forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 5:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 90  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 2:16 pm 
Аватар

БанкерО написа:
А защо се връщаш повече от век назад? Коментирай сегашното положение :wink: Но май и вие си живеете в миналото на стари лаври.
Ами сега какво да се каже,щом номер едно в столицата е селската пръчка слави трифонов!?!??!За голямо съжаление София е вече повече от сто години столица,а не можа да създаде един истински интелектуален,финансов и социално грамотен елит!Причината за това е предимно в тоталитарният социалистически строй,който се градеше 45 години!Журналистите в софийските телевизии,какви са,например стриптизьора бареков или доносника и избягалият от казармата коритаров?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 2:34 pm 
Аватар

Пиша веднага втори пост,но не се сдържам! Имам само две питания към Ботевиста:Кога ще застанете твърдо срещу свинете,които ви пратиха в трета линия,вместо на първа,където ви беше мястото и кога ще се покаете,че бяхте най-верният им поддръжник в омаскаряването и корумпирането на футбола ни?В заключение само ми е интересно,не те ли е яд,като гледаш отбора ви от 80-те например,как вместо да стане поне 3/три/ пъти шампион и да играе в европейските турнири,беше принуден да ляга на свинете и да давате собствените си играчи залудо на свинете,та те да ги използват в същите тези турнири,че дори и да ги хвърлят срещу вас, и да се стига до седем гола във вашата врата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 9:15 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Никога ние с циганите не сме викали заедно против вас или свинете :idea: :idea: :idea:

Това не е вярно...преди 20 и повече години е важало с пълна сила...но на онова време много неща не са били като сега ;)

за останалото в мнението ти съм съгласен, но много остър тон към птицата :)

Save the birds :lol:

.....реално от една страна няма смисъл да нападаме папагала защото явно че той не е с възгледите на по-голямата част от агитката им спрямо "добрите армейски отношения"...

от друга страна преди години аз съм бил в неговата позиция в папагалски форум и са ме нареждали много повече така че не е като нещо неочаквано :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 9:36 pm 
Аватар

SCB написа:
aquadark написа:
първите и последните не са ли едни и същи ?

Не си ли ходил на Лаута да видиш що са черно-бели. АКо я караме така в скоро време няма да има никъъв футбол. Трябва да се съберът хора от всякви отбори и да сринем БФС

Ботевиста е прав :smt003 Верно си е че Локото имат бая стабиляги, ама т.нар. пълнеж има бая мангалЕ

А за Бургас не съм съгласен, че са футболен град.Та цаците имат 30 човека агитка в големи мачове.Мазутите са по-добре, но една Стара Загора е по-футболен град :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 1:44 am 

Путкас е нема толко антифутболен град,имат 50 цаци и 30 мазута от който един е бил на два мача с Банде Базел и се смета за най-лошия и сичко друго е кожени якета,семки и псуйене по сичко и сички,най-вече по нас :smt006

Доводите на папагала че виж ти Локо имали повече мангали си ги слагам на хуя,щото в БГ нема агитка без мангали освен Сливен който сички са "роми" :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 12:27 pm 
Аватар

Koй сега е най-голям
-Литекс Ловеч най-голям
Кой сега е най-велик
-Литекс Ловеч най-велик

Иначе оранДжевите водат след 30 минути с 4-0 на Марица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 12:30 pm 
Аватар

Football Fan написа:
Koй сега е най-голям
-Литекс Ловеч най-голям
Кой сега е най-велик
-Литекс Ловеч най-велик

Иначе оранДжевите водат след 30 минути с 4-0 на Марица.

кой сега е на върха :smt005

Дебем селската им агитка, онзи ден им гледах и мача срещу Спартак :| Пълни циркаджии. Поне да се мятаха така и на чорбата, нещо петички, 21 в наказателното, разцъквания, ала-бала, а не Тромбон да си изкарва червен картон, че да не вземат случайно да им намалят преднината. Шнур за селяните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 12:42 pm 
Аватар

Литекс на умряло куче нож вадят ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 12:46 pm 
Аватар

Ее аре стига с тея заучени фрази. Няма такова понятие в проф. футбола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:12 pm 
Аватар

E аре стига с тоя заучен мАри. Няма такова понятие в проф. футбола като да се иззлобиш на откровен слабак и опашкар във втора дивизия, след като не просто не си победил нито един отбор от топ 5, ами и си изглеждал жалък и смешен - по-жалък и от смешния Левски на Батко, Вуцан и Дъ Боун.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:24 pm 
Аватар

Аре стига с тези дребнавости бе :roll: Преди две години си спомняте сигурно как свинчоците раправяха как били милостиви затова не биеха всички с по 5-6 на нула. Смешна история. Кво толкова ви бърка в гъза ебаси. Ловеч си е Ловеч и повече от това няма да бъде. А ние и да искаме да вкараме толкова ако ще на последния във В група няма да можем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Аре стига с тези дребнавости бе :roll: Преди две години си спомняте сигурно как свинчоците раправяха как били милостиви затова не биеха всички с по 5-6 на нула. Смешна история. Кво толкова ви бърка в гъза ебаси. Ловеч си е Ловеч и повече от това няма да бъде. А ние и да искаме да вкараме толкова ако ще на последния във В група няма да можем

Ето го пак тоя мАри. Доколкото си спомням, „великият“ Литьекс беше разпилян от клоуна Емо Капелов, така че и с 10:0 да бият Чепинец (Велинград), за мен селянитИ си остават селяни, а вие - слуги на мАри, които не му направихте услуга, а точно обратното, щото не настроихте един или двама срещу него, а бая народ. Ай цурук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:32 pm 

Абе МАри за никъв хуй не става. С толко правилен футбоУ,вече и клакъорите му у форума и на стадиона замлъкнаха :smt006

Дано поне на мениджъра успява да спечели някой важен мач :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:36 pm 
Аватар

МГ не ме замесвай в някакви 'кампании'. Тва че от сума ти месеци се включвате с едни и същи приказки няма общо.
А кво е смачкал емо капело не помня

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:38 pm 
Аватар

Бетер чорбаритИ сте.

Тия ЛитеЬекса нямат ли и те абонаментни карти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:41 pm 
Аватар

Абе къв Литекс, кви пет лева бе, да умират в кофите. Побъркахте се нещо :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:41 pm 

Usne,usne boja vinaaaaaaaaaaaaa, ostace ti bez karminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:48 pm 
Аватар

Kryten написа:
Абе къв Литекс, кви пет лева бе, да умират в кофите. Побъркахте се нещо :shock:

Мое ли така да говориш за отбора на мАри, бахти?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 7:32 pm 

Абе спомените избледневат след последния легендарен 16точков сезон и след гигантските му лъжи и Оспехи със Селтекс :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 8:26 pm 

Сигурно е преди Тампере ги беше разпродал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

БаткО разпродаде на полусезона когато разликата беше 10 точки :smt006

Айде стига по тая тема :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 8:34 pm 
Аватар

Айде избледнявали спомените :roll:... Мъри не е заслужил в никакъв случай да се плюе по него. Както няма да забравим болката от прането, никога няма да забравим щастието от мача срещу Удинезе. Така че - или добро или нищо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 8:42 pm 
Аватар

LsFc88 написа:
Айде избледнявали спомените :roll:... Мъри не е заслужил в никакъв случай да се плюе по него. Както няма да забравим болката от прането, никога няма да забравим щастието от мача срещу Удинезе. Така че - или добро или нищо!

Пито-платено :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 9:31 pm 
Абе тоя Мъри повече и от Кюрда,Барбука и Кокала взети заедно го храните ? :shock: Най-големият враг на Левски ли е?Що не вземем да го оставим на мира човека?
А тва как избледнявали спомените,беше върха :smt006
Само Левски,кур за всичките други отбори.Литекс са ни основен конкурент за титлата,гаден,селски,противен отбор,но не виждам причина да храня толкова злобно и комплексирано човекът,който допреди месеци писахте с големи букви.
Благодарим Мъриньо,дано Литекс изпадне,поемеш национала и там само успехи !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 9:40 pm 

Мъри донесе много успехи до 2006та,ама оттам нататък само провали. Сорка ама мен спомени не ме топлят и не искам четвъртфинали веднъж на 25 години :smt006 Ако ще купа на курвите да има,искам да е наша и разни оправдания като "играем правилен футбол" и падаме 5-0 не ме блазнят...откога максимализЪма е лошо качество? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 9:43 pm 
Аватар

Сакаме и чекаме нещо по-добро. Ама май ще има да чакаме. Нищо чудно че Бала-та няма намерение да се занимава с нас при сегашните Батковски условия. Така и така пари няма да се дадат за развитието на отбора, за к'во ни беше да си докарваме два последователни олигофрена за треньори :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 9:45 pm 
Не е лошо качество,естествено.Лошото е чак толкова настървено да се мрази (щото тва вече градира в омраза) един човек,който ни е донесъл толкова много радост и с нищо не е заслужил тва отношение,де да знам,не върви...Еба си майката на резултатите накрая,еврота,вътрешни,окей,изгониха го,замина си,точка.Ама такова хранене по него,не го разбирам :smt006 Всеки си има право на мнение естствено.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 9:52 pm 

Интересно че първия олигофрен немаше никво време да го видим дали става за нещо и от първия му ден на Герена беше ебати филма. А за разлика от Мъри,глупавия Вуцан не е изявявал желание да бие дузпа срещу нас :smt006 И в мача срещу БАТЕ имахме повече положения отколкото при Мъри и Кокала срещу Беверен,Тампере и Жилина взети заедно :idea:

И що спреха виковете Мъри Стоилов веднага щом се махна Вуци? Сигурно Кокала е по-добър затва?

едит: Мъри не го мразя,но откакто почнаха дитирамбите по връщането му и идеализирането му от некои хора в тоя форум,мошно ме дразни. И с други хора стана същото :smt006

Едно "благодарим ти Мъри и довиждане" щеше повече да е на място отколкото тая помия по Вуцан

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 10:02 pm 
Аватар

Първия олигофрен просто публиката много добре го знае какво представлява и с право беше приет зле. После нещата се обърнаха и му се даде 100% доверие - имаше по 3000 на контроли да го гледаме, пълен стадион срещу Вердер и беларусите. Може би не е трябвало да го махат, но се вижда резултата от неговата подготовка - играта се свежда до 200 центрирания. Да беше ги научил поне да центрират или пък да правят нещо от центриранията. За постоянния поток от глупости не споменавам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 10:05 pm 
Аватар

чакай малко сега, Мъри по какъв начин е виновен за "дитирамбите по връщането му и идеализирането му"? И мен ме дразни това както и че на вуцан реално не му се даде шанс, но Мъри няма никаква вина за това. И както писах по-горе, не е заслужил да бъде оплюван. А това за колко положения сме имали срещу БАТЕ си е двоен морал, нали само успехите имат значение, е - Мъри си ги има успехите. Мисля че той засега просто трябва да бъде затворена страница за Левски, и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 10:08 pm 
Аватар

Само да вметна - Живко Миланов и Господ не може да го научи да центрира...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2685 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 90  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]