forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Окт 24, 2025 8:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:05 pm 
Аватар

Специален поздрав за дочев http://www.youtube.com/watch?v=2JSDvaTUHzc за итревюто след мача

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:08 pm 
Аватар

Некои хора се взимате много насериозно такова чувство имам... Хората се си съдрали задниците да направят сектора да изглежда добре, обърнато знаме, чудо голямо деееба. Тая песен я откраднахме от Джипси Кингс, а да откраднеш от мангал си е цяло постижение :!: За къв кур се впрягате с тия хореографии, да не сме отбор по художествена гимнастика. Отива се, пее се, биеш, умираш от кеф, забавляваш се и толкова :ohmygod

Последна промяна Killmister на Пон Авг 02, 2010 1:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:19 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Некои хора се взимате много насериозно такова чувство имам... Хората се си съдрали задниците да направят сектора да изглежда добре, обърнато знаме, чудо голямо деееба. Тая песен я откраднахме от Джипси Кингс, а да откраднеш от мангал си е цяло постижение :!: За къв к.р се впрягате с тия хореографии, да не сме отбор по художествена гимнастика. Отива се, пее се, биеш, умираш от кеф, забавляваш се и толкова :ohmygod

Точно това е, че не сме отбор по художествена гимнастика, за да изглеждаме жалко. А именно незаинтересоваността на хора като теб прави толкова жалка цялата картинка. Именно малките неща изграждат великата публика :smt006 И да вземам на сериозно това да съм фен на Левски, ти като не го взимаш на сериозно какво правиш тук? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:21 pm 
Аватар

Тихо бе ,Чебурашка... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:23 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Колко е хубаво да ти е приповдигнато настроението в понеделник сутрин. По принцип това ми е най-омразната част от седмицата :smt003

Ей тва си мислех сега докато обядвахме. Едно такова леко, благо чувство. Бях забравил усещането. А скуката на работа минава лесно

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:39 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Статуса на едно прасе в скайп: ТИТАН-ВЪН,ДОЧЕВ-ВЪН,ВСИЧКИ-ВЪН !!!! ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ !!!!!!!! :@:@:@:@

Интересно не присъстват ключови изрази като: купени съдии, синьо бфс, син октопод и т.н. :bigok

Дочев идеалния свински треньор за нас. Сигурен съм обаче, че скоро ще го засилят обратно към Германия и ще дойде пак я Стойчо или някой друг талибанин.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:45 pm 
Аватар

hidden767 написа:
На ГМ димитров имаше разревано момиче с фланелка на чорбата, надявам се поне нея да не са я били, някак си чорбарско ми се струва да се скача на момиче.

Бях във вагона с момичето. Мога да потвърдя, че никой не я е докоснал. То всъщност целия вагон бе пълен с Левскари. Някои подмятаха закачки към момичето като се качиха. Тя много се притесни, сви се и се разрева, както си седеше на седалката. Но пак да повторя, че бях на 1 метър от нея и не видях никой да я докосне дори.

Не разбрах от казаното от теб за 10тината чорбари? Някои от тях са пострадали и са слезли на станция В.Левски???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:46 pm 
Аватар

MiniGonzo написа:
EMI4KU написа:
SouthSupporter написа:
Понеже нямах възможност да присъствам на мача,Ванката картофа беше ли,добре ли е?

В 8 часа цъкаше главички под бурното 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 пред метрото... Нищо видимо му немаше.
Иначе уникално тъп мач и много кеф на трибуните, за пръв път от 15 години в тоя сектор ме карат да си седна на седалката :smt005 :smt005 :smt005 , а запада избиха рибата с тая песен Чорбариииии ооооо, лайнаааари оооо :losers

Това беше сигурно най-жалката песен, след онази която откраднаха от коринтианс и още на първия мач, в който се пя се оказа, че и славия имат същата песен. И след този обърнат лъв, който явно никой не забеляза за да го оправят, просто започвам да се чудя в какво превърнаха сектора ни :ohmygod Най-великата публика в българия се превърна в позьори, агенти и хора, които не разбират за какво са на стадиона :lsfc1 честито :lsfc3

Ти пък кой беше, че да се изказваш бе, смърф? Дееба, и пуберите станаха последна инстанция по всички въпроси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:49 pm 
Аватар

Абе, а на прасетата не им ли е малко криво сега за малоумните ебавки "Гара Елин Пелин", а-у, преди мача. Тва си е техен патент де, да плямпат предварително и да им се сере в устите след тва, но все пак се чудя :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 1:50 pm 
Аватар

MiniGonzo написа:
EMI4KU написа:
SouthSupporter написа:
Понеже нямах възможност да присъствам на мача,Ванката картофа беше ли,добре ли е?

В 8 часа цъкаше главички под бурното 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 пред метрото... Нищо видимо му немаше.
Иначе уникално тъп мач и много кеф на трибуните, за пръв път от 15 години в тоя сектор ме карат да си седна на седалката :smt005 :smt005 :smt005 , а запада избиха рибата с тая песен Чорбариииии ооооо, лайнаааари оооо :losers

Това беше сигурно най-жалката песен, след онази която откраднаха от коринтианс и още на първия мач, в който се пя се оказа, че и славия имат същата песен. И след този обърнат лъв, който явно никой не забеляза за да го оправят, просто започвам да се чудя в какво превърнаха сектора ни :ohmygod Най-великата публика в българия се превърна в позьори, агенти и хора, които не разбират за какво са на стадиона :lsfc1 честито :lsfc3

Бас че никой в Б не видя как е станал лъва, освен тези на първите редове. Да беше ти дошъл да им кажеш да го оправят,щом си го видял. :smt002

и старците шапките даже си свалят
пред славният ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:00 pm 

Лошото е, че вчера се изритваха някви топки напред и се чакаше Гара сам да се оправя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:03 pm 
Някак си ми беше не до там яко след последния съдийски сигнал. От мега слабата игра ли, ама наистина мега слаба... от тва, че наистина, за пръв път от мега много време очаквах разгром ли, а бихме със случаен гол, затва, че за цяло второ полувреме май нямахме удар във вратата ли :? Като видях и лъвчето в началото па ми се обърнаха вътрешностите...
Ама па е дерби и ако ще с 0,9 гола да е, трябва се вземе. Пък и го отдавам на тежкия мач в Швеция. Няма обаче толкова бавно темпо, заклевам се. Едвам ходиха :ohmygod
Само Левски и трябва да мачкаме в четвъртак :idea:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:08 pm 
Аватар

Същата работа и при мен - и аз от цифра време насам очаквах безпроблемен погром, а то какво се получи... Имах чувство, че мачът се играе на забавен кадър. А положението на Жоазиньо беше некво нехуманно и оня гея и той как я изби :ohmygod Много мизерна игра, дано влезнем в релси и да се подобрят чувствително нещата. Калмарите, сметам, ще ядат дедовия, но да видим.

Честита победа на всички! :levski :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:11 pm 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=569512 :bukake

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:20 pm 
Тия от Добрич хубаво че не са ги дочакали :smt006 "Чакали били" разииш ли :smt005 И кво ше ги правят? Ше ги замерят с отрязаните си хуйови кожички?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:24 pm 
Аватар

за лъвчето..
такъв фал е просто недопустим...
затова трябва два метра от знамето да е винаги размотано,иначе го подхващат от обратната старна и ходи обясни после що така, а не иначе..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:30 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Някак си ми беше не до там яко след последния съдийски сигнал. От мега слабата игра ли, ама наистина мега слаба... от тва, че наистина, за пръв път от мега много време очаквах разгром ли, а бихме със случаен гол, затва, че за цяло второ полувреме май нямахме удар във вратата ли :? Като видях и лъвчето в началото па ми се обърнаха вътрешностите...
Ама па е дерби и ако ще с 0,9 гола да е, трябва се вземе. Пък и го отдавам на тежкия мач в Швеция. Няма обаче толкова бавно темпо, заклевам се. Едвам ходиха :ohmygod
Само Левски и трябва да мачкаме в четвъртак :idea:

+ слабото пеене и мнението ми се припокрива с твоето :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:34 pm 

стига бе, чак слабо... :ohmygod Според мен, отдавна не ги бяхме унижавали така на трибуните откъм пеене.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:35 pm 
Аватар

честно казано и на мен не ми харесва тая новата песен "чорбари оооо..." ама днес на няколко пъти се хващам как си я тананикам :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:36 pm 

Мелодията е зарибяваща, но защо трябва да се пее за тия свине, само тва не мога да разбера... Не бяха ли те антифеновете :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:38 pm 
Аватар

Мен пък много ми харесва. Пях си я през целият път от стадиона до нас. След Тодоре, умри бе, Тодорееее, тази ми е любима :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:38 pm 
Не мога да разбера - откога станахме всички толкова критични?! Да не отиваме на свръхважна мисия... отиваме на стадиона ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ... не да си мерим пеенето, викането...Както каза някой - Пееше се повече от 120 минути нон-стоп...А щом едвам си казвам името, щом имам мускулна треска на всичко, значи всичко е било наред.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:41 pm 

Цитат:
Георги
Атанасов: Защо мразя Левски? Защото, ако не беше Апостола, сега аз щях
да работя във вестник "Хюриет" и да взимам 3 000 долара заплата

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:44 pm 
Аватар

Omraz написа:
Цитат:
Георги

къде тва го пише ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:46 pm 
Аватар

Имахме трудности, защото ни липсва така чакания точен човек до Гаджев, доно Ясен и Гонзо са го отчели това и немерят некой подходящ до края на прозореца. Иначе, в дербито всеки път трябва да се излиза с нагласата за 5:0, пък после и с 1 гол да бием, важното е мача да е за нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:48 pm 

WEST FRONT написа:
Omraz написа:
Цитат:
Георги

къде тва го пише ?

Статус на един приятел във фейсбук. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:51 pm 

Гара Гоу - http://www.youtube.com/watch?v=7Mn1WN5yeag - поздрав

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:55 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
MiniGonzo написа:
SouthSupporter написа:

Ти пък кой беше, че да се изказваш бе, смърф? Дееба, и пуберите станаха последна инстанция по всички въпроси.

По-добре е, че не съм пубер, иначе ти щеше да си смешен в очите на един такъв :smt006 И да критичен съм, защото критиката ражда съвършенството :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:55 pm 
в спорт1 преди време беше написал тази гнусотия.
На чорбарите, когато и да им се сипва, все ще е късно.
MiniGonzo написа:
По-добре е, че не съм пубер, иначе ти щеше да си смешен в очите на един такъв :smt006 И да критичен съм, защото критиката ражда съвършенството :bigok

Точно това е проблемът. Ти критикуваш само защото това "било раждало съвършенство", а не защото е имало толкова много неща за критикуване. Винаги е хубаво да си реалист в мнението. В случая вчера - имахме повече добри от лоши моменти и в сравнение с последните 3 дербита днес откъм съпорт бяхме най-добре.
Колкото до играта - играхме слабичко и пак бяхме по-добри...отдавна не сме играли така ефективно в атака.

И вместо с "критика да осъвършенстваш", по-добре е като идваш на стадиона да се опитваш да даваш всеки път повече от себе си.

Последна промяна El Hacendado на Пон Авг 02, 2010 3:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 2:59 pm 
Аватар

Абе Прас Зелев кога стана свинче, кога почна за всичко съдията да му е виновен? :smt017

Иначе за мача - рутинна победа. Да идват калмарите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]