forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:13 am 

Сега се прибирам от мача, скапан съм физически и психически... само едно нещо ще кажа, пък ако трябва ме наказвайте, нз каква е процедурата :wink:
Бех във В, и аз виках "Мъри Стоилов", и аз пях "Батков педерас*", само не виках "Вили кур*о" шото, човека е бездарен но има сърце и е Левскар и не заслужамашетака да бъде изгонен брутално. НО (!) Вуцов не е треньора за Левски, слаб е и не може да носи отговорността и напрежението на поста си (селекционер на Левски), излезе някъв супер оплашен и смешен отбор, от измислената приказна страна БЕларус, отбор с име, което садържа в себе си думата ТРАКТОР, излезе и ни би с 2 удара... Причините за това са- зле подреден тим- добре бе мама му стара само аз ли мисля че Гонзо не може да играе халф ? Гонзо е легенда, Гонзо е велик играч (и тук да кажа че виковете Говньо са резил, защото тоя футболист ни правеше щастливи години наред) но халф не може! И виждаш, че няма да вкараш гол, но държиш бивш голмайстор на АФГ, бивш футболист номер 1 на България, бивш национален съзтезател, в центъра, вместо да го пратиш таран. Имаш дефанзивен Халф- Тиберканин (може и като дефанзивен) вместо той да ти играе в средата на мясотто на гонзо- слагаш го от дясно, където имаш варинати (примерно Зе). Вадиш един от най- добрит на терена- Деко и пускаш Дарко, който беше най- слабият според мене.
Виждаш, че БАТЕ-тата са по- високи от тебе, но по тромави, играеш цял мач със центрирания, вместо да свалиш топката и да я разцъкаш ниско по тревата.... еми не става, никой не може да продължи приказката, защото тя си има само един автор, всички му занем името :!:
Лека нощ, на реванша ще ги бием :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:14 am 

LSFC написа:
Днескашния сектор Б - СРАМ, ПОЗОР, ХОРА ДОШЛИ САМО ЗАРАДИ ПОБЕДАТА, СЛЕД ГОЛА ДА НЕ СИ ГЛЪТНАХТЕ ЕЗИЦИТЕ ? 35 МИНУТИ ГРОБНА ТИШИНА ! 15 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ СЕ ПОЧВА С ЦЯЛ ГЛАС ДА СЕ ПСУВА И ДА СЕ ПЕЕ ИМЕТО НА ТРЕНЬОРА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ КОНКУРЕНТ ЗА ТИТЛАТА ? ЗАЩО НЕ ПЯХТЕ ТАКА ЗА ЛЕВСКИ БЕ АХМАЦИ ! ЦЯЛАТА ВИ РАБОТА Е ТАКАВА И ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ИСТИНСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ! ВМЕСТО ДА ПСУВАТЕ КАТО ПЪЛНИ НЕКЪДЪРНИЦИ И ДА ПЕЕТЕ "МЪРИ СТОИЛОВ" МОЖЕШЕ ДА СИ ПЕЕМ ЦЯЛ МАЧ ЗА ЛЕВСКИ, А СЛЕД КРАЯ НАЧИНИ МНОГО ! НО НЕ, ЗА ЛЕВСКИ ТРУДНО СЕ ПЕЕ :idea:

не очаквам повечето идиоти тук да ме разберат, те са специалисти, аз съм един прост привърженик, който се заблуждаваше, че сектор Б е нещо специално :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:16 am 
Аватар

Жал ми е за Вуцов, защото обича ЛЕВСКИ, а трябваше по такъв позорен начин да се разкара, но слава Богу че го стори - некадърен си е! За момента най-добре според мен ще е Херо да поеме отбора - вече не е онзи нервак, който се разрева при кървавия гол, има модерни виждания за футбола, добър треньор е, доказал го е още навремето с нафтата, левскар е, с него ще знам че в отбора се работи! Велев НЕ трябва да остава на поста, не само защото е със съмнителни тренерски качества, а и защото е със съмнителни човешки качества...

Кур за мача, не ми се коментира!

В заключение: бием в Минск, нема да се плашите, но Батков трябва да действа мълниеносно и да наеме Херо или Муслин още утре!

LEVSKI FOREVER!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:16 am 

МЪРИ СТОИЛОВ + ПОДОБАВАщА СЕЛЕКЦИЯ.

Това на транспарант следващия мач. Батков няма печеливш ход, баси. Повейте за сбогом на сезона.
Ега пукне всеки който каже добра дума за адвоката сега. Вуцов какво ви е виновен? Че е некадърен? Ми това всички които разбират поне малко от сокър го знаят. Но човека си обича Левски и беше достатъчно тъп да се нагърби с зазача която не му е по силите. Виновен е който го назначи, който е готов и баба ми да сложи треньор, стига да знае че ще мине тънко. Кофтито за ологофрена с корема е, че се свършиха клоуните и послушковците, които да сложи на ветровития пост. Айде агитка, оставете се да ви унижат отново и да ви натресат кокала, който май ще се окаже на всяка манджа меродия. Айде сакаме, айде чекаме :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:17 am 

Само не разбирам как БАТЕ станаха адските бездарници след като в два мача не паднаха от Андерлехт....а Тампере станаха супер сила като освен победа срещу нас,имат по 2 загуби от Артмедиа и Розенборг :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

също така да НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ

с промяна в тактиката, с фуболистите с които разполагаме имаме ОГРОМЕН ШАНС да бием бате 2рия мач

гледал съм им и 2та мача с андерлехт - нямаха да стигнат до нас ако не играха с човек повече и 2те срещи

Вуцов не разрешаваше на футболистите да си подават топката по ширината на терена
играеше без външни халфове и без топка по тревата

една схема 4-4-2 е погубна за БАТЕ и дори смятам че само инат-а на Вуцов го принуди да не играем така днес

близо съм до отбора и ви заявявам най-отговорно, че уволнението му днес е единствения шанс за ЛЕВСКИ
Кокала без проблеми може да ни класира...
да не говорим за някой доказан треньор.....

Върнете се в началото
 Профил  

Luftwaffe написа:
retwerts написа:
Стига с тая публика.Аз съм много далеч от София,за да бъда на мача,но ако бях и аз щях да викам против тия тъпанари вече.Бях на мачовете в групите на ШЛ(тогава имах възможност) и тогава подкрепях момчета и виках за Левски от началото до края и след това.

То и много други бЕха на тия мачове.
ЗА ПО-СКЪПИТЕ БИЛЕТИ ЗА Б СЕКТОР :idea: ТОВА Е НАЧИНА ДА НЯМА ОРЪФЛЯЦИ

Аз съм написал,тогава имах възможност!!!Ако бях от София всеки път щях да ходя,а имах възможност щото един софианец,който ми беше съученик ,ни уреждаше пътувания,но само за евротурнирите.Не съм длъжен да ти обяснявам.В момента съм на 300 километра от София,как да ходя на мачове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:18 am 
Аватар

Аз не знам какви ще са тия мазохисти дето ще гледат любимия си отбор да умира трети мач подред и ще го приемат спокойно.Учудвам се Батков как не отнесе някоя седалка само.
За мача-нямахме отбор а сбор от играчи не знаещи какво да правят с топката,безсилието беше да връщат на Гошо.БАТЕ са ебаси колхозниците с добър вратар дето няма да играе в реванша.Ако се вземе опитен треньор(не Кокала за бога) има шанс да ги пратим да орат нивата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:19 am 

JleBcKaP написа:
Shakespirt написа:
Абе, ти у ред ли си? Някой специално на тебе е решил да ти пречи! Кат ти пречат, другите ти го казаха вече -за А, В и Г също се продаваха билети.

хаха ти не се обаждай щото съм те срещал по сектора как се оплакваш от този и от онзи :smt005 скрита лимонка такава :lol:

Абе ти май в друг сектор ходиш, защото той обикновено е на пистата ;)
Смърт на всички мрънкачи!!! Деееба и лайнарите, по-добре да сме 500 човека в сектора, ама да ги няма тия всичките дето "искат при феновете" / "пестят пари"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:19 am 

надявам се батков да е осъзнал какво направи като изгони Мъри Стойлов...ама и да е осъзнал, няма значение вече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:20 am 

pesho48man написа:
JleBcKaP написа:
Shakespirt написа:
Абе, ти у ред ли си? Някой специално на тебе е решил да ти пречи! Кат ти пречат, другите ти го казаха вече -за А, В и Г също се продаваха билети.

хаха ти не се обаждай щото съм те срещал по сектора как се оплакваш от този и от онзи :smt005 скрита лимонка такава :lol:

Абе ти май в друг сектор ходиш, защото той обикновено е на пистата ;)
Смърт на всички мрънкачи!!! Деееба и лайнарите, по-добре да сме 500 човека в сектора, ама да ги няма тия всичките дето "искат при феновете" / "пестят пари"...

сигурно и миналия сезон е бил на пистата :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:20 am 
Аватар

Цитат:
Общо на линия са 119 потребители :: 58 регистрирани, 23 скрити и 38 гости

И форумО се напълни с туристи... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:21 am 

Днес ме беше срам от публиката на Левски...За първи път в живота ми...Батков хубаво,ама...Загубата на манталитет е далеч по-тежка от загубата в един мач...

За мача не мисля,че днес е удачно да се говори..

Последна промяна TicoTorres на Чет Авг 14, 2008 12:29 am, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:21 am 

JleBcKaP написа:

Всъщност точно миналият беше, а този не е :) Така че си свери информацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:23 am 

aquadark написа:
JleBcKaP написа:

след малко почвам да водя статистиката от сезон 2007/2008 :)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Sinq Kaska написа:
Аз не знам какви ще са тия мазохисти дето ще гледат любимия си отбор да умира трети мач подред и ще го приемат спокойно.Учудвам се Батков как не отнесе някоя седалка само.
За мача-нямахме отбор а сбор от играчи не знаещи какво да правят с топката,безсилието беше да връщат на Гошо.БАТЕ са ебаси колхозниците с добър вратар дето няма да играе в реванша.Ако се вземе опитен треньор(не Кокала за бога) има шанс да ги пратим да орат нивата.
:!:
Много точно

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

kosyo написа:

близо съм до отбора и ви заявявам най-отговорно, че уволнението му днес е единствения шанс за ЛЕВСКИ

А какво трябва да се случи, за да се махне Кокала? Помощник-треньорът е част от треньорското ръководство. Нали са екип? Мъри се махна, той остана. Сега и Вуцата си тръгва, той пак пръв на хорото. Колкото Вуцов се провали, толкова и той. Ебаси наглия ...

Върнете се в началото
 Профил  

JleBcKaP написа:
aquadark написа:
JleBcKaP написа:

след малко почвам да водя статистиката от сезон 2007/2008 :)

Аз те съветвам друго - да спреш да пишеш.

Върнете се в началото
 Профил  

Вуцов ми е безумно противен и нямам кахъри, че се махна, но може да си спомните как почна Мъри и какви освирквания бяха срещу Литекс на Герена и как целия стадион викаше Оставка включително голяма част от Б....

Поне след реванша да се беше махнал...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:24 am 
Аватар

aquadark написа:
JleBcKaP написа:

Бърка човека според мене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:24 am 
Аватар

SamoLevskiOle написа:
Вуцов ми е безумно противен и нямам кахъри, че се махна, но може да си спомните как почна Мъри и какви освирквания бяха срещу Литекс на Герена и как целия стадион викаше Оставка включително голяма част от Б....

Поне след реванша да се беше махнал...

Аз се сетих колко ми приличат нещата на мача с Беверен и Литекс...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:25 am 
Аватар

kosyo написа:
няма какво да се заблуждаваме

ЛЕВСКИ последните 10 години е играл само с 1 по слаб отбор в евро турнирите - Атирау от Казакстан

затова са тея оставки, викове и истерия
можеше да се преглътне поне за още една среща, ако не бяхме паднали от отбор, на който Беласица ще врътнат тройка за 1 полувреме само.....

Тъпото е, че така не се решават проблемите на клуба. Защо никой не освирка Гонзо? А беше освиркан като изпусна онзи гол срещу Хайдук... Защо всички псуват Батков, пък цяло второ полувреме викат срещу Вуцан, вместо срещу Батков. Ако Батков е проблема - хубаво, отиваме утре всички пред Леге и не си тръгваме докато не се махне. Ама това да не се приема треньора от първия ден не решава истинските проблеми, а само създава нови. Някои днеска викат "Мъри Стоилов" - е, ако не беше Лупи имено заради Мъри нямаше дори до мач с БАТЕ да стигнем, как може тогава Мъри да е решение на проблема? И въобще къде е проблема, че има Тампере, БАТЕ и т.н.? И дали фенове и медии не са част от този проблем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:26 am 

Феновете на Мъри след 2-3 години ше изкарат Тампере като вселенски гранд :smt006

Със сека изминала година отборАт става все по-зловещ :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:27 am 
Аватар

Грешиш. Голяма част от В сектор се съсипа да псува по Гонзо... някои даже го връщаха в Локо Пловдив. Иначе май само безумно слабия Тиберканин не беше псуван днеска... Гошо беше псуван, че пусна "елементарен гол", Рабех през цялото време, Бистрон, че все връща назад, Зе Суареш, че незнам кво... абе, всички до един.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:27 am 
Аватар

Жал ме е за Вуцов. Не става за треньор на Левски, но е левскар и не заслужаваше такова отношение. Най-големият виновник според мен е Батков. За публиката... кофти беше, но според мен някои хора са изнервени и прекаляват с определенията. Факт е, че 30 минути се мълчеше, но накрая наред с псувните (за които се даваше тон от мегафона!) се пя доста и за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:28 am 
Аватар

Boyo написа:

Тъпото е, че така не се решават проблемите на клуба. Защо никой не освирка Гонзо? А беше освиркан като изпусна онзи гол срещу Хайдук... Защо всички псуват Батков, пък цяло второ полувреме викат срещу Вуцан, вместо срещу Батков. Ако Батков е проблема - хубаво, отиваме утре всички пред Леге и не си тръгваме докато не се махне. Ама това да не се приема треньора от първия ден не решава истинските проблеми, а само създава нови. Някои днеска викат "Мъри Стоилов" - е, ако не беше Лупи имено заради Мъри нямаше дори до мач с БАТЕ да стигнем, как може тогава Мъри да е решение на проблема? И въобще къде е проблема, че има Тампере, БАТЕ и т.н.? И дали фенове и медии не са част от този проблем?

Това сме си го говорили стотици пъти тук. И Капело да дойде, с тоя собственик толкова....без играчи не става, това е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:32 am 

Добре бе...къв собственик е БаткО....и на кое е собственик?

Колкото Медведев е главниО в Русия,толко и баткО е такъв в Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:32 am 
Аватар

Първо кур за мача ! Ще посетия , живот и здраве , още сигурно 1 000 мача на Левски в Сектор Б , така че не ми пука за загубата ! :smt006
Не прочетох всичко което сте написали , но просто някои от вас не заслужават да са фенове на велик отбор като Левски ! Да не би за вас Левски да е едно влизане в глупавите комерсиални групи на ШЛ ??? Или една победа срещу тракториски отбор ???
Някои нямат сили да ПЕЯТ ЗА ЛЕВСКИ , но имат да псуват треньори , футболисти ...
На други им пречели знамената , за които са дадени пари с цел СЕКТОРА НИ ДА СТАНЕ ПО КРАСИВ , да запреличаме наистина на една ултра агитка , каквато ни отива и ни е отредено да бъдем ! Изпуснали да видят една дузпа , голяма работа още колко дузпи ще има да гледате ...
Дори и 300 да сме в СЕКТОР Б на мача с Ботев , нека бъдем истински ЛЕВСКАРИ , а не сви.е като тази вечер.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:34 am 
Аватар

Ivo написа:
kosyo написа:

А какво трябва да се случи, за да се махне Кокала? Помощник-треньорът е част от треньорското ръководство. Нали са екип? Мъри се махна, той остана. Сега и Вуцата си тръгва, той пак пръв на хорото. Колкото Вуцов се провали, толкова и той. Ебаси наглия ...

не ти е лишено от логика мнението, но при положение че знаем акак батков взима решения (за 30 сек под влияние я на алкохол я на публика и .т.н) според мен за 2 седмици няма вариант.....
ако пък има - добре дошли

само моля да не се спряхгат
Стефан Грозданов, Гочето, Цупето, Гелето
както и по-младите
Гошо Тодоров, Феро, Арменеца, Херо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:38 am 
Аватар

Shakespirt написа:
Грешиш. Голяма част от В сектор се съсипа да псува по Гонзо... някои даже го връщаха в Локо Пловдив. Иначе май само безумно слабия Тиберканин не беше псуван днеска... Гошо беше псуван, че пусна "елементарен гол", Рабех през цялото време, Бистрон, че все връща назад, Зе Суареш, че незнам кво... абе, всички до един.

Е тва са чорбаски истории. Кур за тия. Но за мен няма нищо неправилно в това да изгониш този, който пречи на отбора ти. Жалкото е, че както казаха и други не Вуцан, а Ганьо е главният виновник.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]