Няма да напиша, че сме в борбата за титлата, както някой ме иронизира, но още имаме шанс за лига Европа. Не съм съгласен, че нямаме работа там, а тези над нас имат ли? Защото всички те, с изключение на нас и цаците уреждат мачове! За мача, не играхме някакъв страхотен футбол, но се забеляза някакво съживяване, в сравнение с последните мачове! Играха с желание да победят, атакуваха непрекъснато и създадоха няколко голови ситуации. Херо е прав, че головете ни, не са изработени, а от далечен удар и изсипана топка, но с играта си ЛЕВСКИ ги търсеше през целия мач, докато техните голове паднаха след груби грешки на Йовов при изнасянето на топката, от които последваха контри през Пинто и Диамутен! Затова смятам, че заслужавахме, дори да спечелим! Ще се заема с моите " любимци ", чужденците! Те трябва да са с класа над нашите играчи и да теглят отбора нагоре, а правят точно обратното и го дърпат надолу! Шаешу през целия мач правеше на маймуни Пинто и Диамутен ( за него не беше, толкова трудно ), така паднаха и двата гола в нашата врата, а Маймунтен, дори подари няколко топки при изнасянето направо на противниковите халфове и точно Иванов( когото много хора не искат ) му забърсваше гъза! Пинто прави добри пробиви и центрирания, но е слаб, като защитник, което е основната му функция, а и е постоянно контузен! Мюлдер след новия договор е неузнавуемо слаб. Рамос и Калво имат някаква класа, но само, аз ли забелязвам, че единия има сили за 40 мин., а другия за 60, което означава, че не са зз ЛЕВСКИ! Единственно Жюниньо се раздава цял мач, но той е от доста време в БЪЛГАРИЯ, говори Български и знае, какво е ЛЕВСКИ СОФИЯ, натиска се да остане, но смятам, че няма класа, за да играе при нас! Гриин, не знам, какви са му претенциите, защото го взехме от кампус за безработни играчи, възродихме му кариерата, а през пролетта е най-слабият ни футболист. Според мен най-добри от нашите бяха Старокин, Димов и Иванов, а най слаби Йовов и Диамутен. Надявам се Ясен да вдигне отбора, да направи 6 победи и да се класираме в Европа, където ни е мястото! САМО ЛЕВСКИ!