forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 10:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 7:21 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:
Ръководството на Левски ще купи двама футболисти до края на този месец, научи SportLine.bg . Със сигурност единият ще бъде вратар. "Сините" търсят спешно и класен дефанзивен полузащитник.

Днес стана ясно, че здравословните проблеми на Георги Петков не са чак толкова сериозни, но има опасност неговата хронична травма в адукторите да се обади по всяко време и да постави Вуцов в патова ситуация.

Петков обаче ще играе със сигурност в първата среща с БАТЕ Борисов, но "сините" няма да рискуват с него за гостуването в Сандански утре. На вратата на Левски ще бъде Цветан Димитров, резерва му е младокът Ивайло Василев.

Тва го слушаме от много време вече :!: Не искам да знам какви ще са им оправданията, ако стане някой фал срещу батето :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 8:30 pm 
Аватар

krivia написа:
Mr.Smith написа:
Само не се сещам с какво Жеан Карлош е заслужил титулярно място, сигурно с отличната си игра предният полусезон :roll:

Ти не се сещаш защотот:
1. Не си гледал повече от 3 мача на играча.
2. Не разбираш нищо от футбол.

По тази логика да запитам, с какво Еньо е заслужил? Или па Г Христов? Не го казвам, защото мисля че са слаби играчи, а защото съм убеден че Карлуш е сериозна класа :idea: При тандем Гонзо - Христов трудно ще е титуляр, но с принципа на ротация, има далеч по-големи основания да попада сред титулярите от Еньо :idea:

Ти как прецени че не разбирам от футбол :?: Само поради причина,че не съм на твоето мнение ли :?: Жеан КАрлош може да е титуляр само когато заслужи, а не по подразбиране , имаше един полусезон да поакже класа, за сега показа суперкласа да проваля отбора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 8:44 pm 

Mr.Smith написа:
krivia написа:
Mr.Smith написа:
Само не се сещам с какво Жеан Карлош е заслужил титулярно място, сигурно с отличната си игра предният полусезон :roll:

Ти не се сещаш защотот:
1. Не си гледал повече от 3 мача на играча.
2. Не разбираш нищо от футбол.

По тази логика да запитам, с какво Еньо е заслужил? Или па Г Христов? Не го казвам, защото мисля че са слаби играчи, а защото съм убеден че Карлуш е сериозна класа :idea: При тандем Гонзо - Христов трудно ще е титуляр, но с принципа на ротация, има далеч по-големи основания да попада сред титулярите от Еньо :idea:

Ти как прецени че не разбирам от футбол :?: Само поради причина,че не съм на твоето мнение ли :?: Жеан КАрлош може да е титуляр само когато заслужи, а не по подразбиране , имаше един полусезон да поакже класа, за сега показа суперкласа да проваля отбора :smt006

Аз все виждам Жеан Карлош и Гонзо ще са супер тандем!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 8:44 pm 
Аватар

и жоро христов вратар :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 8:52 pm 
Аватар

Жо дефанзивен халф, Еньо плеймейкър :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 8:56 pm 

изглежда добре като идея... според мен Жо в центъра гонзо ТАРАН и зад него Жеан или Христов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 9:17 pm 
Аватар

Ебем ви у тактиците :smt006 Колкото и да ги мислите и смятате нищо няма да се промени...

...я издърпай Бардон метър в дясно успоредно на Домовчийски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 3:47 pm 

http://www.sportal.bg/news.php?id=124851 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 4:12 pm 
Аватар

Дори и да е партенка това за Гошо, изплува нещо много неприятно в съзнанието ми - той в колко отговорни мача пази в Шампионската лига? Все преди важни мачове БАШ той се контузва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 4:15 pm 
Аватар

майтапа на страна,ама точно същото нещо ми мина през главата вчера,въпреки че е пазил в мачове,ама си го помислих :smt006

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 7:44 pm 

еха че як старт направо се разцепвам.. нарпаво све разбивам направо искам да се гръмна.... БАТЕ БАТЕ... и ти ще си ни СИЛЕН БАТЕ.... и пак дузпа изпуснахме! :smt005 :smt005 :smt005
и плашещото е не, че ни вкараха а че Гонзо и Христов не могат да вкарат!(дано просто да нямат ден!)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 9:10 pm 

ами...дърпай спусъка :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 10:22 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
еха че як старт направо се разцепвам.. нарпаво све разбивам направо искам да се гръмна.... БАТЕ БАТЕ... и ти ще си ни СИЛЕН БАТЕ.... и пак дузпа изпуснахме! :smt005 :smt005 :smt005
и плашещото е не, че ни вкараха а че Гонзо и Христов не могат да вкарат!(дано просто да нямат ден!)

У ЛЕВО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 11:09 pm 
Аватар

NIKSANA написа:

А ти защо си избягал,я бързо се прибирай viewtopic.php?f=5&t=8020

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 11:15 pm 

Ivan63 написа:
NIKSANA написа:

ще ме прощаваш ама съм на 21... и да това че моето мнение се различава от твоето не значи, че мозъка ти не е отишал фира...!не ми казвай къде да отивам.. като не ти харесва мнението ми ..подмини и толкова не ми казвай колко съм голям ... пожелавам успех в СРЯДА, но от 1 цял мач изгледан и 3 репортажа на контроли и Вихрен (няколко секунди) не виждам великолепната игра.. дано да греша и с БАТЕ Борисов да направят невероятен мач.. ама не ми казвай от къде съм избягал ако ще и да си на 50 60 и колкото и години да си ...
п.п. : сега видях доста хора нещо не се кефите на мнението ми.. олеле боже дано да греша и в сряда да направим едно 3:0 срещу БАТЕ лично ще кажа ЕВАЛА... ама иначе вас ще питам.. аз съм човек оптимист но сега се чувствам ужасно песимистично!!!

Последна промяна NIKSANA на Съб Авг 09, 2008 11:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 11:18 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
Ivan63 написа:
NIKSANA написа:

ще ме прощавап ама съм на 21... и да това че моето мнеие се различава от твоето не знче че мозака ти не е отишал фира...!не ми казвай къде да отивам.. каот не ти харесва мнението ми ..подмини и толкова не ми казвай колко съм голям ... пожелавам успех в СРЯДА но от 1 цял мач изгледан и 3 репортажа на контроли и Вихрен (няколко секунди) не виждам великолепната игра.. дано да греша и с БАТЕ Борисов да направят невероятен мач.. ама не ми казвай от къде съм избягал ако ще и да си на 50 60 и колкото и години да си ...
п.п. : сега видях доста хора нещо не се кефите на мнението ми.. олеле боже дано да греша и в сряда да направим едно 3:0 срещу БАТЕ лично ще кажа ЕВАЛА... ама иначе вас ще питам.. аз съм човек оптимист но сега се чувствам ужасно песимистично!!!

:smt064 :smt064 :smt064 :smt064 :smt064

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 11:25 pm 

Син Октопод написа:

Леле леле лелеееееееееее, моля ви се спрете бееееееееееееееее!

аз да не съм поп че ми се молите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 11:36 pm 

Син Октопод написа:
NIKSANA написа:
Син Октопод написа:

Ти искаш ли да изфръкнеш като си толкова устат :?: :smt003
Внимавай как говориш на уважаваните потребители тука :boisw

боли ма фара.. без форум не мога да живея....направо умирам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 5:30 am 

Не мога да проумея как може да изпитвате толкова отрицателни емоции. Спорта и в частност футбола трябва да носят точно обратното. Ясно е, че всеки иска отбора му да побеждава, но забравяте, че за нас това не е фикс идея, към която трябва да се стремим с цената на всичко. За нас други неща имат по-голямо значение. Ние предпочитаме честната и достойна игра пред победите. Затова името на нашия отбор е Левски, затова Левски носи много повече в себе си от самия футбол. Не знам за вас какво е името Левски, но за мен в никакъв случай не са караници, плюене, псуване, безмислено простеене и т.н.-за мен името Левски е светиня, която не трябва да се опетнява с такива неща. Левски също значи и свобода и уважаване на мнението на другия. За съжаление много от мненията в този форум напоследък нямат нищо общо с нашия идол и патрон. Курви, пиене, бело, кафево, бенбяно, пъпки, косми, емота и какво ли още не са наистина отражение на действителността, но едва ли това е нещото, което трябва да се пише във всяка тема, а лично според мен не е за никоя тема в този форум.
Аз също се ядосвах навремето, когато падахме, но да ви кажа от 4-5 години не се ядосвам и това е не, защото спортната злоба ми е намаляла, а защото смятам, че Левски се движи по правилния път и да, все още смятам, че е така. Е днес ме скъсаха от бъзици познатите, но даже не се ядосах и мъничко, защото знам, че ние сме много по-напред от всички отбори в България. Да, всеки иска да се мерим с милан, барселона, аякс, както навремето-да, но нещата са вече доста по-различни от навремето. Във футбола вече голямо значение имат парите, а ние сме много назад в това отношение, дори и от мамалигарите, а да не говорим за гореспоменатите отбори. И който си мисли, че с 5 милиона за трансфери или с друг треньор, или президент ще се доближим до тях е наивник. Извънземните скаути, треньори, играчи не са тук и не са по нашия джоб и нещото, с което можем да пробием аз мисля, че го правим. Това са собствените кадри-там и основно там трябва да се наливат приходите в отбора-не за треньори, не за играчи, а за школа. Това е моето мнение-не задължавам никого с него. За съжаление мисля, че много малко хора ще го прочетат-много е дълго все пак...
пп: ясно ми е, че това мнение не е за тази тема, но едва ли има тема, която да обединява това, което написах

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 1:48 pm 
Аватар

Син Октопод написа:
NIKSANA написа:
Син Октопод написа:

Ти искаш ли да изфръкнеш като си толкова устат :?: :smt003
Внимавай как говориш на уважаваните потребители тука :boisw

Румен Петков, кротни се малко, всеки втори пост се правиш на шеф и заплашваш с банове. Напраи си един форум сама и си пиши там колкото искаш без никой да те дразни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 4:18 pm 
Аватар

Kryten написа:
и жоро христов вратар :lol:

Мне. Просто трябва да си върнем Йордан Терзиев, със сигурност ще е по финансовите изисквания на БаткО и БаждекО :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 4:42 pm 

parvanoff, ценностите, за които говориш са забравени много отдавна. Кое е по-страшно - че някое келеме във форума е написало нещо за бело или че Чорни ни е президент... почетен при това. Всъщност едното е проекция на другото. Когато треньорът ти се държи като селянин, когато собственикът ти изригва по телевизията с "дис бритиш хомосекшуъл"... какво искаш от публиката, в един момент е ясно, че и тя ще започне да деградира. И не знам какво имаш предвид под правилен път. Във футболно отношение не сме по-силни от чорбата при все всичките им кризи, драми и фалити и при все нашето влизане в Шампионската лига, което уж щеше да ни изстреля с 10 години напред. Щеше, ако го бяхме използвали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 5:31 pm 

Smirnoff, не забравяй, че малките камъни обръщат каруцата-надявам се, че ще разбереш какво искам да кажа. А ценностите, дори и изгубени, няма да ме накарат да ги забравя и примиря с този факт-ще се опитвам да напомням постоянно за тях и дори и 1 човек да ме чуе ще е някакво, дори много добро постижение за мен.
Чорни може и да финансира Левски, но името му не стои никъде по документите-останалото са празни приказки, но дори и така да е виж първото, което написах.
Батков може и да е казал бритиш хомосекшуъл, но не е нещо невероятно човек да избухне и да се изпусне да каже нещо, но постави се на негово място-да се опитваш да изградиш с години нещо и за 90 минути да ти таковат таковата на труда-аз лично го оправдавам за това, но ти дори и да не го оправдаваш не забравяй, че той е продукт на същото това общество, което се занимава сега с белото и кафевото, което ме кара да мисля, че следващия ще е още по-зле...
И какво разбираш под "футболно отношение"? Школата не е ли "футболно отношение", стадиона не е ли "футболно отношение", пробива в евротурнирите не е ли "футболно отношение"-аз мисля, че са. И това за изтрелването аз не го споделям-виж ми предното мнение какво мисля за тези изтрелвания до небесата.
Продуктите на школата освен, че зависят от условията за подготовка, зависят и от наличието на таланти, а и школата все още се гради-е оня ден беше открито общежитието-аз мисля, че тепърва ще се усетят ползите от нея.
И като цяло не това ме накара да напиша това мнение-накараха ме караниците и обидите, които се настаняват постепенно във форума-нищо лошо не виждам в спора, дори за мен е движеща сила на обществото във всяко едно отношение-ето аз не споделям мнението ти, но не съм тръгнал да ти казвам, че си тъп, да те псувам на майка или нещо подобно, както и ти де, за което евала...
Тази беше целта на мнението ми...
Ай със здраве :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 8:15 pm 

Точно това имам предвид - собственикът на Левски трябва да е достатъчно уравновесен и ерудиран човек, за да не избухва като последния хамалин на гарата. Ощетявания има по целия свят в крайна сметка и то за много повече пари, но подобни изцепки са рядкост за нормалните отбори. Не казвам, че не ги има, но ние веднъж излязохме на европейска сцена и веднъж Батков се изцепи. И между другото той е продукт на едно общество, което си е нямало идея нито от бело, нито от кафево. От това общество са излезли и хора, които не се изцепват, където им падне... друг е въпросът колко от тях са останали в България. И ако във форума псуването няма никакви последствия, то на нивото на Батков има - справка клубът плати 5000 евро заради някаква глупост.

Що се отнася до напредъка ни във футболно отношение само ще кажа, че, ако сега играем с лит(*кс-етрополе, аз лично не мога да предвидя как ще завърши мачът. Ако сега играем с Литекс не мога да предвидя как ще завърши мачът. Мама му стара, ако сега гостуваме на Черноморец, та дори и на Беласица от с. Петрич, пак не мога да кажа как ще приключим. Е, тогава за какво изстрелване говорим? И тва при положение, че половината отбори в А група живеят с по 200 000 евро бюджет говори за неразумна политика при нас. Примери - правиш хубави общежития, но треньорите ти в ДЮШ са гола вода; правиш силна селекция, но треньорът ти е комик (при Мъри пък беше обратният вариант).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 8:26 pm 
Аватар

parvanoff, винаги адски много съм ценял мненията ти, даже, честно казано.. след някой мачове само тях съм търсил да прочета, че да си вдъхна малко оптимизъм, кураж.. да ми олекне малко, надеждичка нещо, щото винаги си успявал да го правиш. няма да ти казвам колко пъти съм се канел да ти пиша един ПМ, че искам да те черпя една бира следващия път, когато ходя към Варна (че жената е оттам и всеки месец ходя. тая година и на морето и на спартак сам си стоях), че ме е срам направо, как още не съм го направил.. :oops: НО този път, за Вуцан и за събитията от последните месеци, еми не си прав.. няма нищичко, ама нищичко позитивно в това, което се случи, или по-точно това, което сътвори мустакатият. Левски се движеше по правилния път, наистина, но преди известно време сериозно кривна от него. познатите и мен ме скъсаха от базици, но и на мен не ми пукаше грам. обаче, за съжаление, причинате не е, че знам, че вървим по правилния път. напротив, хич даже не вървим по него.. просто ми беше толкова криво и смачкано, защото сме толкова трагични и смешни в момента, че даже не можа гадно да ми стане вчера, толкова бяхме безразлични. возя се в колата, и даже бира не ми идва да ударя една, да ми мине..
амин, дай боже, всяка сутрин ще се будя и всяка вечер ще си лягам с молитва, нещо да се случи в сряда и да приличаме на отбор, да си бием едно хубаво и всичко да е наред. но не вярвам, наистина.. не вярвам вече. а не съм вярвал, че точно аз няма да вярвам. баси.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 8:59 pm 
Аватар

На 100% съм съгласен с мнението на echoes. Предишните две години хич не ми пукаше и за загуби, и за равенства, всичко го обърщах на базик и знаех, че рано или късно всичко ще се нареди и ще сме по-силни със сигурност. Имаше провали, имаше успехи, но си следвахме един и същи път и мнението на спортнотехническото ни ръководство не се менеше през ден. Нямаше обещания, имаше работа. Сега пак не ми пука, но поради коренно различна причина - не виждам никаква перспектива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 11:05 pm 

Благодаря за добрите думи echoes-с удоволствие :beerch
Но както казах целта на поста ми не беше за/против батков/вуцов, а малко по-различна...
Все пак да не забравяме, че трудностите с гостуванията сме ги имали немалко сезони. Разбира се за играта на Левски не мога да споря, защото не съм гледал нито подготовката, нито мача с вихрен, но с вердер мен лично ми хареса играта. А мач с мач не си приличат, това е ясно и затова, Smirnoff, не мисля, че можеш да си сигурен, че ще паднем от щека точно в този момент-по тая логика на градация вердер трябваше да ни скъсат шортите, но нали са си милостиви и си мислят, че без да вкарат гол повече ще популяризират футбола си, та затова се смилиха над нас. Не се обиждай на иронията ми, но все още не смятам, че вердер играха лежерно срещу нас.
Специално за echoes-навремето написах и все още смятам така, че батков направи огромна грешка със смяната на мъри и че не ми се виждат розови перспективите, но... ще почакаме и ще видим-да не тровим обстановката още от сега...

пп: поздрав за двамата отгоре с Атлас-Не се предавай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 8:44 am 
Аватар

Цитат:
Словашкият вратар на Слован (Братислава) Даниел Киш, който е на проби в Левски, направи първа тренировка наравно с основната група на тима и пред погледа треньора Велислав Вуцов.
Киш трябва да бъде одобрен от наставника на вицешампионите, за да остана на Герена. Словакът е на 24 години, висок е 192 см и тежи 94 кг. Той е познат на съотборниците си с прякора Валдерама, но любимият му вратар е Оливър Кан.

абе момчета къв е тоя гъз, аз сефте го чувам - цитата е от 7 дни спорт - аз ли съм назад с материала или тоя е пристигнал тия дни и всички си траят

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 9:40 am 
Аватар

Или в петък вечерта или в събота до обяд е пристигнал този.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 11:11 am 

Момчета, казвал съм си мнението по този повод множество пъти и мисля, че то ми ще продължи да е меродавно докато самият Вуцов не докаже, че не е.
Не намирам смяната на Мъри за нещо негативно. Проблема е, че го наследи Вили Вуцов, а не един Херо примерно.
Ако отпаднем от БАTЕ Ворисов гответе се за сериозни последствия наподобяващи тези при турците. Батков ще види, че не може да прави пари от нас дори и когато с/у нас са отбори като БАТЕ Борисов и може да потърси "генерално" решение на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]