forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 8:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:14 pm 
Аватар

Kryten написа:
Те па и те са го подпукали... ходят по 50 човека и скимтят, чуруликат, грухтят. Тук-там някое паве. Ако мислите че тошко ще се трогне... А ние 10к няма да излезем

въпросът е, че траа се наддаде вой. а ние кво -неколко пенсионера му наплюха колата. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:16 pm 
Аватар

Днеска в сектора викам на хора, които познавам и от там да се разпространи масово из сектора да отидем пред "В", там откъдето си тръгват играчите да се изсипем целия "Б" и да видим как стоят нещата, да потърсим сметка за тази обидна игра, защото вярвам на всички тук ни е болно и ни стяга отляво. Никой не поиска, всички си тръгнаха от Герена като от публичен дом с наведени глави. Стана ми още по-зле.

След мача Левски - лит(*кс-етрополе 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:18 pm 
Аватар

South Tribune написа:
Днеска в сектора викам на хора, които познавам и от там да се разпространи масово из сектора да отидем пред "В", там откъдето си тръгват играчите да се изсипем целия "Б" и да видим как стоят нещата, да потърсим сметка за тази обидна игра, защото вярвам на всички тук ни е болно и ни стяга отляво. Никой не поиска, всички си тръгнаха от Герена като от публичен дом с наведени глави. Стана ми още по-зле.

Имаше кордон ушаци и не пускаха никой да ходи към В. :smt006 Не е като да е нямало желаещи :smt002

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

е то като цело неска публиката беше куцо-кьораво-сакато

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Нали миналата година няколко човека го направиха? Беше точно преди мача с прасетата. На всички беше зададен един и същи въпрос "какво ще правим с чорбата", единствено миру измънка - "ми ще играем, кво ще правим".
Отиди и им искай сметка за нещо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:26 pm 
Аватар

А бе като има желаещи, ще има и начини, ако сме задружни така както в песните. Заебете ги кордоните.

След мача Левски - лит(*кс-етрополе 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:27 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/exclusive1796.html
скандално точен коментар на жаклин. според мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:29 pm 

Kryten написа:
Те па и те са го подпукали... ходят по 50 човека и скимтят, чуруликат, грухтят. Тук-там някое паве. Ако мислите че тошко ще се трогне... А ние 10к няма да излезем

Е камъни по колата,запалена вила и т.н не ги приемам като скимтене и чуруликане.Това са си директни методи с които му се показва какво го чака.Така или иначе при нас ситуацията е малко по-различна,но въпроса е че и да бутнем комунягата,трябва да дойде някой,а кой ще иска точно в тоя момент да се занимава с една разбита команда,особено сега когато се раздухва тая изкуствена финансова криза.В България тия които командват парада в отборите,ако се замислите са едни и същи,поне при повечето от 10-15 години.И гигов,и свинята в славия,и гришата в ловеч и т.н да не изреждам всичките са се окопали като комунисти в землянка и държат здраво кокала.Сменят собствеността си тия отбори на които бащиците или фалират,или ги думват.Тука е така,трето положение няма.Въпроса е че никой няма право да се гаври с името ЛЕВСКИ,и точно затова мустака скоро ще изгори.Може малко несвързано и под въздействието на емоциите да ги пиша тия неща,понеже и мен ме боли за всичко ставащо в ЛЕВСКИ,но така ги виждам аз нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:32 pm 
Аватар

Все си мисля, че след изборите, ако не са пак комунисти и турци на власт, Батков набързо ще бъде отказан от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:34 pm 

riisegb06 написа:
Бобката написа:
riisegb06 написа:
Ходи ми се на мача с Ватманите, ама зора ми е, че в Габрово от 4 години търся да открия ръководство на фен клуб от нашия град да видя как седят нещата със записване и нищо ... пък гледам по мачовете се веят знамена на Фен клуб Габрово ... , ако някой знае нещо може да ми помогне ще черпя, че не върви сам да вървя на мач ... Благодария предварително! Само Левски !

Тва че НКФ(во) раздават знаменца, не значи че ще намериш фен-клуб там. Ако някога има записване в Габрово, то ще е щото играеме с Барцъ ШЛ и някой ще наеме бус примерно. Кой знае в кой е тва знаме на ''Габрово", ама сигурно е самосиндикална маслина и такова знаме не трябва да съществува Така че ако не искаш да си сам на мач, трябва да си намериш приятел Друга алтернатива не виждам, просто щото хората от провинцията които не ходят с някаква сериозна група или групировка в Сектора или въобще на стадиона, нямат никаква мотивация да пътуват сами до София за мач примерно срещу Беласица. Пожелавам ти да идваш редовно на мачове.

Мерси ще се опитам да поработя по въпроса щото ми е голям мерак ! Благодаря за инфото иначе ... В прочем за статистиката преди 1-2 седмици във фен клуба на ц(*ка-то развях шала и им пожелах да си го начукат, не питай как съм бягал оня Юсейн Болт пасти да яде .... чаветата наскачаха като подивели

Тва показва, че прасетата правят нещо по въпроса за шибаните им фенове. Докато при нас е обратното все повече хора от провинцията спират да ходят по мачове, да не говорим за пловдивчаните, които бяха сила... Така че вместо да пишете безсмислени коментари за мачО по тоя форум, правете сметка как да има хора в сектора, щото лека-полека намаляваме, масата е една и съща, днеска на хубавото време имаше хора, ама следващите пъти ''тия падат, нема да им одим''. Дърпайте хора в сектора щото едната идея ни остана и свинете ни преварват по бройка и по викане.
Но се радвам че въпреки жалките им опити в ебания тъп перник днеска, не направиха никакви ремонти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:42 pm 
Аватар

Батков нема как да го махнем, освен ако той не пожелае, а това се постига с правене на мръсно всеки мач глоби. Тепърва после ще трябва Чорни да разяснява далаверите и всички тънкости,на някой нов, а са тия си знаят всичко и им е добре, щото си цакат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:43 pm 
Аватар

shalala написа:
Все си мисля, че след изборите, ако не са пак комунисти и турци на власт, Батков набързо ще бъде отказан от Левски.

И аз така си мисля, и се надявам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:44 pm 
Аватар

Цитат:
Със сълзи на очи си тръгна след мача Живко Миланов. Защитникът е контузен и не сдържа нервите си и се разплака в ложите на Герена.

айде хранете пак като луди един от безумно малкото ни играчи милеещи за отбора!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:48 pm 

kozarets1914 написа:
shalala написа:

И аз така си мисля, и се надявам.
Сериозно ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:50 pm 
Аватар

Що - несериозно ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:54 pm 

Всъщност,да.Други освен комунисти в политическото пространство къде виде?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 12:00 am 

Днес Апостола беше в Италия... :arrow: http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Calcio/11285/38/Festa+Lazio+nel+derby+contro+la+Roma :smt006

Последна промяна Nunc est bibendum на Нед Апр 12, 2009 12:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 12:01 am 
Аватар

Ратник написа:
Всъщност,да.Други освен комунисти в политическото къде виде?

Не знам дали визираш тва, че и Бойко е бивш комуняга, но в момента той не е равно на БСП. Просто понеже видимо имат различни икономически интереси, които всъщност са основата на политичексата конфронтация. Демек ако турчолята и бсп не са на власт много неща ще се изменят и в икономическия живот. Като за начало ми са сака Ирена Кръстева и сина й (които за мен са бушони) да приключат с живота на свобода. Камо ли да изявяват мераци да купували Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 12:09 am 
Аватар

Ама вие още се надявате да дойде някой и да купи Левски ... аз вече спрях да се надявам за каквото и да е :( Скоро Хидън ще ми се види оптимист.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 1:03 am 
Аватар

Нека си кажа и мойто мнение относно създалата се ситуация:
1.Относно Батков-човека може като адвокат да е много добър,но като ръководител на футболен отбор просто не става.И аз мога да карам кола но това не значи че ще мога да управлявям болид от Ф1.И все пак се радвам че Батков не си използва положението да ни бута като титаните и сие за да се самозалъгваме че сме НЕЩО а то да реално да сме НИЩО.И все пак благодарим г-н Батков за НЕВЕРОЯТНАТА ПРИКАЗКА която изживяхме но всяко нещо си има край.

2.Емо Велев-за мен той си е човек доказал се като футболист за ЛЕВСКИ но просто за треньор не става.Няма да е първия няма да е и последния такъв случай.Но да го псуваме и обиждаме лично на мен ми се струва прекалено.Дълги години се е раздавал и доказал като
футболист и не може само че не става за треньор да го храним толкова много.

3.''Футболистите"- колкото и да е слаб президента,колкото и да ти е некадърен треньора те са длъжни да изкопават и прекопават тревата във ВСЕКИ един мач.ПРОСТО И ЯСНО.

4.ПУБЛИКАТА- ние сме доказали че любовта ни към ЛЕВСКИ не познава граници.Яд ме е само че има индивиди дето при първия слаб сезон( или мачове ) започват да хранят който им падне и много бързо забравят дадения човек какви спомени ни е създал.Лично аз не мога да обиждам в нито един момент играч вкарал някакви си стотина гола за ЛЕВСКИ(ГОНЗО) и някакъв си хасковлия дето ми сбъдна една мечта-тя не беше ШЛ а това ЛЕВСКИ да играе като истински отбор-дори и само за две години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 2:13 am 
Аватар

Тоя мач за мене имаше 3-ма футболисти, на които им пукаше за мача... тва бяха Минев, Бензукан и Костов... другите все едно ги нямаше...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 2:41 am 
Аватар

SUPPORTFOREVER, Това е мнението за тази вечер :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 2:47 am 
Аватар

Shakespirt написа:
Тоя мач за мене имаше 3-ма футболисти, на които им пукаше за мача... тва бяха Минев, Бензукан и Костов... другите все едно ги нямаше...

Не си прав, Зе изора терена много се стара момчето, защото знаеше, че сега му е шансът да се докаже, когато е контузен Жоазиньо, Гонзо също игра с много желание независимо, че топки до него просто не стигаха освен едно центриране, което посрещна на гърди и прати в аут :smt006 Останалите повече от трагични ! Певеца не знам само с какво е заслужил да играе в ЛЕВСКИ :?: Тоя няма никакво качество нито може да се пласира, нито има височина за таран, нито има добър удар... Стига толкова, че още повече се нервирам и стана прекалено дълъг поста...

ПУБЛИКАТА беше на ниво днес доволна бройка и викането беше мощно преди да дойдат миговете на камбуров ! Браво на всички, които пяха в края на мача ! :lsfc4 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 3:48 am 
Аватар

Завинаги оставааааамммм аз левскаррррр
верем на отбора си дойкрай,
аз не ще го предадеа, аз нищо на света;
за ЛВЕСКИ АЗ НА ВСИЧ!КО СЪМ ГОТОООО!ВВВВВ!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 9:41 am 

Голям срам, толкова немощни и неорентиране не съм ги гледал никога. Пълна трагедия. Знам че не е момента сега за смяна на треньора, но трябва да му се търси заместник. Има играчи които само заемат бройката и демонстрират активност това са Сърмов, Йовов, Тасевски,Вагнер, Хичо, Г.Христов. Ако зависеше от мен щях да им наложа огромна глоба заради безхаберие и уронване престижа на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 10:10 am 
Аватар

Аватара ти за мен е неподходящ. Емо не е виновен че е безкадърник! Нито Овч. Гл.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 10:18 am 

Вчера след мача си мислех какво става в Левски 2,5 години насам.След този мач с Тампере нещата определено не вървят.И от вечното дерби според мен само се залъгваме.След този Х с прасетата и изгубените от тях в последствие точки ни накараха да си мислим за титла,която май не заслужаваме.Да не говорим,че свинете повече заслужаваха победата от нас тогава.И ако нещо стане и обърнем първенството(защото ако бием прасетата не е невъзможно) то залъгването,че имаме отбор ще продължи.С трици маймуни не се ловят.Така,че ако трябва още 2-3 години без титла само че с ново ръководство и нов отбор.

Kryten,овчата глава обича Левски не по-малко от Велев.И в единствения важен мач,който той беше треньор на Левски-този с Бате Борисов,Левски имаше голови положения,които за цял сезон след това при Велев няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 10:23 am 

Син Октопод написа:
Icho написа:
Голям срам, толкова немощни и неорентиране не съм ги гледал никога. Пълна трагедия. Знам че не е момента сега за смяна на треньора, но трябва да му се търси заместник. Има играчи които само заемат бройката и демонстрират активност това са Сърмов, Йовов, Тасевски,Вагнер, Хичо, Г.Христов. Ако зависеше от мен щях да им наложа огромна глоба заради безхаберие и уронване престижа на клуба.

Aбе къв Тасевски бе?? Какъв заместник негов??? Той ни е 2-рия най -добър играч след малкото цигане, всеки има дни когато не му върви. Дарко да не е Господ, че все да е на ниво?

Тасевски никога не съм го харесвал като играч, правил е добри мачове но 2 от 10 за мене е страшно малко за заплатата и премията която получава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 10:29 am 
Аватар

The Eraser написа:
Вчера след мача си мислех какво става в Левски 2,5 години насам.След този мач с Тампере нещата определено не вървят.И от вечното дерби според мен само се залъгваме.След този Х с прасетата и изгубените от тях в последствие точки ни накараха да си мислим за титла,която май не заслужаваме.Да не говорим,че свинете повече заслужаваха победата от нас тогава.И ако нещо стане и обърнем първенството(защото ако бием прасетата не е невъзможно) то залъгването,че имаме отбор ще продължи.С трици маймуни не се ловят.Така,че ако трябва още 2-3 години без титла само че с ново ръководство и нов отбор.

Kryten,овчата глава обича Левски не по-малко от Велев.И в единствения важен мач,който той беше треньор на Левски-този с Бате Борисов,Левски имаше голови положения,които за цял сезон след това при Велев няма.

Започвайки в обратен ред - не съм казал че не обичат Левски. А срещу Бате Борисов положения имаше, но играта като цяло беше слаба. Самият факт че Гонзо беше върнат в халфовата линия говори на какво приличаше тя. Срещу Бремен беше същата трагедия само дето Вердер ги болеше пишоната дали ще вкарат или не, по-скоро искаха да се върнат живи. А Баце си играха тяхната игра, много по-организирана от нашата и заслужено биха.

А това за мача с Тампере е точно така - точно от онази подготовка натам започнаха на Батков игричките и нищо чудно че така се развиха нещата

Icho, тасевски за момента ни е единствения играч дето може да напредне малко с топката, да направи комбинация или да подаде повече от 2 паса. Почти всички голове от началото на шампионата са минали през него. Забележи и че вчера единствените два свестни удара бяха негови

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 10:35 am 

За мене всичко започна след скандала със Ст. Ангелов, той бе в невероятна форма. Какви бяха тия неуредици в договора му и срамното бягство. Вместо по цивилизован път да напусне клуба. От там и много юноши започнаха да си правят сметки за големият футбол на запад...... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]