Майко мила - влизам във форума и все едно е станала национална катастрофа! Тоя само бавел, ония не изнасял, от никой нищо не ставало...Бе некои хора май верно ги е стегнала капата. Та от моята камбанария ето какво видях - нелош мач като за контрола, особено посред юли. Макар че в началото Кривия (голем!) доста ни изкриви. Жиката май вече сме го продали, а заместника му - засега бива. После ще видим. Фалафелът Рабех този път не ми даде повод да го обливам с Орина , обаче да си има едно наум - капитана се върна, а Генев според мен вече е готов за важни мачове. Та а е тръгна па по курви и кръчми - а е залепнал за пейката. Веско Минев доста ми хареса - е те така требва да играе! Гледам, Лусио даже се е постреснал от конкуренцията - толкова събуден от два сезона не го бях виждал. Връщането на Бардон променя донякъде разположението при вътрешните халфове - Сърмов засега остава на пейката и вместо двама опорни плюс един по - офанзивен сега започнахме с един опорен и двама разиграващи. Кокала да има едно наум, че по този начин Гаджев ще е по - натоварен с черната работа. Сега не пролича това да го затруднява, но говорим само за контрола все пак. Иначе Седрик и Дарко си бяха на ниво, обаче тепърва трябва да се сработват и това си личеше даже от прелитащите над "Герена" самолети. Но класата на Бардон си е класа - на няколко пъти от никакви ситуации, при сбутана игра в центъра за секунди изтегля играта към фланговете, където в свободни зони нахлуват от дълбочина Зе, Жо или Хичо. Точно с този тип подавания го бяхме закъсали тази пролет и именно затова половината ни мачове бяха голяма мъка.Зе, Жо и Хичо - без забележки, па дори и с някоя друга похвала като изключим вбесяващия навик на последния понякога да центрира при първа възможност, вместо чат - пат да опита да развие атаката, като навлиза успоредно на аутлинията. От Йовов също съм доволен, и то по две причини. Първо - НЕ пропусна в задължителна ситуация и второ - направи няколко сполучливи неща от втора позиция. А именно зад гърба на тарана (когато разполагаме с такъв) е много важно да имаме повече възможности да разнообразяваме нещата. Жоро Христов се постара, обаче по негово време вече имахме твърде експерименталн състав, за да покаже повече. Новият негър ще го гледаме тепърва, а иначе ми се щеше Кокала да пусне Цачев - и Топчо, разбира се. Гошо Петков работа нямаше (макар според някои да е бавил за резултат 0 - 0 ), Митрев май сбърка при гола ама чудо голямо - сега нека бърка, в официалните мачове да е безгрешен. Иначе извън играта имах "късмета" да се падна баш зад Маслината и част от другарите му по чашка. Та наслушах се на импровизации по всички песни, които са се пели и се пеят от нас и в момента - впрочем, веселото стана когато Маслината и още четирима подкарваха едни и същи песни като всеки пееше нещо различно... и нито една версия не съвпадаше с оригиналния текст.Той самият така се беше омаслинил, че накрая вече не можеше даже да грачи и за да не ни е скучно, накрая без вина горкия отнесе един пестник от някакъв, с който допреди минути се черпаваха заедно с пластасова бутилка вино. Доколкото разбрах, ортака се разгневи защо бутилката не му е била предложена веднага при поискване, а чак след минута - две. Нейсе, останалите го укротиха...после си го укроти погълнатото и догледахме мача без други произшествия.
_________________ И рече Бог: "Само "Левски" ! И направи небето синьо.
|