lol: Уцели точно веднъж топката и вместо към нашето наказателно я прати в тъч :ohmygod Затва па четири пъти се спъна в тревата и един път Милиев му еба майката...Бънджо завинаги един от нас :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 6:04 pm 
Аватар

Едно е Ел капитано на Миньоро, друго е некво футболисче от селската Видима... съжалявам, но бия по точки :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 6:05 pm 
Изображение

Запомнете това име и тази впечатляваща визитка :loser2 Събарял съм го от колело, докато правихме гонки 6-7 клас и рева около три пъти повече от мен дето паднах в една шахта, а ония само на асвалта :loser2 Бънджо, само ти ни остана :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 11, 2010 6:15 pm 
Аватар

Тия орките още не са открили бутона "цитирай" и думата въпроС

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]