forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 6:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 7:12 pm 
Аватар

Жоаозиньо верно ще е глупост да го махнем. Та той е 18 годишен. Да махнат другото джудже

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 7:28 pm 
Аватар

Kryten написа:
Жоаозиньо верно ще е глупост да го махнем. Та той е 18 годишен. Да махнат другото джудже

Естествено, че трябва да махнат Жо, а не Миро Иванов. Така ако продадат Хичо ще си останем без нито едно ляво крило, като по този начин ще затвърдим всеобщото мнение, че имаме най- скапаната трансферна политика! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 7:44 pm 
Аватар

Kryten написа:
Жоаозиньо верно ще е глупост да го махнем. Та той е 18 годишен.

:!:
Наистина ще е глупост, но май вече няма какво да ме учуди
Ето и малко мнения от форума на Херта за Домо (както го наричат):
http://forum.herthabsc.de/viewtopic.php ... &start=255

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 7:58 pm 

Явно Жоазиньо не се вписва в критерийте на Вуцов, той нали искаше високи и здрави халфове. Току виж сме привлекли Емил Тодоров-Зелето или някой подобен :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:11 pm 
Аватар

FLAME написа:
Kryten написа:
Жоаозиньо верно ще е глупост да го махнем. Та той е 18 годишен.

:!:
Наистина ще е глупост, но май вече няма какво да ме учуди
Ето и малко мнения от форума на Херта за Домо (както го наричат):
http://forum.herthabsc.de/viewtopic.php ... &start=255

То предполагам и за коментаторите ще е по-лесно да го наричат така :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:13 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:

То предполагам и за коментаторите ще е по-лесно да го наричат така :smt003

Е нееее, ти ако чу как му викат на тва клипче с гола във вратата на Кан- Домофчискииииииииииииии :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:14 pm 
Аватар

Цитат:
Почвам да си припомням трансферното лято по времето на Гошо Тодоров...

На него си спомням поне един добър трансфер в лицето на Букарев...сега се чудя дали и един такъв ще имаме :boisw Верно имаме Дани и Буки, като единия може да намери добри играчи с връзки, а другия (както бе споменато и преди) с акъл, но все още имаме идиот президент...

Да продадем 18 годишен бразилец, който тъкмо е почнал да свиква с обстановката (ако дори не е свикнал вече) ще е най-голямата идиотия дето можем да направим...

Кур за МустакО, ега е следващия отвлечен :!:

П.П.: едва сега оценявам какво несравнимо чудо е направил Мъри с успехите в УЕФА и класирането за ШЛ... :roll:

П.П.2: ако верно Вуцов иска високи и здрави халфове, поне Легендата да си върнем... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:16 pm 
Аватар

Trent написа:
П.П.2: ако верно Вуцов иска високи и здрави халфове, поне Легендата да си върнем... :smt003

Ми то както е тръгнало с машини, асфалт и т.н. всеки момент очаквам ръководството да излезе с декларация, че ни трябва чистач за Герена и нищо чудно да си го върнем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:16 pm 

acrimonious написа:
Kryten написа:

Естествено, че трябва да махнат Жо, а не Миро Иванов. Така ако продадат Хичо ще си останем без нито едно ляво крило, като по този начин ще затвърдим всеобщото мнение, че имаме най- скапаната трансферна политика! :smt006

Ами потенциални кандидати за ляво крило ще са:
Миро Иванов
Ели Зизов
Иво Михайлов

Да. Трансферната ни политика духа здраво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:22 pm 
Аватар

Те понеже европейските грандове се бият за Миро Иванов...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:26 pm 
Аватар

Деко можем да го продадем в Китай, там ще е сред "високите" :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:52 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият футболист на Левски и настоящ помощник треньор на младежкия национален тим Асен Букарев напълно опроверга думите на Даниел Боримиров, че е назначен на работа в клуба. Букарев заяви пред db, че няма как да работи за Левски, тъй като в момента изпълнява ангажимент към БФС.

“Не знам нищо за Левски. Не съм назначен на работа в клуба. Та аз вече съм поел ангажимент към БФС. Така че не виждам как може да работя и за сините“, заяви Букарев.

Db припомня, че на днешната си пресконференция спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че Букарев и Вангелов са новите скаути на сините.

Цирк :smt005

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:13 pm 
Аватар

Тва е заради световната чорбарска конспирация, наговорили са се с всички клубове и замесени във футбола да са против нас :boisw :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:37 pm 
Аватар

При положение, че ще има дублиращ отбор и трябват минимум 40 футболисти , не виждам за кокво въобще ще гонят, преотстъпват, дават под наем някого :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:42 pm 

Абе Мустако що направо не им го подари Домовчийски....преди 18 месеца се тупаше в гърдите и твърдеше че Домовчийски струвал 5 Милиона, сега го шитка за 1 Милион.....аман от идиотизъм, докога се чудя....ама па и тия от Херта (потребителите от форума им де) яко нагли, да го били вземели под наем за още 1 сезон пък тогава да се решало дали да го купят...тва да не ти е супермаркет с безплатни пробички на кашкавал и лютеница бе......

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:45 pm 

Sirakov написа:
Абе Мустако що направо не им го подари Домовчийски....преди 18 месеца се тупаше в гърдите и твърдеше че Домовчийски струвал 5 Милиона, сега го шитка за 1 Милион.....аман от идиотизъм, докога се чудя....ама па и тия от Херта (потребителите от форума им де) яко нагли, да го били вземели под наем за още 1 сезон пък тогава да се решало дали да го купят...тва да не ти е супермаркет с безплатни пробички на кашкавал и лютеница бе......

Братле, в момента за нас Домо не струва и 50 лева защото той просто не иска да бъде в Левски. Той самият си каза, че предпочита да бъде резерва в Херта от колкото титуляр в Левски защото в Германия прави повече пари. Мустака е щастлив, че успя да го продаде и за 1 милион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:47 pm 

Mr.Smith написа:
При положение, че ще има дублиращ отбор и трябват минимум 40 футболисти , не виждам за кокво въобще ще гонят, преотстъпват, дават под наем някого :wink:

Е да ама в дублиращия отбор никой няма да плаща наем на Мустака, а ако отиде в Русия току виж, че някой му платил 50000-60000.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 10:14 pm 
Аватар

И Миро Иванов и Жоазиньо ще е ужасна грешка, ако ги продадем. За Жо незнам кой тябва да вземе за да го разкараме - за Миро Иванов - има възможност да вземем някойкачествен и тогава съм съгласен да го разкараме, но на тоя етап е абсурд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 10:57 pm 
Аватар

Убеден съм, че мнозинството във форума биха дали мило и драго Шуменския Деко да се разкара час по-скоро...и е много по-добър вариант некой блед юноша да се изявява на неговата позиция...поне младия като играе слабо ще знаем защо! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 11:15 pm 
Аватар

Trent написа:
Убеден съм, че мнозинството във форума биха дали мило и драго Шуменския Деко да се разкара час по-скоро...и е много по-добър вариант некой блед юноша да се изявява на неговата позиция...поне младия като играе слабо ще знаем защо! :smt006

Еми аз отдавна съм си казал мненито за Деко - това е средна ръка футболист - има проблясъци има и дупки в представянето му, на мен лично ми харесва и смятам, че в отбор от нашата черга има място. Поне още една две годинки има какво да даде - мачове много, не може да сме само с 11 човека, трябват и такива като него, да не говорим, че в много от мачовете прави доста добри игри, така че аз съм ЗА Миро да си остане в Левски. Той си е точно футболист за А група.

А и btw - притрЕбвал ни е още един надут юноша, дето се чуди как да се разкара час по-скоро от България и вечер не можеш да го озаптиш по дискотеките. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 1:32 am 
Аватар

Дублиращите отбори ще са пълен ташак, освен Левски, чорбата и литекс никой нема да ги взима на сериозно тея мачове, така че ще са напълно безсмислени. Смисъл имаше ако играем в Б група истински мачове, другото е ташак работа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 9:37 am 
Аватар

Boyo написа:
Дублиращите отбори ще са пълен ташак, освен Левски, чорбата и литекс никой нема да ги взима на сериозно тея мачове, така че ще са напълно безсмислени. Смисъл имаше ако играем в Б група истински мачове, другото е ташак работа

Да , ама ако ги пуснат в Б група нали знаеш какво ще стане.
Дублиращия отбор ще пусне на някой тим , борещ се за промоция , после той като влезе ще върне трите точки на първия тим.
Има всякакви други врътки , дето могат да станат , ако дублиращите отбори заиграят в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 10:29 am 
Аватар

Вярно е това за дублиращите отбори и Б група - то не случайно не ги пуснаха там, ако трябва да сме честни - с право.

Иначе се надявам да станат интересни мачове, защото в отборите би трябвало да са предимно млади момчета и всеки да се напиня яко за да се покаже, защото знае, че друг шанс да го видят няма. Ще видим какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 10:31 am 

Boyo написа:

С Вили Вуцов не знам дали и ние ще ги взимаме насериозно... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 11:03 am 

За да не се получават врътки с дублиращите трябваше да има поне една група разлика между първи и дублиращ отбор. Така спокойно можеха да ги пуснат по В-Групите....така на когото и да пуснат няма да ни грее много много, нито нас, нито ЦЕЦКА нито Литекс. Друг е въпроса, дали ще има смисъл да играят по В Група...абе цирк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 11:22 am 
Аватар

Sirakov написа:
За да не се получават врътки с дублиращите трябваше да има поне една група разлика между първи и дублиращ отбор. Така спокойно можеха да ги пуснат по В-Групите....така на когото и да пуснат няма да ни грее много много, нито нас, нито ЦЕЦКА нито Литекс. Друг е въпроса, дали ще има смисъл да играят по В Група...абе цирк.

Няма никакъв смисъл, не знам дали си бил на мач от В група някога. Ходил съм на няколко на Люлин и трябва да ти кажа, че нивото е на отбор, събран пред блока ... горе долу и на такива игрища играят. За сметка на това влизанията са нещо невероятно - за счупен крак се дава жълт картон, само ако е второ нарушение, иначе - устна забележка :smt006 . Не е работа да си пращаме отбора във В група въобще - то по полезна ще е двустранна игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 12:08 pm 

Не съм бил да си призная...ама щом е така - вярно по добре е да не ги пращат никъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 12:31 pm 
Аватар

thegboy написа:
За сметка на това влизанията са нещо невероятно - за счупен крак се дава жълт картон, само ако е второ нарушение, иначе - устна забележка :smt006 . Не е работа да си пращаме отбора във В група въобще - то по полезна ще е двустранна игра.

Е баце, нали знаеш .. нема кръв, нема фал .. аз така я разбирам играта :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 12:43 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
thegboy написа:
За сметка на това влизанията са нещо невероятно - за счупен крак се дава жълт картон, само ако е второ нарушение, иначе - устна забележка :smt006 . Не е работа да си пращаме отбора във В група въобще - то по полезна ще е двустранна игра.

Е баце, нали знаеш .. нема кръв, нема фал .. аз така я разбирам играта :smt005

Бил съм на няколко мача на Люлин - все пак кварталния отбор викам "чай да ода да ги вида". Ми кво да ви кажа - купона е на 6. Игриището е колкото за малки вратичики и при фал в своята половина отбора центрира остро в наказателното на противника без проблеми :mrgreen: . Тоя дето беше явно шефа на отборО (по пурата се познава) и само кисне на тъч линията и влезе ли някой в наказателното почва сс всичка сила "Падай, Ники, падай за дузпа !!!" Пък един път си спомням, че верно имаше дузпа за люлинци, ма съдията не я свири и тоя същия "Как не те е срам, бе, като нема - нема, ма тоа път верно имаше !" :smt076 . Влизанията са на принципа "под кръста не се брои". Лоу кика си е сред най-използваните приоми. Гледам от маса време вече ММА двубоите и в чужбина и у нас - е далеч не са толкоа брутални :smt062 Обаче винаги има по един култов образ във всеки отбор, по-старичък - псува за 10 души, сърби :smt091 - при My favorite underground team Lulin :mrgreen: тая роля изпълнява вратаря, ама просто не мога да му пресъздам крилатите фрази ... "Внимавай, бе селянин ....ей....шшш, ко прайш, бе...ари ари ритай" - не мое така, трябва да се види. :mrgreen:

Голям майтап си беше, трябва да взема аз пак да отида, да подкрепя люлинчани :drunk :mrgreen:
Но ако оставим шегата на страна нямам никакво желание да виждам Левски, па било то и дублиращия му отбор, в целия този цирк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 2:09 pm 
Аватар

Защитник от МТК акостира на Герена
20 годишният Адам Пинтер подсилва сините през следващия сезон
Ръководството на Левски вече започна офанзива по привличането на футболисти за лятната селекция на отбора. Едно от почти сигурните нови попълнения на сините е унгарският защитник от МТК Адам Пинтер, научи db.

Бранителят е висок около 1,90 см. и тежи 76 кг. От 2003г. Пинтеро преминава в МТК, след като преди това е играл във Васаш и Уйпещ пак в местното първенство. В момента Пинтер е един от най-стабилните защитници в отбора на унгарците, а освен това е и младежки национал на страната си.

Освен Пинтер от щаба на сините са харесали още един негов сънародник. Става въпрос за халф от Ференцварош, на който за момента името се пази в тайна.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]