Kryten написа:
echoes написа:
добре бе, тая уговорка.. сериозно не ви разбирам - те ни пускат за първенство, ние за купата. добре, да приемем, че нещата се развият така - жертваме купата, не я печелим. но ако става, ако не спечелим и първенството - жертвали сме безцелно шанса си за купа, заради безмислени 3 точки?
верно, че Батков е малоумен - ама чак пък толкова?
Изгледах мача и наистина Литекс са много слаби. Ама не е като да не искаха да вкарат. Диков говори как част от отбора не играл. Интересно ми е коя част... Дока и Том се скъсаха от тичане. Французина в средата беше слаб. Само да не излезе че Кишишев не играл и заради това сме били
Ми всъщност да. Снощи го слушах - Кишишев като му отнемат топката при втория гол не се бил затичал.
-----------------
Ако два отбора се разберат в един мач как д азавър - говорим не за резултата, а кой да победи - трудно ще се разбере. И да е бил уговорен тоя мач, нищо не го издава - Кокала се радва като за последно, футболистите също, Гошо се ядосваше и квакаша по съдията, когато не отсъди фал за него, та после и пред журналистите говоре ша това, че му се бил извинил. Аз не виждам защо не се е играл тоя мач. Виж за Славия - Спартак - то се вижда какво става, там е страшно. Както и още куп двубои ми изглеждат съмнителни на принципа бием Слийн, падаме от чарбата. Сашо що реши с тоя да се заяжда томно - не незнам.