forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 8:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 85  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 6:39 pm 
Аватар

След като доброволно е подписал договор с даден отбор трябва да си спазва задълженията предвидени в него. :smt006 Ако не му харесва да се маха след като изтече контракта , но дотогава ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 6:59 pm 
Аватар

Първата правилна постъпка на Кокала... Насила хубост не става.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:05 pm 
Аватар

Boyo написа:
Истината е, че пича просто нема мотивация тук. Не му се сърдя, все едно Гонзо да отиде във В група и да е мотивиран. Представяте ли си Гонзо у Раднево и тренерът да го прати да тренира в почивния ден, че не бил на нивото на другите :)

Големите играчи имат мотивация и в малките, и в големите отбори. И точно играч като Гонзо ще се раздава в Раднево.
За да станеш добър играч трябват 1% талант и 99% труд и дисциплина. Това са думи на Ники Илиев и то след като беше приключил с футбола. Видял 2 и 200.
Мангала да се връща в БГ, където тези, които са забравили го чака съд, а не трансфер в по-голям отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:08 pm 
МароканскиО мавър ега единствения отбор на света дето да го вземе някога да е баскетболния Далас Маверикс.Ега и софийската проКУРатура го осъди на нещо,че да не сме капо де :lol:
Единствено ще ми липсват скандиранията на екзалтираната до смърт бургаска публика Рааабех,Рааабех :smt007 :lol:

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Нед Яну 18, 2009 7:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:09 pm 

Аман от чужденци ей, докато разчитаме на световно неизвестни бразилци и мароканци вместо на наши юноши ще ревем и берем ядове :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:11 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Boyo написа:
Истината е, че пича просто нема мотивация тук. Не му се сърдя, все едно Гонзо да отиде във В група и да е мотивиран. Представяте ли си Гонзо у Раднево и тренерът да го прати да тренира в почивния ден, че не бил на нивото на другите :)

Големите играчи имат мотивация и в малките, и в големите отбори. И точно играч като Гонзо ще се раздава в Раднево.
За да станеш добър играч трябват 1% талант и 99% труд и дисциплина. Това са думи на Ники Илиев и то след като беше приключил с футбола. Видял 2 и 200.
Мангала да се връща в БГ, където тези, които са забравили го чака съд, а не трансфер в по-голям отбор.

1 на 99 не знам, но 10 на 90 със сигурност може да се каже. И само да добълня - точно играчите, които имат мотивация да играят в малките отбори - те са ГОЛЕМИТЕ. Тези които започват в един отбор и изкарват кариерата си в него, или му дават всичко, което могат. В това отношение Топчо за мен е много по-голям от це роналдууУу :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:13 pm 
Аватар

Точно така.
Нито е най-големия играч идвал в Левски, нито е толкова добър, колкото някои го изкарват тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:18 pm 
Аватар

Да ходи където пожелае тоя фалафел! Щом не иска да играе - няма място в отбора! Никой не е по-голям от Левски :idea: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:23 pm 
Аватар

Icho написа:
Аман от чужденци ей, докато разчитаме на световно неизвестни бразилци и мароканци вместо на наши юноши ще ревем и берем ядове :x

Мисля вече да въведем като аксиоми следните твърдения:
- 99% от юношите ни им е през кура за Левски!
- 99% от юношите бягат при първа възможност в чужбинско!
- 99% от юношите в момента, в който хванат някой лев се преместват да живеят в Син Шити...

С две думи- тва за юношите го остави! (Горе навсякъде сложих 99%, не 100% заради фактора неизвестност, не че се сещам за някой конкретен, дето да не е такъв).. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:31 pm 
Аватар

И Топузаков, и Томашич бяха и са класа над него. Още лятото разправях, че един централен защитник да е добър трябват много повече качества, отколкото Рабех показва. Трябва да е перде, да е лидер на отбора, трябва да може да бележи, когато отбора забуксува. Тогава половината форум ми скочи, че не е работа на централния защитник да бележи. Не е работа, ама Илиев, Тунчев и Котев редовно бележеха решителни голове, а този фалафел от 63 мача има 0 гола. (Само за информация Котев от 16 мача има 3 гола)
При равни други условия в защита с Миланов, Томашич и Вагнер Левски имаше повече допуснати голове от защитата на Миланов-Топузаков-Томашич-Вагнер 12 месеца по-рано за 1 полусезон. Някои пак скочиха да казват, че това нищо не значело. Аз просто казах, че нищо не значи, ама Левски беше 10 т. зад чорбата на полусезона точно заради тези доупснати голове.
Никакъв го нямаше и с/у БАТЕ, и с/у Жилина. Добър бил. Добър е с/у Спартак Вн и Пирин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:33 pm 
Aбе братле,аватара ти що така,дефект нещо?Тигъра като скочи и остава една точка,не изчезва напълно...Ни го бивъ :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:46 pm 

Момчета станахме като свинете , като нямаше проблеми беше най добрия , сега бил най слабия ,разбирам че сме ядосани ама по кротко :smt006 .

Все си мисля ,че Стоилов и Наско имат пръст в работата с Рабех , ако това наистина е така незнам просто :| :| :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 7:58 pm 

Рабех е добър играч,но не иска да играе в Левски !?!?! да му взимат парата и да си ебава майката черна !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 8:20 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Все си мисля ,че Стоилов и Наско имат пръст в работата с Рабех , ако това наистина е така незнам просто :| :| :x

Дали ако Наско беше изпълнителен директор щеше да прави такива мизерии :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 8:38 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 8:44 pm 
Аватар

Абе че е недопустимо който и да е играч да се държи така - факт, не го оправдавам, евала на кокала и т.н.
Но да се говори, че Рабех бил некадърен и че можел да играе само срещу Спартак Вн...е просто не знам кой остана кадърен в тоя отбор....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:02 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Boyo написа:

Пак ли ти бе, брат...

Я си спомни тоя Гонзо при предното му идване колко мотивация точно имаше дори в Левски... А и тук става въпрос за тренировка, а не за мач - кажи ми мач Рабех да не е играл добре?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:04 pm 
Аватар

Да го пращат в Газа тоя мангал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:08 pm 
Аватар

в тоя ред на мисли немА ли некой палестинец-бомба да се втъкне у къщата на чорни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:12 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
И Топузаков, и Томашич бяха и са класа над него. Още лятото разправях, че един централен защитник да е добър трябват много повече качества, отколкото Рабех показва. Трябва да е перде, да е лидер на отбора, трябва да може да бележи, когато отбора забуксува. Тогава половината форум ми скочи, че не е работа на централния защитник да бележи. Не е работа, ама Илиев, Тунчев и Котев редовно бележеха решителни голове, а този фалафел от 63 мача има 0 гола. (Само за информация Котев от 16 мача има 3 гола)
При равни други условия в защита с Миланов, Томашич и Вагнер Левски имаше повече допуснати голове от защитата на Миланов-Топузаков-Томашич-Вагнер 12 месеца по-рано за 1 полусезон. Някои пак скочиха да казват, че това нищо не значело. Аз просто казах, че нищо не значи, ама Левски беше 10 т. зад чорбата на полусезона точно заради тези доупснати голове.
Никакъв го нямаше и с/у БАТЕ, и с/у Жилина. Добър бил. Добър е с/у Спартак Вн и Пирин.

Г'упости! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:13 pm 
Аватар

Boyo написа:
кажи ми мач Рабех да не е играл добре?

С Локо Пловдив ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:15 pm 
Аватар

rkk написа:
Boyo написа:

С Локо Пловдив ;)

Е, тогава голям мач направи и Дани Вратарчето :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:20 pm 
Аватар

баси тъпото е до вчера да говорим как е едва ли не най-добрия футболист подвизавал се някога по българските терени ......... а сега стана по слаб от всеки централен защитник играл при нас. Рабех е добър но и Канаваро да беше от днес нататък щех да гледам на него като на най-долния човек в отбора.

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:22 pm 
Аватар

То и Канаваро е слаб вече. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:23 pm 
Аватар

Kryten написа:
rkk написа:
Boyo написа:

С Локо Пловдив ;)

Е, тогава голям мач направи и Дани Вратарчето :mrgreen:

И двата гола бяха от границата на малкото наказателно, ако не греша :wink: А за единия конкретно Рабех се оплете като пате в калчища, взеха му я и вкараха... Добър е, но прекали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:25 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Vincenzo написа:

Г'упости! :smt006

Абсолютни :) Рабех е ако не най-класният, то поне един от най-класните чужденци, които аз съм гледал да играят в Левски, но щом толкова демонстративно показва колко много не му пука за отбора - КУР за него и да се маха :smt039

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 9:28 pm 
Аватар

Че прави простотии - прави, абсолютно ясно е! Който и да е, просто няма право да се отнася така към задълженията си - все едно утре някой от нас да се връцне и да си тръгне демонстративно от работа, щото не е на кеф! Нали се сещате какво ще последва.... Така че нито един футболист-професионалист няма право да се държи по тоя начин и заслужава да си понесе последиците от постъпката си! Обаче да ми обяснявате изведнъж как тоя не бил нищо особено, а някои даже го обявиха за откровено слаб - е, айде нЕма нужда, по-качествен защитник в БГ отдавна не е играл и скоро няма да играе! Ставате бетер чорбетата, дето се скъсаха да псуват Да Костов, с тая разлика, че оня има 5 мача и нищо особено като игра, а Рабех неведнъж е бил единствения, който е знаел какво прави на терена, особено в началото на сеозна (съвсем не означава, че не е имал и слаби мачове, ама то и Малдини има....)!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 10:18 pm 

Съвсем ясно е, че на Рабе вече не му се играе при нас.

Мнозина от вас не осъзнават, че това което става с него е от полза за нас. Батков най-после ще проумее, че на сила хубост не става и че трябва да продава футболисти като Рабе, Хичо, Валери и т.н. при първата прилична оферта за тях защото днес има, утре няма.

Бих могъл да добавя още една аксиома към списъка: "наши футболисти преминали на проби в отбор от по-силно първенство трябва веднага да бъдат продадени или преотстъпени:".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 10:38 pm 
Аватар

абе така или иначе тая пролет по-интересно ше е на пистата и трибуните, така че кво значение кой ша играе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 11:43 pm 
Аватар

Рабех е донякъде добър играч, но не е този, за който се опитвате да го изкарате. Добрия играч, полезния играч е този, който може да вдигне нивото на отбора. Да вкара импулс в играта на отбора. Да поведе отбора. Кое от всичко това направи Рабех. Шпагат, гардиране на топката и нищо по-особено, което да не съм виждал. Гледали сте го в слабо първенство, в което Благо Джийзъса е феномен. С/у силни съперници си личат истинските играчи. Аз лично не съм го гледал с/у силен съперник, за да мога да кажа, че е феноменален, че от години не сме имали такъв играч. Добър играч е, но лично смятам, че Левски няма да загуби от липсата, а това е показателно.
P.S. От 24-5 години гледам футбол съзнателно, тренирал съм футбол и играех точно на позицията централен защитник (тогава се играеше със стопер и либеро) така, че абсолютно знам какво говоря.

Последна промяна Vincenzo на Нед Яну 18, 2009 11:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 85  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]