forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 6:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 7:27 pm 
Аватар

Вие настина не можете да приемете простичкият факт,че лигльовците футболисти играещи у нас,независимо откъде са дошли,с много малко изключения,не могат да играят в сгъстен цикъл.Мен ме тревожи факта,че през последния месец,не се вижда тая радост и настроение в отбора,както беше в началото на сезона,но може наистина да са доста изморени,а и изведнъж очакванията към тях доста се увеличиха,а това неминуемо тежи.А журналята това което пишат,много малко ме интересува,интересува ме точно толкова,колкото някое поредно интервю с батков.Другата истина е,че комсомолецО му замериса на кинти в тоя отбор и пак почна често да се появява ,да дава интервюта,да се меси и тобора почна да куцука,затова колкото по-бързо отиде при учителя си и вожд-др.димитров,толкова по-добре за всички

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 7:28 pm 
Аватар

И да вземе 4-тите в света с него :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 8:30 pm 
Аватар

Boyo написа:
а ти кога ще признаеш, че лятото ви подведоха с едно микрофонче и две-три благи думи и бай ганя индиректно пак ви изигра, печелейки си спокойствието за още един сезон?

Никой нищо не е подлъган, но мнозинството левскари показа, че си го хаесва Батьо и има къса памет. Това че 500 човека не го харесваме няма как да постигне нещо.

Това изклецано първенство почва да се изяснява отсега. Нашмъркания селянин от микре явно е напраивл първия транш и ще си спечели и тази година пъвенството. Явно не сме мръднали ей толко от едно време, когато мутрите от скука си купуваха титли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 9:24 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
EDIT
Аз ли да поема политическата отговорност? :lol:

не е нужно да се правиш на интересен, щото знам, че си интелигентен човек и много добре си разбрал какво искам да кажа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 9:34 pm 
Аватар

Жестоко се лъжеш ако смяташ, че някой е заобичал ганя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 9:35 pm 
Аватар

не съм си го и помислял

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 9:38 pm 
Аватар

Тогава...? В този форум всички искаме батков да умре, по възможност днес. Тоест други са се насладили на микрофончето и благите приказки. Другото е, че една акция в момента би изглеждала доста нелепо с оглед на малцината, които биха я подкрепили и отсрещната вълна от заблудени овце.
И на мен ми е странно как някои хора още го приемат за президент на Левски след Казанската афера (най-малко), но такъв ни е явно народният манталитет :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 10:29 pm 
Аватар

Boyo написа:
Morning Glory написа:
EDIT

не е нужно да се правиш на интересен, щото знам, че си интелигентен човек и много добре си разбрал какво искам да кажа :wink:

Може да се каже, че те разбирам, но и някакво друго момче ти е отговорило така, както аз ще ти отговоря - да не се радвам на успехите на любимия отбор ли се очаква? Без Батков е най-добре, да, но не искам Левски да спира да побеждава, нито пък мога да съм безразличен. Още миналия сезон бях на това мнение, когато тук се пишеха дитирамби защо трябва да губим всеки мач и да не се класираме за Европа. Колкото до "микрофончето", според мен подценяваш ролята му. Агитката е лицето на Левски и е важно да сме мощни. Затова се направиха много компромиси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 1:38 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Boyo написа:
Morning Glory написа:
EDIT

Може да се каже, че те разбирам, но и някакво друго момче ти е отговорило така, както аз ще ти отговоря - да не се радвам на успехите на любимия отбор ли се очаква? Без Батков е най-добре, да, но не искам Левски да спира да побеждава, нито пък мога да съм безразличен. Още миналия сезон бях на това мнение, когато тук се пишеха дитирамби защо трябва да губим всеки мач и да не се класираме за Европа. Колкото до "микрофончето", според мен подценяваш ролята му. Агитката е лицето на Левски и е важно да сме мощни. Затова се направиха много компромиси.

Да напомням ли как някои се молеха да не участваме в Европа? :lol: Тогава тотално се бяхме чорбаризирали. :ohmygod2 Тогава се обясняваше как било по-добре да не играем в Европа. :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2 Видите ли, Батков щял да се махне. Не ми се навлиза в миналогодишния спор. Но не бих заменил за нищо всяка една победа на Левски. Няма как да се надявам Левски да губи. Ако "молитвитите" на някои от миналата година се бяха сбъднали нямаше да преживея АИК, нямаше да преживея Гент. А съм ЛЕВСКАР точно заради тези мигове! Кур за такива фенове, които се молят Левски да губи. Пък нека после обясняват, че е за добро и бъдещето на отбора. :ohmygod2 Не помня кои от форума бяха зад тази "идея", но не бяха малко и само един кур за такива!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 12:37 pm 

DirtyDog написа:
Да напомням ли как някои се молеха да не участваме в Европа? :lol: Тогава тотално се бяхме чорбаризирали. :ohmygod2 Тогава се обясняваше как било по-добре да не играем в Европа. :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2 Видите ли, Батков щял да се махне. Не ми се навлиза в миналогодишния спор. Но не бих заменил за нищо всяка една победа на Левски. Няма как да се надявам Левски да губи. Ако "молитвитите" на някои от миналата година се бяха сбъднали нямаше да преживея АИК, нямаше да преживея Гент. А съм ЛЕВСКАР точно заради тези мигове! к.р за такива фенове, които се молят Левски да губи. Пък нека после обясняват, че е за добро и бъдещето на отбора. :ohmygod2 Не помня кои от форума бяха зад тази "идея", но не бяха малко и само един к.р за такива!

Да, има около 20 000 такива левскари точно заради тези мигове и около 3000-4000 които са и на другите мачове... Не мислете, че тези които са искали Левски да не играе в ЛЕ(като мен) е било защото не се радваме на победи, не искаме Левски да печели и т.н. А това, че раздавате курове на други левскари защото не мислят като вас е :ohmygod2 Доста по-кретеснко е заради 2 победи в ЛЕ дотук да се примириш с тотално неадекватно управление и гавра с любимия клуб. Но все пак да не започваме отново спора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 12:50 pm 
Аватар

Само да вметна, че както при миналагодишната кампания анти Бай Ганьо, така и сега смятам, че всичко зависи от резултатите на отбора :idea: Когато миналата година бяхме пълна трагедия спортно-технически, всички започнахме да отчитаме всякакви странични факти, които са си такива открай време, да се раздават анатеми и т.н. Веднъж в някоя от темите "смр за Баткофф" бях писал, че колкото и да го мразя, ако се оправи отбора. ще ми стане безразличен, както и на голяма част от "масата" привърженици, ама тогава много хора скачаха и твърдяха "Вън агента, вън комуниста" и говореха за морал.

За съжаление реалснотта е такава, морала доста често отива на заден план. Ако това е за добро на Левски - мисля че компромиса си заслужава. Всеки сам си преценява, има си глава на раменете. Но точно в този момент, на сериозна финасова криза, на стабилна за БГ стандартите селекция и чисти финансови взаимотношения към всички, каквото сме ние, и абсолютно разградения двор, което представлява цдна, след поредица "чорбаджии", които минаха през там. мисля си, че е нелепо да се очакват "брожения" по болния въпрос.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 1:30 pm 
DirtyDog написа:
EDIT
Да напомням ли как някои се молеха да не участваме в Европа? :lol: Тогава тотално се бяхме чорбаризирали. :ohmygod2 Тогава се обясняваше как било по-добре да не играем в Европа. :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2 Видите ли, Батков щял да се махне. Не ми се навлиза в миналогодишния спор. Но не бих заменил за нищо всяка една победа на Левски. Няма как да се надявам Левски да губи. Ако "молитвитите" на някои от миналата година се бяха сбъднали нямаше да преживея АИК, нямаше да преживея Гент. А съм ЛЕВСКАР точно заради тези мигове! к.р за такива фенове, които се молят Левски да губи. Пък нека после обясняват, че е за добро и бъдещето на отбора. :ohmygod2 Не помня кои от форума бяха зад тази "идея", но не бяха малко и само един к.р за такива!

Признавам си, аз бях от онези хора, които смятаха, че с оглед тогавашното състояние, беше по-вероятно да не играем в Европа, и според мен ТОГАВА (не сега, признавам, че съм сбъркал точно поради мачовете с АИК и ГЕНТ) това е би имало позитивни страни. Една от тези страни ЗА МЕН беше, че щеше да се зароди масово недоволствто срещу Тара.
С изключение на 1-2 човека не съм виждал друг в този форум да се моли ЛЕВСКИ да губи мачовете си.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 1:48 pm 
Аватар

Чорбарите тука яко се активизираха, паднахме 2-3 мача и хайде, слаби сме, алабала, ако ще и 4 загуби до края и още 3 в Европа ми е все едно, аз съм от Левски и когато бие, и когато пада! Яко лицемерничат разни хора тука, окей Хидън поне е последователен, винаги е яко черноглед, но други за два мача сме най-велики, а след други два мача сме най-големите тъпаци, жалка работа. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 5:56 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Агитката е лицето на Левски и е важно да сме мощни. Затова се направиха много компромиси.

онзи ден локо пловдив ни СМАЗВА тактически и физически насред Герена, цял мач се чува техната агитка, а камерата се спира върху шепа дилърчета опънали плакати в защита на други наркодилърчета

МОЩНИ СМЕ БРАТ!!! най-мощните...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 6:37 pm 
Аватар

Insomnia написа:
И аз бях към тази група хора, но кой би предположил че Батиньо ще развърже кесията и Гонзо и Ясен ще направят такава селекция. :oops:

Късата памет явно е голям проблем. Забровихте ли, че Батков до оня ден не даваше и стотинка на отбора и че селекцията започна с Калин Щърков :smt006 Ей така щеше и да продължи, когато ИЗВДЪНЖ НЯКАКСИ Батков развърза кесията и на Герена дойдоха футболисти, а не ритнитопковци :smt006 . Какво стана - идея си нямам, но някакси ми е нелепа версията, че Батков е решил да даде пари една сутрин просто ей така, при положение, че до преди два дена нямаше пари да плаша заплати и гонеше футболисти заради това :smt006 .

Ако бяхме продължили по същия начин, както миналата година, със селекция "кой се навие", нямаше да има Гент, АИК и каквито там бяхапреди това. Щеше да има резил и тука щеше да се реве на два гласа, как не трябваше изобщо да влизаме в ЕТ. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 8:12 pm 
Аватар

Ква кесия е развързал Тара,бе :ohmygod Реално пари бяха платени само за Гарата и Иво Иванов и то не много.Другите бяха свободни агенти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:06 pm 
Аватар

[az] написа:
Ква кесия е развързал Тара,бе :ohmygod Реално пари бяха платени само за Гарата и Иво Иванов и то не много.Другите бяха свободни агенти.

Да, но се дават пари за мениджъри. Да, не е като да купиш футболиста, но се дават пари. Ако не се бъркам, селекцията е около 400к евро.. А каква кесия е развързал мустака ? Ние от пичу и съмов взехме 1 милион евро и от тях сме изхарчили половината..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:23 pm 

За Грата платихем 200000, за Иво Иванов 100000, Дани Младенов разтрогна по вина на клуба, тримата холандци бяха свободни агенти, Калата и Акалски не знам как дойдоха, но май платихме за тях някакви смешни пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:37 pm 
Аватар

Кой е тоя Калата? Да не сме взели некой братчед на SZ_FEN?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:41 pm 

подкрепям дърти смок :smt023
нека куровете са за шубата, който бе най-деен в кампанията по отказа от турнири :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:44 pm 
Аватар

Близо 100 кила? Демек, трябва да свали 10-15 за да е точно 100 кила? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:45 pm 

ако не се справи ние ше му ги запълним :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:48 pm 
Аватар

според кантара съм точно 100 кила :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 9:48 pm 

:smt042 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 12:17 am 
Аватар

Кльоща. Скелет. Трент. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 12:42 am 
Аватар

Boyo написа:
Morning Glory написа:
Агитката е лицето на Левски и е важно да сме мощни. Затова се направиха много компромиси.

онзи ден локо пловдив ни СМАЗВА тактически и физически насред Герена, цял мач се чува техната агитка, а камерата се спира върху шепа дилърчета опънали плакати в защита на други наркодилърчета

Да, а на вчерашната смотана тренировка на Левски се изсипаха 300-400 човека, за да направят нещо прекрасно. Да не говорим за мачовете с Дъндолк, Калмар, Красиморец, АИК, Видима (в работен ден), Гент, Литекс (в работен ден) и т.н. Това, че имаме проблеми в начина на мислене и не обичаме да посещаваме мачове като тоя с Локо (Пд), което позволява да ни надвикват майните, не се оправя от ден до пладне, но и това ще стане. Колкото до смазването, аз, за разлика от форумните тактици и анализатори, не разбирам почти нищо от футбол. Но със сигурност не е първият мач, в който Левски беше така жалък. И не говоря само за последните години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 1:39 pm 
Boyo написа:
Morning Glory написа:

И ти какво направи, за да не ни надвикат? А ... да , това с камерата обяснява нещата. Ако не сме мощни то е само заради хора, които разбират от футбол, тактика от 1-годишна възраст. Хората отиват на стадиона с цел да плюят и псуват. За това нито "дилърчетата", нито нинджите, нито "малолетните престъпници" са ни виновни, а най-малко са виновни хора, които отиват да си подкрепят отбора, хора, които по един или друг начин са доказали привързаността си към него.
И да... когато сме искали, сме били мощни.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 2:05 pm 
Аватар

Ама бай Иван е прав - верно го обърнахте на форум за хорово пеене.
Аз пък като очевидец на стадиона с две ръце и немалка почуда се подписвам, че след 0 - 2 агитката на "Локо" - Пд МЛЪКНА! Ще рече човек, че през ден виждат победи на "Герена" и вече им е все тая. Да не говорим, че голяма част от скандиранията им са, как да го кажа "уязвими" - с големи паузи помежду си, в които противниковата агитка преспокойно може да ги затапи (нещо като това ше ви еба майката, което свинете така и не научиха че следва в отговор на малоумният им въпрос кой бил номер едно).
Ама ако в техният форум некой се размрънка за пеенето, не го мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 2:26 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

За догодина може да вземеме моя братчед. :blass Баси, поне пак да дойде в София да се наливаме заедно. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 3:28 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Седем:Едно написа:

За догодина може да вземеме моя братчед. :blass Баси, поне пак да дойде в София да се наливаме заедно. :lol:

Достатъчно млад е за отбора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 104  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]