togap написа:
Аре бе къде са истинските Левскари? Гледах мача по ТВ и майните тотално ни надвикаха... а ми се струва, че бяхме повече от тях след като показаха сектора? Това просто не е истина... защо тези хора в сектора не искат да пеят? Не могат ли? Не мога да си го обесна... силни сме само на скандиранията... имам чувството, че една песен не можем да искараме силно и правилно и докрая на нивото на Берое и Локото... просто е ужас сектора в момента... и хората са прави тия малоумници от запада преебават тотално агитката... на мача в Сливен тоя малоумник с татоировките по краката който даваше тон с мегафона просто беше под всяква критика... и аз смъркам пико ама той не знаеше къде се намира... само дава тон за " цигани " " умрете селяни" арееее пейте бе майка ви да еба " и т.н. тоя малоумен ли е какъв е? Заради тия лайнари ли няма хора в сектора? От тях ли се страхувате? Еми в сектора има много по големи и яки мъже от тия наркомани долни незнам защо още не са яли боя тия... как може да съсипват сектора и да се пишат за най-големите фенове? След като те дори не ги интересува как върви мача нито пък разбират нещо от футбол... той си взема парите всеки месец ходи без пари по гостувания и работата му е да псува цял мач надрусан като куче... чак на мегафона пита дали имало пико в Сливен и се радва... просто беше пълна глупост това... забелязал съм и в София, че повечето хора не ги понасят тия и не искат да пеят и им се скапва настроението заради тия... незнам ама според мен те са истинският проблем в този сектор... трябва онова момче да си дава тон винаги и никой да не му се меси и тия лайнари да ги няма там. Иначе ще сме ей така както сме в момента... няма да можем да искараме една песен докрай и една песен да я изпеем ВСИЧКИ СИЛНО КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ!
Първо питаш , къде са истинските левскари и веднага след тва казваш , как си гледал мача вкъщи ... И недей да говориш за хора , които не познаваш и не осъзнаваш колко много обичат ЛЕВСКИ , как са навсякъде с отбора , когато ти си вкъщи пред телевизора ... и как не "те" както ти казваш са проблема на сектора , а пробелама си ТИ , който не си на мача ... не е задължително да си в "Б" , бъди в "А" , бъди във "В" ... но бъди на стадиона , направи нещо , помогни за хореография , пей с пълно гърло , бъди навсякъде с отбора и чак тогава г-н "шмъркащ пико" изтъкни претенции , сега ти е прекалено рано !