Последно казвам, макс 5000 човека на стадиона, 1:1 с маса съдийски секири. Повече няма кво да коментирам. Часа е под всяква критика, сума ти хора работят по тва време, да не говориме че е по средата на деня и са малко хората, които ше си разкъсат целия ден за да идат на мач с ясен резултат. Дано поне за публиката не съм прав, но... нема много надежда. Батков успешно разби сектора с тея пари, които се дават на фенклубовете, лека-полека тоя факт плюс свинщината, която е подготвена очевадно, ше повлияят на тва нещо. Кво става - неколко важни фактора - мача е по никое време, освен тва резултатът е ясен, след "издънката" във Варна малко хора ще дойдат и като добавиш, че като цяло тоя сезон почти няма публика в сравнение с предишните, при тва сектор Б е буквално разнебитен, картинката е чудна направо... Силно се надявам да не съм прав, ама като говоря, не приказвам... Спирам по темата, щото повече немам намерение да убеждавам който и да е, в квото и да било. В събота ше лъсне тва нещо.
Никой не ти говори за прекъсване на деня, разбира се че ше ида когато и да е мача, но не всеки би го направил. Помисли само. То се вижда на мачове с отбори от типа на Спартак Варна за кво става дума. Ходят само хора, които не се интересуват с кой и кога играеме. Тея хора са малко. Особено, когато и отбор и публика са зле. Мене време, час и транспорт никога не са ме притеснявали. Дори и задължения. Единствено за гостувания некой път правя педерастии, щото иначе рискувам твърде много. Кво да ти кажа. И на мене ми е гадно да ги чета всичките тея оплаквания от тва, че небето е синьо едва ли не, но просто така стоят нещата. Тея, дето са вечно недоволни и без тв ходят на 5 мача в годината. Да, на мене би ми било най-кеф мача да започне в 21:15 примерно и да е на националния стадион, ама кой ме пита мене. Просто ше видиш, че ше има по-малко хора, отколкото на мачовете по нормално време.
Министре на звуци, не съм вечната опозиция на всичко. Дори в повечето случаи по сериозни теми въобще не взимам участие, щото знам че хората със собствено мнение тука, всички им скачат. Просто повечето хора тука говорят на изуст и без да мислят.
Терзо, кво значение има тва? А па ние нормалните трябва да ставаме рано сабале за да дойдеме ако мача е от 3.
|