forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 6:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:38 am 

каквото и да се случва по време на мача не е приятно на никой да се пее против нещо свързано с отбора... Тъпо беше всичкото това, пеем си за Левски, пък като има недоволни отиват пред Леге и толкова! Това нещо като маймунските звуци дето често се правят... Имаме негри в отбора, ама като и в другия отбор има и хайде у-у-у... Тъпо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:40 am 

PoKi написа:
Първо кур за мача ! Ще посетия , живот и здраве , още сигурно 1 000 мача на Левски в Сектор Б , така че не ми пука за загубата ! :smt006
Не прочетох всичко което сте написали , но просто някои от вас не заслужават да са фенове на велик отбор като Левски ! Да не би за вас Левски да е едно влизане в глупавите комерсиални групи на ШЛ ??? Или една победа срещу тракториски отбор ???
Някои нямат сили да ПЕЯТ ЗА ЛЕВСКИ , но имат да псуват треньори , футболисти ...
На други им пречели знамената , за които са дадени пари с цел СЕКТОРА НИ ДА СТАНЕ ПО КРАСИВ , да запреличаме наистина на една ултра агитка , каквато ни отива и ни е отредено да бъдем ! Изпуснали да видят една дузпа , голяма работа още колко дузпи ще има да гледате ...
Дори и 300 да сме в СЕКТОР Б на мача с Ботев , нека бъдем истински ЛЕВСКАРИ , а не сви.е като тази вечер.......

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:43 am 
Аватар

:lol: :lol: :smt005 :lol: :smt005 :smt005 :lol: не знам що, ма на мен ми е смешно :smt005 :smt005
едит: и голям минус за обидите днес

Последна промяна antonatan на Чет Авг 14, 2008 12:44 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:44 am 
Аватар

solay написа:
kosyo написа:
близо съм до отбора и ви заявявам най-отговорно, че уволнението му днес е единствения шанс за ЛЕВСКИ
Кокала без проблеми може да ни класира...
да не говорим за някой доказан треньор.....

и добър треньор - голове не вкарва

И Гонзо дефанзивен халф - голове не вкарва :smt039

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:44 am 
Аватар

и на мене така.. БАТЕ БОРИСОВ, бате :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:47 am 
Аватар

Ок, напсувахме се на Вуцов, Батков, и т.н...

СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ОЗЛОБИМ СРЕЩУ ШИБАНИТЕ ТРАКТОРИ! Вратаря им, който е повече от половината им отбор е НАКАЗАН, Вуцан го няма - е са е момента да ги размажем с 10 гола на реванша и да мрат!

ТРЯБВА ДА СЕ ОЗВЕРИМ и да пренесем тази злоба на футболистите, искам да видя на реванша светкавици в очите на Хичо, жажда за кръв в устата на Жорката Христов, а бразилците да затанцуват самбата на смъртта пред слисаната беларуска публика, да играят се едно семействата им ше умрат ако ги елиминират, тва е!

Ние сме ЛЕВСКИ, кви са тия помияри, ше им еба майката, НЯМА МЯСТО ЗА ОТСТЪПЛЕНИЕ, ще ги убием в Минск!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ето, пребирам се от стадиона!
Загубихме, тъжно е, факт!
Хубавото нещо в тоя мач бяха последните 10 минути.
това МЪРИ СТОИЛОВ не го очаквах, но беше доста силен момент! "Мъри Стоилов" точно това ни трябва, да излизаме, за да се класираме, не да казваме "ние сме аутсайдери"...Гонзо в момента е най-голямия длъжник в отбора!!!
НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА, Батков трябва да си ходи!
Нямаше как и днес да ръкопляскаме на отбора...

САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна промяна KurpuzZin на Чет Авг 14, 2008 6:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Искам да идва мача с цецекаааа :cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:48 am 
Аватар

Аз бях в сектор В, и останах потресен в края на мача когато целия сектор ръкопляскаше на отбора на БАТЕ :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:48 am 
Аватар

echoes написа:
и на мене така.. БАТЕ БОРИСОВ, бате :smt005

Бате, кви беха тия, дето ни биха, бате :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:50 am 

inzaghi написа:
Аз бях в сектор В, и останах потресен в края на мача когато целия сектор ръкопляскаше на отбора на БАТЕ :shock:

Е какво толкова шокиращо...Играха си момчетата...Друго беше срамно днес...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:51 am 
Аватар

inzaghi написа:

И миналата година го имаше този момент с Тампере.....тъпа, много тъпа работа....."спортсмени" ?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:54 am 
Аватар

Да му еба майката, вече дори не мога да се ядосам. Вече толкова мачове се случва с по една атака да ни отбележат, че нямам думи. Тамперета, Локото. Трактори.. Вуцов е некъдърник, ясно е, че трябва да си ходи, едва ли обаче сега е момента, преди реванша и при все, че Кокала ще е тренер. Дузпата я оставям без коментар. Ако се направи статистика за дузпите от миналия сезон досега, май имаме успеваемост под 50%. Майната му. Просто обаче тази умора от глупости ме побърква... Псуването на Вуцов не знам дали е правилно, аз се въздържам, но мога да кажа, че всяко търпение си има своята граница... :smt006

Както каза Дани Боримиров- "Утрото е по- мъдро от вечерта"... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:54 am 
Аватар

аре бе, ебаси пумярите, ше им пляскам! биха ни с едното си минаване на центъра от некв нещастен корнер.. кво ше им пляскам, да умират там..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:55 am 

можеше да останат и след мача на кочината да ръкопляскат за титлата... Ако бяха играли добре и аз щях да им ръкопляскам, ама си бяха слаби. Просто ние не бяхме отбор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:57 am 
Аватар

Black Jack написа:
inzaghi написа:

И миналата година го имаше този момент с Тампере.....тъпа, много тъпа работа....."спортсмени" ?!

Не, бате, протест... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:58 am 
Аватар

solay написа:
никога не съм псувал никой от Левски от портиера до президента включая !!!

Аз президента не веднъж :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:00 am 
Аватар

Абе на мен ми се стори, че докато във В освирквахме Баткоф, той се смееше :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:00 am 
Аватар

със сигурност е по-добре да се пляска на батетата, отколкото да се псува някой от отбора ни.
Днес, точно както преди две, три години отбор, треньор и публика бяха на едно ниво. С малка разлика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:02 am 

Само веднъж бях хранил някои от отбора и това беше,когато паднахме от славия на герена още с Муслин.Днес си признавам че виках пртив вуцан,въпреки че може би е грешка,щото от един мач винаги съм бил пртив да се правят заключения.Но не може и срещу тези да играеме така и да не биеме,такъв шанс рядко пак ше ни се отвори.Надявах се да са си взели поука от събота,а то кво стана.И Гонзо да кажеме,че е някъв мноо добър като халф да,а то,старае се човека,но след като стана ясно.че не му е мястото там някои друг да закурпи положението,а тои да се бори напред.А и батков,сега реши да уволнява.Вуцан цяла подготовка беше и след два мача айде.Трябваше да се помисли още в началото,че така ше стане,а сега на пожар нов тренер.Попринцип съм ЗА да се дава време на трньорите и отбора,но още отначало се видя,че не е мноо радушно приет вуцан.Според мен ,с който се хвнаеше ги правеше отбор добър,но може би ЛЕВСКИ му дойде в повече.Щом сме на прага да изпуснем такъв шанс,така явно е по-добре.Но все пак каквото и да стане трябва да си останем зад отбора,а не да почнем да псуваме всички,въпреки,че някои се вижда вече отдавна,че не са много за ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:07 am 
Аватар

LSFC написа:
Днескашния сектор Б - СРАМ, ПОЗОР, ХОРА ДОШЛИ САМО ЗАРАДИ ПОБЕДАТА, СЛЕД ГОЛА ДА НЕ СИ ГЛЪТНАХТЕ ЕЗИЦИТЕ ? 35 МИНУТИ ГРОБНА ТИШИНА ! 15 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ СЕ ПОЧВА С ЦЯЛ ГЛАС ДА СЕ ПСУВА И ДА СЕ ПЕЕ ИМЕТО НА ТРЕНЬОРА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ КОНКУРЕНТ ЗА ТИТЛАТА ? ЗАЩО НЕ ПЯХТЕ ТАКА ЗА ЛЕВСКИ БЕ АХМАЦИ ! ЦЯЛАТА ВИ РАБОТА Е ТАКАВА И ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ИСТИНСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ! ВМЕСТО ДА ПСУВАТЕ КАТО ПЪЛНИ НЕКЪДЪРНИЦИ И ДА ПЕЕТЕ "МЪРИ СТОИЛОВ" МОЖЕШЕ ДА СИ ПЕЕМ ЦЯЛ МАЧ ЗА ЛЕВСКИ, А СЛЕД КРАЯ НАЧИНИ МНОГО ! НО НЕ, ЗА ЛЕВСКИ ТРУДНО СЕ ПЕЕ :idea:

не очаквам повечето идиоти тук да ме разберат, те са специалисти, аз съм един прост привърженик, който се заблуждаваше, че сектор Б е нещо специално :arrow:

+
ИМА ЛИ НУЖДА ДА КАЗВАМ ТОВА, КОЕТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ, НО СИ ЗАМЪЛЧАВАМЕ.
15 минути нито дума от мегафона(нечленоразделните звуци от време на време не ги броя), тотална анархия, мегафоните насочени така, че 1/2 от Б нищо не чуваше(и то защото човека с мегафона изкрещя: насочете го срещу мен бе"). Да, не са достатачно мегафоните, но ако беше точния човек на точното място, то средата нямаше да има нужда от мегафон и насочени встрани щяха да покриват доста повече публика.(нещо като срещу Вердер)
И КАКВА Е ТАЗИ ЧОРБАРСКА МЕЛОДИЯ В ОПИТ ЗА НАЛАГАНЕ. КАЗВАМ ЧОРБАРСКА, ЗАЩОТО ПРИ НАС Е КРАЙНО НЕПОПУЛЯРНА, А ПРАСЕТАТА Я ПЕЯТ МНОГО ЧЕСТО. БАСИ ...

... и да, знам кой беше на мегафона и т.н., но и му знам алтернативата ... и да ви кажа много хора знаят тези неща, но някак си никой не говори за тях. А в такива мачове с пълен сектор разликата се усеща.

Пристигнах на стадиона с нагласата и представата, че ще повторим представянето от Вердер обаче с няколко пъти по-добро качество, защото туристите бяха по-малко и мача имаше голям заряд и залог, но вместо това си тръгнах адски разочарован от публиката(слагам и себе си там) ... ... :|

Това са мой мисли и разочарования, никой дори не си и позволявам да поучавам. Просто съм поредния мрънкач като повечето досега.
:smt006

Последна промяна Tech0 на Чет Авг 14, 2008 1:09 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:08 am 

Аз пък съм сигурен че ще ги треснеме на реванша :wink: :smt007 .Иначе много чорбарски накрая сички около мене почнаха да псуват махленски и аз нямах нерви и излязох в 91 мин :shock: !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:10 am 
Аватар

аз поне, доколкото чух, се започна някъде след 85та минута, така че.. не е станало кой знае кво. и определено не беше само към джапанката с овча глава, ами и към мустакатия педерасТ. а дори и след това си се попя и за Левски. и доволно преди това, разбира се. след гола, насрани малко.. както винаги обаче, не знам защо всеки път се прави на въпрос :) и кво ебаси, дали наистина някой е очаквал да паднем от бате бойко на герена и да летят рози към вуцинката, казах го и преди мача тва. макар че, чак да паднем, дори аз не очаквах.. виждаше ми се некво 0:0, ама.. :oops:
тон освен това се даваше по мегафона, нали трябваше само него да слушаме :oops:
за знамената - не знам, аз поразвявах едно знаменце колкото ми стигнаха силите в дясно там, един два пъти се пробваха нещо да ми кажат, ама без никъв ефект.. само им посочих другите 3 сектора и тва е, беха опразнили малко баш за мене и така :lol: та и тва не разбирам защо се е получило чак такъв проблем, ама сигурно аз на прекалено големи келеши съм случил, знам ли :roll: шото определено не не съм некв особено респектиращ, даже никак :lol: :oops:

за реванша - имаме силите, има нотка на оптимизъм у мен. продължавам да смятам, че този отбор можем да го отстраним и без треньор, ако всички се пределно, ама този път вече, наистина ПРЕДЕЛНО мотивирани и изринат терена. ако не друго - имаме си две седмици на надеждата и това е - сакаме и чекаме.

Последна промяна echoes на Чет Авг 14, 2008 1:15 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:10 am 

Лично за мен най-голямата победа на Мъри е, че успя да изгради един Левски, който всички истински левскари чувстваха свой. Един отбор, който имаше собствен стил на игра, един отбор, който излизаше на терена и се надиграваше. Самият Мъри има държанието и манталитета на голям треньор. Никой, никога не може да бъде само първи където и да било. Това, в което Вуцов главно сбърка и заради, което мисля, че няма място в Левски е държанието му в медииното пространство. Вижте само хронологията. Явно Вуцов се беше убедил, че е направил едва ли не отбор страшилище. След жребия за ШЛ каза, че това е мечтан жребий, че Левски има всички шансове за групите. След мача с Вихрен изведнъж БАТЕ се превърнаха (аз поне така съдя по думите му) в отбор минимум от ранга на Зенит! Минимум! Тези крайности, тази несигурност му изядоха главата. Личеше си, че не е човек готов да се справи с напрежението, което задължително го има в Левски, а не можеш ли с това да се справиш не си за този отбор.
Сега се надявам да се вземе едно правилно решение. Не трябва да се вторачваме в мача реванш. Вижда се, че нямаме отбор за ШЛ. Не казвам, че БАТЕ имат, естествено, че нямат и те. Аз предпочитам да се работи за бъдещето на отбора. Явно е, че Мъри не може да се върне. Защо да не измъкнем Цанко? Варианти много, но Батков няма право на още една такава грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:16 am 
Аватар

Сега като си помисля постъпих импулсивно и се разкайвам за дето псувах Вуцов... Не може един Левскар да вика на друг Левскар курва, това е недопустимо. Тръгнах като овца след голямото стадо, но това си е моя грешка... :oops:
Винаги съм се надявал някой ден Вили Вуцов да поеме отбора ни, е пое ни... не му дадохме много шанс, направи доста грешки (може би аз щях да подреда по-добре отбора на терена) и си пролича, че късмета му липсваше, а срещу късмета не се играе. Едно на ръка е, че не му беше комфортно в клуба, още от първата тренировка го посрещнаха с "не си желан", отделно медиите го разкъсваха... един обикновен човек не може да издържи всичко това...

Последна промяна MCMXIV на Чет Авг 14, 2008 1:27 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:20 am 
Аватар

:lol: :lol: на мен продължава да ми е смешно. Иначе от последните мнения на Techo e много добро. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:23 am 
Аватар

Междудругото, само забравих да добавя:
Едни от първите скандирания против Вуцов дойдоха от запада (бях близо до тях). Не знам вие на колко сте години, но аз съм си пикльо на 22г. и ходя на мачове от няколко години (изключвам предишните ми спорадични прояви) и нямам кой знае кво право да псувам.. В Запада обаче някой хора са на по 40++.. Замислете се тяхното мнение доколко тежи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:25 am 
Аватар

Според мен всичко беше импулсивно и породено от огромната злоба, която заля сектора след пропуксите и всичко ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:27 am 
Аватар

Ghooster написа:
Според мен всичко беше импулсивно и породено от огромната злоба, която заля сектора след пропуксите и всичко ...

Всичко си беше с ясно зададен тон, без който нямаше да се случи. Факт. Сега дали се одобрява или не е въпрос на лично мнение. Аз моето го изразих по-горе и специално по тази тема пуснах цитат вместо да повтарям вече изказани мнения. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:31 am 
Аватар

Кур за селяните в Б, които само мрънкат че не виждат от знамената ! Кур за селяните, които чупят собствения си стадион ! Кур и за всички, които псуват любимия отбор ! Вън туристите от Б ! Левски се обича запомнете го ! Независимо дали бие 6-0 или пада 0-5 за Левски се пее защото се обича.

п.с. Скапан съм от пътя и нямам намерени да ви чета псувните, нито пък ше чета след тва.

Само Левски !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]