forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 328 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2008 11:01 pm 
Аватар

А аз пък си мисля, че хората, които не са от София и разправят, че щели да спят на стадиона и незнам си там кво, като направят няколко късни мача с прибиране със СКГТ и те ще почнат да си търсят оправдания. :lol: Най-малкото ще имат вече мечтания перфоратор

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2008 11:22 pm 

antonatan написа:
А аз пък си мисля, че хората, които не са от София и разправят, че щели да спят на стадиона и незнам си там кво, като направят няколко късни мача с прибиране със СКГТ и те ще почнат да си търсят оправдания. :lol: Най-малкото ще имат вече мечтания перфоратор

Eми като бяхме в Сливен в Бургас не се ли прибираме и ние късно а???? Който има желание,ще отиде а не да си търси оправдание с транспорта и т.н

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:09 am 

Истината е, че с тоя начален час и с тая температура, която предполагам ще е в неделя вечер глупаците от тв 2, ринг, бфс просто правят всичко възможно хората да не отидат на мач. Не стига, че посещаемостта главоломно намалява, пък и тия правят всичко възможно да правят нови препятсвия.
Но - вие добре сте казали - който има желание да иде на мача, ще го направи. Аз имам десетина мача на ЛЕВСКИ този сезон, всеки от които ми е "гостуване", защото се налага да пътувам и прибирането е доста късно, но няма как... все пак това е ЛЕВСКИ! Наистина ме боли като гледам мач с Литекс пред 5 000 човека на Герена след като преди 9 години бяхме 30 000 на Герена. Как сега на мачлета като ЛЕВСКИ - Беласица 2000 човека си е постижение, а през 97-98-99 на такъв мач идваха към десетина хиляди на националния стадион. За столичните дербита да не говорим, камо ли за мача с лит(*кс-етрополе. Наистина е гадно!

СЛОЖИ ВИ ЕМБЛЕМА -
ПОЛУМЕСЕЦ И ЗВЕЗДА,
А БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ
КУР ЗА Ц(*КА!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:19 am 
Аватар

Как да идват момичета примерно, които не са чак толкова запалени, но все пак са левскарки... Цитат: "Идва ми се, ама то ще е ебати студа"...... Мен ни студ и дъжд ще ме спрат, ни транспорт (защото съм на пешеходно нормално разстояние от стадиона), ама за много хора, особено от не толкова запалените, са си пречки..., a тези, които останахме да ходим независимо от всичко, когато имаме физическата възможност, разбира се, останахме много малко, както се вижда.. :(

Последна промяна rkk на Вто Ное 11, 2008 12:26 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:23 am 
Аватар

VarNaHooLs написа:
antonatan написа:

Eми като бяхме в Сливен в Бургас не се ли прибираме и ние късно а???? Който има желание,ще отиде а не да си търси оправдание с транспорта и т.н

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:55 am 

Ако ще да вали сняг. Аз съм там. :8) Кур за форумните фенове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 3:28 am 
Аватар

Мерси :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:15 am 

rkk написа:
Как да идват момичета примерно, които не са чак толкова запалени, но все пак са левскарки... Цитат: "Идва ми се, ама то ще е ебати студа"...... Мен ни студ и дъжд ще ме спрат, ни транспорт (защото съм на пешеходно нормално разстояние от стадиона), ама за много хора, особено от не толкова запалените, са си пречки..., a тези, които останахме да ходим независимо от всичко, когато имаме физическата възможност, разбира се, останахме много малко, както се вижда.. :(

Ти като беше във Варна, на колко мача си отишъл :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 10:34 am 
Аватар

+3 :mrgreen: Относно лудницата в сектора , наистина трябва да се събираме на едно място , не един в ляво , друг в дясно трети по средата ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 11:38 am 
Аватар

Стига сте се карали по оста ходещи- неходещи. Всички сме Левскари. Който иска да ходи- да ходи, който не иска- да не ходи. Аз моето мнение го казах- срам ме е колко сме малко, както ме е срам и от всички искащи, които нищо не дават, но много знаят да искат.. :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 11:45 am 

там сме :!:

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:23 pm 
Аватар

:arrow: :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:30 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=141580 Тия спортал са на ебати тежкия хероин :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 2:41 pm 

-1 аз няма да мога да дойда за съжаление :evil: .
Все пак фул съпорт от ТВ-то :smt006 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 3:32 pm 
Аватар

ultra_levski_sofia написа:
+3 :mrgreen: Относно лудницата в сектора , наистина трябва да се събираме на едно място , не един в ляво , друг в дясно трети по средата ....

Напоследък все сме в средата (изключая Беладона).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 6:33 pm 
Аватар

Smash ThE ReDs написа:
rkk написа:

Ти като беше във Варна, на колко мача си отишъл :roll:

Във Варна или в София?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 8:59 pm 

Абе ...... чакайте малко ся в сливен като беше пълен сектора че кво ? от 350 човека пяхаме някаде към 100 ( целия репертоар) а няма да ви казвам колко семки и туристи гледаха мача и пяха само " И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ " шото то някак как да не се знае болното е че има много хора които наистина идват само да гледат без да викат !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:10 pm 

Grande написа:
Абе ...... чакайте малко ся в сливен като беше пълен сектора че кво ? от 350 човека пяхаме някаде към 100 ( целия репертоар) а няма да ви казвам колко семки и туристи гледаха мача и пяха само " И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ " шото то някак как да не се знае болното е че има много хора които наистина идват само да гледат без да викат !

Да де ама чакай малко и те са фенове колкото и тебе брат :smt006 :wink: .Вярно гадно се получава но на гостуванията не трябва да се ядосваме на тези хора,виж домакинството е друго нещо :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:12 pm 
Аватар

Кое па му е другото нещо. Пълен ташак сме си, ама да упрекваш, че едните не ходят, пък другите не пеят е безсмислено

Последна промяна antonatan на Вто Ное 11, 2008 9:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:14 pm 

Да, все пак хората са отишли. Щом са умерени фенове да не ходят ли? Нямало е заделено място в А сектор, затова са отишли там.
Обаче когато идват вече в сектор Б става проблем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:27 pm 
Аватар

проблем е че сектора ни е по шумен вече във форумите ...искам 20 кинта вход за сектор,,б,,

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:31 pm 

ЕЕ не разбира се :) нямах това предвид :)
Естестевено че щом е там и той е ЛЕВСКАР колко съм аз но някак си нали всички искаме да сме най-великите (ние сме си) но последно време от както сме в тия кризи работите и по трибуните не вървят а не би трябвало да е така :) После като газим е лесно да викаш :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:32 pm 
Аватар

WEST FRONT написа:
проблем е че сектора ни е по шумен вече във форумите ...искам 20 кинта вход за сектор,,б,,

И маслината да не е в Сектора? :cry: :oops: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 10:19 pm 

bullhead написа:
WEST FRONT написа:

Пич,ти кога се появи в сектора,кога взе да гониш?Може да е пропаднал тип и пияница и всичко което се сетите ще е вярно.Но е вярно,че повечето тук заедно нямате толкова мачове като него. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 11:37 pm 
Аватар

alexbod написа:
bullhead написа:
WEST FRONT написа:

Пич,ти кога се появи в сектора,кога взе да гониш?Може да е пропаднал тип и пияница и всичко което се сетите ще е вярно.Но е вярно,че повечето тук заедно нямате толкова мачове като него. :smt006

Бегай с тва ченгесарско ухо! Маслината е получовек, безподобен, безпардонен, ужасен, гад, бляд, срам за синята публика и шапкарска подлога, така че без тия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 12:00 am 
Аватар

alexbod написа:
bullhead написа:
WEST FRONT написа:

Много правилно - не съм човека който може да "гони" от сектора, нито това ми е била и идеята на поста, просто не разбра иронията :smt006 ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 12:20 am 

Левски-Соколчета и кво се видя. Некъв варненец с байрак даваше тон па ние му викаме селянин.Некво лапе от Н.пазар се разчекна от да пее..МАХНЕТЕ МЕГАФОНА и пълно с девойки които ако ако ходят с няк0я свиняса от...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 1:12 am 
Аватар

победа очаквам и нищо друго..дано тези три мача които оставят да ги спечелят и да сме първи,защото свинете със сигурност ще се дънят тепърва

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 12:35 pm 
Аватар

blue_blagoevgrad написа:
Истината е, че с тоя начален час и с тая температура, която предполагам ще е в неделя вечер глупаците от тв 2, ринг, бфс просто правят всичко възможно хората да не отидат на мач. Не стига, че посещаемостта главоломно намалява, пък и тия правят всичко възможно да правят нови препятсвия.
Но - вие добре сте казали - който има желание да иде на мача, ще го направи. Аз имам десетина мача на ЛЕВСКИ този сезон, всеки от които ми е "гостуване", защото се налага да пътувам и прибирането е доста късно, но няма как... все пак това е ЛЕВСКИ! Наистина ме боли като гледам мач с Литекс пред 5 000 човека на Герена след като преди 9 години бяхме 30 000 на Герена. Как сега на мачлета като ЛЕВСКИ - Беласица 2000 човека си е постижение, а през 97-98-99 на такъв мач идваха към десетина хиляди на националния стадион. За столичните дербита да не говорим, камо ли за мача с лит(*кс-етрополе. Наистина е гадно!

То и миналата година на мачове с Марек и Черноморец Париж на Дражев идваха по 10-12 хилки на националния.Ма тука засягаме дълбоки теми, щото на всеки му е готино събота или неделя в слънчевия следобед да излезе в центъра на София, за да гледа един хубав, зрелищен и резултатен мач на своя любим отбор.Че даже да заведе приятелката или семейството си, според зависи.
За съжаление и тоя светъл лъч надежда потъна както всичко в родната ни сивота и кал.Защо не в подуенските ловки пълни с кокали и шуменски жаби.... например :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 12:43 pm 
Аватар

Въпросът не е в това, дали е в центъра... Да не би стадионите на чуждите отбори да са всичките в центъра? Въпросът е, че "нецентърът", ако можем да го наречем така, не прилича на нищо и че дотам се стига по много мъчен начин от различните краища на София.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 328 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]